70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

BİRDE BEN ÇİKOLA YEMDEN DURAMIYORUM......ÜNLÜ BİR ÇİKOLATA FİRMASININ AMBALAJ ÜRÜNÜNÜ ÜRETİYORUZ ZATEN O AMBALAJ ÜRÜNÜ GÖRDÜKÇE İÇİM GİDİYORR O AMBALAJ ÜRÜNLERİNİ BİLE YİYESİMMM GELİİİYOOORRR BİRDE HER AY Kİ MALUM DURUMLARA GİRMEM AZ KALDI GÖZÜMÜN ÖNÜNDE PASTALAR PROFİTÖROLLER SUPANGİLELER ÇİKOLATALAR UÇUYOR YAAA.....kaydirigubbakcemile

senell acıktıkça ağzına bir iki tane kuru kayısı atmanı tavsiye ederim, belki kan şekerin düşüyordur o yüzden dayanamıyor olabilirsin.

Son düzenleme:
ufff işin çok zor Tolina.. çikolatayı da seviyorsan çok daha zor, seni çok iyi anlıyorum..
ben de ençok misafir gelince zorlanıyorum herkes çayla tatlıları yiyor bense dayanmaya çalışıyorum.. artık evde çikolatayı da yasaklıycam elimin altında olunca dayanmak işkence oluyor. ilkbahara eski kilomla girmek istiyorum. kendimi de öyle motive ediyorum.

ay canım bilmiyorum benim kendme dur demem lazım ya her şeye dayanıyorum şu çikolatalı olan hiç bir şeye dayanamıyorum ben ya

canım ben akupunkturu tavsiye edrim 21 yaşındaydım 83 kiloydum ve akupunktur mucizesiyle 10 kilo verdim verdiğim kiloları tekrar almadım.

akupunkturu tavsiye eden varsa ben de giderim sempatiksalakcinni
dun sutlu irmik yapmistim bizim herifi kesmemis
bugun de irmik helvasi istedi yaptim ve yedim alsanaalsanasmile

canım ben akupunkturu tavsiye edrim 21 yaşındaydım 83 kiloydum ve akupunktur mucizesiyle 10 kilo verdim verdiğim kiloları tekrar almadım.

Kardelen gerçekten iştah kaybın oluyo mu yoksa psikolojik olarak mı iştahsız gibi oluyosun. Merak ediyorum. Takılır takılmaz iştahı kesilende çok. Hiç bir şey değişmeyen de.12 kilo versem süper olacak. 3 ayda veririmiyim ki? Sen ne kadar zaman gittin akupunktura?10 kiloyu ne kadar zamanda verdin?

Selam kızlar. Keyifler iyidir umarım.

Dün akşam yarım muzla biraz üzüm yedim kaçamak olarak. Benim için hiç de fena değil. Genelde çukulata yerdim çünkü. Bugün kahvaltım da gayet iyiydi. Benim eksiğim ara öğün yapmamak. Şimdi karnıbahar yiyeceğim. Akşama doğru da biraz bulgur pilavı ve tarhana çorbası düşünüyorum. Kızlar kilomuzu cumartesi mi bildiriyoruz? Bir de çizelge falan var mı? Ben en son geçen cumartesi 78' dim. Bakalım yarın tartılacağım.

canım iştah kaybı kesinlikle oluyo diet listeside verliyo sana normal dietisyene gideciğine akupunktura git derim ben...3 ayda vermen mümkün ben 10 kiloyu 3 ayda verdim benim bünyem kilo vermeye çok müsait olmadığı halde...3 ay devem ettim ben sonra gidemedim...

merhaba ben de bugün "sağlıklı beslenmeye" başladım. rejim yapmıyorum, diyet listesi beni allak bullak ediyor ve sonunda sanayi yağı dolu gofretlere atlıyorum. 25 yaşındayım ve 77 kiloyum, boyum 1.65.
sabah: 1 organik yumurta (normalin yarısı kadar, minicik yumurta :)) 1 portakal dilimi kadar avokado (q10 kapsül kullanıyorum, yağda çözündüğü için sabah yumurta+3 zeytin ya da yumurta + avokado) 2 köy biberi, 10-12 sap maydonoz, 2 yaprak tere ve 2 küçük dilim esmer ekmek yedim.
l-carnitine alıp az sonra yürüme bandına bineceğim, 40 dakikadan fazlası dizlerimi acıtıyor
amaaa
spor yapmayı sevmiyorum, bu göbek nasıl gidecek bana akıl verin? internetten online seyredebileceğim şöyle canlı canlı enerjik bir egzersiz dersi yok mu?
çevirmen olduğum için bütün gün bilgisayar başında evdeyim, yeter artık ben de spor yapmak istiyorum!!!

merhabalar ben bu siteyi bugün gördüm ve hemen üye oldum. ben 21 yaşındayım 177 boyum ve 77 kiloyum 60 kiloya düşmek benim hedefim yarın protein diyetine başlayacağım umuyorum insanların konuştukları kadar etkili bir diyettir:) üniversite son sınıftayım haziranda mezuniyetim var o zamana kadar kurtulabilirsem bu kilolardan çok memnun olucam =))

selam ben de varım 32 yaşında 1.76 boy 74.7 kg dayım
3-4 ayda 3 kilo verdim ama bi süredir yediklerime çok dikkat edemedim o yüzden
bu kiloda kaldım, yediklerimi eritmek ve kilo olmasın diye akşamları
mekik hareketleri yapıyorum, ilk zamanki gibi yediğime biraz daha dikkat
edicem özellikle akşam erken ve az yemek ekmek yememek ve gün içinde hareketli olmak bence bayagı fark ediyor
inşallah amacım 68 e inebilmek

Selam kızlar. Herpinize güzel bir hafta diliyorum.

Cumartesi günü tartıldım ve nihayet 1 kilo vermişim geçen hafta. Bu bana çok iyi bir moral oldu. şu an 77 kiloyum. Bugün kahvaltıda biraz peynir, 3 zeytin, 1 dilim kepek ekmeği yedim ve ballı çay içtim. Bu haftaki hedefim de en az 1 kilo bakalım.

arkadaşlar merabalar bende sizden sonra bi hırs yaptım bi hyecanşlandım anlatamam sessiz sessiz rejim yapim diyorum ama içim durmadı
kendimi kısaca tanıtayım 2 kez doğum yaptım ilki dokuz aylık bebeğim karnımda ölmüş 80le doğum yapmıştım 6 ay sonra yeniden hamile kaldım bu sefer 90 la yaptım :))))) aştım kendimi icee :))))şükür bebeğim şimdi 11 aylık yani aldıkça aldım :) ama artık kurtulacağım inş bende sizle yarışıyım olurmu iyi bir yarışmacıyımdır hırslıyımdır :))
1,70 boyun 73 kilo yaş 25 hedef 58 Allahım nolur olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…