tarifi verdim aslında ama aşurelik buğday nohut kuru fasulye akşamdan ıslatıp sabah kaynatılıyor sonra yiyeceğin kadarına yani 1 kaseye alıp üzerine 3 kaşık yoğurt ve bol nane ile yeniyor tuz koymayın demişler ama ben az koyuyorum tansiyonum düşük benim bazı yörelerde soğuk çorba yada ayran aşıda deniyormuş.....ekmek yok öğlen dolu 1 kase akşam yarısı ama bayağı tok tutuyo şişirdi beni nerdeyse ara bile yapmadım dün
canım sen erir bitersin bu gidişle inşallah.valla canım lesilei 68 dk ipi mekik twister saat tutmadım ama 1 buçuk iki saate yakın canım evet canım twister o
lesileide atıyorum özeline:)
Herkese merhaba
canım sen erir bitersin bu gidişle inşallah.
ay kızlar ben kaçırıyorum azcık spor da yok
kızlarrrr ay ben ne edem nere gidem kaçırdım yine yaaaaaaaaaaa nolcek benim halim bu gidişle hedefe ulaşamıycam gibi yardım edin banaaa
Herkese iyi geceler hanımlar.aranızdaki dayanışma ve motivasyon ne güzel . ben de size katılabilir miyim .inanın ki kilo verebilmek için sadece ve sadece motivasyona ihtiyacım var. küçük kızım dnyaya geleli ondokuz ay oldu ve ben ancak yetmişdokuz kiloya kadar düşebildim ama artık sıkıldım kilodan ve bana hissettirdiklerindenamacım yaza kadar ellibeş olmak.yardımlarınızı bekliyorum ....
iyi geceler tatlımm sende hoşgeldin buraya dogru yere geldinn canımmm allah bagışlasın bebişini canım benimkide 8 aylıkk evet canımm hepimiz sıkıldık ve onlara burda veda ediyoruzzzz sende veda etmeye geldigine göre ne diyoruz güle güleee kilocuklarrrrrrr
iyi geceler tatlımm sende hoşgeldin buraya dogru yere geldinn canımmm allah bagışlasın bebişini canım benimkide 8 aylıkk evet canımm hepimiz sıkıldık ve onlara burda veda ediyoruzzzz sende veda etmeye geldigine göre ne diyoruz güle güleee kilocuklarrrrrrr[/Q
8aylık olan kerem mi?benim de oğlumun adı kerem.4yaşında
iyi geceler tatlımm sende hoşgeldin buraya dogru yere geldinn canımmm allah bagışlasın bebişini canım benimkide 8 aylıkk evet canımm hepimiz sıkıldık ve onlara burda veda ediyoruzzzz sende veda etmeye geldigine göre ne diyoruz güle güleee kilocuklarrrrrrr[/Q
8aylık olan kerem mi?benim de oğlumun adı kerem.4yaşında
evet canım 8 aylık olan kerem canımmm ayyyy oglumun adaşı allahım bagışlasın acılarını göstermesin canım benim kızım 4 yaşında ezgimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?