70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Beni de aranıza alır mısınız ?İlk defa gördüm burayı sistem nasıl ,işliyor ,buradaki arkadaşlar da bir takıma dahil mi? Benim diyet programına girmem için ne yapmam lazım yardım...

İşin enteresan tarafı bende 29 ekim cuma günü zayıflamaya karar verdim ve gün boyu yaptıklarımı yazayım.
10 dakika twist yaptım.10 ar dakıkalık seanslar halinde 3 bölgeye toplam 30 dakika sauna belt uyguladım.20 dakika kol ve bacak egzersizi yaptım.1 bardak yeşilçay, 1 bardak ılık su,2 bardak limonlu ılık su içtim.Bunların dışından yeme içme standart günlük yediklerimde bi değişiklik yapmadım ama zayıflamak için gün boyunca mücadele ettim masajlar kremler bakalım.Destek olayını çok beğendim .Çünkü çevremde hiç diyet yapan yok ve kankim çok zayıf kilo problemi yok.Sayenizde inşallah sağlıklı bir şekilde zayıflama yolunda attığım adımların devamı gelir.Çok korkuyorum bir kaç gün sürecek çabam hemen bırakıcam diye inşallah bırakmam.bilmiyorumkismile

günaydın tatlım hoşgeldin
hayır bırakmak yok klava:
ben akşamları kendimle nasıl savaşıyorum bi bilsen:kedi:
hepimiz burda birbirmize desdeğiz azimliyiz kararlıyız en önemliside bu :1hug:
gelsin 60 lı kilolar :sm_cool:

Hoşbulduk gizemm
Kendime inanamıyorum yaakannehir.Düğünümde stresten 64 kg ya kadar düşmüştüm.Aradan geçen 3 sene içinde oldum 77.6 .İdeal kilom 68 genelde onda sabit kalıyodum.Şimdi hedef kilo oldu.guclubacismile

canım öncelikle hoş geldin 77.6 kg olarak senide aldım listeye .sudem cuma gününe kadar hani vücudumuza biz istemeden aldığımız yada ay ne kadar güzel deyipte yediğimiz herşey oramıza buramıza sıkışıyor ya(diyet kelimesini sevmiyorum,sevmeyeceğimde ) işte cuma gününe kadar geri çıkartmak için müsadeleri var. cuma günü tekrar tartılıp burda kilolarımızı bildereceğiz ki haftalık karşılaştırma yapacağız.birinciden sonuncuya doğru cumartesi günü yani ayın 6 sında burda belli olacak.listeyi ben hazırlıyorum .ama birşey itiraf ediyim bugün hatta yarın benim hiçbirşey yememem lazım ahhh tutamadım arkadaşlar boğazımı :kedi::kedi::umursamaz::umursamaz:beni affedin:Saruboceq::Saruboceq:
ya anlamıyorum neden her güzel şeyin sonu hüsran oluyor.,?sırnaşık şey

canım bu bir haftada nasıl bir beslenme uyguladın anlatırmısın bizede?1.5 kg çok güzel spor yaptın mı ?

Ben 2009 31 ağustosta doğum yaptım canım. Hastaneden eve geldiğimde 102 kiloydum. Sonrasında kendiliğinden 97 ye düştüm. Bayağa bir süre sabit kaldım. Kızım 8 aylık kadardı herhalde annemler geldi. Yürüyüş ve düzenli beslenme ile 80' li kilolara düştüm. Biraz da bu kiloda sabit kaldım. Sonra Ramazan ayında biraz dikkat ettim yediklerime. Kilo verdim ama bayram tatilinde 1-2 kilosunu geri almışım. Yani 2 hafta önce diyete başladığımda 78 kiloydum. İlk hafta pek istikrarlı değildim sadece 1 kilo gitmiş. Geçen hafta ise 1.5 kilo. neler yaptığıma gelince; kahvaltıda peyniri azalttım. Ekmeği 1-2 dilim kepek ekmeği olarak yedim. Öğle yemeğinden önce şekersiz neskafe ve galeta ya da ceviz fındık falan yedim. Tabii sayıyla. Öğle yemeğinde evde ne varsa az miktarda ama doyacak kadar yedim. Akşama doğru da meyve yedim. Saat 6 ya da en geç y den sonra hiçbirşey yemedim. Spor yapamadım maalesef. Ama bugün ikindin öğününde bir tabak dolusu nohutlu pilav yedim. Az önce de 1 kalın dilim kek. Neyse şu saniyeden sonra ağzıma lokma koymak yok.

