Nilimben eline sağlık canım. Liste çok güzel olmuş. Bu arada ikinciliğini de tebrik ederim tatlım.
Sudem tebrikler arkadaşım haftanın birincisisin. İnşaallah hep böyle vermeye devam edrsin arkadaşım.
Evet kızlar bence gayet iyiyiz. Bu daha başlangıç değil mi? Bu haftayı daha kararlı daha sağlıklı daha verimli geçiririz inşaallah.
bugün 2, günüm kızlar dünkü kadar zorlanmadım kaçamakta yapmadım.ama ateşim çıktı herhalde bunla ilgili diildir
nilimben nerelerdesin
Liderimiz geçen hafta milleti güzel motive ediyordun
merhaba arkadaşlar.hepinize kolay kilo vermeler diliyorum.bende 80 deb 68 e düştüm fakat bu aralar biraz sınırı aştım galiba.anlayacağınız bende sizdeniiim
merhabalar ben de gruba katılmak istiyorum boy 175 kilo 73 dikkat ediyorum ama tatlı krizine giriyorum herşey bitiyor tatlı krizini önlemek için ne yapmalıyım?bilgisi olan var mı?
bende warım kilom 76.bugün kalktığımda rejime başladım ilk günüm açlıktan ölcek gibiyim ama pes etmek yok.şöle 10 12 kilo weririm inş
kızlar acil kilo vermem lazıım.78 olmuşum aldım başımı gidiyorum. bu gidişe dur demem lazım.yeriniz var mı bir kişilik
İnşallah ilgili değildir.Benim de kan şekerim düşük olduğu için bazen başım dönüyordu sabahları aç karnına pekmez içmeye başlayınca düzeldi. Sağlığımızdan olmadan zayıflıycaz o yüzden mümkün olduğunca öğün atlamadan ,aç kalmadan ,ama çokta doymadan zayıflıycaz .Ben 2 öğün yerdim eskiden şimdi artırmaya çalışıyorum metabolizma daha hızlı çalışsın diye birde çok hızlı yutuyorum çiğneyemiyorum lokmaları şimdide bunu değiştirmeye çalışıyorum.:26:
Yolumuz uzun dikenli ama sonunda güzel bir fiziğimiz olacak, daha sağlıklı olcaz aynalara barışık olacağız.İstediğğimiz kıyafeti giyeceğiz.
burdayım canım benim.bırakırmıyım sizi hiç
LİMONATA hoş geldin hayatım aramıza.bak öncelikle bu işi öle çok aç kalarak başaramayız alllah korusun sağlığımızdan da olmayalım.canım az ama sık öğünler ayarla kendine.meyve öğünün olsun özellikle elma .sebze ağırlıklı kendine göre ayarla canım
benimde ayarım yok zaten ya hep yerim ya hiç yemem neden bilmiyorum.bilgiler için teşekkür ederim canım benimm dikkat edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?