70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba. Gayet güzel kilo vermişsin. Tarçını ben de duymuştum. Ama meyvenin kalsiyumla alınınca yağ depolanmasını engelleyeceğini bilmiyordum. O zaman meyveli yoğurt güzel bir ara öğün olur herhalde di mi?

evet aynen ben mesela yoğurdun içine üzüm koyup yiyorum.ya da meyve yersem ya biraz yoğurt ya da az süt içiyorum.dikkat edersen diyetisyenler meyveyi ara öğünde süt,yoğurt ya da peynirle veriyorlar.

merhaba arkadaşlar ben 70 kiloyum boyum da 1.57 çalışıyorum sabah kahvaltılarım hep simit poğaça falan oluyor öğlen iş yerinde yiyorum akşam da saat 8 gibi yemek yiyebiliyoruz evde. evliyim hamile kalmayı da düşünüyorum ama bu kilo ile kalmak istemiyorum. 10 kilo falan vermem lazm normale dönmem içinn.

Kızlar geçen hafta moral bozukluğu yaşadım ama bu hafta süper. Bugün tartıda 72,200 gördüm. Süperdi şok oldum. Devam edelim arkadaşlar. Arada kaçamaklar olsa da demekki vucüt toparlayabiliyo 1 hafta sonra.Çok mutlu oldum ..................

inşallah ben bugün obezlik yaptım çok pişman oldum.kahvaltıda ,1 dilim çiçek ekmeği yedim ,yanında domates, salatalık, peynir, 2 bardak ıhlamur buraya kadar iyi doyduğumuda hiissettim masanın üzerinde 1 küçük kase sütlaç vardı.gözüm döndü onuda yedim.aslında çok acıkınca ya bi ayran içiyorum ,ya bir kase yogurt,yada domates salatalık yanına biraz peynir koyuyorum tabağa onunla geçiştiriyorum.yemeğin üstüne yemesem pişman olmam da oldu bikere.
canım bahsettiğin sporu ilk kez duydum .faydası olurdsa ne mutlu,bende bisürü plates videosu var.alıştımda onu yaparım aralık başından itibaren

bende çok severim yeşil çayı harika bişey 2 yıldır sürekli içiyorum.canım bende bide hipotroid var.bilirsin troid hastaları zor verir kiloyu ama bende yılmayacam olacak inşallah.

BURALARDAYIM CANIM GEÇ BİLE OLSA O GÜNÜ MUHAKKAK BAKIYORUM ARKADAŞIM EVET YARIN BAKALIM NELER OLACAK AMA CUMARTESİ SONUÇLAR.KABIZLIK PROBLEMİN VARSA ARA VER CANIM SİRKELİ KARIŞIMINA BEN ÇOK KORKUYORUM .ASLA DENEMEDİM SİRKE MİDEYE ZARARLI DEDİLER CANIM DİKKAT ET NOLUR

HOŞ GELDİN CANIM O ZAMAN ARAMIZA DOĞRU YERDESİN VERELİM KİLOCUKLARI

ÇOK SEVİNDİM CANIM ALLAH BÜYÜK.DEMEKKİ KAÇAMAKLARINIDA ÖLÇÜLÜ YAPIYORSUN .SÜPERSİN HAYATIM .DAHA YOLUMUZ ÇOKK YAVAŞ YAVAŞ GİDECEK HEPSİ SEN ÜZÜLME NE KADAR MORALİMİZ GÜZEL OLURSA O HAFTA DAHA GÜZEL KİLO VERİYORUZ..DÖNMEK YOK .YARINKİ BİRİNCİLER KİM ÇOK MERAK EDİYORUM GÖSTERİN KIZLAR KENDİNİZİ BELKİ BİRDEN FAZLA BİRİNCİMİZ OLACAK

ARKADAŞLAR SAKINA KAÇIRDIM DİYE MORALİMİZİ BOZMAK YOK .BUGÜN OLUR AMA YARIN DAHA DİKKATLİ OLURUZ.NAPALIM VÜCUT HERŞEYDEN İSTİYO .EEE ONUNDA CANI VAR :))))))BİZ İSTERSEK HERŞEY OLUR GÖNLÜNÜZ RAHAT OLSUN

günaydın kızlar sabah kahvaltda birtane zeytinli açma yedim 1 bardak tek şekerli çay ile. yanımdada bi tane çikolatalı muffin var aklım onda kaldı :80: yiyiymmiii??

nilimben ben tartının gazabbbına mı uğradım ne? Dün daaha 72,20 çekerken bugün 72,60 çekti. Canım sıkıldı ama yapacak bişey yok. Beni 72,60 ile ekle listeye canım. teşekkürler...

Herkese günaydın.

Bugün sabah tartıldım. 74.3 çıktı. Yani bu hafta 700 gr gitmiş. Buna da şükür.

Bende 73,2 kiloyum.hadi kızlar bekliyorum bakalım neler olacak neredesiniz diğer arkadaşlar ,liste yarın hazır hadi hayırlısı

günaydın kızlar sabah kahvaltda birtane zeytinli açma yedim 1 bardak tek şekerli çay ile. yanımdada bi tane çikolatalı muffin var aklım onda kaldı :80: yiyiymmiii??

canım aklın kalacak ,ama birde şöle düşün aslında sen onu yemiyeceksin o seni yiyecek
nasıl mı?şimdi sen onu yedin rahatladın.o sana kalori olarak geri dönecek ve sen biraz daha çaba harcayacaksın kilo vermek için ,eğer nefsine bugün sahip olursan,beynine komutları sen verirsen ileride giden kilolarına inanamayacaksın,o zaman yaparız arada kaçamaklar .:))
yemedin dimi???

yemedim valla :) verdim arkadaşıma o yedi. öğlen de bi kase çorba ve iki parça ızgara tavuk yedim yanında da bir iki parça fırın patates. ekmek yemedim hiç.iyi bir öğün olmuş mu sizcee? çorba kremalıydı ama

Herkes cok iyi gidiyor
Ben bu hafta gecen haftanın 100 gr durumundan sonra daha iyiyim.
Öce kilomu sonra kacamaklarimi yaziyim.
Kilo:74.4
Kacamaklar:
1) 2 madlen cikolata
2) 1 fındıklı çikolata
3) Hiç sporsuz gecen bir gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…