70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slmmm kıslarrrrr nerdesinizzzz ayollll :))
aaaa yoksaaa sizz yaglarınızla mutlu musunuzz
gelinnn artıkkkkk sporlar yapınnn cumaya hepimiz kilo vermiş olalımmmm ne güzelll zayıflayalımm yavaş yavaşş ben haftada en az bir kilo vermek istiyor ve hedefliyorum ve onun için elimden geleni yapmaya çalışıyorum
az önce 5 mil lesilei 200 ip 300 disk 100 mekik 100 ç. mekik çekitimm 1 buçuk litre su 1 tane elmalı soda içtimmm
eeeee sizde gelin paylaşın sporlarınızı hadennnnn sloganımmmm
HAYDİ KISLARRRRR SPORAAAAAAAAAA

harikasın hayatım,
bana şu 5mil lesilei ,300disk ne dir analtırmısın?

Araştırıyorum lesilei netden ama düzenli bir bilgi yok
nasıl indiriyoruz,önce hangisinden başlamak lazım
birçok kurulum rapidleri var
anladıysam arap olayım

Son düzenleme:
günaydınnnn benim yeni grubum kimseler kalkmadımı yoksa ben klasik kahvaltımı yaptım yeşil çayımı içicem artık kaçamak yokinş.cumaya hedefim tekrardan 74 görmek hadin canlanalımmmm

harikasın hayatım,
bana şu 5mil lesilei ,300disk ne dir analtırmısın?

tşkler canımmm
tabi canım lesilei süper biişi yürüyüüş amaclı ve heryeri çalıştırıyo bence boncuk boncuk terliyosun 5 mil yaptım bu 7 buçuk km eşdeger ama hareketler oldugu iiçin daha etkili ve çok faydası var canım ben bi site var ondan indirdim özeline msj atarım ismini
disk bel inceltmek için yuvarlak bir disk saga sola dönuluyo twister yazınca cıkıyo canımm bence etkili oldugunu düşünüyorum :44::44::44::44::44:

günaydınnnn benim yeni grubum kimseler kalkmadımı yoksa ben klasik kahvaltımı yaptım yeşil çayımı içicem artık kaçamak yokinş.cumaya hedefim tekrardan 74 görmek hadin canlanalımmmm

tünaydınnn valla ben erkenciyimdir (yani iki çoçukla kim uyuyabilmiş ki ) ohh afiyet olsun ben kahvaltımı geç yaptım inşş canımmm görürsün bende en az 1 kilo vermek istiyorumm yani vercemmmmmmmmm
45 dkk yürüyüş yaptım inşş geriside gelecekkk hadinnn arkadaşlarr sizlerde gelinn toparlanalımmmmmmmm

Son düzenleme:

canım teşekkür ederim desteğin için çocuklarla zor tabi bizde geçtik o yollardan benimde 3 kızım var küçüğüm 5ne girdi artık rahatım bide tartıda 70 görsem başka bişey istemem çok büyük hedefim yok yani inş. doktorumda bi doktorun diyetini aldım bakalım bide onu deniycem spor yapamıyorum ben biraz tembelim bide duymuştum vücut ağır spora alışırsa bıraktımmı 2 katı alırmış o yüzden engüzel spor bencede yürümek

ben dukran diyetine başlayacağım. kitabını aldım arkadaşımdan...yarın yada çarşamba başlayacağım inşallah

rica tatlımm ne demek allah bagışlasın canımm benimde 2 tane biri 4 öbürü 8 aylık ohh ne güzel seninkiler büyümük rahatsın sen darısın bana inşş az kalmış ne kalmış 70 oda yakında olur
hım kolay gelsin diyete benim bi diyet listem yok kendimce yapıyorum valla bende öyleydim çok hareketsizdim ama o çok geride kaldı şimdi süper yapıyorum 3 ay önce sinde ben 92 kiloydum ve sadece spor yaparak gündüzleri abur cuburumu ihmal etmeyerek tam 16 kilo verdim spor sayesinde ve sıkılaştımda yani öyle etkisini görünce aşık oldum spora :))))
artık hiç bırakmam yani düşünmüyorum en azından hedefime ulaşınca günlük yarım saatta olsa yapmayı planlıyorum benim hedef büyük 55 olmak istiyorum evlendigimde 55 timmm ve herkes çok begeniyodu :)))
şimdi herkes çok kilo almışsın demişti mayısa inşşş 55 olcam haftada en az 1 kilo vererek bu hedefe ulaşabiliyorum çok büyük bi şeye gerek kalmadannn
ayyy kusura bakmayın çenem düştüüü

