70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar bende 77.8 oldum. 79.2 ile başlamıştım. 1 kg 400 gr kaybetmişim bu hafta tabi regl dönemimide atlattım. Onun çok etkisi var. İnşallah haftaya cumada 76 lı rakamları göreceğim:))

mrb canım çok tşkler verdigin destek için dün baya kendimi kötü hissettim ama bugun çok iyiyim yaa ben çok ama çok dikkat ettim hiç dikkat etmediim kadar acayyip spor yaptım agrımalara bile kulak asmadım baya vercegimi düşünerek cumaya kadarda tartılmadım böylede olunca hayal kıklıgı oldu ama haklısınız bunada şükür bi ara 300 zor veriyodum belki haftaya daha fazla veririm derdim ama dün ve bügunden sonra bunu diyememm ama bugun spor ve yarında diyet olacak inşş gene en az 900 gram veririm çok tşkler canımmm çokkk desteginde olmasa napardımmm
Selam kızlar bende 77.8 oldum. 79.2 ile başlamıştım. 1 kg 400 gr kaybetmişim bu hafta tabi regl dönemimide atlattım. Onun çok etkisi var. İnşallah haftaya cumada 76 lı rakamları göreceğim:))
maşallahh canımmmm nazarlar degmesinnnnn
73.1den 72.5e düştüm.600gr verdim
maşallah canımm maşallah
selam kızlar ben 74,800 geldim
ne kadar oldugunu bilimiyorum ama maşallah :)
maşallah canımm inşşş daha fazla da verirsin canımmm
maşallahcanım bu vermeyle ne kalmışkı azcıkk
Kızlar 78 kiloyum benide bu yarışa katın Lütfen sizizn sayenizde azmedip zayıflamak istiyorum...
hoşgeldin canımmm ne demek gelde hepberaber kurtulalımm inşşşş
Haftanın 1. si kim oldu???
bence benim gördügüm kadarıyla sensin canımmm ama bakalım gelir bugun nilimben o zamanda ögreniriz

Hadi bakalım hepimiz birlikte zayıflayalım:)) Ben bu hafta detoksa başlayacağım gerçi annem geliyor onun yemekleri varken ne kadar başarılı olabilirim bilemem ama:) Daha önce uyguladığım bir detoks sabah portakal elma limon ve yarım şişe soda hepsini robottan geçiriyoruz veya küçük küçük doğruyoruz. Sabah ve akşam yiyeceğim sadece bu yazdığım meyve salatası:) öğlen de ne yaptığımı hatırlayamadım ama eski defterleri karıştırırsam bulur sizlerede yazarım....

merhaba kızlar,
öncelikle çok çok özür dileyerek açıklıyorum listemizi .kusuruma bakmayın ne olur

04.10.2010

DESPERADO...........79,2...........77,8........1,4 İLE BİRİNCİMİZ
EZGİİLKNUR...........77,5..........76,6.........900GRİLE İKİNCİMİZ
SEBERRA................75,6..........74,8.........800GR İLE ÜÇÜNCÜMÜZ
DNZYILDIZI84........71,10.........70,5.........600GR İLE DÖRDÜNCÜMÜZ
ELAKEREM..............73,1..........72,5.........600GR İLE DÖRDÜNCÜMÜZ
NİLİMBEN...............73.............72,5.........500GR İLE BEŞİNCİYİM
HTC80...................75..............74,5.........500GR İLE BEŞİNCİMİZ
ASL35...................75..............74,9..........100GR İLE ALTINCIMIZ

HERKESİ TEBRİK EDİYORUM ARKADAŞLAR,

ÖZELLİKLE DESPERADO BİRİNCİMİZ SENSİN CANIM TEBRİKLER

DESPERADO

DESPERADO

DESPERADO

günaydın kızlarrr ne güzel birinci olmuşumama sondan birinci olsun moral bozmak yok bu benim 2 hafta önceki kilom bayramdan sonra bi türlü toparlayamadım nedense tekrar aynı kiloya dönmem bana byağı bi moral verdi artık devamıda gelicek inş. bakalım bu hafta ne olacak bugünkü kahvaltıyı saymadan devam ediyorum ....desperado ve ezgicim sizleri çokkkkkkk tebrik ediyorum sizde haftaya beni tebrik edersiniz artıko kadar güveniyorum kendime yani görüşürüzz

Çok teşekkür ederim beni cesaretlendiren arkadaşıma teşekkür ediyorum bende o kendini biliyor di mi:) Hep beraber yaza kadar incecik olcass:))

çok sevindim 3. olmuşum fena diilmişim arkadaşlar kalori sayan varsa aranızda yeni bir site buldum cok güzel tavsiye ederim kalorisepeti.com bi bakın

ne demek canımmmm emegine saglıkkk çok tşklerrr oleyyyyyy 2.ci olmuşummm nasıl sevindim nasılllll
haydin kıslar halayaaa

a aaaaaaa kimseler uğramamış buraya bugün demekki herkes yazdan kalma günlerin tadını çıkarmış bugün
ama ben evdeydim bütün gün tıkındım durdum yarın maraton başlıyor nedense şu pazarları kaçamak yapmayı bırakamadım ben

arkadaslar merhaba beni de aranıza alabilir misinizağustos ve eylül ayları içinde 89 kilodan 75 e düştüm sıkı bi diyetle 2 aydırda ne spor ne diyet yapıyorum normal şekilde yemem devam ediyorumbiraz kaçırdğım günlerde oldu 2 kilo aldım su an 77 yim yani yarın başlıyorum.. boyum 1.70 ilk hedef 65 son hedef 59.900 yani 50li kilolar olsunda onada razıyım:76::90:

ezgiilknur çok tebrik ederim canımm darısı bize ve önümüzdeki haftalara inş.
çokkkk çokkk tşkler tatlımmm aminnn inşşşş hepberaberr verecegiz ben eminimmmm
ayy valla bende evdeydim eşime yemekler tatlı yaptımmm onlarla ugraştım bide iki çoçuk olunca dışarı çıkmak nerdeeee bende yedim bide eşime diye tatlı yaaptımmm muhallebili ve çikolata soslu

hoşgeldin canım aramıza kilolar öyle canım kolay alınıp zor veririliyolar inşşş hepberaber verecegiz burda sık sık gel ve yadiklerini paylaşırsan yardımcıda oluruz sana güzel kilo vermişsin inşş devamıda gelcek

loxandra ve berrudemir arkadaşlarım mrb hoşgeldiniz topigimize nasıl gidiyo diyetlerr sohbeti severmisiniz:26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…