merhaba.kızlar,ben grubunuzun eski bir üyesiyim aslında,ilk dogumumdan sonra buraya katılıp 10 kilo vermiştim,sonra dikkat etmeyip geri aldım tabii hepsini,20 gün önce 2. bebeğimi doğurdum,hamilelik kilolarını verdim aslında 500gr bişey kaldı,ama eski kilolarım benimle,şuan 79,5 kiloyum,2009un başında yaptığım gibi 5 ayda 10 kilo kadar verip,normal bir görüntüye,sonra da 10 kilo daha verip ideal görünümüme ulaşmayı hedefliyorum,emzirdiğim için katı bir diyet yapamam ama yediklerime dikkat edip,aburcuburdan uzak durursam ve günlük yürüyüşlerimi de yaparsam tekrar başara.bilirim diye düsünüyorum.desteğinizi bekliyorum:79:
artık yazabiliyorumevet bayanlar herkese merhaba!71,5 kiloda 1.63 boyunda esmer bir bayanım ayyy pardon evlilik sitesine yazıyor gibi oldu sanırım zayıffflamak istiyoruuummmmm,desteklerinizi bekliyorummmmm
gunaydın baynlar bende aranıza yenı katıldım
bende 75 varım sanırım
2kez tup denedım ve oturarak calıstıgımdan nerdeyse hıc hareket yok
bana akıl verın yol gosterın nasıl zayıflayabılırım
esım sporada gondermıyor evde neler yapabılrıım bolgesel kılom yok butun kılom var
mıdemden gobegımden ıyy ıgrenıyorum bazen bu sabah elbısemı gıydım aynada tıksındım kendımden yaa sıkıyor benı hersey canım sıkkın cokk yardımızı beklerımmmmmm
canım ömürlü olsun bebegin. benim ikinciside 20 aylık oldu. bilirim emzirme döneminde katı bir diyet yapamazsın.ama ekmege çok yüklenme ve de tatlıya.bol sıvı al yeter. hem sütünü arttırır hem de kilo verirsin.
ben günlük yedilerimi yazayım da kendi kendime motive olayım bari!kimseden ses seda yok
dün sabah
4adet zeytin
1dilim ekmek
domates
ara
1adet mandalina
öğle
2çorba kaşığı kadar arnavut ciğeri
1kase yoğurt çorbası
salata
ara
1 adet mandalina
1adet elma
akşam
1kase yoğurt
yarım paket altınbaşak bisküvi
1kase kayısı-üzüm-elma hoşafı
nasılım
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler bende yeni sayılırım topikte aslında...
ben bugün sabah bir dilim ekmek 1 zeytin az da peynir yedim şimdi sporumu yapıcam akşamda mekik ve sopa çevirme yapmayı planlıyorum...cuma günü tartılıcam bakalım ne kadar gitmiş sonucu buraya yazarım...
süpersin valla,ben böyle yesem tığ gibi olurum 2 ayda:))aynen böyle devam et canım,bir de sana tavsiyem öğle tatilinde yarım saat de olsa yürü,çok faydası olur,tabii tempolu bir şekilde,biraz terleyip kokabilirsin ama zayıflamak için değer
s_sedef sana bu zorlu maratonda başarılar diliyorum,aynı kilodayız,senin boyun ne kadar?emziriyor olman senin için iyi bir avantaj!plates ile nasıl zayıflanıyor hala anlamış değilim,üstünde yuvarlanmaktan başka bir şey yapamıorummerhaba arkadaşlar aranıza bende katılmak istiyorum sizin motivasyonunuza çok ihtiyacım var 71 kiloyum 1 hafta sonra oğlum allahın izniyle 2.5 aylık olacak emziriyorum.tabiki çok ağır diyet yapma düşüncesinde değilim ama sağlıklı beslenerek pilates yaparak kilo vermek istiyorum bu halimle hiç mutlu değilim kendimle vücudumla barışmak istiyorum
s_sedef sana bu zorlu maratonda başarılar diliyorum,aynı kilodayız,senin boyun ne kadar?emziriyor olman senin için iyi bir avantaj!plates ile nasıl zayıflanıyor hala anlamış değilim,üstünde yuvarlanmaktan başka bir şey yapamıorum
boylarımızda aynıymışfamir merhaba 1.64 boyundayım canım pilatesi layıkıyla yaparsan inan süper sıkılaşırsın ama sabırlı olmak ve düzenli yapmak lazım
s_sedef aynı kiloda ve boydayızplates için hareketlere nereden bakıyorsun,cd falan mı var yoksa ebru şallı teyzemizden mi?????ben günlük yediklerimi buraya yazarak kendimi motive etmeye çalışacağım,1 haftalık deneme süremi iyi geçiririsem yarışada katılmayı düşünüyorum,sen neler yapmayı planlıyorsun fikir alış verişi yaplaım pls:44:
