ufff işin çok zor Tolina.. çikolatayı da seviyorsan çok daha zor, seni çok iyi anlıyorum..BİRDE BEN ÇİKOLA YEMDEN DURAMIYORUM......ÜNLÜ BİR ÇİKOLATA FİRMASININ AMBALAJ ÜRÜNÜNÜ ÜRETİYORUZ ZATEN O AMBALAJ ÜRÜNÜ GÖRDÜKÇE İÇİM GİDİYORR O AMBALAJ ÜRÜNLERİNİ BİLE YİYESİMMM GELİİİYOOORRR BİRDE HER AY Kİ MALUM DURUMLARA GİRMEM AZ KALDI GÖZÜMÜN ÖNÜNDE PASTALAR PROFİTÖROLLER SUPANGİLELER ÇİKOLATALAR UÇUYOR YAAA.....kaydirigubbakcemile
daha iradeli olmamız lazım, ben 35 li yaşlarda kilolu bir bayan olmak istemiyorum ki eşim hiiiç istemez.. yedikçe biriken yağları düşünelim bence kaydirigubbakcemile3 bu bizi durdurabilir :kedi:napcaz biz bu iştahı bilmiyorumm :sinifsinif:
arkadaşlar merhaba. ben yeniyim klubunuzde. Surevan ben de sen gibi işten eve gidince sapıtıyorum. Ne bulursam yiyiyorum. 2-3 güne bir tartılırdım ama artık cesaretim yok. O kadar çok yiyiyorum ki tartılamıyorum. Akupunktura başlamayı düşünüyorum. 74-75 olmuşumdur kesin. 62 olmam gerek. Nasıl olacak. Aranızda hiç akupunktura giden , başarı sağlayan var mı?. Tavsiye eden, etmeyen. Motivasyon için yardımlarınızı bekliyorum...
canım ben akupunkturu tavsiye edrim 21 yaşındaydım 83 kiloydum ve akupunktur mucizesiyle 10 kilo verdim verdiğim kiloları tekrar almadım.
Kardelen gerçekten iştah kaybın oluyo mu yoksa psikolojik olarak mı iştahsız gibi oluyosun. Merak ediyorum. Takılır takılmaz iştahı kesilende çok. Hiç bir şey değişmeyen de.12 kilo versem süper olacak. 3 ayda veririmiyim ki? Sen ne kadar zaman gittin akupunktura?10 kiloyu ne kadar zamanda verdin?
selammm, ben de fit olmak istiyorum beni de aranıza alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?