hoşbulduk canım. çok teşekkürler.senin bebişini de allah bagışlasın ve herkesinkini.bugünü benim için milad kabul ediyorum ve diyete tekrar başlıyorum hanımlar.lütfen hepimiz birbirimize destege devam edelim de gitsin şu kilolar valla fenalık geldi şişmanlıktan
teşekkr ederim.valla zaten bu sefer de bırakırsam gidip ameliyat falan olucam yani o kadar sıkıldım.neyse sabah kahvaltım : 1 dilim tahıl ekmegi,1 parça peynir,1 çay kaşıgı bal ve 1 fincan şekersiz çay.birazdan 1 küçük elma yiycem.
merhaba 71.5 kiloyla ben de aranıza katılayım. Umarım kısa zamanda veririm.Ben de akupunktura gidiyorum 2.haftadayım. evde de koşu bandında yarım saat yürüyorum
öyle tabii.bizim neyimiz eksik zayıflardan ki,fazlamız var. sadece estetikaçıdan dşnmememk lazım olayı. bu işin saglık tarafı da var ki asıl mühimolan bu.ama bence hepimiz bunu biraz geri plana atıyoruz kafamızda. ben de dahil. ama hepimizin ortak sorunu alışverişi deli gibi sevmemize ragmen -kendimize almak istediklerimiz hep el kadar oldugundan-alışverişe çıkmak istemeyişimiz.en azından benim çevremdekilerin öyle.vücuduyla barışık olanlara lafım yok ama ben hiç barışık deilim ve barışmaya da niyetim yok göbegimle
ben şimdilik kaçıyorum. büyük kızımla ders çalışıcaz.ufaklıga da yemek yapma zamanı.görşrz.
az kaldı canım inşş lesilei de denicennnnndenemediğim bi akupunktur bide leslie ile evde yürüyüş kaldı
slm canım hg aramıza bende cuma günü 77.5 tim inşş yarına 1 kilo vermişimdir :44::44::44::44:slm bende 76 kiloyum))
hg tatlımmm aramızaa valla ben bitkilerle caya başlamadım emzirdigim içinnnselam kızlar bende sizdenim mate çayı ile zayıflayan var mı?
mrb canım hg aramıza bebişin hayırlı olsun benimkide 8 aylık canımmm ama ben çok kilo aldıgım için harıl harıl vermeye çalıştım ve 16 kilodan kurtuldum inşş bu kadar daha versem gerisi gelcek banada seninki gibi çok laf söylediler ilk dogumunun sonunda kimse tanıyamaddını söyledi ve çok üzmüşlerdi sıkma canını canım stres yapma ben zayıflamak adına çok sey yepıyorum örneginslm zayıflamakisteyen lerden biriyim 9 ay önce doğum yaptım ama hiç veremedim bokboğaz olduğum için irademe hiç sahip değilim kimi görsem çok değişmişin zayıfla diyorlar (çirkinleşmişin diyorlar kısaca ) amma verekin nerde
bende 75 kiloyum
sizler zayıflamak için herhangibirşey yapıyormusunuz banada söylermisiniz beraber ilerleyelim
mesela ben buğün lahana yağı aldım onu vucuduma sürdüm yaklaşık bir 15 dk.deli gibi müzik eşliğinde dans ettim
yarından itibarende step cd.si var bende onu yapıcam yaklaşık bir 30dk.lık falan herhalde
başka sizlerin başka fikişrleri yaptıkalrı varsa paylaşın
selam kızlar ben de 74.5 çıktı bu sabah yani 500 gr gitmiş. Buna da şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?