70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben günlük yedilerimi yazayım da kendi kendime motive olayım bari!kimseden ses seda yok
dün sabah
4adet zeytin
1dilim ekmek
domates

ara
1adet mandalina

öğle
2çorba kaşığı kadar arnavut ciğeri
1kase yoğurt çorbası
salata

ara
1 adet mandalina
1adet elma

akşam
1kase yoğurt
yarım paket altınbaşak bisküvi
1kase kayısı-üzüm-elma hoşafı

nasılım

canım ömürlü olsun bebegin. benim ikinciside 20 aylık oldu. bilirim emzirme döneminde katı bir diyet yapamazsın.ama ekmege çok yüklenme ve de tatlıya.bol sıvı al yeter. hem sütünü arttırır hem de kilo verirsin.

artık yazabiliyorum evet bayanlar herkese merhaba!71,5 kiloda 1.63 boyunda esmer bir bayanımayyy pardon evlilik sitesine yazıyor gibi oldu sanırımzayıffflamak istiyoruuummmmm,desteklerinizi bekliyorummmmm

hoşgeldin canım.ben de 1 hafta kadar önce başladım buraya. 1.60 boy veeeeeeee yetmişsekiz buçuk kiloyum. neden mi yazıyla yazıyorum. çünkü ufaklık rakam tuşlarının çogunu halletti

hoşgeldin canım. o tiksinti hissini çooooook iyi bilirim. daha dün yaşamışlıgım varburası degişik fikirler ve özellikle de motivasyon için harika bir yer. mümkün olduunca girmeye çalış. inan çok faydası olacak.

ooo sen büyütmüşsün maşallah.evet emzirme döneminde katı diyet yapılmıyor,hemen azalıyor süt,ama kilo vermek de daha kolay oluyor gerçekten,geçen sefer düzenli spor yapmıştım ben,çok kolaylaştırmıştı kilo vermemi,onu yapsam yeter aslında bana

süpersin valla,ben böyle yesem tığ gibi olurum 2 ayda:))aynen böyle devam et canım,bir de sana tavsiyem öğle tatilinde yarım saat de olsa yürü,çok faydası olur,tabii tempolu bir şekilde,biraz terleyip kokabilirsin ama zayıflamak için değer

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler bende yeni sayılırım topikte aslında...
ben bugün sabah bir dilim ekmek 1 zeytin az da peynir yedim şimdi sporumu yapıcam akşamda mekik ve sopa çevirme yapmayı planlıyorum...cuma günü tartılıcam bakalım ne kadar gitmiş sonucu buraya yazarım...

hoşbulduk canım.kolay gelsin.

teşekkür ederim efendim,geçmiş günlerin vermiş olduğu tokluk birikiminden midir nedir hiç acıkmıyorum !sabah boş mideyle uyanmanın verdiği dayanılmaz hafifliği ile birlikte güne başlamak ne güzelözlemişim valla
öğle araları tempolu olmasa da yürümeye gayret edeceğim en azından havalar iyi gittiği müddetçe!
bu haftayı başarılı geçiriirsem yarışa bende katılmak istiyorum.ama 69 olursam grubunuzdan çıkmam ona göre

merhaba arkadaşlar aranıza bende katılmak istiyorum sizin motivasyonunuza çok ihtiyacım var 71 kiloyum 1 hafta sonra oğlum allahın izniyle 2.5 aylık olacak emziriyorum.tabiki çok ağır diyet yapma düşüncesinde değilim ama sağlıklı beslenerek pilates yaparak kilo vermek istiyorum bu halimle hiç mutlu değilim kendimle vücudumla barışmak istiyorum

s_sedef sana bu zorlu maratonda başarılar diliyorum,aynı kilodayız,senin boyun ne kadar?emziriyor olman senin için iyi bir avantaj!plates ile nasıl zayıflanıyor hala anlamış değilim,üstünde yuvarlanmaktan başka bir şey yapamıorum

famir merhaba 1.64 boyundayım canım pilatesi layıkıyla yaparsan inan süper sıkılaşırsın ama sabırlı olmak ve düzenli yapmak lazım

