70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin canım. Kendini üzüp de sağlığından olma bence. Herşeyin başı sağlık. Herşeyde de bir hayır vardır. Hepimizin şu ya da bu sebeple gereğinden fazla yeme problemimiz var. Ama burada insanlar birbirine destek oluyorlar. Yeri geliyor sıkıntılarını paylaşıyorlar yeri geliyor gülüp eğleniyorlar. Sen de katılmakla çok iyi ettin. Umarım hepimiz istediğimiz kilolara ineriz canım.

temizlik bittimi geliyimmi hatice yardım istersen ?

Sağol canım. Bitti evet. Çok teşekkür ederim bitanem düşünmen yeter.

birşey daha sorsam size kızlar ideal kilonuza ulaşınca en çok hangi kıyafetleri giymek istiyorsunuz?hayal edelim mi?

Ayy canım ya bütün güzel kıyafetler zayıflar için. Alışveriş yaparken özgürce beğendiğim herşeyi alabilmek istiyorum. Kotlar, tişörtler, elbiseler, vs... ama en çok gelinliğime sığmak istiyorum. Bir dahaki evlilik yıldönümümüzde giymeyi istiyorum.

ya ben hiç yaşıma göre giyinemiyorum... beğendiğim kıyafetler hep 44 bedene kadar... yarama tuz bastın saol arkadaşım fena gaza geldim

Sorma canım yaa. Haftaya arkadaşımın düğünü var ve benim giyecek hiçbirşeyim yok. ve çıkıp almak da istemiyorum.

günaydınnn hepinize arkadaşlarrrr hafta sonu kacamaklaar yptımmm ablam burdaydı dayanamadımm. bugun baslıyorum gene dıyetıme haftasonuu denızlıye kayınvalıdenı yanına gıdıyoruzzz.bayramda ordayız ordadada yemek yooook 76 kılo olmusummm ben işte olan arkadsalara ıyı mesailer evde olan arkadaslarda ıyı gunlerrrrr

Günaydın Melek. kaldığın yerden devam et canım. bozuyoruz sonra da pişman oluyoruz maalesef.

nilimben ben haftasonları giremiyorum nete.Cumadan başlamışsınız. 74 olarak yaz beni. Bakalım nasıl olacak..Herkese başarılar. Sonuçlar 6 kasımda mıydı?

kızlar bu gün buraya kimse uğramamış nasıl gidiyor dietler

Ben uğradım ama kimsecikler yoktu maalesef . Benim fena değil. Sabah sıradan bir diyet kahvaltısı. Arada bir galeta, 1 elma, öğlen yoğurtlu havuç slatası ve saat 5 te 3 köfte ile 1 tane haşlanmış patates yedim. Maalesef eşim gelince saat 8 de 3 kaşık tereyağlı erişte yedim. Uff bozmuş oluyorum di mi bu durumda?

Inisler cikislar. Baslangiclar duraksamalar... Yine geldim Bu sefer daha azimliyim.
2.5 ay sonunda ancak 4 kilo verebildim. Simdi 75kg'dayim.
Sorunum motivasyon eksikligi Bir yerde tikaniyorum. Sonrada koyu veriyorum ve hersyi yiyiyorum taa ki aklim basima gelinceye dek.
Su aralar sporuda biraktim. Uff bu motivasyon zor is gercekten.
Motivasyonla ilgili bana yardim edebilecek ve/veya tavsiyesi olan var mi?

öncelikle hoşgeldin canım 75 kg ile aramızdasın ayın 6sında son durumlar belirlenecek cuma günü kilonu bildirmen lazım hayatım.
motivasyona gelince;bak dostlar gerçekleri söyler arkadaşım beni dinlersen belki silkelenirsin.şimdi bu zamana kadar yedik yedik noldu ?allaha şükür eksiğimiz yok fazlamız oldu.herşeyin tadınıda biliyoruz.dedik artık dur arkadaş nereye gidiyorsun millet giyiniyor,takıp takıştırıyor.biz napıyoruz ?hiç napalım eskilere devam nasıl olsa alan almış satan satmış(kendim için geçerli :))))OLMAZZZZZZZZ SEN KENDİN İÇİN KENDİMİZ İÇİN BİRŞEYLER YAPACAKSIN ,EĞER YEDİKTEN SONRA PİŞMAN OLUYORSAK YEMİYELİM ARKADAŞIM UCUNDAN AZCIK ALALIM TADINA BAKALIM KALSIN ZATEN BİLMİYORMUYUZ ONUN TADINI ,ÖNCEDEN DE ÇOK YEDİK NOLDU BAŞIMIZ GÖĞE Mİ ERDİ
spora gelince ben spordan da çabuk sıkılanlardanım hergün aynı hareketler beni bıktırıyor.bende açıyorum oryantal darbuka ohhh döktürüyorum valla tam 30 dk bir ter sorma gitsin ee yağlar neyle atılıyor terle kız fark bile oldu özellikle kollarımda sıkılaşma var herkese tavsiye ediyorum arkadaşlar bi yapın hoşunuza gidecek eminim

