hımm anladım canım allah kolaylık versin sınavlarında çok güzel olur canım bende platese dün başladım ama callens diye biş varmış daha etkilişmiş diye duydum ve hemende fark ediyomuş plateste 1 ayda gördügünü bunda 10 15 günde görüyomuşsun benim kafam karıştı ama call yapcam heralde ben yürüyüş ip atlama disk çevişme ve mekik yapıyorum artı plates yada call eklicem bakalım inşşş incelcemmm yani hep beraber incelcezzzz
6 öğün az az yedim,yeşil çay,ceviz,sakız,ılık su,yoğurt,süt hergün hayatımdalardı.bir araştırmaya göre yeşil çayı yemekten sonra 5 dakika içerisinde içersen yağ yakımı hızlanıyormuş,aç karnına içersen acıktırıyormuş.bir bilgi daha amerikada aynı özellikteki insanları iki diyet grubuna ayırmış ve ikisine de aynı diyeti uygulamışlar.ama grubun birine ek olarak bir kase yoğurt eklemişler.yoğurt yiyen grubun karın bölgesinden daha çok kilo verdiği görülmüş.
Bence gayet iyi menün canım. Gece ders çalışıyorsan pek aç kalmaman gerek evet. Zaten hızlı vermeyi düşünme haftada yarım kilo versen yeter. Bu menüyle de verirsin bence. Allah zihin açıklığı versin.
teşekkür ederim inşallah stresim gitmiş olur en azından sınav bitince haftada yarım kilo ile bitmez canım benim kilolar sporla desteklersem hedefim haftada( 1,5-2) ama şimdilik, hafif beslenmeye alışmam yeterli, 15 gün kilo vermeyi hedeflemiyorum sadece az yemeye alışmaya, tatlıdan uzak durmaya ve mivasyona ayırdım.
bende çok severim yeşil çayı harika bişey 2 yıldır sürekli içiyorum.canım bende bide hipotroid var.bilirsin troid hastaları zor verir kiloyu ama bende yılmayacam olacak inşallah.
BURALARDAYIM CANIM GEÇ BİLE OLSA O GÜNÜ MUHAKKAK BAKIYORUM ARKADAŞIM EVET YARIN BAKALIM NELER OLACAK AMA CUMARTESİ SONUÇLAR.KABIZLIK PROBLEMİN VARSA ARA VER CANIM SİRKELİ KARIŞIMINA BEN ÇOK KORKUYORUM .ASLA DENEMEDİM SİRKE MİDEYE ZARARLI DEDİLER CANIM DİKKAT ET NOLURNilimbenim nerdesin? Yarın büyük gün he? Ben bu hafta kendimi çok şiş hissediyorum. Moralim pek iyi değil. Elma sirkesi bal karışımı yapıyordum bu hafta sanırım kabızlık yaptı. Bazı arkadaşlarda da yapmış. Bıraksam mı acaba?
HOŞ GELDİN CANIM O ZAMAN ARAMIZA DOĞRU YERDESİN VERELİM KİLOCUKLARImerhaba arkadaşlar ben 70 kiloyum boyum da 1.57çalışıyorum sabah kahvaltılarım hep simit poğaça falan oluyor öğlen iş yerinde yiyorum akşam da saat 8 gibi yemek yiyebiliyoruz evde. evliyim hamile kalmayı da düşünüyorum ama bu kilo ile kalmak istemiyorum. 10 kilo falan vermem lazm normale dönmem içinn.
Kızlar geçen hafta moral bozukluğu yaşadım ama bu hafta süper. Bugün tartıda 72,200 gördüm. Süperdi şok oldum. Devam edelim arkadaşlar. Arada kaçamaklar olsa da demekki vucüt toparlayabiliyo 1 hafta sonra.Çok mutlu oldum ..................
günaydın kızlar sabah kahvaltda birtane zeytinli açma yedim 1 bardak tek şekerli çay ile. yanımdada bi tane çikolatalı muffin var aklım onda kaldı :80: yiyiymmiii??
günaydın kızlar sabah kahvaltda birtane zeytinli açma yedim 1 bardak tek şekerli çay ile. yanımdada bi tane çikolatalı muffin var aklım onda kaldı :80: yiyiymmiii??
canım aklın kalacak ,ama birde şöle düşün aslında sen onu yemiyeceksin o seni yiyecek
nasıl mı?şimdi sen onu yedin rahatladın.o sana kalori olarak geri dönecek ve sen biraz daha çaba harcayacaksın kilo vermek için ,eğer nefsine bugün sahip olursan,beynine komutları sen verirsen ileride giden kilolarına inanamayacaksın,o zaman yaparız arada kaçamaklar .:))
yemedin dimi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?