Tamam anlaştık ben kilo bildidirimi yapıyorum bugün biraz fazla ama çünkü regl olacağım bugün ya da yarın ben Kastamonudan sık sık geçiyorum. Aslen İstanbulluyum ah o sizin çekme helvarınız beni bu hale getirdi:)) Neyse ama bu hafta ben seni geçerim varım az önce tartıldım. 79,2 kg haftaya cumaya kadar 76 yı hedefliyorum.
uzulerek acikliyorum kilo aldim 76.7 kiiloyum
mrblar benim kilom 77.5 çok üzgünüm aldım kiloama vercem çokkk kararlıyımmm
merhabalar.of ya 200 gram verdim ve 73.1 oldum
Gunaydinlar
Hadi bakalim bu sabahta ilk bildirim 73.1 ile benden gelsin.
selam kızlar...bende yeni geliyorum aranıza pko luyum ve harekesiz biriyim....74 kiloyum...en azından tartım öyle diyor...akşamları iştahım çok açılıyor ve masa başındayım bütün gün.... kilo vermem lazım hembebek hemde kocişim hemde kendim için.....umarım birlikten kuvvet doğar
Hoşgeldin canım aramıza ,eğer böle düşünürek başlarsan,olur bu iş .bence haftalık hedeflerini belirle hayatım
kolay gelsin .
öyle oflamak poflamak da yok
vermişsin ama hayatım o bile çok güzel nerdeyse haftada 200 versen ayda 800 yapar 1kilo demek bence azımsanmayacak
kadar iyi moralini bozma ok ?yavaş yavaş
kızlar hoşgeldiniz,kilo bildirimlerini cuma yapıp cumartesi günleri liste halinde burada yayınlıyoruz haftanın kilo veren yada veremeyenlerini
motivasyona gelince ,bence siz hiç motivasyon diye kendinizi kandırmayınız.yapamayacağınız bir işe de asla başlamayın.başladıysanızda sonunu getirin derim.bence siz zor kilo verirsiniz .çünkü alışmışız hantal hantal oturmaya .bugün varsa işin yap bitir.sonra otur.üstünede yersek ne bekleriz hayatttan?bizler alışmısız yaşımıza uygun olmayan kilolarla yaşamaya.güzel oluyor dimi bu şekilde yaşamak ,mağazaların önünden geçerken ahhh çekmelerimiz,güzel lezzetli yemekleri görünce ya ne olcak yarın başlarız demelerimiz.bizim neyimiz eksik,neden yapamıyoruz?
SİZCE BAŞARABİLİRMİYİZ?KAÇ KİŞİ DİYEBİLİR SÖYLERMİSİNİZ?AMA BEN İNATÇIYIM BEN YAPACAĞIMA İNANIYORUM.BENİM VÜCUDUM BU DEĞİL,BEN BUNA ALIŞKIN DEĞİLİM.BU ŞEKİLDE YAŞAYIP KENDİMİZE ÇOK HAKSIZLIK YAPIYORUZ.SİZDE VARMISINIZ,ASIL KENDİNİZİ GÖSTERMEYE ?
:97::97::97::97::97:
evet bencede ve ben artık rayına oturtmaya karar verdim bitti artık yemicem çok dikkat edicem yedim ne oldu koca bi göbükkkızlar üzülmek yok durun daha yolun başındayız inişlerimiz,çıkışlarımızın olması şimdi normal önemli olan
bizim bu işi rayına oturtmak yılmak yok bugün ve daha sonra daha dikkatli olalım yeter
Tebrik ediyorum:) Benimde ilk günüm çok güzel geçti bakalım haftaya cumaya kadar kim ne kadar kilo verecek?
bugün kilo bildirimiydi sanırım buraya mı yazılıyordu ben 71.1 olmuşum az ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?