kızlar acil kilo vermem lazıım.78 olmuşum aldım başımı gidiyorum. bu gidişe dur demem lazım.yeriniz var mı bir kişilik
mrbalar bendde sizler gibi 70lerdeyimm ve zayıflamaya çalışıyorummm 7 buçuk ay önce dogum yaptım 78 başlayıp 92 bitirdim dogumdan sonra 85 lereydim ama süt olsun diye ne bulduysam yedim ve sonuç 92 oldum ve tak etti çünkü kıyafetler olmuyo olmadıgı gibi ne alsam yakışmıyodu ve hamilelerim aldıgı yerden alıyodum kıyafetama bol spor, bol su ve az dikkatle şuan 76.8 çok şükür ve azda olsa istedigimi alabiliyorum azim çok önemli ben azmettim ve verdim ama dahada vercem inşş ocaga 65 le girmek mayısada 56-57 olmak istiyorum herkese kolay gelsin inşşş istedigimiz ve hayal etdigimiz kiloda oluruz :89:
Herkesi gecen haftaki kilolari icin tebrik ederim ve aramiza yeni katilanlar Hosgeldiniz umarim benim gibi bu grupla motive olursunuz.
Cuma'dan beridir soyle yaptiklarimi ozetlersem;
1. soz verdigim gibi spora basladim. hergun sabah aksam yuryorum. Bugun izmirliler bilir cok ruzgarliydi o yuzden yuruyemedim ama evde mekik cektim.
2. Kacamalarim
a) pazar gunu kocamin gozlemesinden 2 isirik almak
b) pazar gunu 1 kestane
c) bugun 3 badem (simdilik)
3. Annemin tarifiyle evde yogurt yapmaya basladim. Hic atla deve degilmis cok basit. Pastorize yarim yagli sut kullaniyorum.
4. Gaza geldim ya evde oturdum birde galeta yaptim icine de cesitli baharatlar kattim. Boylece aksam uzeri ara ogunum daha lezzetli el emegi goz nuru hale geldi.
5. Bugun yuryus olmayinca evde ne yapabilirim diye baktim. Kalca karin bacak kol calistirmak icin birsuru egzersiz not ettim. Daha sadece not ettim ve okudum. Bakalim yapabilecekmiyim zaman gosterecek...
Hepberaber motive oluyoruz hep beraber kilo veriyoruzzzzz:82:[/QU
kız kaçamak deyince bende kaçırdın sandım ipin ucunu:84nlar neki hayatım seni yıldıramaz devam hayatım devammmm
cumaya ne kaldı ??gösterin kızlar gücünüzü
bende warım kilom 76.bugün kalktığımda rejime başladım ilk günüm açlıktan ölcek gibiyim ama pes etmek yok.şöle 10 12 kilo weririm inş
kızlar acil kilo vermem lazıım.78 olmuşum aldım başımı gidiyorum. bu gidişe dur demem lazım.yeriniz var mı bir kişilik
mrbalar bendde sizler gibi 70lerdeyimm ve zayıflamaya çalışıyorummm 7 buçuk ay önce dogum yaptım 78 başlayıp 92 bitirdim dogumdan sonra 85 lereydim ama süt olsun diye ne bulduysam yedim ve sonuç 92 oldum ve tak etti çünkü kıyafetler olmuyo olmadıgı gibi ne alsam yakışmıyodu ve hamilelerim aldıgı yerden alıyodum kıyafetama bol spor, bol su ve az dikkatle şuan 76.8 çok şükür ve azda olsa istedigimi alabiliyorum azim çok önemli ben azmettim ve verdim ama dahada vercem inşş ocaga 65 le girmek mayısada 56-57 olmak istiyorum herkese kolay gelsin inşşş istedigimiz ve hayal etdigimiz kiloda oluruz :89:
Herkesi gecen haftaki kilolari icin tebrik ederim ve aramiza yeni katilanlar Hosgeldiniz umarim benim gibi bu grupla motive olursunuz.
1. soz verdigim gibi spora basladim. hergun sabah aksam yuryorum. Bugun izmirliler bilir cok ruzgarliydi o yuzden yuruyemedim ama evde mekik cektim.
2. Kacamalarim
b) pazar gunu 1 kestane
3. Annemin tarifiyle evde yogurt yapmaya basladim. Hic atla deve degilmis cok basit. Pastorize yarim yagli sut kullaniyorum.
