70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba arkadaşlar ben de 74 kiloyla karşınızdayım

Ben yeni katıldım foruma ve 5. gruba davet edildim şimdi iki haftalık deneme süresindeyim. sporumu yapıyorum, yediklerime dikkat ediyorum. herkese tekrar merhaba diyorum

merhaba nilimben, yazdıkların çok hoşuma gitti arkadaşım hem de aynı kilodayız yarışsak mı ne yapsak senin nihai hedefin kaç? benimki 60.

Nilimben cok ama cok tesekkurler. Hergun sabah yazdiklarini (ciktisini aldim) okuyorum, aksam acikmadan sadece aliskanlikla buzdolabina giderken yazdiklarini elime alip okuyorum. Tesekkurler iyiki varsin

Sirada spor var. Cuma tartilma gunuyle beraber spora basliycam. Savulun ben geliyorum...

selam kızlar bu formun eskılerınden olarak yenıden geldım dogum sonrası kilom 86 dı diyet yürüyüş eşliginde 74 e düştüm bi ara bocaladım 77 oldum şimdi diyetteyım yıne 74 e düştüm Allahım 60 olmak istiyorum hepimize kolay gelsin kızlar

arkadaşlar yeni doğum yaptım 2.5 ay oldu.70 kiloyum.ama bu kilolardan nasıl kurtulacağım bilmiyorum.çünkü emziriyorum.bir yolu varmı acaba.

GÜZELİM BURADA BUNU İTİRAF EDEBİLMEN BİLE BENCE ÇOK GÜZEL SEN BU İŞİ YAPACAĞINA İNANDIĞIN İÇİN SÖYLEDİN BİZEDE İSTESEN SÖYLEMEZDİN DE DEĞİLMİ?
DEMEKKİ SENİN SORUMLULUKLARIN VAR HEPİMİZE KARŞI O YÜZDEN BENCE ARADA KAÇAMAK YAPIP DİĞER GÜNLER DEVAM EDEBİLİYORSAN NE MUTLU SANA YILMAK DURMAK YOK BAYRAMA KADAR 2 KİLO VERELİM EN AZINDAN
KAÇAMAKLARDA KENDİMİ ÇOK SUÇLU HİSSEDİYORUM ÇOK PİŞMAN OLUYORUM AMA DEVAM BENCE HİÇBİRŞEY YILDIRAMAZ BİZİ

DEVAMMMMMMMMMMMMMMM
[/QUOTE]

İşte bu!

Hoşgeldin canım.

Merhaba Kızıldeniz, benim de hedefim 60. GAyet güzel vermişsin. Yılmak yok canım. Yaza kadar hepimiz incecik olacağız.

arkadaşlar yeni doğum yaptım 2.5 ay oldu.70 kiloyum.ama bu kilolardan nasıl kurtulacağım bilmiyorum.çünkü emziriyorum.bir yolu varmı acaba.

Canım Allah analı babalı büyütsün. Daha bebişin çok yeni. Diyet falan yaparım deme bence. ama süt olsun diye tatlı ve hamur işlerini abartmamalısın. Yapabiliyorsan hareket et, bol su iç. Sebze ve meve ağırlıklı beslen. Bana sebze çorbası ( patates, havuç, kabak, brokoli, soğan, prinç) acayip süt yapıyordu. Üstelik kilon da çok fazla değil. Kendine stres yapma olur mu? Bebişin önemli.

canım hayırlı olsun öncelikle allah analı babalı büyütmek nasip etsin.kilo işine kafanı takma senin önceliğin şuan kendin değil canım bebeğin olmalı emzirirken yediklerine bizim kadar dikkat edemezsin .ilk bir sene vücut kendini toparlamaya çalışıyor zaten ileride baktın bebişin emmiyo yada sütün azaldığını hissettiğinde başlarsın canım ama bu arada da şu şekilde dikkat edebilirsin tatlıya fazla düşme,ekmeği azalt ama herşeyden yeteri kadar al canım bebişine bakarken senin dinamik olman lazım kız seneye inşallah 60-69 kg arasında oluruz belkide
canım iyi bak kendine ve bebişine

merhaba nilimben, yazdıkların çok hoşuma gitti arkadaşım hem de aynı kilodayız yarışsak mı ne yapsak senin nihai hedefin kaç? benimki 60.
canım çok mutlu oldum hoşuna gitmesine dahada çok birbirimize destek olmak isterim ,yarışalım hayatım en azından birbirimizi teşvik etmiş oluruz :98: bende önce bir 65 i göreyim diyorum bakalım hayırlısı

