mrb canım valla burada olup bilidrim yapanlaar bilidgim kadarıyla nilimben arkadaş ilgileniyo sagolsun cumartesi günü liste yapıp açıklıyo bildigim kadar yanlışm varsa düzeltin kusura bakmayım görünce cvp vermek istedimmKimler katılıyor yarışmaya herhangi bir yerde çizelge var mı ? Ben daha tecrübesizim ondan soruyorum:)
SELAM KIZLAR ,LİSTEMİZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR YENİ GİREN
ARKADAŞLAR SİZİ HAFTAYA ALACAĞIZ LİSTEYE BİR HAFTALIK KARŞILAŞTIRMA İÇİN
27.11.2010
HTC80.............76,5...............75.........1,5KG İLE BİRİNCİ
SUDEM34..........76,7..............75,6.......1,1 KG İLE İKİNCİ
KAME33.............73,5.............73,1........400GR İLE ÜÇÜNCÜ
DNZYILDIZI84......71,4.............71,1.......300GR İLE DÖRDÜNCÜ
ELAKEREM.........73,3..............73,1........200GR İLE BEŞİNCİ
NİLİMBEN..........73,2...............73..........200GR İLE BEŞİNCİ
EZGİİLKNUR.......77,5................77,5.........KİLOSUNU KORUYANLAR İÇİNDE ODA GÜZEL
ARKADAŞLAR TEBRİK EDİYORUM BİRİNCİ ARKADAŞIMIZI
HTC80 İÇİN BU ÇİÇEKLER
ASLINDA O KADAR ÇOK KİŞİ VAR LİSTEMDE ,AMA HİÇBİRİ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMADI ,NEYSE VARDIR HERALDE SEBEPLERİ
slm hanımlarrrr benide aranıza alırmısınızz bende kendi çapımda kilolarımla savaşıyordum sonra 9. Gruba girdim ama orda çokta azimli arkadaşlar yok belki burası bana iyi gelir..... 2 topikde birden olunuyomu onuda bilmiyorum ama.... Gerçi... Sudem34 de burdaymış
slm hanımlarrrr benide aranıza alırmısınızz bende kendi çapımda kilolarımla savaşıyordum sonra 9. gruba girdim ama orda çokta azimli arkadaşlar yok belki burası bana iyi gelir..... 2 topikde birden olunuyomu onuda bilmiyorum ama.... gerçi... sudem34 de burdaymış
İlgilendiğin için teşekkür ederim arkadaşım. Ben sitede bir sürü cuma zayıflama yarışması görünce acep dedim orayadamı kayıt olmak gerekiyordu o yüzden merağımı mazur görün:) Bu arada ben bugün kendimi çok iyi hissediyorum. Hatta günlük yürüyüşüme pazartesi başlarım diyordum dayanamadım bugünden başladım:) Umarım seninde günün güzel geçiyordur... Hep birlikte başaracağız İnşallah
EZGİİLKNUR,yanlış hatırlamıyorsam geçen hafta yoktun kilo bildiriminde,
o yüzden ilk kilonla yazdım canım seni
listede yanlışım varsa özür dilerim düzeltin arkadaşlar hatam varsa
merhaba asl35 ben de hem bu gruptayım hem de 9.takımdayım.hoşgeldin canım.nasıl gidiyor kilo vermeoleyyyyyyyyyyteşkürler elimden geleni yaparım sizin desteğinizle kurtulucam şu 5 kilodan inş
maşallah sen ne yeptın da bu kadar kilo verdin darısı benim başımaSelam kızlar. Nilimben eline sağlık canım. Kilo veren herkesi tebrik ederim. Veremeyen arkadaşlar da lütfen morallerini bozmasınlar. Ben de geçen hafta çok kötüydüm ama salmadım kendimi. Bu bana çok güzel bir moral oldu. İnşaallah haftaya da böyle kararlı giderim. Ve hepimiz inşaallah yeni yıla daha zayıf gireriz kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?