Selam kızlar bende zayıflamak istiyorum ama nezaman diyet yapmaya karar versem iştahım açılıyor.Eşimden yeni boşandım sayılır ve ne yazıkki streste yiyenlerdenim.1.5 yıl içinde 67 den 76 oldum:S.62 olmayı çok istiyorum ama başaramıyorum umarım hepimiz başarırız:)))
temizlik bittimi geliyimmi hatice yardım istersen ?
birşey daha sorsam size kızlar ideal kilonuza ulaşınca en çok hangi kıyafetleri giymek istiyorsunuz?hayal edelim mi?
ya ben hiç yaşıma göre giyinemiyorum... beğendiğim kıyafetler hep 44 bedene kadar... yarama tuz bastın saol arkadaşım fena gaza geldim
günaydınnn hepinize arkadaşlarrrr hafta sonu kacamaklaar yptımmm ablam burdaydı dayanamadımm. bugun baslıyorum gene dıyetıme haftasonuu denızlıye kayınvalıdenı yanına gıdıyoruzzz.bayramda ordayız ordadada yemek yooook 76 kılo olmusummm ben işte olan arkadsalara ıyı mesailer evde olan arkadaslarda ıyı gunlerrrrr
ben ben bende geldimmm
76 kg lık bi hatun olarak aranıza katılmak istiyorum benide alın
kızlar bu gün buraya kimse uğramamış nasıl gidiyor dietler
nilimben ben haftasonları giremiyorum nete.Cumadan başlamışsınız. 74 olarak yaz beni. Bakalım nasıl olacak..Herkese başarılar. Sonuçlar 6 kasımda mıydı?
hosgeldin............
Inisler cikislar. Baslangiclar duraksamalar... Yine geldimBu sefer daha azimliyim.
2.5 ay sonunda ancak 4 kilo verebildim. Simdi 75kg'dayim.
Sorunum motivasyon eksikligiBir yerde tikaniyorum. Sonrada koyu veriyorum ve hersyi yiyiyorum taa ki aklim basima gelinceye dek.
Su aralar sporuda biraktim. Uff bu motivasyon zor is gercekten.
Motivasyonla ilgili bana yardim edebilecek ve/veya tavsiyesi olan var mi?
hayır canım 3 kaşıkla dietin bozulmaz merak etme... önemli olan o 3 kaşığı aldıktan sonra devamını getirmemek:13:Ben uğradım ama kimsecikler yoktu maalesef . Benim fena değil. Sabah sıradan bir diyet kahvaltısı. Arada bir galeta, 1 elma, öğlen yoğurtlu havuç slatası ve saat 5 te 3 köfte ile 1 tane haşlanmış patates yedim. Maalesef eşim gelince saat 8 de 3 kaşık tereyağlı erişte yedim. Uff bozmuş oluyorum di mi bu durumda?
canım ben senin mesajını görmeden çıkmışımSenin nasıl gidiyor Kardelen?
zayıflamak senin en güzel motivasyonun olacak canım gör bak düzenli kilo vermeye başlayınca verdikçe veresin gelecekInisler cikislar. Baslangiclar duraksamalar... Yine geldimBu sefer daha azimliyim.
Sorunum motivasyon eksikligiBir yerde tikaniyorum. Sonrada koyu veriyorum ve hersyi yiyiyorum taa ki aklim basima gelinceye dek.
akşam olduğu zaman insanın gözü dönüyo resmenaçlıktan mutfağa kaç kez gidip geldiğimi biliyorum ama başaracağız oramızı buramızı örtmek için çaba göstermiyeceğiz göbeğim belli olmasın die elbiseleri çekiştirip durmayacağız hayali bile güzel ama bu hayali gerçeğe dönüştüreceğiz zayıf insanlardan hiç bir farkımız yok sadece bizde iştah sorunu var
rejimin başlarındayız o yüzden, ama alışacağız zayıfladıkça inceldikce hırslanacağız
görenlerin zayıflamışın demesi insanı öle mutlu ediyoki anlatamam
bırakmak yok yola devam
Inisler cikislar. Baslangiclar duraksamalar... Yine geldimBu sefer daha azimliyim.
Ağzına sağlık arkadaşım. Ne güzel söylemişsin. Şu oynama işine ben de gireyim bari. Benim sorunum terlememek. Hızlı hızlı 1 saat yürüsem de çok az terliyorum. Bir de oynamayı deneyim bakalım.öncelikle hoşgeldin canım 75 kg ile aramızdasın ayın 6sında son durumlar belirlenecek cuma günü kilonu bildirmen lazım hayatım.
