70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaşlar.hepinize kolay kilo vermeler diliyorum.bende 80 deb 68 e düştüm fakat bu aralar biraz sınırı aştım galiba.anlayacağınız bende sizdeniiim

Nilimben çok teşekkür ederim tebriğin için
İnşallah hep beraber 60 lı kilolarda yazışırız.
Herkese iyi geceler:79:

Güzel bir pazar kahvaltısı ahhhh ahhhhh.Eşim zaten beni delirtiyor.Sanki diyetimi sabote edercesine sabah akşam kızartılmış yiyecek istiyor sofraya ve yememek için zayıflayınca giyeceğim kıyafetleri düşünüp kendimi frenliyorum.Siyah çayı tiryakisi ben şeker atmadığım için artık içmek istemiyorum çünkü tadı olmuyor.Bir boğa burcu olarak yemekten aşırı zevk alıyorum , bana müthiş mutluluk veriyor yemek yemek ama bu yönümü değiştirmek için mücadele ediyorumHepimize kolay gelsin mağaza gezmek bayağı motive ediyor istediğim kıyafeti alamayınca daha bi zayıflmamak istiyorum,daha az yiyorumHer hafta keşke 1 kilo verebilsem çok süper olur

Nilimben eline sağlık canım. Liste çok güzel olmuş. Bu arada ikinciliğini de tebrik ederim tatlım.

Sudem tebrikler arkadaşım haftanın birincisisin. İnşaallah hep böyle vermeye devam edrsin arkadaşım.

Evet kızlar bence gayet iyiyiz. Bu daha başlangıç değil mi? Bu haftayı daha kararlı daha sağlıklı daha verimli geçiririz inşaallah.

merhabalar ben de gruba katılmak istiyorum boy 175 kilo 73 dikkat ediyorum ama tatlı krizine giriyorum herşey bitiyor tatlı krizini önlemek için ne yapmalıyım?bilgisi olan var mı?

Sağol arkadaşım inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde fazlalıklarımızdan kurtuluruz.Birlikten güç doğar hep birlikte kilolarımıza ''DEFOL''diyeceğiz

bende warım kilom 76.bugün kalktığımda rejime başladım ilk günüm açlıktan ölcek gibiyim ama pes etmek yok.şöle 10 12 kilo weririm inş

Kızlar 3 gündür kilom sabitlendi gram inmiyorum hatta 100 gram da fazla görünüyorum vucudum bu kadar çabuk mu pes etti yahu...
Ama durmak yok,yola devam...
Cuma gününü iple çekiyorum ama çarşambadan sonra ablamda kalacağım için basküller arası farklılıkta olabilir ne olacak bilemiyorum

bugün 2, günüm kızlar dünkü kadar zorlanmadım kaçamakta yapmadım.ama ateşim çıktı herhalde bunla ilgili diildir

bugün 2, günüm kızlar dünkü kadar zorlanmadım kaçamakta yapmadım.ama ateşim çıktı herhalde bunla ilgili diildir

İnşallah ilgili değildir .Benim de kan şekerim düşük olduğu için bazen başım dönüyordu sabahları aç karnına pekmez içmeye başlayınca düzeldi.Sağlığımızdan olmadan zayıflıycaz o yüzden mümkün olduğunca öğün atlamadan ,aç kalmadan ,ama çokta doymadan zayıflıycaz.Ben 2 öğün yerdim eskiden şimdi artırmaya çalışıyorum metabolizma daha hızlı çalışsın diye birde çok hızlı yutuyorum çiğneyemiyorum lokmaları şimdide bunu değiştirmeye çalışıyorum.:26:

Yolumuz uzun dikenli ama sonunda güzel bir fiziğimiz olacak, daha sağlıklı olcaz aynalara barışık olacağız.İstediğğimiz kıyafeti giyeceğiz.

Nilimben nerelerdesin
Liderimiz geçen hafta milleti güzel motive ediyordun

nilimben nerelerdesin
Liderimiz geçen hafta milleti güzel motive ediyordun

burdayım canım benim.bırakırmıyım sizi hiç
LİMONATA hoş geldin hayatım aramıza.bak öncelikle bu işi öle çok aç kalarak başaramayız alllah korusun sağlığımızdan da olmayalım.canım az ama sık öğünler ayarla kendine.meyve öğünün olsun özellikle elma .sebze ağırlıklı kendine göre ayarla canım.

