ayyy canımmmm geldin mi sen
ayyy canımmmm geldin mi sen
kız nereye kactın yıne yakalambacmı oynuyozzz alla lala
burdayımmm tatlımmmm yarışa baktımmm
hım anladımm tatlıs bızım kızlar 9 gunluk bayram tatlınıe gırdıler hahahah kımse yok
evet canıımm yaa geliyom geliyom yok kimsecik herkes kaçtılar tatile
hoşgeldin canım bende yeniyim en son 76.5 gramdım sen gene iyisin ben 6 ları görmeyeli yaklasık 4 sene oluyo yani kızıma hamile kalmadan 58 hamile kaldım 84 doguma gittim sonra hepp 70 deydim ama ogluma hamile kaldıgımda 78 dim 92 dogum yaptım dogumdan sonra 80lere indim süt olcek yee yee gene 92 oldum ama şükür 7 lere indim çok mutluyum bu arada oglum 7 buçuk aylık
ya evet napalım sayılı gun cabuk bıter zaten mıllet kacamak yapmaktan takıma ugrayacak yuzu olmaz o yuzdede gelemzler sımdı ne kavurmalr ne mangallar ındırcekler mıgdelerıneee
Hoşbulduk canım2 çocukla ne hale gelirdim bilmem bir tanesi beni yamulttu
Tam tatil zamanında katıldım bende kim motive edecek beni
Hoşbulduk canım2 çocukla ne hale gelirdim bilmem bir tanesi beni yamulttu
Tam tatil zamanında katıldım bende kim motive edecek beni
cıssss onlarrrrr ama kesin yicek herkesssofff inşş kimse kilo almadan döner bayramdan senin nasıl gidiyo tatlımmmm
ben burdayımm tatlımmm ayıp ettin ben ederim seni motive aaaaa
bzı varız kız aa sekerım yaglar tatıl dınlıyomuuu
ay ne guzel olurdu dımı boyle ozel gunlerde yok olsalar ıncecık olsak dımıı ama bakk ozel gunlerde hala dobık dobık gezıyozzz
seytan kulagına kursun canım
3 gecedır 0 kacamak 3 gundur sadece 2 dılım kepek ekmegıı ve 3 gundur seker lı mama yokk
ayyy ne güzel olurdu demi kaptannnn ahhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh keşkemmm dicem ama keske yokkkk gitcek bu yaglar hemde arkalarına bakmadan
nobetcı motıvecı senıı bayram munasebetı ıle kk bızı nobette bıraktııı :13:
maşalllah kaptan tüüüüüüüüüüü tüüüüüüüüüüüü valla tebrikler hep böyle kaçamaksız olur inşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?