öncelikle hoşgeldin canım 75 kg ile aramızdasın ayın 6sında son durumlar belirlenecek cuma günü kilonu bildirmen lazım hayatım.
motivasyona gelince;bak dostlar gerçekleri söyler arkadaşım beni dinlersen belki silkelenirsin.şimdi bu zamana kadar yedik yedik noldu ?allaha şükür eksiğimiz yok fazlamız oldu.herşeyin tadınıda biliyoruz.dedik artık dur arkadaş nereye gidiyorsun millet giyiniyor,takıp takıştırıyor.biz napıyoruz ?hiç napalım eskilere devam nasıl olsa alan almış satan satmış(kendim için geçerli :))))OLMAZZZZZZZZ SEN KENDİN İÇİN KENDİMİZ İÇİN BİRŞEYLER YAPACAKSIN ,EĞER YEDİKTEN SONRA PİŞMAN OLUYORSAK YEMİYELİM ARKADAŞIM UCUNDAN AZCIK ALALIM TADINA BAKALIM KALSIN ZATEN BİLMİYORMUYUZ ONUN TADINI ,ÖNCEDEN DE ÇOK YEDİK NOLDU BAŞIMIZ GÖĞE Mİ ERDİ
spora gelince ben spordan da çabuk sıkılanlardanım hergün aynı hareketler beni bıktırıyor.bende açıyorum oryantal darbuka ohhh döktürüyorum valla tam 30 dk bir ter sorma gitsin ee yağlar neyle atılıyor terle kız fark bile oldu özellikle kollarımda sıkılaşma var herkese tavsiye ediyorum arkadaşlar bi yapın hoşunuza gidecek eminim
birde arkadaşım diyorsun ya koyu veriyorum kendimi .bugün koyuverdiysen tamam olur arada da neden devamı geliyor.yarın daha istikrarlı ol dün çok yedim hayır bugün yemeyeceğim de.
vazgeçmek yok inşallah birgün olacak bu yazdıklarımızı gülerek okuyacağız canım unutma herşey kendin için kendimiz için ben eminim ki sen elinden geleni yapacaksın varmısın bu hafta değil ama önümüzdeki hafta beni geçmeye?ben 74 kiloyum henüz tartılmadım cumayı bekliyorum
SENİN AZMİNLE BENCE YAPAMAYACAĞIN ŞEY YOKTUR İSTE YETER CANIM
öncelikle hoşgeldin canım 75 kg ile aramızdasın ayın 6sında son durumlar belirlenecek cuma günü kilonu bildirmen lazım hayatım.
motivasyona gelince;bak dostlar gerçekleri söyler arkadaşım beni dinlersen belki silkelenirsin.şimdi bu zamana kadar yedik yedik noldu ?allaha şükür eksiğimiz yok fazlamız oldu.herşeyin tadınıda biliyoruz.dedik artık dur arkadaş nereye gidiyorsun millet giyiniyor,takıp takıştırıyor.biz napıyoruz ?hiç napalım eskilere devam nasıl olsa alan almış satan satmış(kendim için geçerli :))))OLMAZZZZZZZZ SEN KENDİN İÇİN KENDİMİZ İÇİN BİRŞEYLER YAPACAKSIN ,EĞER YEDİKTEN SONRA PİŞMAN OLUYORSAK YEMİYELİM ARKADAŞIM UCUNDAN AZCIK ALALIM TADINA BAKALIM KALSIN ZATEN BİLMİYORMUYUZ ONUN TADINI ,ÖNCEDEN DE ÇOK YEDİK NOLDU BAŞIMIZ GÖĞE Mİ ERDİ
spora gelince ben spordan da çabuk sıkılanlardanım hergün aynı hareketler beni bıktırıyor.bende açıyorum oryantal darbuka ohhh döktürüyorum valla tam 30 dk bir ter sorma gitsin ee yağlar neyle atılıyor terle kız fark bile oldu özellikle kollarımda sıkılaşma var herkese tavsiye ediyorum arkadaşlar bi yapın hoşunuza gidecek eminim
birde arkadaşım diyorsun ya koyu veriyorum kendimi .bugün koyuverdiysen tamam olur arada da neden devamı geliyor.yarın daha istikrarlı ol dün çok yedim hayır bugün yemeyeceğim de.