canım süpersin ya;çok sevindim spora da başlarsan artık kim tutar seni ben inanıyorum hepimiz vereceğiz bu sığıntıları :)))

hoş geldin canım aramıza verecağiz arkadaşım kilolarımız ama biraz sabır .gr gr bak ne güzel olacak

birde arkadaşlar biraz sabırlı olmamız lazım yılmamamız lazım .şimdi bir düşünün biz bu kiloları 1 ayda yada 2 ayda almadık ki hemen vücudumuzdan atalım gitsin.o yüzden arkadaşlar azimle yavaş yavaş sporumuzla birlikte daha sağlıklı verelim.kollarımızın ,bacak aralarımızın sarkmaması için hergün kol ve bacak kasları çalıştıralım biraz sıkılaşmakta lazım hani daha güzel olacağız ya
yarın bakalım neler olacak çok merak ediyorum.eğer arkadaşlar tabi kabul ederseniz cumartesi burda listeyi hazırlayınca herkesin isminin karşısına kendi yorumumu yapacağım uyarmı hatunlar ?:)
)

Herkese gunaydinlar,
Sabahin ilk haberini ben veriyim. Basarili bir hafta degil ama sonucum 74.9 ( en azindan 75deki direnc noktami gectim)

Herkese gunaydinlar,
Sabahin ilk haberini ben veriyim. Basarili bir hafta degil ama sonucum 74.9 ( en azindan 75deki direnc noktami gectim)

OLSUN GÜZELİM BAZEN DURAKLAMALAR OLACAK KİLO VERİRKEN BU 100 GR BİLE BAZEN ÇOK ARANIYOR HAYATIM TEBRİKLER OLSUN EN AZINDAN AKLINDA Kİ SINIRI GEÇMİŞSİN

Ay kızlar benim de 73,80 çok feci. 1 haftadır uğraş didin 200gr. Hadi hayırlısı. Ama bu sefer yılmıcam. 200-200 de gitse devam etcem. 1 ay fazla diyet yapıveriririm.

ben de bugüne 75 ile başladım kızlar. YAni bu hafta 500 gr gitmiş. bana da az geldi. Ama hiç yoktan iyidir.

şekerler ben 75.5 ıle basladım gune bayramdan sonra yazarım artık kılolarımı yılık ızne ayrılıyorum yarın denizliye gıdıyoruz bolca yururyus yaparım gariiii baklaım ne kadar olcam bayramdan sonra gorusuruz kızlarrr opuldunuzzz.bye

kızlar merhaba

benide aranıza alın lütfeeeennnn :84:
kendi kendime bu diyet durumlarıyla uğraşmaktan çok sıkıldım artık ama yaaa
doğum sonrası 8 kilo verdim iyi igidiyordu ama durdu işte deli ediyo beni
vücut şu kiloları korumak için harcadığı çabayı eritmek için harcasaydı incecik olmuştum şimdiye be

neyse bu çabalarım için gerekli gazı buradan alabileceğimi ümit ederek bende varım demek istiyorum

herkese en çabuğundan bol kilo vermelerrrrrr

bu arada ben 75,8 im

Şimdiye kadar 6 kişinin kilo bildirimi var .Diğer arkadaşları da beklemek istiyorum.akşama liste hazır olur inşallah.
invictus,gizemmm,halay,karrdelenn,j3etty,shelly,kızıldeniz,

hadi kızlar şuana kadar birinci,ikinci ve üçüncü belli bakalım değişecekmi?

bu arada BESTEN 76,6 KG İLE BERİL78 75,8 KG İLE aramıza katıldılar.HOŞGELDİNİZ KIZLAR

Merhaba kızlar ,bekledim diğer arkadaşlarda bildirsin kilolarını diye ama gelen giden yok artık haftaya inşallah daha düzenli olur listemiz
06.11.2010 sonuçları

sudem34.........77,5.................76,3.........1,30ile haftanın birincisi
nilimben...........74...................73,4..........600gr ile ikinciyimmmmm
melek2040.......76...................75,5...........500gr ile üçüncü
htc80...............75,5................75..............500gr ile üçüncü
senell...............74...................73,8...........200gr ile dördüncü
kame33............75...................74,9...........100gr ile beşinci:92::92::92:
tebrik ederim arkadaşlar ,Gereken ilgi olmasada yinede biz iyiydik bu hafta .HAFTANIN BİRİNCİSİ SUDEM34 KUTLUYORUM ARKADAŞIM DEVAMINI BEKLİYORUZ.sudem bu hafta güzel bir pazar sabahı kahvaltısını hakkettin güzelim kendini ödüllendirme zamanı ye ,iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…