yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hiç kilo veremedimYardımcı olun lütfenn
bir kac kisi yesil cayi icemediginden bahsetmis. Biz turklerin damak tadi demli caya uygun oldugu icin yesil cay bazen aci gelebiliyor.
Benim yesil cayi kullanmak icin bu arkadaslara bir kac onerim var.
1. Yesil cayi illede icmek istiyorsaniz soguk icin. Ben yaz boyunca pazar aksamlari yesil cay yaptim sonra onlari surahide sogutup termoslara doldurdum. Tum hafta ise goturup ictim.
2. Kek yaparken bir bardak sutu azaltin yerine kek karisimi icine sogutulmus bir bardak yesil cay katin. Rengi cok guzel oluyor.
3. Makarna yaparken haslama suyuna bir bardak yesil cay dokun. Hatta suya bir yesil cay poseti atin.
4. Yesil cayin icine azicik light sut koyun. ıngilizlerin sutlu cayi gibi oluyor.
5. Sebzeli sulu yemeklere ve unsuz berrak sebze corbalarina 1 bardak yesil cay cok ama cok yakisiyor.
Umarim isinize yarar
Not: Herseyi madde halinde yazmaya bayiliyorum
Liste açıklanmış kızlar. Herkesi tebrik ederim. Kilo vermeyen ya da az verdiğini düşünen arkadaşlar lütfen üzülmesinler. Kilo almamak bile iyidir değil mi? Daha yeni başlıyoruz kızlar pes etmek yok.
Nilimben eline sağlık canım.
slm kızlar bende 77 kiloyum acilen zayıflayıp bebek yapmam lazım:)diyetisyene gittim gecen hafta bir haftadır tam olmasada uymaya çalışıyorum.inşallah işe yarar...burayı yeni buldum ve çok heyecanlandım..insanların birbirine destek olması güzel..bu itici bi güç olabilir diyet için..kısaca benide arnıza alırsanız çok sevinirim...sevgiler...
bu hafta en çok gram yada kilo verenler naptınız biraz anlatsanızz??
Baktım bu iş olacak gibi değil birilerinin beni gaza getirmesi lazım aranızda bana da yer var mı? Birazcık şişkoyumdaŞimdi cuma günleri kilo bildirimi yapılıyorsa bir hafta takip eder yediklerimi içtiklerimi paylaşırım daha öncede bu gruba girdim ama pek aktif değildi takip edemedim... Hamilelik sonrası yapışan kilolarımdan kurtulmam lazım 25 aldım 20 si gitti ama önümde vermem gereken 14 kilo daha var... Yolum uzun Bu geceden başlayalım az önce 5 i bir yerde çayımı içtim ilk günden gün boyunca yediklerimi yazmayayım dudaklarınız uçuklamasın :))
kızlar benim tartım yok o yüzden kilomu yazamadım.Ama internetten siparişini verdim en kısa zamanda gelir inşallah başladığım kilomu biliyorum 78 , tartı gelince bi fark varmı görecez.ben bugün biraz abarttım kızlar saat 15.30 da kalktım akşama doğru bi kahvaltı sonra dışarı çıktım akşam saat 8-9 gibi eski komşumuza uğradım miss gibi köy patateti haşlamış,karadenizliler bilirçok lezzetli olur.2-3 ondan yedim.birazda böğürtlenli turta yarın temizlik var yakacam hepsiniiiii.........bu bahsettiğiniz liste nerde açıklanıyorbende takip edeyim.hepinizi öpüyorum.
canım teşekkür ederim fikirlerin için.bende içiyorum yeşilçay,ödemi falan alıyor.birde sabah daha dinç uyanıyorum .birde antioksidan özelliği var yeşilçayın.cilde de çok faydalıymış.ama herşeyin fazlası zarar olduğu için günlük 3 fincandan fazla içilmemesini söylüyorlar[/QUO
Benim sürahi gibi kocaman bardaklarım var günde 2 kez falan içiyorum.çok harika bişey özellikle yaseminli çok güzel.
hoşgeldin aramıza
canım cuma günleri kilo bildirimi yapıyouz bende cumartesi burada yayınlıyorum listeyi kim ne kadar kilo vermiş ona bakıyoruz
selam kzılar. benide aranıza alın. 72 kiloyum. 67 ile hamile kalmıştım. 9 ay sonra 69 oldum ama kızım iki yaşında 72 kiloyum. spiral taktırdım ben ona buluyorum doktor iştahın açılmıştır spiral kilo yapmaz diyor :)
neyse bende aranıza girmek istiyorum.
nasıl kilo veriyorsunuz? neler yapıyorsunuz tüyoları alabilirmiyim.
bu saatte bunalrı yazarken bile pasta ve kola götürüyorum biri bana durrr desinn
72 kilo ile aranızdayım
Hoşbulduk teşekkür ederim
Bende 67 ile hamile kaldım şuan 72 civarındayım ama ben az önce beşi bir yerde çayla 15 tane falan üzüm yedim sen kola ve pastaBu arada bende daha yeni katıldım... Az sonra bir 50 yarım mekik çekip yatacağım... Off 60 lı rakamları görmüşsün ne güzel ben en son 2 sene önce görmüştüm... 92 ile doğuma gittim :)) O kadar abartmanın cezasını şimdi çekiyorum alması ne kadar kolaydı vermesi zor Bende hap kullanıyorum ve nefret ediyorum hap içmekten Ayy amma ağladım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?