vazgeçmek yok inşallah birgün olacak bu yazdıklarımızı gülerek okuyacağız canım unutma herşey kendin için kendimiz için ben eminim ki sen elinden geleni yapacaksın varmısın bu hafta değil ama önümüzdeki hafta beni geçmeye?ben 74 kiloyum henüz tartılmadım cumayı bekliyorum
SENİN AZMİNLE BENCE YAPAMAYACAĞIN ŞEY YOKTUR İSTE YETER CANIM
Merhaba arkadaşlar ben de 74 kiloyla karşınızdayım
Ben yeni katıldım foruma ve 5. gruba davet edildim şimdi iki haftalık deneme süresindeyim. sporumu yapıyorum, yediklerime dikkat ediyorum. herkese tekrar merhaba diyorum
selam kızlar bu formun eskılerınden olarak yenıden geldım dogum sonrası kilom 86 dı diyet yürüyüş eşliginde 74 e düştüm bi ara bocaladım 77 oldum şimdi diyetteyım yıne 74 e düştüm Allahım 60 olmak istiyorum hepimize kolay gelsin kızlar
arkadaşlar yeni doğum yaptım 2.5 ay oldu.70 kiloyum.ama bu kilolardan nasıl kurtulacağım bilmiyorum.çünkü emziriyorum.bir yolu varmı acaba.
canım hayırlı olsun öncelikle allah analı babalı büyütmek nasip etsin.kilo işine kafanı takma senin önceliğin şuan kendin değil canım bebeğin olmalı emzirirken yediklerine bizim kadar dikkat edemezsin .ilk bir sene vücut kendini toparlamaya çalışıyor zaten ileride baktın bebişin emmiyo yada sütün azaldığını hissettiğinde başlarsın canım ama bu arada da şu şekilde dikkat edebilirsin tatlıya fazla düşme,ekmeği azalt ama herşeyden yeteri kadar al canım bebişine bakarken senin dinamik olman lazım kız seneye inşallah 60-69 kg arasında oluruz belkidearkadaşlar yeni doğum yaptım 2.5 ay oldu.70 kiloyum.ama bu kilolardan nasıl kurtulacağım bilmiyorum.çünkü emziriyorum.bir yolu varmı acaba.
canım çok mutlu oldum hoşuna gitmesine dahada çok birbirimize destek olmak isterim ,yarışalım hayatım en azından birbirimizi teşvik etmiş oluruz :98: bende önce bir 65 i göreyim diyorum bakalım hayırlısımerhaba nilimben, yazdıkların çok hoşuma gitti arkadaşım hem de aynı kilodayız yarışsak mı ne yapsaksenin nihai hedefin kaç? benimki 60.
canım süpersin ya;çok sevindim spora da başlarsan artık kim tutar seni ben inanıyorum hepimiz vereceğiz bu sığıntıları :)))Nilimben cok ama cok tesekkurler. Hergun sabah yazdiklarini (ciktisini aldim) okuyorum, aksam acikmadan sadece aliskanlikla buzdolabina giderken yazdiklarini elime alip okuyorum. Tesekkurler iyiki varsin
Sirada spor var. Cuma tartilma gunuyle beraber spora basliycam. Savulun ben geliyorum...
selam kızlar bu formun eskılerınden olarak yenıden geldım dogum sonrası kilom 86 dı diyet yürüyüş eşliginde 74 e düştüm bi ara bocaladım 77 oldum şimdi diyetteyım yıne 74 e düştüm Allahım 60 olmak istiyorum hepimize kolay gelsin kızlar
Herkese gunaydinlar,
Sabahin ilk haberini ben veriyim. Basarili bir hafta degil ama sonucum 74.9 ( en azindan 75deki direnc noktami gectim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?