70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tünaydınnn kıslarr nasılsınızz nasıl gidiyo diyetler benim şimdilik süper
sabah ballı sıcak su 10 dkk sonra yarım simit 4-5 kare peynir az yumurta 1 buçuk domates 3 halka salatalık biraz ekmek
sabaahtan beri temizlik yapıyorum yeni oturdum neskafe içip lesilei yapcam gene görüşüürz byee

Kimler katılıyor yarışmaya herhangi bir yerde çizelge var mı ? Ben daha tecrübesizim ondan soruyorum:)
mrb canım valla burada olup bilidrim yapanlaar bilidgim kadarıyla nilimben arkadaş ilgileniyo sagolsun cumartesi günü liste yapıp açıklıyo bildigim kadar yanlışm varsa düzeltin kusura bakmayım görünce cvp vermek istedimm

İlgilendiğin için teşekkür ederim arkadaşım. Ben sitede bir sürü cuma zayıflama yarışması görünce acep dedim orayadamı kayıt olmak gerekiyordu o yüzden merağımı mazur görün:) Bu arada ben bugün kendimi çok iyi hissediyorum. Hatta günlük yürüyüşüme pazartesi başlarım diyordum dayanamadım bugünden başladım:) Umarım seninde günün güzel geçiyordur... Hep birlikte başaracağız İnşallah

SELAM KIZLAR ,LİSTEMİZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR YENİ GİREN
ARKADAŞLAR SİZİ HAFTAYA ALACAĞIZ LİSTEYE BİR HAFTALIK KARŞILAŞTIRMA İÇİN
27.11.2010
HTC80.............76,5...............75.........1,5KG İLE BİRİNCİ
SUDEM34..........76,7..............75,6.......1,1 KG İLE İKİNCİ
KAME33.............73,5.............73,1........400GR İLE ÜÇÜNCÜ
DNZYILDIZI84......71,4.............71,1.......300GR İLE DÖRDÜNCÜ
ELAKEREM.........73,3..............73,1........200GR İLE BEŞİNCİ
NİLİMBEN..........73,2...............73..........200GR İLE BEŞİNCİ
EZGİİLKNUR.......77,5................77,5.........KİLOSUNU KORUYANLAR İÇİNDE ODA GÜZEL

ARKADAŞLAR TEBRİK EDİYORUM BİRİNCİ ARKADAŞIMIZI
HTC80 İÇİN BU ÇİÇEKLER

ASLINDA O KADAR ÇOK KİŞİ VAR LİSTEMDE ,AMA HİÇBİRİ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMADI ,NEYSE VARDIR HERALDE SEBEPLERİ

Son düzenleme:
DESPERADO canım,cumartesi günleri burda açıklıyorum
aslında geceden yayınlayacaktım ama yapım aşamasındaydı site
giremedim
nasıl gidiyor,bende yürüyüşe çıkacam bugün ama seni geçeceğim ben bu hafta hırs yaptım
şöle çıkalım bizde birinci sıralara

Son düzenleme:
EZGİİLKNUR,yanlış hatırlamıyorsam geçen hafta yoktun kilo bildiriminde,
o yüzden ilk kilonla yazdım canım seni
listede yanlışım varsa özür dilerim düzeltin arkadaşlar hatam varsa

Selam kızlar. Nilimben eline sağlık canım. Kilo veren herkesi tebrik ederim. Veremeyen arkadaşlar da lütfen morallerini bozmasınlar. Ben de geçen hafta çok kötüydüm ama salmadım kendimi. Bu bana çok güzel bir moral oldu. İnşaallah haftaya da böyle kararlı giderim. Ve hepimiz inşaallah yeni yıla daha zayıf gireriz kızlar.

slm hanımlarrrr benide aranıza alırmısınızz bende kendi çapımda kilolarımla savaşıyordum sonra 9. gruba girdim ama orda çokta azimli arkadaşlar yok belki burası bana iyi gelir..... 2 topikde birden olunuyomu onuda bilmiyorum ama.... gerçi... sudem34 de burdaymış

hoş geldin canım aramıza sen burda bizimle olduğun müddetçe
ne destekler görürsün ama yılmak yok,cuma günleri kilo bildirimi
yapıyoruz cumartesi açıklanıyo
tekrar hoş geldin canım aramıza

Valla bilmiyorum artık:) Ben niyetine girdim bu hafta iyi bir kilo vereceğime inanıyorum. Greyfurt suyu içmeye başladı sabah aç karnına bir de ılık su sonra sağlam bir kahvaltı akşam tek çeşit sebze yemeği ile geceyi sonlandırdım. Yarın Kpss sınavına gireceğim benim için dua et olur mu

hoşgeldin canımm aramıza hep gel canım bşrbirimize destek olup kovalıyalım hain kiloları

ne demek canım birbirimize destek ve yardımcı olacagız ne için burdayız fazlalıklarımızı hepbirliklte çok iyi yapmışsın canım ne kadar erken o kadar iyi bizim için tebrkler:) çok şükür canım nilimben arkadaşımız sayesinde dün başladım poruma günlük 5 mil lesiilei 100 ip ve 100 mekik yapıyorum ama call yapmayı çok istiyorum ama bi türlü başlayamadım tabi iki çoçuk ev sporlar falan akşama halim kalmıyo:84::84::84::84::84::84:

EZGİİLKNUR,yanlış hatırlamıyorsam geçen hafta yoktun kilo bildiriminde,
o yüzden ilk kilonla yazdım canım seni
listede yanlışım varsa özür dilerim düzeltin arkadaşlar hatam varsa

evet canım ama sanki yazdımda geç yazdım olarak hatırlıyorum ama olsun ilk haftam olsun zaten sporade yeniden başladımm iyi oldu tşklerr

merhaba kızlar..beni de aranıza alırmısınız lütfeeennn...hangi günler tartılıyorsunuz ? ben başlangıç kilosu için cuma sabah 75,6 dım cumartesi sabah ise 75,4 tüm hangisini baz alıyosunuz bilmiyorumda ..

maşallah sen ne yeptın da bu kadar kilo verdin darısı benim başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…