ohhhhh ne güzel canım tebriklerrr valla maşallahhbu arada sabah aç olarak tartıldım. dünyetmiş sekiz sekiz yüz düm,bugün yetmişsekiz buçuk300 gram gitmiş. okyanusta damla kadar ama bu daha başlangıç. kurtulucaz şu göbeklerden ve hiçbir kıyafatein güzel durmadıgı popolardan
tşklerr canımmm çok sevindimmm gene gelir sporlarımı yazarımmmPazartesi spor günü birincimiz
EZGİİLKNUR................200 MEKİK
TEBRİKLER ARKADAŞIM,
BAKALIM BUGÜN KİM DAHA ÇOK YAPACAK,
BUGÜN TWİSTER YADA ENSEDE SOPA ÇEVİRME
HADİ KIZLARRRRRR
slm kızlarr bende bugün 50 dk yürüdümsopam yok twiter de çok ses çıkarıyo alt komşum doğum yaptı rahatsız etmeyim diye yapamadım ....ezgiilknur tebrik ederim canım sen bu hızla hepimizden önce çıtır olucan[/QUOTE slm canımmm maşallah 50 dkk süpersin canımmm hımm o zaman canım yapacagın seyleri yapabilirsin canımmm tşklerrrr tatlımmm darısı yarına ve hepimizee
hoşgeldin tatlım aramıza geçmiş olsun canımm bende de var troid dogumda geldi bizim kilo vermemiz baya zor çaba gerekttiriyo o yüzden ben çok spor yapıyorum yapabilecegin zevk alacagın sporları yapmanı tavsiye ederim boll boll su iç tabi çok yararı var canımmmMerhaba arkadaşalr bende 72 kiloyum. 2 yıl önce 52 kiloydum. Troid problemi bu kadar kilo aldırdı yani. şimdi 3 ay önce ameliyat oldum ve zayıflamak istiyorum benim gibi arkadaşlarla bilgilerimizi paylaşmak istiyorum.
selam arkidişlerr bende bugün yarım saat yürüyüş yaptım ve 100 adet mekiğimi çektim...
vayyy loxandra gayet programlı ve idealist gödüm seni!!!benimde ideal bir kilo belirleyip ilerlemem gerekiyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?