Kızlar 78 kiloyum benide bu yarışa katın Lütfen sizizn sayenizde azmedip zayıflamak istiyorum...
mrb canım çok tşkler verdigin destek için dün baya kendimi kötü hissettim ama bugun çok iyiyim yaa ben çok ama çok dikkat ettim hiç dikkat etmediim kadar acayyip spor yaptım agrımalara bile kulak asmadım baya vercegimi düşünerek cumaya kadarda tartılmadım böylede olunca hayal kıklıgı oldu ama haklısınız bunada şükür bi ara 300 zor veriyodum belki haftaya daha fazla veririm derdim ama dün ve bügunden sonra bunu diyememm ama bugun spor ve yarında diyet olacak inşş gene en az 900 gram veririm çok tşkler canımmm çokkk desteginde olmasa napardımmmMerhaba Kızlar,
Bugün kilo bildirimlerini yapıyoruz.EZGİİLKNUR arkadaşım tebrik ediyorum seni
ama neden mutsuzsun anlayamadım.sakına niyetini bozma ,maşallah çok güzel vermişsin
ben bu hafta yarım kg verdim ve yinede umutluyum ki sen nerdeyse 1 kilo vermişsin be canım
mutlu olman lazım.gr gr verdiğimiz haftalar oldu,100gr 200gr mesela.o zamanlarda bile umudumuzu
yitirmemişken sakına arkadaşım üzme kendini ayda 4 kilo yapar senin verdiğin kilo buda harikabirşey
HARİKASIN BENCE CANIM DEVAM ET LÜTFEN BIRAKMA KENDİNİ Daha arkadaşlar bildirimde bulunmadı belkide canım haftanın birincisi sen olacaksın
üzülme canım başarmışsın ya ona bak
maşallahh canımmmm nazarlar degmesinnnnnSelam kızlar bende 77.8 oldum. 79.2 ile başlamıştım. 1 kg 400 gr kaybetmişim bu hafta tabi regl dönemimide atlattım. Onun çok etkisi var. İnşallah haftaya cumada 76 lı rakamları göreceğim:))
maşallah canımm maşallah73.1den 72.5e düştüm.600gr verdim
ne kadar oldugunu bilimiyorum ama maşallah :)selam kızlar ben 74,800 geldim
maşallah canımm inşşş daha fazla da verirsin canımmmslm kızlarrr bende geldimmmm bu sabah tartıldım aslında ama giremedim nete kusura bakmayın geç kaldım bende 74 900 bayramdan önce bu kilodaydım bayramda bayağı bi kaçırınca 2 haftada yeni toparladım eski kiloma geldim bunada şükür görüşürüzzz
maşallahcanım bu vermeyle ne kalmışkı azcıkkSelam :) Bende tatilde fazlasıyla sapıtmama rağmen kilo vermişim sanırım daha fazla kızımın peşinden koştuğumdandır malum yabancı yerde ortalığı daha fazla karıştırıyor bende devamlı peşindeNeyse o kadar yemeye süperim bu sabah 70.5 çıktım ahh bir 60 lı rakamları görsem :)
hoşgeldin canımmm ne demek gelde hepberaber kurtulalımm inşşşşKızlar 78 kiloyum benide bu yarışa katın Lütfen sizizn sayenizde azmedip zayıflamak istiyorum...
bence benim gördügüm kadarıyla sensin canımmmHaftanın 1. si kim oldu???
merhaba kızlar,
öncelikle çok çok özür dileyerek açıklıyorum listemizi .kusuruma bakmayın ne olur
04.10.2010
DESPERADO...........79,2...........77,8........1,4 İLE BİRİNCİMİZ
EZGİİLKNUR...........77,5..........76,6.........900GRİLE İKİNCİMİZ
SEBERRA................75,6..........74,8.........800GR İLE ÜÇÜNCÜMÜZ
DNZYILDIZI84........71,10.........70,5.........600GR İLE DÖRDÜNCÜMÜZ
ELAKEREM..............73,1..........72,5.........600GR İLE DÖRDÜNCÜMÜZ
NİLİMBEN...............73.............72,5.........500GR İLE BEŞİNCİYİM
HTC80...................75..............74,5.........500GR İLE BEŞİNCİMİZ
ASL35...................75..............74,9..........100GR İLE ALTINCIMIZ
HERKESİ TEBRİK EDİYORUM ARKADAŞLAR,
ÖZELLİKLE DESPERADO BİRİNCİMİZ SENSİN CANIM TEBRİKLER
DESPERADO
DESPERADO
DESPERADO
ne demek canımmmm emegine saglıkkk çok tşklerrr oleyyyyyy 2.ci olmuşummm nasıl sevindim nasılllll
haydin kıslar halayaaa
çokkkk çokkk tşkler tatlımmm aminnn inşşşş hepberaberr verecegiz ben eminimmmmezgiilknur çok tebrik ederim canımm darısı bize ve önümüzdeki haftalara inş.
ayy valla bende evdeydim eşime yemekler tatlı yaptımmm onlarla ugraştım bide iki çoçuk olunca dışarı çıkmak nerdeeee bende yedim bide eşime diye tatlı yaaptımmm muhallebili ve çikolata soslua aaaaaaa kimseler uğramamış buraya bugün demekki herkes yazdan kalma günlerin tadını çıkarmış bugün
ama ben evdeydim bütün gün tıkındım durdum yarın maraton başlıyor nedense şu pazarları kaçamak yapmayı bırakamadım ben
arkadaslar merhaba beni de aranıza alabilir misinizağustos ve eylül ayları içinde 89 kilodan 75 e düştüm sıkı bi diyetle 2 aydırda ne spor ne diyet yapıyorum normal şekilde yemem devam ediyorumbiraz kaçırdğım günlerde oldu 2 kilo aldım su an 77 yim yani yarın başlıyorum.. boyum 1.70 ilk hedef 65 son hedef 59.900 yani 50li kilolar olsunda onada razıyım:76::90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?