70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

HTC80 sigara artık bana ciddi zararlar veriyodu. Nefes alamıyodum. Bıraktım çok rahatım. Tavisye ederim. Faydası 7-8 kilo ile ölçülemez bence.. o kilolar verilecek bi şekilde.Çok zor biliyorum.. Ama ben bir kitap ve bir cd sayesinde 2 günde bıraktım. Tavsiyeye ihtiyacın varsa verilir......Ama bırakmayı istemelisin önce.....

nilimben merhaba. Bence de bunu yapalım. Ben hemen vereyim kilomu. 74 kiloyum.
Bakalım nasıl olacak
ilk kim 60-69 aralığına girecek..... Hadi bakalımmmmmmmmmmmmmmmmm

Kilo bildirimlerini cuma yapsak olmaz mı? Haftasonu evden bilg. kullanmak çok zor oluyor.

Kilo bildirimlerini cuma yapsak olmaz mı? Haftasonu evden bilg. kullanmak çok zor oluyor.
Bugün itibari ile herkes kilosunu yazsın.Milat kabul edelim.
Ben 75 kiloyum mesela.

Ben 75 kiloyum mesela.

Ben 75 kiloyum mesela.

Melek aynı zamanda hemşeriymişiz seninle. Ben de Konyalı' yım.

evet canım yaaa bakaılım kılo vercezmı boyum 1.68 ama beden kitle ındeksıme goreee şişmanımmmmmmmmmmmmmmm yawwwwben konyada calısıyorum ama bende iç anadaluluyumm.konyayıda severımmmmm guzel memelekettt

harikasınız kızlar opuyorumnanaktan

bildirimleri cuma günü yapalım hafta sonuda aramızdaki birincileri liste halinde sunuyum size o zaman.ilk listeyi 06.11.2010 günü cumartesi günü yayınlıyoruz o zaman .
herkes katılsın arkadaşlar .yeni gelen arkadaşlar var onlarıda alıyorum listeye.bakalım ayın 6 sında neler olacak
başladık kızlar kolay gelsinturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

İNVİCTUS GİZEMMM SENELL HALAY MELEK 2040 KAÇIŞINIZ YOK KIZLAR ALDIM LİSTEYE SİZLERİ:1hug::1hug::1hug::1hug:TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR
BAŞKA YOKMU HADİ KIZLAR YARIN AKŞAMA KADAR BİLDİRİN KİLOLARI CUMADAN CUMAYA KARŞILAŞTIRALIM

BEN 74 KİLOYUMsempatiksalakcinni

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile2hihoyyyt harikasınız kızlar hareketlenmiş topiğimiz.kaydirigubbakcemile2hihoyyyt hemen kilomu söylüyorum malesefki 74 kiloyum:kedi: yarışa varım gaza geldim çok fena bu hafta ben biriciyim inş.:enbuyukkk:

canım hoş geldin aynı kilodayız bakalım ne kadar vereceğiz bu hafta sonuna kadar geçecekmiyiz bakalım birbirimizi ):içelim::içelim::içelim::içelim:

:1hug: tamam canım aynı kilkoda olduğumuza sevindim ama ben bu gün kaçamak yaptım:kedi::1no2::1no2:

selam kizlar bende önceden bu topicdeydim mart ayinda felan....79 kiloydum o zamanlar,60 topicine nezaman gecicem diye düsünüyordum,simdide 50 topicine son duraga gececegim günü sayiyorum....devam edin birakmayin,1 ay sonra 5-6 kg daha zayif olacagim ümidiyle yapin diyetlerinizi ben öyle yapiyordum....basarilar

ben yesil cay,isirgan otu cayi cok iciyordum bu topicdeyken cok faydasini gördüm,2 bardak birinden 2 bardak birinden iciyordum....simdi sadece yesil cay iciyorum

teşekkür ederim zuzum bekle bizde geleceğiz inşallah topluca yanına:teytey::enbuyukkk:

Kilo bildirimini cumaları yapmaya karar vermişiz. bence de güzel fikir. Biliyorsunuz ben 77 kiloydum geçen hafta cumartesi. Bugün tartıldım, 75.5 çıktı. Yani 1.5 kilo gitmiş. Yani 75.5 ile ben de yarışmaya dahilim arkadaşlar. herkese keyifli bir diyet süreci diliyorum.

canım bu bir haftada nasıl bir beslenme uyguladın anlatırmısın bizede?1.5 kg çok güzel spor yaptın mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…