70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bir kac kisi yesil cayi icemediginden bahsetmis. Biz turklerin damak tadi demli caya uygun oldugu icin yesil cay bazen aci gelebiliyor.

Benim yesil cayi kullanmak icin bu arkadaslara bir kac onerim var.
1. Yesil cayi illede icmek istiyorsaniz soguk icin. Ben yaz boyunca pazar aksamlari yesil cay yaptim sonra onlari surahide sogutup termoslara doldurdum. Tum hafta ise goturup ictim.
2. Kek yaparken bir bardak sutu azaltin yerine kek karisimi icine sogutulmus bir bardak yesil cay katin. Rengi cok guzel oluyor.
3. Makarna yaparken haslama suyuna bir bardak yesil cay dokun. Hatta suya bir yesil cay poseti atin.
4. Yesil cayin icine azicik light sut koyun. Ingilizlerin sutlu cayi gibi oluyor.
5. Sebzeli sulu yemeklere ve unsuz berrak sebze corbalarina 1 bardak yesil cay cok ama cok yakisiyor.

Umarim isinize yarar

Not: herseyi madde halinde yazmaya bayiliyorum

selam arkadaşlar sonuçları açıklıyorum,katılım az ama canları sağolsun
13.11.2010 cumartesi

SENELL74.............73,8...............72,6...........1,2KG
SUDEM34..............76,3...............75,6...........700GR
HTC80....................75.................74,3............700GR
KAME33................74,9...............74,4.............500GR
ELAKEREM...........73,8...............73,3.............500GR
LİMONATA.............76.................75,7..............300GR
NİLİMBEN..............73,4...............73,2..............200GR:26::26::26::26::26:
BESTEN................76,6................76,6..............00000000:20
:

ARKADAŞLAR HAFTANIN BİRİNCİSİ SENELL74 ARKADAŞIMI KUTLUYORUM.BESTEN ARKADAŞIMA 2 ÇİFT LAFIM OLACAK

ARKADAŞIM SAKIN ÜZÜLME BELKİ BU LİSTE SANA DAHA AZİMLİ OLMANI SAĞLAYACAK O YÜZDEN SENİ BU ŞEKİLDE YAZDIM.CANIM YANLIŞ YAPTIĞIN BİRŞEYLER VAR,GÜNLÜK YAŞAM TARZINI DEĞİŞTİRMEN LAZIM Bİ GÖZ ATARMISIN GÜNLÜK YAPTIKLARINA ACABA YAPTIĞIN SPORMU YETERLİ DEĞİL.YADA ALDIĞIN KALORİDEN DAHAMI AZ ENERJİ VERİYORSUN.BUNLARI BİR DÜŞÜN DERİM CANIM HAFTAYA SENİ YAPALIM BİRİNCİ OLURMU CANIM?

TEBRİKLER KIZLAR SUDEM34,HTC80 İKİNCİLİK SİZLERDE
KAME33 ELAKEREM HARİKASINIZ KIZLAR DEVAM
NİLİMBEN NAPTIN KIZ SEN:)))AMA GEÇEN HAFTA BENDEN 600GR GİTMİŞTİ BU HAFTA DURDU NORMAL DİYE DÜŞÜNÜYORUM

SÜPERSİNİZ ARKADAŞLAR BU GİDİŞLE BİZ GİDERİZ 60-69 KG ARALIĞINDAKİ KIZLARIN YANINA AMA ÖNCELİK SENELL74 GİBİ GÖRÜNÜYOR.

Son düzenleme:
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hiç kilo veremedim Yardımcı olun lütfenn

sakına sorun yapma moralini bozma canım yavaş yavaş olacak önceden de demiştim biz bu kiloları 2 yada 3 ayda almadık ki verelim .motivasyonun yüksek olsun pozitif düşün.herkesler gibi bizde yapabiliriz.kadınların elinden hiçbirşey kurtulamaz.yüksek kalorili yiyecekler yemeği düşünürken ben 3 kere düşünüyorum.:)))))kararımı bozacak şeyler aklıma getiriyorum.yersem pişman olacağım yeme ,unut diyo içimdeki ses

bazen içinizdeki sesi dinlemeniz lazım
canım sen de yapacaksın bizler sana güveniyoruz.hadi kolay gelsin

canım teşekkür ederim fikirlerin için.bende içiyorum yeşilçay,ödemi falan alıyor.birde sabah daha dinç uyanıyorum .birde antioksidan özelliği var yeşilçayın.cilde de çok faydalıymış.ama herşeyin fazlası zarar olduğu için günlük 3 fincandan fazla içilmemesini söylüyorlar

Son düzenleme:
Liste açıklanmış kızlar. Herkesi tebrik ederim. Kilo vermeyen ya da az verdiğini düşünen arkadaşlar lütfen üzülmesinler. Kilo almamak bile iyidir değil mi? Daha yeni başlıyoruz kızlar pes etmek yok.

