70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu çorba bizim oralarda çok yapılır. Ve ben bayılırım bu çorbaya. Ben de yapayım bari haftaya.

kızlarrrr ay ben ne edem nere gidem kaçırdım yine yaaaaaaaaaaa nolcek benim halim bu gidişle hedefe ulaşamıycam gibi yardım edin banaaa

htc80 sen bu şekilde kilo verebiliyormusun? ben karbonhidrat diyeti yapmaya çalışıyorum ama becerdiğim pek söylenemez..ama cok güzel kilo verenler de var.senin beslenme şeklin bana daha uygun boyunu yaşını ve kilonu yazarmısın bide ne kadar zamanda kaç kilo verdiğini .. teşekkürler..
Niliben, kızlara beni motive edin demişsin. Canı benim biz senin sözlerinle motive oluyoruz. Çok sağol inan yazdıklarının çok faydası oluyor.[/QUOTE]

Herkese iyi geceler hanımlar.aranızdaki dayanışma ve motivasyon ne güzel . ben de size katılabilir miyim .inanın ki kilo verebilmek için sadece ve sadece motivasyona ihtiyacım var. küçük kızım dnyaya geleli ondokuz ay oldu ve ben ancak yetmişdokuz kiloya kadar düşebildim ama artık sıkıldım kilodan ve bana hissettirdiklerinden amacım yaza kadar ellibeş olmak.yardımlarınızı bekliyorum ....

mrb kıslarrr nasıl diyetlerrr benim çok şükür idare ediyomm
bugun yedikleirm sabah ballı sıcak su yarım simit 3 kare peynir haslama yumurta az ekmek
ögle k-fles
4 buçukta 4 kaşık türlü 5 kaşık pilav 3 çatal kıyma tavası 4 kaşık yogurt biraz çok oldu ama başka yemek türü bişi yemedim bir fincan neskafe 2 mandalin
sporlar dünküler önce :) 5 mil lesilei 45 dkk yürüyüş 200 ip 300 disk
bugunküler :) 5 mil lesilei(68 dkk) callens(57 dkk) 200 ip 100 mekik yaptımmm ama çokk yoruldumm

ay kızlar ben kaçırıyorum azcık spor da yok

cısssssss bakimmmm aaaaaaaa sakınnn sen yılbaşına böylemi gircennnnnn bak biz kaçırıyoz muuuu çabukk toparlan canımmmmm dikkat et ne kaldı yılbaşına yılbaşına 3 4 kilo eksik girsen o yıl hep kilo vererek geçirisin peki alır yada veremessen canımmm ne olurr senceeee?????

kızlarrrr ay ben ne edem nere gidem kaçırdım yine yaaaaaaaaaaa nolcek benim halim bu gidişle hedefe ulaşamıycam gibi yardım edin banaaa

canımmm nere gitcennnnn bura gelcennnnn bakk bakkk salı gündennn ne olurrr kaçaklar olmasınnn dikkat edelimmm yediklerimize ne kaldı yılbaşına ha gayret canımmmmm az azimmm elimizden ne kurtulur bizdennnnn ama hersey bizim elimizdeeee sana güveniyorum sen bir daha kaçırmadan yılbaşına 70 olarak gireceksin canımmmm demiiiii?????

iyi geceler tatlımm sende hoşgeldin buraya dogru yere geldinn canımmm allah bagışlasın bebişini canım benimkide 8 aylıkk evet canımm hepimiz sıkıldık ve onlara burda veda ediyoruzzzz sende veda etmeye geldigine göre ne diyoruz güle güleee kilocuklarrrrrrr

hoşbulduk canım. çok teşekkürler.senin bebişini de allah bagışlasın ve herkesinkini.bugünü benim için milad kabul ediyorum ve diyete tekrar başlıyorum hanımlar.lütfen hepimiz birbirimize destege devam edelim de gitsin şu kilolar valla fenalık geldi şişmanlıktan

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…