70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amin canım cümlemizinkini hayırlı olsun miladın ve kolay gelsin diyor istiyorum ki başladıgındaki hevesin daim olsun ve istedigin kiloya inene kadar pes etme kilolar ne kadar inatsa sende inat et onlar pes etsinn

teşekkr ederim.valla zaten bu sefer de bırakırsam gidip ameliyat falan olucam yani o kadar sıkıldım.neyse sabah kahvaltım : 1 dilim tahıl ekmegi,1 parça peynir,1 çay kaşıgı bal ve 1 fincan şekersiz çay.birazdan 1 küçük elma yiycem.

ne demek canımm herşey biziim elimizde biraz sıkıcaz dişimizi olaacakk olacak inşş biz hersey yaparız eger ister ve cabalarsak

öyle tabii.bizim neyimiz eksik zayıflardan ki,fazlamız var. sadece estetikaçıdan dşnmememk lazım olayı. bu işin saglık tarafı da var ki asıl mühimolan bu.ama bence hepimiz bunu biraz geri plana atıyoruz kafamızda. ben de dahil. ama hepimizin ortak sorunu alışverişi deli gibi sevmemize ragmen -kendimize almak istediklerimiz hep el kadar oldugundan-alışverişe çıkmak istemeyişimiz.en azından benim çevremdekilerin öyle.vücuduyla barışık olanlara lafım yok ama ben hiç barışık deilim ve barışmaya da niyetim yok göbegimle

merhaba 71.5 kiloyla ben de aranıza katılayım. Umarım kısa zamanda veririm.Ben de akupunktura gidiyorum 2.haftadayım. evde de koşu bandında yarım saat yürüyorum

slm zayıflamakisteyen lerden biriyim 9 ay önce doğum yaptım ama hiç veremedim bokboğaz olduğum için irademe hiç sahip değilim kimi görsem çok değişmişin zayıfla diyorlar (çirkinleşmişin diyorlar kısaca ) amma verekin nerde
bende 75 kiloyum
sizler zayıflamak için herhangibirşey yapıyormusunuz banada söylermisiniz beraber ilerleyelim
mesela ben buğün lahana yağı aldım onu vucuduma sürdüm yaklaşık bir 15 dk.deli gibi müzik eşliğinde dans ettim
yarından itibarende step cd.si var bende onu yapıcam yaklaşık bir 30dk.lık falan herhalde

başka sizlerin başka fikişrleri yaptıkalrı varsa paylaşın

aynen canım katılıyorum artık bu azimle fazlamızda kalmayacak inşşş ever canımm çok haklısın bende senin gibi vucudumla küsümmmmmmmm göbegimledeeeee
ben şimdilik kaçıyorum. büyük kızımla ders çalışıcaz.ufaklıga da yemek yapma zamanı.görşrz.

güle güle tatlımm kolay gelsinnn
denemediğim bi akupunktur bide leslie ile evde yürüyüş kaldı
az kaldı canım inşş lesilei de denicennnnn
slm bende 76 kiloyum))
slm canım hg aramıza bende cuma günü 77.5 tim inşş yarına 1 kilo vermişimdir :44::44::44::44:
selam kızlar bende sizdenim mate çayı ile zayıflayan var mı?
hg tatlımmm aramızaa valla ben bitkilerle caya başlamadım emzirdigim içinnn
mrb canım hg aramıza bebişin hayırlı olsun benimkide 8 aylık canımmm ama ben çok kilo aldıgım için harıl harıl vermeye çalıştım ve 16 kilodan kurtuldum inşş bu kadar daha versem gerisi gelcek banada seninki gibi çok laf söylediler ilk dogumunun sonunda kimse tanıyamaddını söyledi ve çok üzmüşlerdi sıkma canını canım stres yapma ben zayıflamak adına çok sey yepıyorum örnegin
kalkınca ballı sıcak su (sütede faydası var )
ögel yemek yemezdim ama metobolizmam yavaşlıyomuş ögle k-fllaes yiyorum
boll boll su içiyorum
akşam yemegimi erken yiyorum en geç 6 da ondan sonra sadece meyve soda neskafe acıktıgımı hissedersem 1 avuç leblebi yiyorum
ben çok spor yapıyorum ( 5 mil lesile:yürüyüş ve 7 buçuk km yürümüş oluyorumm.ip atlıyorum mekik çekiyorum bel disk çeviriyorum call :sıkılaştırma ve sekillenmeyi saglayan spor
canım ben bunları yapyorum elimden geldigince

mrb arkadaşlar dün çok kötüydümm çok kötü yorulmuşumm işte dünkü menü
sabah ballı sıcak su yarım simit 3 kare peynir 3 tane zeytin 2 küçük parça yumurta azcık ekmek
saat 1 de k-fles
akşam tost yedik 3 kare tost yedim saat 5 buçuktu
sporlar 2 saat yürüyüş 5 mil lesilei(68 dkk) call(57dkk) amaa öldüm heryerim agrıyoduu suan bile kötüyümm bugunu akşam yazarım arrtık

slm benim kilo 76.6 yani 900 gram verdim bu beni tatmin etmedi daha fazla bekliyodum moralim sıfır kendimi çok kötü hissediyorum inşş kendimi mutfaga atmam (((((((

Merhaba Kızlar,
Bugün kilo bildirimlerini yapıyoruz.EZGİİLKNUR arkadaşım tebrik ediyorum seni
ama neden mutsuzsun anlayamadım.sakına niyetini bozma ,maşallah çok güzel vermişsin
ben bu hafta yarım kg verdim ve yinede umutluyum ki sen nerdeyse 1 kilo vermişsin be canım
mutlu olman lazım.gr gr verdiğimiz haftalar oldu,100gr 200gr mesela.o zamanlarda bile umudumuzu
yitirmemişken sakına arkadaşım üzme kendini ayda 4 kilo yapar senin verdiğin kilo buda harikabirşey
HARİKASIN BENCE CANIM DEVAM ET LÜTFEN BIRAKMA KENDİNİ Daha arkadaşlar bildirimde bulunmadı belkide canım haftanın birincisi sen olacaksın

üzülme canım başarmışsın ya ona bak

Selam :) Bende tatilde fazlasıyla sapıtmama rağmen kilo vermişim sanırım daha fazla kızımın peşinden koştuğumdandır malum yabancı yerde ortalığı daha fazla karıştırıyor bende devamlı peşinde Neyse o kadar yemeye süperim bu sabah 70.5 çıktım ahh bir 60 lı rakamları görsem :)

slm kızlarrr bende geldimmmm bu sabah tartıldım aslında ama giremedim nete kusura bakmayın geç kaldım bende 74 900 bayramdan önce bu kilodaydım bayramda bayağı bi kaçırınca 2 haftada yeni toparladım eski kiloma geldim bunada şükür görüşürüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…