mrb kızlarrr nerdesiniz nasıl gidiyo diyetlerrr ben bugün bi çay aldım destek için bakalım işe yarayacakmı bi topikte vardı kayınvalidemin çorbası diyeti diye 2 gün onu deniycem bugün iyi gitti sabah klasik kahvaltı öğlen akşam bu çorbadan yeniyo ben 1 kase çorba yedim ama bayağı koyuydu 2 kase ederdi yani içimnde buğday nohut ve kuru fasulya var hepsini ıslatıp haşlayıp yiyecek zaman içine yoğurt ve nane ekleyip yeniyo bi kadın 60 yaşında olmasına ramen bu çorbayla 1 ayda 10 kilo vermiş ben 2 gün yapıcam detoks için

ay şekerim çorbanın tarifini verirmisin.sen spor yapıyor musun?

canım bu yaptığın sporlar ne kadar sürüyor?lesilei adresi benim özele de gönderir misin?twister dediğin de şu yanlara dönme hareketi değil mi?

canım bu yaptığın sporlar ne kadar sürüyor?lesilei adresi benim özele de gönderir misin?twister dediğin de şu yanlara dönme hareketi değil mi?

valla canım lesilei 68 dk ipi mekik twister saat tutmadım ama 1 buçuk iki saate yakın canım evet canım twister o
lesileide atıyorum özeline:)

evet canım aynen o başlıktaki diyet....ilk atak devresindeyim sadece protein 4-5 gün yapıcam sonra sebzede sokucaz işin içine

ay şekerim çorbanın tarifini verirmisin.sen spor yapıyor musun?

tarifi verdim aslında ama aşurelik buğday nohut kuru fasulye akşamdan ıslatıp sabah kaynatılıyor sonra yiyeceğin kadarına yani 1 kaseye alıp üzerine 3 kaşık yoğurt ve bol nane ile yeniyor tuz koymayın demişler ama ben az koyuyorum tansiyonum düşük benim bazı yörelerde soğuk çorba yada ayran aşıda deniyormuş.....ekmek yok öğlen dolu 1 kase akşam yarısı ama bayağı tok tutuyo şişirdi beni nerdeyse ara bile yapmadım dün

Merhaba kızlar. Oooo keyifler iyi maaşallah. Ben de çok daha rahatım bu hafta. Kaçamak yapmadım hiç şimdiye kadar. Spor yok ama evde kzımın peşinde koşturuyorum gündüz de adliyelerde koşturuyorum. Benim öncelikli hedefim yeni yıla 69 olarak girmek. Çok istiyoru bunu. Neler yaptığıa gelince. Ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum. Kendi yaptığım çavdar ekmeğinden kalın bir dilim. Kahvaltılıklardan ise istediğim kadar. Arada bir meyve yiyorum. Öğlen ekmeksiz ne yemek varsa. Akşam altıdan önce de son öğünüm. Ve altıdan sonra hiçbirşey yemek yok. Kötü alışkanlığım her gün 1 kutu cola ziro içiyorum. İyi alışkanlığım ise 3 litre su içiyorum. Bu hafta 1 kg vermeyi başarırım umarım.Spor yapan arkadaşlara gıpta ettim açıkçası. Zayıflamanın yanında vücudu şekle soktuğu muhakkak.

Niliben, kızlara beni motive edin demişsin. Canı benim biz senin sözlerinle motive oluyoruz. Çok sağol inan yazdıklarının çok faydası oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…