hoşgeldin tatlım aramıza geçmiş olsun canımm bende de var troid dogumda geldi bizim kilo vermemiz baya zor çaba gerekttiriyo o yüzden ben çok spor yapıyorum yapabilecegin zevk alacagın sporları yapmanı tavsiye ederim boll boll su iç tabi çok yararı var canımmm
Teşekkür ederim benimde daha bebeğim de yok düşün yani birde zayıflamadan hamile kalırsam ne yaparım bilmeme zayıflamam lazım ya bir an önce... bende Yürüyüş yapıyorum bakalım ne olacak. günde 2-3 kupa yeşil çay içiyorum ayrıca...
mrb canımmmm hoşgeldinnn hayırlı olsun bebeşin hayırlı olsun benim bebeişimde 8 buçuk aylıkkk oyy bebişler büyüsün anneleri zayıflasın
mrb canımm hoşgeldinnn sefalar getirdin hep destek tam destek tam yerindesin
ben sıksık ugruyorum canım akşam geldim menüyü yazmadan gitmişim
maşallah canım çok iyi menun böyle olur yürüşüşlede destklersen süpr veririsin
hoşgeldin canımmmmm ben 2 3 ay önce 16 kilo verdim yani hiçde zor degil ama baya emek gerektiriyo canımmm allahım hepimize yardım etsinn:44::44::44::44::44:
kıslar dünkü menüm az yumurta 2 kare peynir 3 zeytin 2 dilim kadar ekmek
ara baklava 2 küçük dilim (eşimin zoruyla 'yede ogluma süt olsun ' diyoo )
akşam 1 kaşık kıyma kavurma 6-7 kaşık pilavv 3 kaşık yogurt yarım kase çorba
1 saat yürüyüş 5 mil lesilei(68dkk) call(57dkk)250 twister ama hala heryerim agrıyo bacaklarımm belimmm ayyy düşünmek bile istemiyorummmm
oyun bozanlık yok loxandraslm kızlar.ben hiç dikkat edemiyorum yaa,önüme ne gelirse yiyorum şimdilik,bugun de biber dolması ve yaprak sarma var menüde,şimdi dur bakalım yemeden durabilirsen
canım özeline yazdımmezgiilknur ben isterim call...sitenin adını versen..:90:
olsun canımm herseyin hayırlısı oda olcak zamanla burda vereegiz kilolarımızı sonra isteklerimizi yapacagız hayırlısıyla inşşşhoşgeldin tatlım aramıza geçmiş olsun canımm bende de var troid dogumda geldi bizim kilo vermemiz baya zor çaba gerekttiriyo o yüzden ben çok spor yapıyorum yapabilecegin zevk alacagın sporları yapmanı tavsiye ederim boll boll su iç tabi çok yararı var canımmm
Teşekkür ederim benimde daha bebeğim de yok düşün yani birde zayıflamadan hamile kalırsam ne yaparım bilmeme zayıflamam lazım ya bir an önce... bende Yürüyüş yapıyorum bakalım ne olacak. günde 2-3 kupa yeşil çay içiyorum ayrıca...
tşkler canımmmm ooooozaten alıştırmalar kesilince gidiyo kilolar akşam yemegi de erken yiyip dikkat edersen süper verirsinn canım bence menün güzel amaa amaa o akşamki topkekki ögle yeseydin süper olurdu ama birdaha dikkat et canım akam yediklerim yaga dönüşüyooooo dikkkatli ollllherkese günaydınnnn,aç uyanmak ne güzel bir duyguuuuuuuuu
ezgiilknur vermiş olduğun motive için teşekkür ederim,gerçi ben normalde de bunlardan pek de farklı birşey yemiyorum ama ekstra olarak atıştırmalarımı kesmiş oldum!
