70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar acil kilo vermem lazıım.78 olmuşum aldım başımı gidiyorum. bu gidişe dur demem lazım.yeriniz var mı bir kişilik

olmamııııııııı buyur canım hoş geldin

maşallah güzel vermişsin canım aramıza hoş geldin böle devam edelim

haftanın birincisinden ses yok bugün :))bakalım bu hafta kaçıncı olacaksın canım sesin çıkmadığına göre var sende yine birşeyler
hadi hayırlısı

bende warım kilom 76.bugün kalktığımda rejime başladım ilk günüm açlıktan ölcek gibiyim ama pes etmek yok.şöle 10 12 kilo weririm inş

kızlar acil kilo vermem lazıım.78 olmuşum aldım başımı gidiyorum. bu gidişe dur demem lazım.yeriniz var mı bir kişilik

Hoşgeldiniz kızlar. Umarım burada çok keyifli bir şekilde, birbirimize destek olarak fazla kilolarımızdan kurtulacağız.

Canım maaşallah. Kaçamak falan değil yediklerin. Gayet güzel gidiyorsun. HAftanın birincisi mi olacaksın ne? :13:

kızlar benim kilo vermek hakkında pek bir bilgim yok.daha dün karar verdim.bi arkadaşım bu forum aracılığı ile 22 kilo verdi.benimde ilk etap da hedefim 15 kg ve daha sonra devam etmek fakat biraz kontrolsüzüm önce bunu yenmem gerekiyor.dün ve bugün neler yediğimi yazayım kararı siz verin potansiyel var mı? yok mu?
dün sabah: şekersiz bir bardak çay,birkaç lokma simit,biraz peynir,aradan 2 saat geçince yine acıktım biraz domates salatalık peynir daha azıcık 5/1 simit ,arada yeşil çay ,su ,türk kahvesi,biraz üzüm
akşam:bir kaseye yakın çorba(domates çorbası),5 kaşık kadar yemek ,yanında 1kaşık tepeleme yoğurt
gece:bir mandalına ,bir elma,1 kasede yoğurt
gece yemem sakıncalı fakat ders çalışıyorum sabaha karşı yatıyorum,dolayısıyla acıkıyorum
bugün:
sabah:yarım simit biraz domates salatalık,yarım yumurtanın beyazı, 4 zeytin,1 çay kaşığı reçel
kahvaltının üstüne türk kahvesi

:93:merhaba arkadaşlar ben daha tam adapte olamadım sanırım.herşey beyinde bitiyor aslında.ben 2 yıl önce 84 kiloydum 4 ayda 17 kilo verdim 67 kilo oldum sigarayı bırakınca 6 kilo aldım 73 kiloyum.bol ılık su,yeşil çay içtim.ceviz yedim.ayrıca arkadaşlar yeşil çayı içine tarçın koyup içiyorum.iştahı kontrol ediyor.bilmeyenler için meyveyi kalsiyumla beraber almak meyvedeki glukozun vucutta yağ olarak depolanmasını engelliyormuş :93:

hoşbuldummmmmm tşkler inşş canım bende aynı seyleri düşünerek geldim keyfiler diyetten ve spordan keyif alarak vee tabi birbirimize destek vererek kurtulacagız inşş bu piss kilolardan:97::97::97:

canım bence menün güzell hafif yiyosun ama merak ettim dışardamıssın hep hep simit varda inşşş bu menüyle kilo verirsin ama spor yapmıyosun sporda desteklesen süper olur inan imkanın varsa ihmal etme derim

ben sabahları küçük dilim peynir az domates azsalatalık bazende haslanmış yumurta ve az sekerli çay içiyorum 1 dilim tam buğday ekmeği yiyorum bide onu kızartma makinesinde yakıyorum biraz kıtır oluyo öğlende bu dlim gibi kızarmış yiyorum kalorisi iice düşüyo
öğlen kızarmış dilimden 1tane sebze yada ızgara ne warsa artık mevsim salata bazende 1 yada 2 kasık yoğurt yiyorum akşamda aynı. aralarda mandalina yada ekşi elma atıştırıyoum.bide tuba özayın fitnessini yapıyorum bakalım nolcak.bide bi sorum olcak kızlar:
hangi gün kilomuzu yazıcaktık okumuştum da bulamadım karıltrdm sanırım???