4. Gaza geldim ya evde oturdum birde galeta yaptim icine de cesitli baharatlar kattim. Boylece aksam uzeri ara ogunum daha lezzetli el emegi goz nuru hale geldi.
5. Bugun yuryus olmayinca evde ne yapabilirim diye baktim. Kalca karin bacak kol calistirmak icin birsuru egzersiz not ettim. Daha sadece not ettim ve okudum. Bakalim yapabilecekmiyim zaman gosterecek...
Hepberaber motive oluyoruz hep beraber kilo veriyoruzzzzz:82:
olmamııııııııı buyur canım hoş geldin
maşallah güzel vermişsin canım aramıza hoş geldin böle devam edelim Herkesi gecen haftaki kilolari icin tebrik ederim ve aramiza yeni katilanlar Hosgeldiniz umarim benim gibi bu grupla motive olursunuz.
2. Kacamalarim
b) pazar gunu 1 kestane
Hepberaber motive oluyoruz hep beraber kilo veriyoruzzzzz:82:[/QU
kız kaçamak deyince bende kaçırdın sandım ipin ucunu:84nlar neki hayatım seni yıldıramaz devam hayatım devammmm
cumaya ne kaldı ??gösterin kızlar gücünüzü
tşkler canımm evet ben devam ediyorum artık hepberaber inşşhoşbuldummmmmm
Hoşgeldiniz kızlar.Umarım burada çok keyifli bir şekilde, birbirimize destek olarak fazla kilolarımızdan kurtulacağız.
Canım maaşallah. Kaçamak falan değil yediklerin. Gayet güzel gidiyorsun. HAftanın birincisi mi olacaksın ne? :13:
canım bence menün güzell hafif yiyosun ama merak ettim dışardamıssın hep hep simit varda inşşş bu menüyle kilo verirsin ama spor yapmıyosun sporda desteklesen süper olur inan imkanın varsa ihmal etme derimkızlar benim kilo vermek hakkında pek bir bilgim yok.daha dün karar verdim.bi arkadaşım bu forum aracılığı ile 22 kilo verdi.benimde ilk etap da hedefim 15 kg ve daha sonra devam etmek fakat biraz kontrolsüzüm önce bunu yenmem gerekiyor.dün ve bugün neler yediğimi yazayım kararı siz verin potansiyel var mı? yok mu?
dün sabah: şekersiz bir bardak çay,birkaç lokma simit,biraz peynir,aradan 2 saat geçince yine acıktım biraz domates salatalık peynir daha azıcık 5/1 simit ,arada yeşil çay ,su ,türk kahvesi,biraz üzüm
akşam:bir kaseye yakın çorba(domates çorbası),5 kaşık kadar yemek ,yanında 1kaşık tepeleme yoğurt
gece:bir mandalına ,bir elma,1 kasede yoğurt
gece yemem sakıncalı fakat ders çalışıyorum sabaha karşı yatıyorum,dolayısıyla acıkıyorum
bugün:
sabah:yarım simit biraz domates salatalık,yarım yumurtanın beyazı, 4 zeytin,1 çay kaşığı reçel
kahvaltının üstüne türk kahvesi
canım bence menün güzell hafif yiyosun ama merak ettim dışardamıssın hep hep simit varda inşşş bu menüyle kilo verirsin ama spor yapmıyosun sporda desteklesen süper olur inan imkanın varsa ihmal etme derim
hoşbulduk kızlar desteklerinizi bekliyorum.beni arada uyarın yoksa ben böyle gidrsem çok geçmez 100 'ü bulurum
:93:merhaba arkadaşlar ben daha tam adapte olamadım sanırım.herşey beyinde bitiyor aslında.ben 2 yıl önce 84 kiloydum 4 ayda 17 kilo verdim 67 kilo oldum sigarayı bırakınca 6 kilo aldım 73 kiloyum.bol ılık su,yeşil çay içtim.ceviz yedim.ayrıca arkadaşlar yeşil çayı içine tarçın koyup içiyorum.iştahı kontrol ediyor.bilmeyenler için meyveyi kalsiyumla beraber almak meyvedeki glukozun vucutta yağ olarak depolanmasını engelliyormuş :93:
evet aslında iyi olur fakat 20 gün sonra sınavım var.sınavdan sonra inşallah yürüyüş ve platese başlayacam.platesi size de tavsiye ederim.esneme ile başlayın harika bişey ilk zamanlar zorlanıyor insan fakat zamanla alışıyor.ağrılara birebir.geçen yıl yapıyordum bıraktım.
