70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ıste canımm oyle bı ımkanımız yoksa bızde kokden dyok edıcez bu dobıklerıııı benım tartıda kımıldama yok yaaa sınır oluyom haaa

alim allah canım gidcek kökten bu yaglar onlarla geçmez hayat hımmm oynycak o tartı canımmm inşş senin yüzünüde güldürexek sen böyle kaçamaksız devam edersen çok güleceksin sporda yaptınn ohhh

makecimmmm burdamısın bende uyumaya gidiyom gözüm kapancak nerdeyse yarın görüşürük bptüm kaptannnn iyi seyirler iyi geceler

bzı varız kız aa sekerım yaglar tatıl dınlıyomuuu

ay ne guzel olurdu dımı boyle ozel gunlerde yok olsalar ıncecık olsak dımıı ama bakk ozel gunlerde hala dobık dobık gezıyozzz

ben burdayımm tatlımmm ayıp ettin ben ederim seni motive aaaaa

Teşekkür ederim ben o motivasyonla akşam 65 tane mekik çektim Bayram dolayısıyla tatil yaptılar spor salonunda ( Bende evde kendi çapımda tepiniyorum işte

dnzyldız sesın cıkmıyo sekerım

O sırada off puffflar eşliğinde sporumu yapıyordum sabah 7 de kalkan cadı kızımın hızına yetişmek için uyudum sonrada

ne demek canımm ayyyy maşallah maşallah ne güzel mekik çok iyi 65 çok iyi ne güzel canımm inşşş hep böyle olur azim hep çok olur inşşş

ne demek canımm ayyyy maşallah maşallah ne güzel mekik çok iyi 65 çok iyi ne güzel canımm inşşş hep böyle olur azim hep çok olur inşşş

Bugün oturmaya gidince arkadaşa azıcık sapıttım ben ya :26: İradesizliğim tartıya nasıl yansıyacak bakalım akşam sadece çorba içtim bu yüzden sabah 100 ip atlamıştım ceza olarak akşamda 100 ip atlarım mekik falan derken işi toplarım sanırım

Kızlar bayram dolayısı ile ben de giremeyebilirim bu hafta. Şimdiden herkesin bayramını tebrik ederim. Aman tatlıları ve kavurmaları fazla kaçırmayalım kızlar. Cumaya herkes kilo almadan gelir inşaallah.

Gunaydinlar ve iyi bayramlar
Bu hafta tarti sonuclarimizi veriyor muyuz nilimben?

Eger ki veriyorsak ilk sonuc benimki olsun: 73.5

Ben bu haftaki basarimi kayinvalide ve kayinpedere bagliyorum. Malumunuz tamitamina 6 gundur onlarda kaliyoruz ve can sikintisindan sabah aksam 1'er saat yuruyorum
Yoksa yemekten hicbisi kesmedim.

Cidden kiloları yazıyor muyuz? Bu sabah 71.4 tü ben her ihtimale karşı yazayım.. İlk defa kilo bildirimim bakalım haftaya ne durumda olacağım :))

Aslında kilo bildirimlerini yapalım demiştim ama kame ve dnzyıldızından başka kimse vermemiş.bekliyorum kilo bildirimlerinizi kızlar akşama kadar müsade size kaytarmak yok

Herkese merhaba. Ben bayramda kilo alanlardanım kızlar. gerçi regli de oldum dün. Belki onun da etkisi vardır. maalesef 76.5 gösteriyor tartım.

kızlar tatlı krizlerine nası engel oluyorsunuz

Bu soruyu bende diyetisyene sormuştum listene uyar ara öğünleri atlamazsan tatlı krizin tutmaz dedi meyvelerden karşılayacakmışız tatlı isteğimizi her ara öğünde yanına 1 bardak ayran ve bir galeta vermişti ama uymadım hayatımdan tamamen tatlıyı çıkarmam mümkün değil ayrıca listem 1800 kalorilik bir listeydi onları hazırlayana kadar bir deri bi kemik kalırdım üşendim hergün 10 çeşit yemek hazırlamaya listeyi bıraktım mesela her sabah bir dilim reçelli ekmeğimden taviz vermem yani tatlıya tamamen veda edemem yavaş yavaş veririm daha iyi zatn çaylarım 2 yıldan beri şekersiz yani irade işi bu tatlı biraz dozunda tamam da kaşık kaşık nutellaya dalarsan diyette uçr gider :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…