birde arkadaşım diyorsun ya koyu veriyorum kendimi .bugün koyuverdiysen tamam olur arada da neden devamı geliyor.yarın daha istikrarlı ol dün çok yedim hayır bugün yemeyeceğim de.

vazgeçmek yok inşallah birgün olacak bu yazdıklarımızı gülerek okuyacağız canım unutma herşey kendin için kendimiz için ben eminim ki sen elinden geleni yapacaksın varmısın bu hafta değil ama önümüzdeki hafta beni geçmeye?ben 74 kiloyum henüz tartılmadım cumayı bekliyorum
SENİN AZMİNLE BENCE YAPAMAYACAĞIN ŞEY YOKTUR İSTE YETER CANIM

akşam olduğu zaman insanın gözü dönüyo resmen açlıktan mutfağa kaç kez gidip geldiğimi biliyorum ama başaracağız oramızı buramızı örtmek için çaba göstermiyeceğiz göbeğim belli olmasın die elbiseleri çekiştirip durmayacağız hayali bile güzel ama bu hayali gerçeğe dönüştüreceğiz zayıf insanlardan hiç bir farkımız yok sadece bizde iştah sorunu var
rejimin başlarındayız o yüzden, ama alışacağız zayıfladıkça inceldikce hırslanacağız
görenlerin zayıflamışın demesi insanı öle mutlu ediyoki anlatamam
bırakmak yok yola devam

hayır canım 3 kaşıkla dietin bozulmaz merak etme... önemli olan o 3 kaşığı aldıktan sonra devamını getirmemek:13:
Senin nasıl gidiyor Kardelen?
canım ben senin mesajını görmeden çıkmışım
zayıflamak senin en güzel motivasyonun olacak canım gör bak düzenli kilo vermeye başlayınca verdikçe veresin gelecek bide bizi takip et şekerim burda birbirimize çok destek oluyoruz

inş. canım hiç birimiz bırakmıycaz hepimizyakın geleceğin çıtırlarıyız

Canım hepimiz aynı şeyleri yaşadık, yaşıyoruz. Ben bugün kendime çok beğendiğim 40 beden bir kıyafet alacağım. İçine girmeye çabalayacağım. Sen de böyle brişeyler yapabilirsin belki.

Ağzına sağlık arkadaşım. Ne güzel söylemişsin. Şu oynama işine ben de gireyim bari. Benim sorunum terlememek. Hızlı hızlı 1 saat yürüsem de çok az terliyorum. Bir de oynamayı deneyim bakalım.

Ayynen. Ben gündüz hiç acıkmıyorum. akşam bana da birşeyler oluyor. bebeğim olmasa erkenden yatar uyurum vallahi. İnşaallah canım.

Sağlık olsun kardelenciğim. Karşılaşır shbetleşiriz yine.

Hepimiz yakın geleceğin çıtırlarıyız cümlesine bayıldım inşallah diyorum.Cumaya az kaldı hadi bakem gitsin kilolar

Arkadaşlar ya... Dün akşam dieti bozdum. ve de çok moralim bozuldu. Pişman oldum. Ama tongaya düşmemem lazım. Çünkü bozdum mu gerisi geliyo. Bu gün aynen listeme devam ediyom. Çok pişmanım. Akşam sadece 150 gr et yemem lazımdı. Dışarıya yemeğe gittik. Ben hakkkım olanın yanında ekmek felan yedim. mezeleri abarttım. çok pişmanım. son pişmanlık işe yarar mı? size de oluyo mu? böyle arada sapıtıyomusunuz? Sonrasında nasıl davranıyosunuz?

kızlar ben geldim yine kimse yok nasıl gidiyor dietler :13: benim harika

Benim de gayet iyi gidyor şimdilik.

Tabi canım, hepimiz yapıyoruz bazen bunu. Ama motivasyonunu bozma. Bugün fazladan egzersiz falan yap. Kaldığın yerden devam canım. Cumaya az kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…