70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım haftada 3 kilo çok ,zayıflayalım derken sağlığımızdan da olmayalım ortalama 1kilo iyi .dikkatli ol lütfen

bende 73 kiloyummm

uzulerek acikliyorum kilo aldim 76.7 kiiloyum

mrblar benim kilom 77.5 çok üzgünüm aldım kilo ama vercem çokkk kararlıyımmm

kızlar üzülmek yok durun daha yolun başındayız inişlerimiz,çıkışlarımızın olması şimdi normal önemli olan
bizim bu işi rayına oturtmak yılmak yok bugün ve daha sonra daha dikkatli olalım yeter

selam kızlar...bende yeni geliyorum aranıza pko luyum ve harekesiz biriyim....74 kiloyum...en azından tartım öyle diyor...akşamları iştahım çok açılıyor ve masa başındayım bütün gün.... kilo vermem lazım hembebek hemde kocişim hemde kendim için.....umarım birlikten kuvvet doğar

Hoşgeldin canım aramıza ,eğer böle düşünürek başlarsan,olur bu iş .bence haftalık hedeflerini belirle hayatım
kolay gelsin .

Hoşgeldin canım aramıza ,eğer böle düşünürek başlarsan,olur bu iş .bence haftalık hedeflerini belirle hayatım
kolay gelsin .

şmyle düşünüyorum ben çok çabuk kilo alıyorum ilk hedefim bundan 1 ay önce 72 idim ona inmek....haftaya cumaya en azından 72 olmak idealim

merhaba kızlar. Bildiğiniz gibi geçen hafta birden 74.3 ten 76.5 e fırlamıştım. Sanırım regliden kaynaklanan ödemmiş çoğu. Bugün sabah tartıldım ve 74 gösterdi. Bayramdan önceki kilomdan fazla ama yine de 76. 5 olmadığım için sevinçliyim.

merhabalr şimdi gördüm topiği hangi zayıflama tekniklerini kullanıyosunuz?ben de 76-74 arasındayım .yeni doğum yaptım zayıflamak istiyorum

Ben regl dönemimie hesaba katarak 3 kg dedim ama regl dönemim bittikten sonrada detoks yapacağım bir hafta sonra sağlıklı beslenmeye geçeğim yani ilk başta şöyle 3/4 kg vereyim sonra haftada 1 kg yeterli dediğin gibi inşallah birlikte başarıcas bende kısa sürede senin kilona ineceğim 73 artık ben 73 e inene kadar sende 69 kg inersin inşallah zaten 6 lı rakamları görmeye başlayınca insan daha da bir heveslenir. Hep birlikte başaracağız!

Motivasyon en önemli şey onun dışında tabiki yediklerimize dikkat edip biraz da rekabet olursa işin içinde herkesin güzel sonuçlar alacağına inanıyorum.

öyle oflamak poflamak da yok
vermişsin ama hayatım o bile çok güzel nerdeyse haftada 200 versen ayda 800 yapar 1kilo demek bence azımsanmayacak
kadar iyi moralini bozma ok ?yavaş yavaş

sağol canım.ben bu gruba girdikten sonra çok önemli bişey öğrendim gramın önemini.önceden gramı kilo vermekten saymazdım ve bırakırdım diyeti ama şimdi öyle değil.teşekkür ederim canlarım.

canımmmmm çok ama çokk haklısın bu yazı beni kendime getirdi çok moral verdi bayramdan beri spor yapmıyodum bgun baya yaptım sayılır ve en önemlisi günde illa azıma kek goflet çekirdek gibii seyler atardım onlarıda azıma almadım 5 ten sonra sadece mandalin su neskafe ve bir avuç leblebi yedim yani artık yılmak ve yarıda bırakmak yokkkk

evet bencede ve ben artık rayına oturtmaya karar verdim bitti artık yemicem çok dikkat edicem yedim ne oldu koca bi göbükk
ama yeter ben karar verdim günlük sporlarım bugunde yaptım tabi
5 mil lesilei 100 ip atlama 100 mekik ve call yapıcam ve o yagları eritecemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…