70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar hiç sate bakmayın uykudan kalktım yazıyorum,( kusura bakmayın bu gece çok misafirim vardı saat 2de gittiler.
Akadaşların kilo bildirimine baktım ,ama burada liste halinde bu hafta sunmayalım sanki yanlışlıklar var gibi geldi mesela HTC80 76,5 KG demişsin hayatım kilo bildiriminde
sakına yanlışın olmasın .o yüzden sadece bu haftaki birincimizi söylüyorum
KAME33.........74,4.......73,5........900GR :

CANIM TEBRİK EDERİM SENİ

Tebrikler Haftaya tahtına adayım

kızlar ben bu kulübe yeni üye oldum ben de 79 kiloyum eskiden 70-74 arası gidip gelirdim şimdi son aldığım kiloları vermek için rejim yapmak hiç içimden gelmiyor motivasyonu bir türlü sağlayamıyordum ama beni de aranıza alırsanız ben de rejim yapıp kilo vermek istiyorum belki sayenizde şartlanıp biraz kilo verebilirim yalnız tek derdim abur cubur ve tatlıdan nasıl uzak duracam....parlak bir fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.............

merhaba kızlarr.
benimde acil kilo vermem lazımmm
ne konsantre olamıyorum bende ya..
iyice şiştim artık.
kilo almak kolayda vermek neden bu kadar zor kii

merhaba kızlarr.
iyice şiştim artık.

mrb tatlım hg
ahh hepimizin derdi o canım yaa şöle puff diye gitse ne güzel olacak ama sabır azim gayret gerektiriyo
vee bu bizdee var sadece moralimiz bozulduğunda niyeti bozma niyetine girdiğimizden birileri tarafından silkelenip kendimize getirilmemeiz gerekiyo
zayıflayanlar başarabiliyosa biz neden başarmayalım belki yavaş olacak belki az az gidecek ama bi şekilde gidecek
inanmak gerekiyo ve ben inanıyorum senin vereceğinede inannıyorum

Olmuyor işte her seferinde 3 verip 5 almaktan bıktım vallahi Çok canım sıkkın arkadaşlar 5 yıldır şu 15 kg fazlamı veremedim. Artık estetik operasyonları araştırmaya başladım. Ama ne kadar güvenilir ki Yaa biri bi hap yapsın şöyle bu gece içelim yarın sabah herkes zayıf uyansın ne olur yaa :.(

bende zayıflamak istiyorum bir kaç ay önce 6 kilo wermiştim şimdi gene geri aldım ( hiç içimden gelmiyor diyet yapmak motivasyona ihtiyacım war lütfen yardım edin arkadaşlar bu arada boyum1.65 kilom 75 ( offf nasıl gitcek bu yağlar

Bende aynı şekilde kendimi motive edecek hiç bir sebep bulamıyorum. Ben en son 2 sene önce 1 ayda 9 kilo vermiştim. Kilomu 1 sene koruyabildim ama bu sene yine eski kiloma ulaştım. Benim de boyum 1,58 kilom 75

merhaba kızlarr.
iyice şiştim artık.

Bende aynı şekilde kendimi motive edecek hiç bir sebep bulamıyorum. Ben en son 2 sene önce 1 ayda 9 kilo vermiştim. Kilomu 1 sene koruyabildim ama bu sene yine eski kiloma ulaştım. Benim de boyum 1,58 kilom 75

kızlar hoşgeldiniz,kilo bildirimlerini cuma yapıp cumartesi günleri liste halinde burada yayınlıyoruz haftanın kilo veren yada veremeyenlerini

motivasyona gelince ,bence siz hiç motivasyon diye kendinizi kandırmayınız.yapamayacağınız bir işe de asla başlamayın.başladıysanızda sonunu getirin derim.bence siz zor kilo verirsiniz .çünkü alışmışız hantal hantal oturmaya .bugün varsa işin yap bitir.sonra otur.üstünede yersek ne bekleriz hayatttan?bizler alışmısız yaşımıza uygun olmayan kilolarla yaşamaya.güzel oluyor dimi bu şekilde yaşamak ,mağazaların önünden geçerken ahhh çekmelerimiz,güzel lezzetli yemekleri görünce ya ne olcak yarın başlarız demelerimiz.bizim neyimiz eksik,neden yapamıyoruz?

SİZCE BAŞARABİLİRMİYİZ?KAÇ KİŞİ DİYEBİLİR SÖYLERMİSİNİZ?AMA BEN İNATÇIYIM BEN YAPACAĞIMA İNANIYORUM.BENİM VÜCUDUM BU DEĞİL,BEN BUNA ALIŞKIN DEĞİLİM.BU ŞEKİLDE YAŞAYIP KENDİMİZE ÇOK HAKSIZLIK YAPIYORUZ.SİZDE VARMISINIZ,ASIL KENDİNİZİ GÖSTERMEYE ?

