70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydınnnn,aç uyanmak ne güzel bir duyguuuuuuuuu
ezgiilknur vermiş olduğun motive için teşekkür ederim,gerçi ben normalde de bunlardan pek de farklı birşey yemiyorum ama ekstra olarak atıştırmalarımı kesmiş oldum!
dünkü menüm

sabah
1dilim ekmek
kibrit kutusundan biraz az beyaz peynir
4adet zeytin
domates

ara
1adet mandalina

öğle
1 kase mercimek çorbası
Avuç içi büyüklüğünde kare dilim fırın makarna

ara
1 adet mandalina
1 adet portakal

akşam
1 tabak dolusu karnıbahar salatası(1 çorba kaşığı zeytinyağı ile yapılmış)
yarım paket altınbaşak büskivi
yarım kib.kt. büyüklüğünde beyaz peynir
2 zeytin
1 kase üzüm,kayısı,elma hoşafı
yarım paket topkek

Nihayet bittiAkşam biraz fala kaçırmışım sanırım yazınca farkettim,akşamları okula gidiyorum da aç olursam kafam çalışmaz diye korkuyorum galiba

günaydınlaarrr herkese nasılsınız diyet güzelleri oh oh bayağı şenlendi topiğimiz yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz.....bende dün kaçamak günümdü hastanedeydim biraz kaçırdım galiba aslında aç gittim tahlil için işim bitince acayip acıkmıştım dayanamadım 2 simit yedim sonra akşama kadar ekmek yemedim meyvede 1 tane yedim yani karbonhitrat almamaya çalıştım...bugün tekrar devam ediyorum artık şu çizelgemi değişmek istiyorum yaaaaa bıktım aynı kiloyu görmekten ama adetliyimde yine tartı aynı gösterecek herhalde

emziriyor olmana rağmen çok iyi bir menü,sporlar ise süperspor yapamama inadımı bir kırsam neler yapıcam neler!umarım hafta sonu birşeyleri bahane etmeden yürüyüşümü yaparım umarım

slm kızlar.ben hiç dikkat edemiyorum yaa,önüme ne gelirse yiyorum şimdilik,bugun de biber dolması ve yaprak sarma var menüde,şimdi dur bakalım yemeden durabilirsen

bende menümü bildireyim kızlarrrsabah 2 dil. ekmek peynir papatya çayı 5 yeşilzeytin marul maydanoz
arada 2 mandalina yiycektim fırsatım olmadı komşudaydım 1 şekerli kahve içtim
öğlende 2 kase merçimek çorba 2 dil ekmek
arada yarım kase sütlü tatlı yemem lazım ama ben sütlü kahve içicem hemde 1 kupa
akşamada biraz et salata ve 1 dil ekmek
yine son arada 1 bardak ayran
nasıl kızlar gürkan kubilayın diyeti pazartsiden beri yapıyorum dünki 2 simidi saymazsak tam uydum

bende menümü bildireyim kızlarrrsabah 2 dil. ekmek peynir papatya çayı 5 yeşilzeytin marul maydanoz
arada 2 mandalina yiycektim fırsatım olmadı komşudaydım 1 şekerli kahve içtim
öğlende 2 kase merçimek çorba 2 dil ekmek
arada yarım kase sütlü tatlı yemem lazım ama ben sütlü kahve içicem hemde 1 kupa
akşamada biraz et salata ve 1 dil ekmek
yine son arada 1 bardak ayran
nasıl kızlar gürkan kubilayın diyeti pazartsiden beri yapıyorum dünki 2 simidi saymazsak tam uydum

slm kızlar.ben hiç dikkat edemiyorum yaa,önüme ne gelirse yiyorum şimdilik,bugun de biber dolması ve yaprak sarma var menüde,şimdi dur bakalım yemeden durabilirsen
oyun bozanlık yok loxandra,en azından yanında ekmek yeme,gün içinde şekerli şeyler(çikolata,meyve suyu vs) tüketme yeter.haydi bakalım

ezgiilknur ben isterim call...sitenin adını versen..:90:
canım özeline yazdımm

günaydın arkadaşlar bende 74kgyum 4.takımdayım ama burada aynı kiloya yakın kişilerle zayıflamakta güzel olur kabul ederseniz eğer

bide dikkatimi callenetic çekti yaptığınızı görünce yazayım dedim bende yapıyorum 7.günüm dün ağrım vardı yapamadım daha öncede yaptım 10 günde gerçekten farkediyor ama devamını getirmek lazım 6 gün yapıp 1 gün ara vererek 21 güne tamamlayın başka bir forumda yapan arkadaşın fotoğrafı var bakarsanız 38 günde acayip farkettiğini görürsünüz

dünkü menüm
sabah
1dilim ekmek
kibrit kutusubeyaz peynir
4adet zeytin
domates

ara
1adet mandalina

öğle
1adet kıymalı pide(büyükçeydi)
1bardak ayran

ara
1küçük elma

akşam
2 kase yayla çorbası
1kase üzüm-kayısı-elma hoşafı

şimdilik iyi gidiyor gibiyim yani hiç atıştırma yapmıyorum en azından!akşam 6 da evde olduğumdan akşam yemeğimi yemem 7yi buluyor!rejim havasına alıştıktan sonra yaklaşık 2 hafta sonra falan akşamları yoğurt,meyve,cornflex türü şeyler yiyebilirm.umarım

Bugün kilo bildirimi sanırım sonunda 2-3 görmediğim 60 lı kiloları gördüm Bu sabah 69.3 kiloydum tartıda şu rakamı görmek ne büyük sevinç :82: Hamile kaldığım kiloma az kaldı sonrasında tedavide alınanlarda sıra Ama bu ara çok dikkat ettim dolapta duran kolalara uzun zamandır elim gitmedi kaçamak çok çok az yaptım 60 ı da görürüm inş. acelem yok geri almayayım yeter aslında

pamukcuk burdasın sanırım bu callenetic yaptığın sayfayı bana yazarmısın ben açtığımda bisürü sayfa çıktı hiçbirinide becerip bulamadım rica etsem bana yazarmısın çalıştığın sayfayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…