motivasyona gelince;bak dostlar gerçekleri söyler arkadaşım beni dinlersen belki silkelenirsin.şimdi bu zamana kadar yedik yedik noldu ?allaha şükür eksiğimiz yok fazlamız oldu.herşeyin tadınıda biliyoruz.dedik artık dur arkadaş nereye gidiyorsun millet giyiniyor,takıp takıştırıyor.biz napıyoruz ?hiç napalım eskilere devam nasıl olsa alan almış satan satmış(kendim için geçerli :))))OLMAZZZZZZZZ SEN KENDİN İÇİN KENDİMİZ İÇİN BİRŞEYLER YAPACAKSIN ,EĞER YEDİKTEN SONRA PİŞMAN OLUYORSAK YEMİYELİM ARKADAŞIM UCUNDAN AZCIK ALALIM TADINA BAKALIM KALSIN ZATEN BİLMİYORMUYUZ ONUN TADINI ,ÖNCEDEN DE ÇOK YEDİK NOLDU BAŞIMIZ GÖĞE Mİ ERDİ
spora gelince ben spordan da çabuk sıkılanlardanım hergün aynı hareketler beni bıktırıyor.bende açıyorum oryantal darbuka ohhh döktürüyorum valla tam 30 dk bir ter sorma gitsin ee yağlar neyle atılıyor terle kız fark bile oldu özellikle kollarımda sıkılaşma var herkese tavsiye ediyorum arkadaşlar bi yapın hoşunuza gidecek eminim
birde arkadaşım diyorsun ya koyu veriyorum kendimi .bugün koyuverdiysen tamam olur arada da neden devamı geliyor.yarın daha istikrarlı ol dün çok yedim hayır bugün yemeyeceğim de.
vazgeçmek yok inşallah birgün olacak bu yazdıklarımızı gülerek okuyacağız canım unutma herşey kendin için kendimiz için ben eminim ki sen elinden geleni yapacaksın varmısın bu hafta değil ama önümüzdeki hafta beni geçmeye?ben 74 kiloyum henüz tartılmadım cumayı bekliyorum
SENİN AZMİNLE BENCE YAPAMAYACAĞIN ŞEY YOKTUR İSTE YETER CANIM
akşam olduğu zaman insanın gözü dönüyo resmenaçlıktan mutfağa kaç kez gidip geldiğimi biliyorum ama başaracağız oramızı buramızı örtmek için çaba göstermiyeceğiz göbeğim belli olmasın die elbiseleri çekiştirip durmayacağız hayali bile güzel ama bu hayali gerçeğe dönüştüreceğiz zayıf insanlardan hiç bir farkımız yok sadece bizde iştah sorunu var
rejimin başlarındayız o yüzden, ama alışacağız zayıfladıkça inceldikce hırslanacağız
görenlerin zayıflamışın demesi insanı öle mutlu ediyoki anlatamam
bırakmak yok yola devam
hayır canım 3 kaşıkla dietin bozulmaz merak etme... önemli olan o 3 kaşığı aldıktan sonra devamını getirmemek:13:
canım ben senin mesajını görmeden çıkmışım
zayıflamak senin en güzel motivasyonun olacak canım gör bak düzenli kilo vermeye başlayınca verdikçe veresin gelecekbide bizi takip et şekerim burda birbirimize çok destek oluyoruz
inş. canım hiç birimiz bırakmıycaz hepimizyakın geleceğin çıtırlarıyız
kızlar ben geldim yine kimse yoknasıl gidiyor dietler :13: benim harika
Arkadaşlar ya... Dün akşam dieti bozdum. ve de çok moralim bozuldu. Pişman oldum. Ama tongaya düşmemem lazım. Çünkü bozdum mu gerisi geliyo. Bu gün aynen listeme devam ediyom. Çok pişmanım. Akşam sadece 150 gr et yemem lazımdı. Dışarıya yemeğe gittik. Ben hakkkım olanın yanında ekmek felan yedim. mezeleri abarttım. çok pişmanım. son pişmanlık işe yarar mı? size de oluyo mu? böyle arada sapıtıyomusunuz? Sonrasında nasıl davranıyosunuz?
Arkadaşlar ya... Dün akşam dieti bozdum. ve de çok moralim bozuldu. Pişman oldum. Ama tongaya düşmemem lazım. Çünkü bozdum mu gerisi geliyo. Bu gün aynen listeme devam ediyom. Çok pişmanım. Akşam sadece 150 gr et yemem lazımdı. Dışarıya yemeğe gittik. Ben hakkkım olanın yanında ekmek felan yedim. mezeleri abarttım. çok pişmanım. son pişmanlık işe yarar mı? size de oluyo mu? böyle arada sapıtıyomusunuz? Sonrasında nasıl davranıyosunuz?[/QU
GÜZELİM BURADA BUNU İTİRAF EDEBİLMEN BİLE BENCE ÇOK GÜZEL SEN BU İŞİ YAPACAĞINA İNANDIĞIN İÇİN SÖYLEDİN BİZEDE İSTESEN SÖYLEMEZDİN DE DEĞİLMİ?
DEMEKKİ SENİN SORUMLULUKLARIN VAR HEPİMİZE KARŞI O YÜZDEN BENCE ARADA KAÇAMAK YAPIP DİĞER GÜNLER DEVAM EDEBİLİYORSAN NE MUTLU SANA YILMAK DURMAK YOK BAYRAMA KADAR 2 KİLO VERELİM EN AZINDAN
KAÇAMAKLARDA KENDİMİ ÇOK SUÇLU HİSSEDİYORUM ÇOK PİŞMAN OLUYORUM AMA DEVAM BENCE HİÇBİRŞEY YILDIRAMAZ BİZİ
DEVAMMMMMMMMMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?