Sudem aslında okuyorum yazılanları ama yazmaya halim yok .biliyorsun bayram temizliği falan hal kalmıyor akşamada ama bu hafta iyi geldi bana biraz daha hareket etmiş oldum.
Tam yol destek olmaya hazırım kızlar ben size

biraz da birbirimize görevler verelim ne desiniz?mesela yarın sadece bel hareketleri yapalım oturduğumuz yerden oklava boynumuzda çevirelim belleri olurmu kızlar

evet ya salı günleri bel hareketimiz olsun kim ne kadar yapabilirse vaktimize göre ayarlayalım.mesela 100 er tane setler halinde olsun sabah öğlen akşam ne zaman fırsatımız olursa ama muhakkah yapalım çarşamba alıyım sizden ne kadar yaptığınızı

her güne hareket ekliyelim.başlıyalım kızlar ya durmak yok ,yeter artık bu böle nereye kadar gidecek ki.............

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.hepinize kolay kilo vermeler diliyorum.bende 80 deb 68 e düştüm fakat bu aralar biraz sınırı aştım galiba.anlayacağınız bende sizdeniiim

merhabalar ben de gruba katılmak istiyorum boy 175 kilo 73 dikkat ediyorum ama tatlı krizine giriyorum herşey bitiyor tatlı krizini önlemek için ne yapmalıyım?bilgisi olan var mı?

bende warım kilom 76.bugün kalktığımda rejime başladım ilk günüm açlıktan ölcek gibiyim ama pes etmek yok.şöle 10 12 kilo weririm inş

kızlar aldım listeye sizide cuma günü bakacaz kilolara kim ne yapmış
elakerem aslında çoğumuzda var aynı problem ama unutuyorum bazen aklından sileceksin canım yaklaşmayacaksın yanına ama dayanamıyorsanda bir ısırık al onu böle ağzında eriyinceye kadar tut evet bize çok zor bunu yapabilmek ama unutmaki her zorun sonu başarı ve mutluluktur eeeee bizde bunu yapmaya çalışıyoruz ve başaracağızda

bizim neyimiz eksik ya neden yapamayalım .yeterki kafaya koyalım ,isteyelim.kadınların yapamayacağı hiç bir şey yoktur diyorum
size de bu konuda güveniyorum arkadaşlar biz birbirimize söz verdik sözden dönmek yok.:
16:

Son düzenleme:
kızlar acil kilo vermem lazıım.78 olmuşum aldım başımı gidiyorum. bu gidişe dur demem lazım.yeriniz var mı bir kişilik

Son düzenleme:
mrbalar bendde sizler gibi 70lerdeyimm ve zayıflamaya çalışıyorummm 7 buçuk ay önce dogum yaptım 78 başlayıp 92 bitirdim dogumdan sonra 85 lereydim ama süt olsun diye ne bulduysam yedim ve sonuç 92 oldum ve tak etti çünkü kıyafetler olmuyo olmadıgı gibi ne alsam yakışmıyodu ve hamilelerim aldıgı yerden alıyodum kıyafet ama bol spor, bol su ve az dikkatle şuan 76.8 çok şükür ve azda olsa istedigimi alabiliyorum azim çok önemli ben azmettim ve verdim ama dahada vercem inşş ocaga 65 le girmek mayısada 56-57 olmak istiyorum herkese kolay gelsin inşşş istedigimiz ve hayal etdigimiz kiloda oluruz :89:

Herkesi gecen haftaki kilolari icin tebrik ederim ve aramiza yeni katilanlar Hosgeldiniz umarim benim gibi bu grupla motive olursunuz.
Cuma'dan beridir soyle yaptiklarimi ozetlersem;
1. soz verdigim gibi spora basladim. hergun sabah aksam yuryorum. Bugun izmirliler bilir cok ruzgarliydi o yuzden yuruyemedim ama evde mekik cektim.
2. Kacamalarim
a) pazar gunu kocamin gozlemesinden 2 isirik almak
b) pazar gunu 1 kestane
c) bugun 3 badem (simdilik)
3. Annemin tarifiyle evde yogurt yapmaya basladim. Hic atla deve degilmis cok basit. Pastorize yarim yagli sut kullaniyorum.
4. Gaza geldim ya evde oturdum birde galeta yaptim icine de cesitli baharatlar kattim. Boylece aksam uzeri ara ogunum daha lezzetli el emegi goz nuru hale geldi.
5. Bugun yuryus olmayinca evde ne yapabilirim diye baktim. Kalca karin bacak kol calistirmak icin birsuru egzersiz not ettim. Daha sadece not ettim ve okudum. Bakalim yapabilecekmiyim zaman gosterecek...

Hepberaber motive oluyoruz hep beraber kilo veriyoruzzzzz:82:

canımm haklısın ama işim olup biirden dısarı çıkınca öğün geçerken düşük kalorili bişi bulamıyorum yaa.tesekkür ederim hayatımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…