mrb canımmmm hoşgeldinnn hayırlı olsun bebeşin hayırlı olsun benim bebeişimde 8 buçuk aylıkkk oyy bebişler büyüsün anneleri zayıflasınmerhaba.kızlar,ben grubunuzun eski bir üyesiyim aslında,ilk dogumumdan sonra buraya katılıp 10 kilo vermiştim,sonra dikkat etmeyip geri aldım tabii hepsini,20 gün önce 2. bebeğimi doğurdum,hamilelik kilolarını verdim aslında 500gr bişey kaldı,ama eski kilolarım benimle,şuan 79,5 kiloyum,2009un başında yaptığım gibi 5 ayda 10 kilo kadar verip,normal bir görüntüye,sonra da 10 kilo daha verip ideal görünümüme ulaşmayı hedefliyorum,emzirdiğim için katı bir diyet yapamam ama yediklerime dikkat edip,aburcuburdan uzak durursam ve günlük yürüyüşlerimi de yaparsam tekrar başara.bilirim diye düsünüyorum.desteğinizi bekliyorum:79:
deneme bir ki:)
mrb canımm hoşgeldinnn sefalar getirdin hep destek tam destek tam yerindesinartık yazabiliyorumevet bayanlar herkese merhaba!71,5 kiloda 1.63 boyunda esmer bir bayanım ayyy pardon evlilik sitesine yazıyor gibi oldu sanırım zayıffflamak istiyoruuummmmm,desteklerinizi bekliyorummmmm
ben sıksık ugruyorum canım akşam geldim menüyü yazmadan gitmişimpek kimse uğramıyor galiba buralara,ben karşılayayım seni famir,hoşgeldin,senden kıdemliyim ne de olsaneler yapıyorsun zayıflamak için?
maşallah canım çok iyi menun böyle olur yürüşüşlede destklersen süpr veririsinben günlük yedilerimi yazayım da kendi kendime motive olayım bari!kimseden ses seda yok
dün sabah
4adet zeytin
1dilim ekmek
domates
ara
1adet mandalina
öğle
2çorba kaşığı kadar arnavut ciğeri
1kase yoğurt çorbası
salata
ara
1 adet mandalina
1adet elma
akşam
1kase yoğurt
yarım paket altınbaşak bisküvi
1kase kayısı-üzüm-elma hoşafı
nasılım
hoşgeldin canımmmmm ben 2 3 ay önce 16 kilo verdim yani hiçde zor degil ama baya emek gerektiriyo canımmm allahım hepimize yardım etsinn:44::44::44::44::44:slm kızlar bende katılmak istiyorum 75-76 arası gidip gelyrum 15 kg vermm gerek yardımcı olun :)
hoşgeldin canımmmm bebişini allah bagışlasın zor dönem dkkatli ol canım bol bol su iç meyve ye gece atıştırma yapma ben çok yapıyodummmmmerhaba arkadaşlar aranıza bende katılmak istiyorum sizin motivasyonunuza çok ihtiyacım var 71 kiloyum 1 hafta sonra oğlum allahın izniyle 2.5 aylık olacak emziriyorum.tabiki çok ağır diyet yapma düşüncesinde değilim ama sağlıklı beslenerek pilates yaparak kilo vermek istiyorum bu halimle hiç mutlu değilim kendimle vücudumla barışmak istiyorum
plates çok iyi diye uydum hatta başladım 2 gün yaptımm sonra araştrmalarımın sonucunca platesin 1 ayda verdigi sonucu call 10 günde veriyomuş bende call yapıyorumm inşş istedigim sonucu alırım ama plateste iyis_sedef aynı kiloda ve boydayızplates için hareketlere nereden bakıyorsun,cd falan mı var yoksa ebru şallı teyzemizden mi?????ben günlük yediklerimi buraya yazarak kendimi motive etmeye çalışacağım,1 haftalık deneme süremi iyi geçiririsem yarışada katılmayı düşünüyorum,sen neler yapmayı planlıyorsun fikir alış verişi yaplaım pls:44:
canım call yani tam ismi callanetins bi site var canım ordan indirebilirsin reklam oluyo dye yazılmıyo diye biliyorum ama tam ismini yaz cıkar canım call sıkılaşmaya çok faydası var canım ilk on günde bile fayda görenler var hatta bu forumda bile var yapan canımmcanım call nasıl bişey
arkadaşlar nette araştırdım call ve twester hakkında bilgi baktım ama bulamadım bana açıklarmısınız ne olduklarını ve nasıl yapıldıklarını çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?