evet o gün dışardaydım.ama domates salatalık kısmını evde yedim
kilo çizelgesi nasıl hazırlanıyor,ben denedim beceremedim
yeşil çayın içine kabuk tarçın ve bal koyup dene.ama tadını sevmiyorsan yine sevmezsin.hergün fazlaya kaçmadan ceviz yiyebilirsin.oda metebolizma hızlandırıyormuş.ya yeşil çay içmem illakide gerekirmi hem aklıma gelmiyo unutuyorum hemde şekersiz kötü
kızlar benim kilo vermek hakkında pek bir bilgim yok.daha dün karar verdim.bi arkadaşım bu forum aracılığı ile 22 kilo verdi.benimde ilk etap da hedefim 15 kg ve daha sonra devam etmek fakat biraz kontrolsüzüm önce bunu yenmem gerekiyor.dün ve bugün neler yediğimi yazayım kararı siz verin potansiyel var mı? yok mu?
dün sabah: şekersiz bir bardak çay,birkaç lokma simit,biraz peynir,aradan 2 saat geçince yine acıktım biraz domates salatalık peynir daha azıcık 5/1 simit ,arada yeşil çay ,su ,türk kahvesi,biraz üzüm
akşam:bir kaseye yakın çorba(domates çorbası),5 kaşık kadar yemek ,yanında 1kaşık tepeleme yoğurt
gece:bir mandalına ,bir elma,1 kasede yoğurt
gece yemem sakıncalı fakat ders çalışıyorum sabaha karşı yatıyorum,dolayısıyla acıkıyorum
bugün:
sabah:yarım simit biraz domates salatalık,yarım yumurtanın beyazı, 4 zeytin,1 çay kaşığı reçel
kahvaltının üstüne türk kahvesi
:93:merhaba arkadaşlar ben daha tam adapte olamadım sanırım.herşey beyinde bitiyor aslında.ben 2 yıl önce 84 kiloydum 4 ayda 17 kilo verdim 67 kilo oldum sigarayı bırakınca 6 kilo aldım 73 kiloyum.bol ılık su,yeşil çay içtim.ceviz yedim.ayrıca arkadaşlar yeşil çayı içine tarçın koyup içiyorum.iştahı kontrol ediyor.bilmeyenler için meyveyi kalsiyumla beraber almak meyvedeki glukozun vucutta yağ olarak depolanmasını engelliyormuş :93:
ben sabahları küçük dilim peynir az domates azsalatalık bazende haslanmış yumurta ve az sekerli çay içiyorum 1 dilim tam buğday ekmeği yiyorum bide onu kızartma makinesinde yakıyorum biraz kıtır oluyo öğlende bu dlim gibi kızarmış yiyorum kalorisi iice düşüyo
öğlen kızarmış dilimden 1tane sebze yada ızgara ne warsa artık mevsim salata bazende 1 yada 2 kasık yoğurt yiyorum akşamda aynı. aralarda mandalina yada ekşi elma atıştırıyoum.bide tuba özayın fitnessini yapıyorum bakalım nolcak.bide bi sorum olcak kızlar:
hangi gün kilomuzu yazıcaktık okumuştum da bulamadım karıltrdm sanırım???
6 öğün az az yedim,yeşil çay,ceviz,sakız,ılık su,yoğurt,süt hergün hayatımdalardı.bir araştırmaya göre yeşil çayı yemekten sonra 5 dakika içerisinde içersen yağ yakımı hızlanıyormuş,aç karnına içersen acıktırıyormuş.bir bilgi daha amerikada aynı özellikteki insanları iki diyet grubuna ayırmış ve ikisine de aynı diyeti uygulamışlar.ama grubun birine ek olarak bir kase yoğurt eklemişler.yoğurt yiyen grubun karın bölgesinden daha çok kilo verdiği görülmüş.bunu nasıl yaptın harika 4 ayda 17 kilo bana önerilerini yazarsan çok sevinirim.motivasyon çok önemli,sık sık bloga girip önerileri ve yazıları okuyacam önce motivasyonu sağlayıp mideyi küçültmek gerisi kendiliğinden gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?