canım bence menün güzell hafif yiyosun ama merak ettim dışardamıssın hep hep simit varda inşşş bu menüyle kilo verirsin ama spor yapmıyosun sporda desteklesen süper olur inan imkanın varsa ihmal etme derim

evet aslında iyi olur fakat 20 gün sonra sınavım var.sınavdan sonra inşallah yürüyüş ve platese başlayacam.platesi size de tavsiye ederim.esneme ile başlayın harika bişey ilk zamanlar zorlanıyor insan fakat zamanla alışıyor.ağrılara birebir.geçen yıl yapıyordum bıraktım.
evet o gün dışardaydım.ama domates salatalık kısmını evde yedim
kilo çizelgesi nasıl hazırlanıyor,ben denedim beceremedim

hoşbulduk kızlar desteklerinizi bekliyorum.beni arada uyarın yoksa ben böyle gidrsem çok geçmez 100 'ü bulurum

tabi canım destek için burdayız yani ben kendi adıma gitmessin canım 100 de bulmassın yediklerin güzel azda spor yapsan bence yüz degilde 60 55 lere inersin biraz sabır ve bol azim lazımmmmm

bunu nasıl yaptın harika 4 ayda 17 kilo bana önerilerini yazarsan çok sevinirim.motivasyon çok önemli,sık sık bloga girip önerileri ve yazıları okuyacam önce motivasyonu sağlayıp mideyi küçültmek gerisi kendiliğinden gelir.

hımm anladım canım allah kolaylık versin sınavlarında çok güzel olur canım bende platese dün başladım ama callens diye biş varmış daha etkilişmiş diye duydum ve hemende fark ediyomuş plateste 1 ayda gördügünü bunda 10 15 günde görüyomuşsun benim kafam karıştı ama call yapcam heralde ben yürüyüş ip atlama disk çevişme ve mekik yapıyorum artı plates yada call eklicem bakalım inşşş incelcemmm yani hep beraber incelcezzzz

Bence gayet iyi menün canım. Gece ders çalışıyorsan pek aç kalmaman gerek evet. Zaten hızlı vermeyi düşünme haftada yarım kilo versen yeter. Bu menüyle de verirsin bence. Allah zihin açıklığı versin.

Merhaba. Gayet güzel kilo vermişsin. Tarçını ben de duymuştum. Ama meyvenin kalsiyumla alınınca yağ depolanmasını engelleyeceğini bilmiyordum. O zaman meyveli yoğurt güzel bir ara öğün olur herhalde di mi?

Canım cumaları yazıyoruz.

Nilimbenim nerdesin? Yarın büyük gün he? Ben bu hafta kendimi çok şiş hissediyorum. Moralim pek iyi değil. Elma sirkesi bal karışımı yapıyordum bu hafta sanırım kabızlık yaptı. Bazı arkadaşlarda da yapmış. Bıraksam mı acaba?

6 öğün az az yedim,yeşil çay,ceviz,sakız,ılık su,yoğurt,süt hergün hayatımdalardı.bir araştırmaya göre yeşil çayı yemekten sonra 5 dakika içerisinde içersen yağ yakımı hızlanıyormuş,aç karnına içersen acıktırıyormuş.bir bilgi daha amerikada aynı özellikteki insanları iki diyet grubuna ayırmış ve ikisine de aynı diyeti uygulamışlar.ama grubun birine ek olarak bir kase yoğurt eklemişler.yoğurt yiyen grubun karın bölgesinden daha çok kilo verdiği görülmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…