dünkü menüm
sabah
1dilim ekmek
kibrit kutusundan biraz az beyaz peynir
4adet zeytin
domates
ara
1adet mandalina
öğle
1 kase mercimek çorbası
Avuç içi büyüklüğünde kare dilim fırın makarna
ara
1 adet mandalina
1 adet portakal
akşam
1 tabak dolusu karnıbahar salatası(1 çorba kaşığı zeytinyağı ile yapılmış)
yarım paket altınbaşak büskivi
yarım kib.kt. büyüklüğünde beyaz peynir
2 zeytin
1 kase üzüm,kayısı,elma hoşafı
yarım paket topkek
Nihayet bittiAkşam biraz fala kaçırmışım sanırım yazınca farkettim,akşamları okula gidiyorum da aç olursam kafam çalışmaz diye korkuyorum galiba
geçmiş olsun canım baya koşuşturmalı geçmiştir o yüzden pek bişde kalmamştır canım sıkma canını gecen güne üzülme yarın telafi edersin canımm inşş tartıdada yüzün gülerrgünaydınlaarrr herkese nasılsınız diyet güzelleri oh oh bayağı şenlendi topiğimiz yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz.....bende dün kaçamak günümdü hastanedeydim biraz kaçırdım galiba aslında aç gittim tahlil için işim bitince acayip acıkmıştım dayanamadım 2 simit yedim sonra akşama kadar ekmek yemedim meyvede 1 tane yedim yani karbonhitrat almamaya çalıştım...bugün tekrar devam ediyorum artık şu çizelgemi değişmek istiyorum yaaaaa bıktım aynı kiloyu görmekten ama adetliyimde yine tartı aynı gösterecek herhalde
aaa kaçırma canımmm incelecek olan vucudunu düşün giyecegin şık güzel kıyafetleri ve milletinnn aaaaa ne kadar güzel bir bayan dedigini düşün :)))günaydın kızlar ben bugün sabah 2dilim kepek ekmeği peynir domatesle başladım öğlene de bakalım inşallah kaçırmam
tşkler canımmm çokk saoll elimen geleni yapıyorum ama dün ve bugun sadece yürüyüş yaptım bakalım yarın devam edecem öglen belli olacak :/emziriyor olmana rağmen çok iyi bir menü,sporlar ise süperspor yapamama inadımı bir kırsam neler yapıcam neler!umarım hafta sonu birşeyleri bahane etmeden yürüyüşümü yaparım umarım
aaaaaaaaaaaa bak bu olmadı arkadaşımmmm hiç olur muu dikkat etmiyorumm etmen lazım azda olsa dikkat et ye azda degil ama ögle ye akşama tadımlık ye salata çorba takviyesiylee aa en kendini güzel elbiselerin içinde süzülürken görenlerin yüzünü görmek istemiyomusunnnn aaa ben çok merak ediyorummm çok kilo almışsın diyenlerin acı açık kalsın istemiyo musun ?????slm kızlar.ben hiç dikkat edemiyorum yaa,önüme ne gelirse yiyorum şimdilik,bugun de biber dolması ve yaprak sarma var menüde,şimdi dur bakalım yemeden durabilirsen
oooo maşallah canımmmm süpersinnn tartıda yüzün gülecek inşşşşbende menümü bildireyim kızlarrrsabah 2 dil. ekmek peynir papatya çayı 5 yeşilzeytin marul maydanoz
arada 2 mandalina yiycektim fırsatım olmadı komşudaydım 1 şekerli kahve içtim
öğlende 2 kase merçimek çorba 2 dil ekmek
arada yarım kase sütlü tatlı yemem lazım ama ben sütlü kahve içicem hemde 1 kupa
akşamada biraz et salata ve 1 dil ekmek
yine son arada 1 bardak ayran
nasıl kızlar gürkan kubilayın diyeti pazartsiden beri yapıyorum dünki 2 simidi saymazsak tam uydum
evet canımmm bendede öyleeekızlar benim cevap panelim direk açık değil sizindemi öyle yoksa bende mi sorun var
canım call yani tam ismi callanetins bi site var canım ordan indirebilirsin reklam oluyo dye yazılmıyo diye biliyorum ama tam ismini yaz cıkar canım call sıkılaşmaya çok faydası var canım ilk on günde bile fayda görenler var hatta bu forumda bile var yapan canımm
twister bel inceltir canım sag sol hareketleri yaptıgın için çok faydalı callıda anlattım istersen sitenin adını verebilirim indirmek istersen
günaydın arkadaşlar bende 74kgyum 4.takımdayım ama burada aynı kiloya yakın kişilerle zayıflamakta güzel olur kabul ederseniz eğer
bide dikkatimi callenetic çekti yaptığınızı görünce yazayım dedim bende yapıyorum 7.günüm dün ağrım vardı yapamadım daha öncede yaptım 10 günde gerçekten farkediyor ama devamını getirmek lazım 6 gün yapıp 1 gün ara vererek 21 güne tamamlayın başka bir forumda yapan arkadaşın fotoğrafı var bakarsanız 38 günde acayip farkettiğini görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?