Arkadaşlar hiç sate bakmayın uykudan kalktım yazıyorum,( kusura bakmayın bu gece çok misafirim vardı saat 2de gittiler.
Akadaşların kilo bildirimine baktım ,ama burada liste halinde bu hafta sunmayalım sanki yanlışlıklar var gibi geldi mesela HTC80 76,5 KG demişsin hayatım kilo bildiriminde
sakına yanlışın olmasın .o yüzden sadece bu haftaki birincimizi söylüyorum
KAME33.........74,4.......73,5........900GR :
CANIM TEBRİK EDERİM SENİ
TebriklerHaftaya tahtına adayım
Arkadaşlar hiç sate bakmayın uykudan kalktım yazıyorum,( kusura bakmayın bu gece çok misafirim vardı saat 2de gittiler.
Akadaşların kilo bildirimine baktım ,ama burada liste halinde bu hafta sunmayalım sanki yanlışlıklar var gibi geldi mesela HTC80 76,5 KG demişsin hayatım kilo bildiriminde
sakına yanlışın olmasın .o yüzden sadece bu haftaki birincimizi söylüyorum
KAME33.........74,4.......73,5........900GR :
Hayır canım. Maalesef hata yok. geçen hafta 74.3 tüm şimdi 76.5. Regli bu kadar şişli yapar mı? Moralim sıfır. Bugün hep yedim.
merhaba kızlarr.
benimde acil kilo vermem lazımmm
ne konsantre olamıyorum bende ya..
iyice şiştim artık.
kilo almak kolayda vermek neden bu kadar zor kii
kızlar ben bu kulübe yeni üye oldum ben de 79 kiloyum eskiden 70-74 arası gidip gelirdim şimdi son aldığım kiloları vermek için rejim yapmak hiç içimden gelmiyor motivasyonu bir türlü sağlayamıyordum ama beni de aranıza alırsanız ben de rejim yapıp kilo vermek istiyorum belki sayenizde şartlanıp biraz kilo verebilirim yalnız tek derdim abur cubur ve tatlıdan nasıl uzak duracam....parlak bir fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.............
merhaba kızlarr.
benimde acil kilo vermem lazımmm
ne konsantre olamıyorum bende ya..
iyice şiştim artık.
kilo almak kolayda vermek neden bu kadar zor kii
bende zayıflamak istiyorum bir kaç ay önce 6 kilo wermiştim şimdi gene geri aldım( hiç içimden gelmiyor diyet yapmak motivasyona ihtiyacım war lütfen yardım edin arkadaşlar bu arada boyum1.65 kilom 75 ( offf nasıl gitcek bu yağlar
Bende aynı şekilde kendimi motive edecek hiç bir sebep bulamıyorum. Ben en son 2 sene önce 1 ayda 9 kilo vermiştim. Kilomu 1 sene koruyabildim ama bu sene yine eski kiloma ulaştım. Benim de boyum 1,58 kilom 75
Yaa beni sinir ettin hee:)) Gerçekler bu kadar da insanın yüzüne vurulmaz ki çok haklısın arkadaşım yemeğe gelince koşan spora gelince kaçan insanlar grubu olarak ne desen haklısın ben yarın kilo bildirimimi yapacağım. Ve önümüzdeki cumaya kadar verdiğim kilo ile herkesi geçicem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?