famir merhaba 1.64 boyundayım canım pilatesi layıkıyla yaparsan inan süper sıkılaşırsın ama sabırlı olmak ve düzenli yapmak lazım
boylarımızda aynıymışben günlük yediklerimi bugunden itibaren yazmaya başladım,motive ediyor gerçekten,fazla birşey yazmamak için tutuyorum boğazımı,çalıştığım için akşama kadar yememde problem yok gerçi,önemli olan eve gidince de devam ettirebilmek,hafta sonları koşu bandında yürüyüş yapıcam,plates hareketlerinden neler yapıyorsun ve nasıl?ben bir türlü beceremiyorum nedense

s_sedef aynı kiloda ve boydayız plates için hareketlere nereden bakıyorsun,cd falan mı var yoksa ebru şallı teyzemizden mi?????ben günlük yediklerimi buraya yazarak kendimi motive etmeye çalışacağım,1 haftalık deneme süremi iyi geçiririsem yarışada katılmayı düşünüyorum,sen neler yapmayı planlıyorsun fikir alış verişi yaplaım pls:44:

canım pilatesi ebru şallının programından yapıyorum kilo verdirmiyor ama sıkılaşırıyor bende 3 hafta sonra çalışmaya başlayacağım o zamanda internetten indiririm.hergün 45 dakika pilates yapıyorum onun dışında yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum o kadar aslında yürüyüşte yapabilsem ama bebek daha çok küçük bırakamıyorum

mrb canımmmm hoşgeldinnn hayırlı olsun bebeşin hayırlı olsun benim bebeişimde 8 buçuk aylıkkk oyy bebişler büyüsün anneleri zayıflasın

artık yazabiliyorum evet bayanlar herkese merhaba!71,5 kiloda 1.63 boyunda esmer bir bayanımayyy pardon evlilik sitesine yazıyor gibi oldu sanırımzayıffflamak istiyoruuummmmm,desteklerinizi bekliyorummmmm
mrb canımm hoşgeldinnn sefalar getirdin hep destek tam destek tam yerindesin
pek kimse uğramıyor galiba buralara,ben karşılayayım seni famir,hoşgeldin,senden kıdemliyim ne de olsaneler yapıyorsun zayıflamak için?
ben sıksık ugruyorum canım akşam geldim menüyü yazmadan gitmişim
maşallah canım çok iyi menun böyle olur yürüşüşlede destklersen süpr veririsin
slm kızlar bende katılmak istiyorum 75-76 arası gidip gelyrum 15 kg vermm gerek yardımcı olun :)
hoşgeldin canımmmmm ben 2 3 ay önce 16 kilo verdim yani hiçde zor degil ama baya emek gerektiriyo canımmm allahım hepimize yardım etsinn:44::44::44::44::44:
hoşgeldin canımmmm bebişini allah bagışlasın zor dönem dkkatli ol canım bol bol su iç meyve ye gece atıştırma yapma ben çok yapıyodummmm
plates çok iyi diye uydum hatta başladım 2 gün yaptımm sonra araştrmalarımın sonucunca platesin 1 ayda verdigi sonucu call 10 günde veriyomuş bende call yapıyorumm inşş istedigim sonucu alırım ama plateste iyi

kıslar dünkü menüm az yumurta 2 kare peynir 3 zeytin 2 dilim kadar ekmek
ara baklava 2 küçük dilim (eşimin zoruyla 'yede ogluma süt olsun ' diyoo )
akşam 1 kaşık kıyma kavurma 6-7 kaşık pilavv 3 kaşık yogurt yarım kase çorba
1 saat yürüyüş 5 mil lesilei(68dkk) call(57dkk)250 twister ama hala heryerim agrıyo bacaklarımm belimmm ayyy düşünmek bile istemiyorummmm

arkadaşlar nette araştırdım call ve twester hakkında bilgi baktım ama bulamadım bana açıklarmısınız ne olduklarını ve nasıl yapıldıklarını çok merak ettim

canım call nasıl bişey
canım call yani tam ismi callanetins bi site var canım ordan indirebilirsin reklam oluyo dye yazılmıyo diye biliyorum ama tam ismini yaz cıkar canım call sıkılaşmaya çok faydası var canım ilk on günde bile fayda görenler var hatta bu forumda bile var yapan canımm
arkadaşlar nette araştırdım call ve twester hakkında bilgi baktım ama bulamadım bana açıklarmısınız ne olduklarını ve nasıl yapıldıklarını çok merak ettim

twister bel inceltir canım sag sol hareketleri yaptıgın için çok faydalı callıda anlattım istersen sitenin adını verebilirim indirmek istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…