tebrikler,1,5 kiloya yakın vermişsin 4 gün içinde ne güzel!ancak öğlenleri hiçbirşey yemiyorsun sanırım!akşam yiyeceklerini öğlen yeme imkanın yok mu?sporlarında süper,tekrar tebrik ediyorumSalı günü diyete başladım. Kilom 78.5 tu. Dört sabahtır 1 kase yoğurda bir kaşık keten tohumu ve 2 kaşık yulaf koyup yiyorum. Arada aklıma yemek gelirse meyve atıştırıyorum. Akşam evde ne yemek varsa sadece bir tabak olacak şekilde karıştırıp yiyorum. Salı günü 1 saat spor yaptım. Önümüzdeki haftadan itibaren salı ve perşembe spora gideceğim. Sabah tartıldığımda 77.3 geldim. Fena sayılmaz sanırım.
pamukcuk burdasın sanırım bu callenetic yaptığın sayfayı bana yazarmısın ben açtığımda bisürü sayfa çıktı hiçbirinide becerip bulamadım rica etsem bana yazarmısın çalıştığın sayfayı...
banada atabilirmisin çok merak ettim,internette aradım ama net birşey bulamadım,şimdiden teşekkürlerözel mesaj attım canım bakarsan
hoşgeldin canım aramıza oo call süper bişi ben ara vererek yaptıgım halde fazdası oldugunu düşünüyorummm tşkler bilgiler için canımmgünaydın arkadaşlar bende 74kgyum 4.takımdayım ama burada aynı kiloya yakın kişilerle zayıflamakta güzel olur kabul ederseniz eğer
bide dikkatimi callenetic çekti yaptığınızı görünce yazayım dedim bende yapıyorum 7.günüm dün ağrım vardı yapamadım daha öncede yaptım 10 günde gerçekten farkediyor ama devamını getirmek lazım 6 gün yapıp 1 gün ara vererek 21 güne tamamlayın başka bir forumda yapan arkadaşın fotoğrafı var bakarsanız 38 günde acayip farkettiğini görürsünüz
menün süper canımmm tebrklerrdünkü menüm
sabah
1dilim ekmek
kibrit kutusubeyaz peynir
4adet zeytin
domates
ara
1adet mandalina
öğle
1adet kıymalı pide(büyükçeydi)
1bardak ayran
ara
1küçük elma
akşam
2 kase yayla çorbası
1kase üzüm-kayısı-elma hoşafı
şimdilik iyi gidiyor gibiyim yani hiç atıştırma yapmıyorum en azından!akşam 6 da evde olduğumdan akşam yemeğimi yemem 7yi buluyor!rejim havasına alıştıktan sonra yaklaşık 2 hafta sonra falan akşamları yoğurt,meyve,cornflex türü şeyler yiyebilirm.umarım
tebrklerrrr çok güzellll inşş 60 rakamları en kısa zamanda bizde görürüzBugün kilo bildirimi sanırım sonunda 2-3 görmediğim 60 lı kiloları gördümBu sabah 69.3 kiloydum tartıda şu rakamı görmek ne büyük sevinç :82: Hamile kaldığım kiloma az kaldı sonrasında tedavide alınanlarda sıra Ama bu ara çok dikkat ettim dolapta duran kolalara uzun zamandır elim gitmedi kaçamak çok çok az yaptım 60 ı da görürüm inş. acelem yok geri almayayım yeter aslında
maşallah valla çok güzel gSelam kızlar. Kilo bildirimimi yapayım. 73.3 kilo çıktım bu sabah. Gayet iyi vermişim di mi?
ooo maşallahh yaa kıslar süpersinizz yavvvv ne güzel gitmiş aman durun nazar etmiyim calışm benimde olsunnnnbu arada bende geçen cuma 79.900 düm bu gün itibari ile 78.200 üm iyi galiba ama durmak yokkk spora ve diyete devam...
ayyyy bende yapmayayımmm olur muu feci kilo almışımm verdigimden bile fazla ama yılmak yokkk bu hafta süper olcak çokk hırslıyımmmm sende üzülme nilimben sıkma canını benim bu hafta çok moral bozuktu seker var olabilir dedi doktor oldüm korkudan ama sükür bişi çıkmadı nasıl sevindim kilo aldıgıma bile üzülemedim sevinçten saglık çok önemli o yüzden bu hafta alırsın biraz dikkat edip haftaya verirsin canımmmBugün kilo bildirimi günü ama yapmıycam arkadaşlar moralim çok bozuk
adet dönemindeyim ondan mı bilmiyorum ama sabah şoka uğradım kızlar siz yazın
yarın yayınlarım listeyi
ohh ne güzel güzel vermişsin canım fenayı falan geçmiş maşallahhhSalı günü diyete başladım. Kilom 78.5 tu. Dört sabahtır 1 kase yoğurda bir kaşık keten tohumu ve 2 kaşık yulaf koyup yiyorum. Arada aklıma yemek gelirse meyve atıştırıyorum. Akşam evde ne yemek varsa sadece bir tabak olacak şekilde karıştırıp yiyorum. Salı günü 1 saat spor yaptım. Önümüzdeki haftadan itibaren salı ve perşembe spora gideceğim. Sabah tartıldığımda 77.3 geldim. Fena sayılmaz sanırım.
menün çok güzell çok düzenli hafta sonuuda hafif dikkat etsen yeter bence maşallahbugünkü menüm
sabah
1dilim ekmek
kibrit kutusubeyaz peynir
3adet zeytin
domates
ara
1adet mandalina
öğle
1tabak tas kebabı(sadece tanelerini yedim)
1kase bulgur pilavı
2 çorba kaşığı yoğurt
ara
1küçük elma
akşam
fırında yapılmış orta boy levrek yiyeceğim
yağsız salata ile
hafta sonları evmde internet yok bu nedenle pazartesi bildiricem menümü,umarım hafta içi kadar düzenli olur,1er saathızlı tempoda yürüyüş yapıcam
herkese atıştırmasız,kaçamaksız,bol sporlu bir hafta sonu diliyorum.görüşmek üzere
günaydın tatlımmm tşkler ben iyiyim sen nasılsın kalktımm ben ve pencereden kar gördümm çok sevindimmmgünaydınnn kızlarrr nasılsınızz kalkamadınızmı yoksaa burası yağışlı ve hava çok karanlık yinede içim kıpır kıpır diyete devam
kahvaltımı yaptım bol şöğüş yağsız tost ve birazda bal yedimbal olmasaydı iyiydi ama adetliyim sanırım ondan acayip canım tatlı istiyo
hadi sizde yazınnn ne yediniz nasıl bi diyet uyguluyosunuzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?