Nilimben eline sağlık canım.

slm kızlar bende 77 kiloyum acilen zayıflayıp bebek yapmam lazım:)diyetisyene gittim gecen hafta bir haftadır tam olmasada uymaya çalışıyorum.inşallah işe yarar...burayı yeni buldum ve çok heyecanlandım..insanların birbirine destek olması güzel..bu itici bi güç olabilir diyet için..kısaca benide arnıza alırsanız çok sevinirim...sevgiler...

canım teşekkür ederim

almaz mıyız hayatım hoşgeldin aramıza.cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz bende cumartesi günü liste halinda buraya ekliyorum birincilerimizi ikincilerimizi belirtiyoruz.
77 kilo ile listemdesin canım bol kilo vermeler ........

hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar gaza geldim sayenizde.buraya takıldığımdan beri daha çok dikkat ediyorum.hergün takip ediyorum deneyimlerinizi okumak için.evet 1.2 kilo veren arkadaş ayrıntılı bir cevap bekliyorum.naptın bu hafta

Baktım bu iş olacak gibi değil birilerinin beni gaza getirmesi lazım aranızda bana da yer var mı? Birazcık şişkoyumda Şimdi cuma günleri kilo bildirimi yapılıyorsa bir hafta takip eder yediklerimi içtiklerimi paylaşırım daha öncede bu gruba girdim ama pek aktif değildi takip edemedim... Hamilelik sonrası yapışan kilolarımdan kurtulmam lazım 25 aldım 20 si gitti ama önümde vermem gereken 14 kilo daha var... Yolum uzun Bu geceden başlayalım az önce 5 i bir yerde çayımı içtim ilk günden gün boyunca yediklerimi yazmayayım dudaklarınız uçuklamasın :))

kızlar benim tartım yok o yüzden kilomu yazamadım.Ama internetten siparişini verdim en kısa zamanda gelir inşallah başladığım kilomu biliyorum 78 , tartı gelince bi fark varmı görecez.ben bugün biraz abarttım kızlar saat 15.30 da kalktım akşama doğru bi kahvaltı sonra dışarı çıktım akşam saat 8-9 gibi eski komşumuza uğradım miss gibi köy patateti haşlamış,karadenizliler bilirçok lezzetli olur.2-3 ondan yedim.birazda böğürtlenli turta yarın temizlik var yakacam hepsiniiiii.........bu bahsettiğiniz liste nerde açıklanıyorbende takip edeyim.hepinizi öpüyorum.

hoşgeldin aramıza

canım cuma günleri kilo bildirimi yapıyouz bende cumartesi burada yayınlıyorum listeyi kim ne kadar kilo vermiş ona bakıyoruz

arkadaşlar bayram nedeni ile belki bu hafta giremeyebilirim ama bu demek değil ki kilo bildirimi yapılmayacak.aynen devam cumartesi yayınlarız yine listeyi.buradaki amaç da bakalım bayramda kimler kaçamak yapmış,kimler kendini frenlemiş

zorlu bir hafta olacak ama nefsimizin terbiyesi için böle bir durum da şart.ama biz herşeyin üstesinden geliriz ben size güveniyorum hatunlar biz bu işi başaracağız.hepinizi kucak dolusu sevgiler.bayramınızı şimdiden kutluyorum.inşallah önümüzdeki bayramlarda
daha ince olacağız.düşünmeden istediğimiz kıyafetleri giyeceğiz.ayy düşünmesi bile çok güzel

kabullenmek yok,aman olmuyor demek de yok .yola devammmmm

Son düzenleme:
merhabalar bugün geç kahvaltı yaptım.malum hafta sonu.2dilim kepek ekmeği peynir zeytin marul.kahvaltı sonrası yeşil çay içtim,selahattin dönmezin metebolizma çayından içtim.birde hergün sağlık bakanlığından onaylı bir vitamin ilacı var.ona başladım.ilk kilo verdiğimde de ondan kullanmıştım.

selam kzılar. benide aranıza alın. 72 kiloyum. 67 ile hamile kalmıştım. 9 ay sonra 69 oldum ama kızım iki yaşında 72 kiloyum. spiral taktırdım ben ona buluyorum doktor iştahın açılmıştır spiral kilo yapmaz diyor :)
neyse bende aranıza girmek istiyorum.
nasıl kilo veriyorsunuz? neler yapıyorsunuz tüyoları alabilirmiyim.
bu saatte bunalrı yazarken bile pasta ve kola götürüyorum biri bana durrr desinn
72 kilo ile aranızdayım

hoşgeldin aramıza

canım cuma günleri kilo bildirimi yapıyouz bende cumartesi burada yayınlıyorum listeyi kim ne kadar kilo vermiş ona bakıyoruz

Hoşbulduk teşekkür ederim

Bende 67 ile hamile kaldım şuan 72 civarındayım ama ben az önce beşi bir yerde çayla 15 tane falan üzüm yedim sen kola ve pasta Bu arada bende daha yeni katıldım... Az sonra bir 50 yarım mekik çekip yatacağım... Off 60 lı rakamları görmüşsün ne güzel ben en son 2 sene önce görmüştüm... 92 ile doğuma gittim :)) O kadar abartmanın cezasını şimdi çekiyorum alması ne kadar kolaydı vermesi zor Bende hap kullanıyorum ve nefret ediyorum hap içmekten Ayy amma ağladım ya

hoşgeldin canım bende yeniyim en son 76.5 gramdım sen gene iyisin ben 6 ları görmeyeli yaklasık 4 sene oluyo yani kızıma hamile kalmadan 58 hamile kaldım 84 doguma gittim sonra hepp 70 deydim ama ogluma hamile kaldıgımda 78 dim 92 dogum yaptım dogumdan sonra 80lere indim süt olcek yee yee gene 92 oldum ama şükür 7 lere indim çok mutluyum bu arada oglum 7 buçuk aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…