Çok teşekkür ederim beni cesaretlendiren arkadaşıma teşekkür ediyorum bende o kendini biliyor di mi:) Hep beraber yaza kadar incecik olcass:))
günaydın arkadaşlar bende 74 kiloyum çok azimliyim 1 ayda 4 kilo hedefim inşş yüzümü kara çıkarmam hergün yazacağım benide aranıza alınnn şimdiden teşekkürler
iyi günler bende 75.5 le geldim bugün başlıyorum... 60ları görelım lutfennnn
canımmm çok katılıyorum sana yarışalımkendi aramızda senlendirelim herkes günlük yaptıklarını 10 dkda olsa bildirsin derim ben azimlenelimbilmez miiiiiiii?
tebrikler canım tekrardan,bak nasıl oldu güzel olmadı mı hayatım ben bir kilo verdiğim günleri daha göremedimsandığımdan da hırslı çıktın güzelim
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz aramıza
ya kızlar birde şöle birşeyler yapsak diyorum olurmu acaba?
yaptığımız diyetler,sporlar yanında hepimizin yapacağı bazı hareketler eklesek
mesela,pazartesi 100 kere mekik ,salı 100kere ensede sopa çevirme gibi,
ama herkes günde ne kadar yaptığını yazsa birde kendi aramızda bu şekilde yarışsak olurmu dersiniz.
hem spor yapmak zorunda kalmış oluruz,bende haftanın en iyi sporcularını burdan bildiririm olurmu dersiniz,biraz daha şenlensek
ok tatlımmm ben günlük 5 mil lesilei ve call yapıcam ve ek olarak günlük ne anlasırsak yapalımmm sonuna kadar varımmmm çekelim mekik yaglar ezilsin arada veee erisin aksın gitinnmesela bugün başlasak pazartesi mekik çekme günümüz olsun ,spor günü yapalım :)))))))bakalım kim ne kadar yapabilecek
hoşgeldin canımmm inşşş haftada 4 killo süper inşş vercensin sıksık takıl buraya ve yaptıklarını paylaş canım çok etkisi oluyogünaydın arkadaşlar bende 74 kiloyum çok azimliyim 1 ayda 4 kilo hedefim inşş yüzümü kara çıkarmam hergün yazacağım benide aranıza alınnn şimdiden teşekkürler
hoşgeldin tatlımmm başla canım gitsin kilocuklarrriyi günler bende 75.5 le geldim bugün başlıyorum... 60ları görelım lutfennnn
canım bence süper düşünmüssün çok iyi olur belki ataga geçerizzz geç bile kaldık ne kaldı ocaga ocaga kilo vererek girelim ki o yıl hep vererek geçirelimmmArkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum spor günü hakkında
selam arkadaşlar ben de 78.9 kiloyum benide alın aranıza lütfen .....ben üç gündür diyetteyim ayrıca 15 dk şu 10 kiloluk su şişeleri ile olan spor hareketlerini yapıyorum mekik çekmeye bende varım hemen şimdi 100 adet mekik çekicem yaza bomba gibi girmek istiyorummm...
slm benim kilo 76.6 yani 900 gram verdim bu beni tatmin etmedi daha fazla bekliyodum moralim sıfır kendimi çok kötü hissediyorum inşş kendimi mutfaga atmam(((((((
tşkler canımmm öptüm başıma koyamadan moral bozunca inşş bu hafta kiilo almam ama spora başlıcam bugunnn diyet olarak tam kestiremiyorum inşş yarparımm eşim izne ayrıldıcanım öp de başına koy verdiin kiloyuben ayın 1 inden beri 200 gram vermişim sadece ama yılmak yok .cuma sabahtan akşama kadar toplantım vardı.o nedenle kilo bildirimi yapamadım.kusura bakmayın. ayrıca ilk haftamın daha dolmadıgını da düşündüm.kilo bildirimi yapmadım o yüzden.inş bu cuma bildiricem size .umarım iyi bir sonuç çıkar.herkese kolay gelsin. görüyorum ki herkes çokazimli.bu azim hepimize şevk versin de biz de sonra 60 lı kilolarla savaşalım.
kızlar lesilei nedir.vallahi bilmiyorum.
ay canım böyle gün gün spor planlamak güzel olur gaza getirir.mesela yarın en az kaç mekik kaç sopa?sopa yerine twister olur değil mi?kızlar bugün kaç kere mekik çektiniz?benim 100 oldu yarın en çok çekeni kutlayalım.
salı günü için ensede sopa çevirme hareketimiz olsun,hani oturularak yapılan sadece bel çalışması
olar mı?
tabi destek her zaman var canım yeterki burada da olalım paylaşımlar yapalımmm HEP DESTEK TAM DESTEKKselam arkadaşlar bende 79 kilo ile geldim 60 lara inmek istiyorum birbirimize destek olalım
tebriklerr canımm ne güzelll spor yapınca insan daha mutlu oluyoo demi ben yaptımm ve çok mutluyummmselam kızlar ben söz verdiğim üzre mekiğimi çektim sporumu yaptım geldim akşamda benim bücürükten vakit kalırsa yürücem ama şu lesi ne anlamadım link falan varmı yapan arkadaşlar bi atıverse linkini bende faydalansam....
valla canımmm ben 200 tane çektimm yatmadan 100 daha çekmeyi düşünüyorum ufak dilim tatlı yedimde yag olmadan yakımm ben onukızlar bugün kaç kere mekik çektiniz?benim 100 oldu yarın en çok çekeni kutlayalım.
salı günü için ensede sopa çevirme hareketimiz olsun,hani oturularak yapılan sadece bel çalışması
olar mı?
iyiyik canımmm hayırlı olsun diyetin kaçamaksın ve bol yararı olur inşşş canımmm aaa bak bende bi göz atayımmm tşklerr tatlımmmmslm canlarım nabersiniz...... ben bugün dışardaydım anca girdim yeni bi diyete başladım ben elimde bi liste olmazsa kaçırıyorum o yüzden başladım gürkan kubilayın 2 hafta deniycem bugün akşam kaçamak diyodu bana bayağı iyi geldi yani inş. faydasını görürüm nilimmmm.....ben bugün mekik çekemedim ama yarından itibaren dediğiniz herşeye uyarım.... ama belki yatmadan biraz çekerim mekik....kızlar bide ..tibetin geçlik ayini 5 hareket ..diye bişey var 5 tane hareket yapanlar çok methediyo gençleştirip sıkılaştırıyomuş tv de sanatçılardan bile vardı yapan..tibetin 5 hareketi yazınca çıkıyo..bakın derim ben
evet canımm çok iyi oldu tabi evet nilim bennnn ben sopa hareketini bilmiorumm twister yapsammmm nasıll olurrrrrr olar demiiay canım böyle gün gün spor planlamak güzel olur gaza getirir.mesela yarın en az kaç mekik kaç sopa?sopa yerine twister olur değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?