Hoşbulduk gizemm
Kendime inanamıyorum yaakannehir.Düğünümde stresten 64 kg ya kadar düşmüştüm.Aradan geçen 3 sene içinde oldum 77.6 .İdeal kilom 68 genelde onda sabit kalıyodum.Şimdi hedef kilo oldu.guclubacismile
canım bu bir haftada nasıl bir beslenme uyguladın anlatırmısın bizede?1.5 kg çok güzel spor yaptın mı ?
selam kizlar bende önceden bu topicdeydim mart ayinda felan....79 kiloydum o zamanlar,60 topicine nezaman gecicem diye düsünüyordum,simdide 50 topicine son duraga gececegim günü sayiyorum....devam edin birakmayin,1 ay sonra 5-6 kg daha zayif olacagim ümidiyle yapin diyetlerinizi ben öyle yapiyordum....basarilar
Ayyy ne harika bir duygudur kim bilir. Darısı başımıza kızlar. Şimdi yediğim şu kek midemi tırmalıyor. Bir kaç saniyelik zevk için bütün günün emeği gitti. Ama pes etmek yok.
sırnaşık şeysırnaşık şey Evet aslında nefsimize bir sahip çıksak olacak ;ama hayatım sen beya vermişsin tebrikler Hatice .BENDE HEP YEDİKTEN SONRA PİŞMAN OLANLARDANIM.BİLİYORUM PİŞMAN OLACAĞIM BUNDAN SONRA 3 KERE FALAN DÜŞÜNECEĞİM :)))))
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilegünaydın kızlar hava çok güzel tam yürüyüş havası hadi evde oturmak yok yürüyüşe... :enbuyukkk:
evveeet... bugün tam yürüyüş havası gerçekten. ama ben temizlik yapıyorum maalesef. Olsun bu da hareket dimi. Belki ikindin yürürüm.
Selam kızlar bende zayıflamak istiyorum ama nezaman diyet yapmaya karar versem iştahım açılıyor.Eşimden yeni boşandım sayılır ve ne yazıkki streste yiyenlerdenim.1.5 yıl içinde 67 den 76 oldum:S.62 olmayı çok istiyorum ama başaramıyorum umarım hepimiz başarırız:)))
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilegünaydın kızlar hava çok güzel tam yürüyüş havası hadi evde oturmak yok yürüyüşe... :enbuyukkk:
evveeet... bugün tam yürüyüş havası gerçekten. ama ben temizlik yapıyorum maalesef. Olsun bu da hareket dimi. Belki ikindin yürürüm.
birşey daha sorsam size kızlar ideal kilonuza ulaşınca en çok hangi kıyafetleri giymek istiyorsunuz?hayal edelim mi?
nasıl geçti yürüyüş ?45 dk en az yürümek lazımmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?