Ayyy ne harika bir duygudur kim bilir. Darısı başımıza kızlar. Şimdi yediğim şu kek midemi tırmalıyor. Bir kaç saniyelik zevk için bütün günün emeği gitti. Ama pes etmek yok.

Ayyy ne harika bir duygudur kim bilir. Darısı başımıza kızlar. Şimdi yediğim şu kek midemi tırmalıyor. Bir kaç saniyelik zevk için bütün günün emeği gitti. Ama pes etmek yok.

sırnaşık şeysırnaşık şey Evet aslında nefsimize bir sahip çıksak olacak ;ama hayatım sen beya vermişsin tebrikler Hatice .BENDE HEP YEDİKTEN SONRA PİŞMAN OLANLARDANIM.BİLİYORUM PİŞMAN OLACAĞIM BUNDAN SONRA 3 KERE FALAN DÜŞÜNECEĞİM :)))))

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilegünaydın kızlar hava çok güzel tam yürüyüş havası hadi evde oturmak yok yürüyüşe... :enbuyukkk:

evet canım bayağa verdim. ama hala şişmanım. kesinlikle doğru söylüyorsun, aklımıza atıştırmak geldiğinde su içelim hatta. Ya da ne bileyim girelim buraya yazalım, bir tane diyet başarı öyküsü okuyalım. Bastıralım kendimizi.

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilegünaydın kızlar hava çok güzel tam yürüyüş havası hadi evde oturmak yok yürüyüşe... :enbuyukkk:

evveeet... bugün tam yürüyüş havası gerçekten. ama ben temizlik yapıyorum maalesef. Olsun bu da hareket dimi. Belki ikindin yürürüm.

evveeet... bugün tam yürüyüş havası gerçekten. ama ben temizlik yapıyorum maalesef. Olsun bu da hareket dimi. Belki ikindin yürürüm.

eet canım haklısın gerçekten temizlik çok yoruyo.inş. akşam üstü vaktin olur çıkarsın

Selam kızlar bende zayıflamak istiyorum ama nezaman diyet yapmaya karar versem iştahım açılıyor.Eşimden yeni boşandım sayılır ve ne yazıkki streste yiyenlerdenim.1.5 yıl içinde 67 den 76 oldum:S.62 olmayı çok istiyorum ama başaramıyorum umarım hepimiz başarırız:)))

inşallah canım başaracağız,neden strese giriyosun ki?gidene bay bay diyeceksin hayatım üzülme .kader senin de alnına öle yazılmış yeni umutların yeni girişimlerin olacak .sen şimdiki hedeflerine odaklan .öncelikle senide aldım listeye cumaya kadar bakalım ne kadar vereceksin.canın birşeyler yemek istediğinde yeşil çay iç oda kesmedi sakız çiğne oda kesmedi meyva yemeye çalış canım ben bugün öle yaptım napıyım çok acıkıyorum :))))mide alışıncaya kadar isteyecek ama birde küçülsün neler olacak düşünsene 60 kiloya düştüğümüzü aman allahım....:26::26::

birşey daha sorsam size kızlar ideal kilonuza ulaşınca en çok hangi kıyafetleri giymek istiyorsunuz?hayal edelim mi?

ya ben hiç yaşıma göre giyinemiyorum... beğendiğim kıyafetler hep 44 bedene kadar... yarama tuz bastın saol arkadaşım fena gaza geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…