:97::97::97::97::97:

Yaa beni sinir ettin hee:)) Gerçekler bu kadar da insanın yüzüne vurulmaz ki çok haklısın arkadaşım yemeğe gelince koşan spora gelince kaçan insanlar grubu olarak ne desen haklısın ben yarın kilo bildirimimi yapacağım. Ve önümüzdeki cumaya kadar verdiğim kilo ile herkesi geçicem:)

Herkese iyi geceler,

Bu hafta biraz yogundu ve moralimde bozuktu. Valla hepsi bahane. Beni saglikli yasama (diyet ve spor) duzeninden saptirmaya calisan kendi kendime dert ettigim bahaneler. Ama bu hafta kafamdaki bahanelere kanmadim, yilmadim hala diyetteyim. Bu sabah yagmurlugum ve semsiyemle isyerine gitmeden once yuruyusumu bile yaptim. Metabolik hastaliklarimdan dolayi biraz daha fazla caba sarf etmem biraz daha kati diyet yapmam gerekiyor. Bunlara ragmen haftada en cok 900 gr verebiliyorum (ancak kimsenin kilo bildirimi yapmadigi hafta birinci olabiliyorum ) ama yilmiyorum.

Her kacamak icin buzdolabina gittigimde, kapisina astigim bir yaziyi okuyorum ve kapagi acmiyorum (aslinda acamiyorum :18: ). Hergun yuzumu yikamak icin banyodaki aynaya baktigimda ayni yaziyi okuyorum ve gune basliyorum. Bu yaziyi bana bu gruba ilk katildigim gun nilimben yazmisti.

Iste buzdolabimdaki ve aynamdaki nilimbenin yazisi;
şimdi bu zamana kadar yedik yedik noldu ?allaha şükür eksiğimiz yok fazlamız oldu.herşeyin tadınıda biliyoruz.dedik artık dur arkadaş nereye gidiyorsun millet giyiniyor,takıp takıştırıyor.biz napıyoruz ?hiç napalım eskilere devam nasıl olsa alan almış satan satmış(kendim için geçerli :))))OLMAZZZZZZZZ SEN KENDİN İÇİN KENDİMİZ İÇİN BİRŞEYLER YAPACAKSIN ,EĞER YEDİKTEN SONRA PİŞMAN OLUYORSAK YEMİYELİM ARKADAŞIM UCUNDAN AZCIK ALALIM TADINA BAKALIM KALSIN ZATEN BİLMİYORMUYUZ ONUN TADINI ,ÖNCEDEN DE ÇOK YEDİK NOLDU BAŞIMIZ GÖĞE Mİ ERDİ

Tekrar cok tesekkurler nilimben.
Bana cok yaradi ve hala da yariyor. Umarim yeni katilan arkadaslarada yararli olur.

Nilimben bu arada psikoloji veya sosyoloji mi okudun yada okuyorsun, valla herkese yazdigin motivasyon yazilarini okuduktan sonra merak da etmiyor degilim:44:

kAME 33 SENİN İÇİN BU YAZDIKLARIM;

1:)Sanma ki kimse kilo bildiriminde bulunmadı toplam sekiz kişi bildirdi canım,bende belki diğer arkadaşlar
gelir diye bekledim ama kimseler gelmedi inan bana bu haftanın en güzel kilo vereni sendin
ve sadece birincimiz olarak seni yazmak istedim

2:)Motivasyon yazım için, Canım ne güzel eğer sana faydam dokunduysa allah da senden razı olsun
ben zaten senin yapabiliceğini inandım arkadaşım inan yürekten, içimden geleni yazdım

3:)Ne psikoloji ne de sosyoloji okuyorum canım,ben de sizinle aynı duyguları yaşadığım için
belkide aklınızdan geçenleri okuyorum.

4:)Haftada 900 gr inan bana çok güzel hangimiz yapabildi ?çok güzel gidiyorsun
bence canım ,sen bu gidişle herkesten önce girersin 60-69 grubuna

ŞİMDİ O BUZDOLABI YAZISINA BİRŞEYLER EKLEYELİM;NE DERSİN?

HAKETTİN ARKADAŞIM HELAL OLSUN SANA

Son düzenleme:

Göreceğiz bakalım ama hiç zannetmiyorum ben geçerim gibi geliyor bu hafta
varmısınnn?

görürüm inşallah senin zayıf halini sinop'a gelirsem

Son düzenleme:
uzulerek acikliyorum kilo aldim 76.7 kiiloyum

Tamam anlaştık ben kilo bildidirimi yapıyorum bugün biraz fazla ama çünkü regl olacağım bugün ya da yarın ben Kastamonudan sık sık geçiyorum. Aslen İstanbulluyum ah o sizin çekme helvarınız beni bu hale getirdi:)) Neyse ama bu hafta ben seni geçerim varım az önce tartıldım. 79,2 kg haftaya cumaya kadar 76 yı hedefliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…