70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşbulduk canım 2 çocukla ne hale gelirdim bilmem bir tanesi beni yamulttu
Tam tatil zamanında katıldım bende kim motive edecek beni

ya evet napalım sayılı gun cabuk bıter zaten mıllet kacamak yapmaktan takıma ugrayacak yuzu olmaz o yuzdede gelemzler sımdı ne kavurmalr ne mangallar ındırcekler mıgdelerıneee

cıssss onlarrrrr ama kesin yicek herkesss offf inşş kimse kilo almadan döner bayramdan senin nasıl gidiyo tatlımmmm

Hoşbulduk canım 2 çocukla ne hale gelirdim bilmem bir tanesi beni yamulttu
Tam tatil zamanında katıldım bende kim motive edecek beni

bzı varız kız aa sekerım yaglar tatıl dınlıyomuuu

ay ne guzel olurdu dımı boyle ozel gunlerde yok olsalar ıncecık olsak dımıı ama bakk ozel gunlerde hala dobık dobık gezıyozzz

bzı varız kız aa sekerım yaglar tatıl dınlıyomuuu

ay ne guzel olurdu dımı boyle ozel gunlerde yok olsalar ıncecık olsak dımıı ama bakk ozel gunlerde hala dobık dobık gezıyozzz

ayyy ne güzel olurdu demi kaptannnn ahhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh keşkemmm dicem ama keske yokkkk gitcek bu yaglar hemde arkalarına bakmadan

ayyy ne güzel olurdu demi kaptannnn ahhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh keşkemmm dicem ama keske yokkkk gitcek bu yaglar hemde arkalarına bakmadan

ıste canımm oyle bı ımkanımız yoksa bızde kokden dyok edıcez bu dobıklerıııı benım tartıda kımıldama yok yaaa sınır oluyom haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…