70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün kilo bildirimi günü ama yapmıycam arkadaşlar moralim çok bozuk
adet dönemindeyim ondan mı bilmiyorum ama sabah şoka uğradım kızlar siz yazın
yarın yayınlarım listeyi

Salı günü diyete başladım. Kilom 78.5 tu. Dört sabahtır 1 kase yoğurda bir kaşık keten tohumu ve 2 kaşık yulaf koyup yiyorum. Arada aklıma yemek gelirse meyve atıştırıyorum. Akşam evde ne yemek varsa sadece bir tabak olacak şekilde karıştırıp yiyorum. Salı günü 1 saat spor yaptım. Önümüzdeki haftadan itibaren salı ve perşembe spora gideceğim. Sabah tartıldığımda 77.3 geldim. Fena sayılmaz sanırım.

tebrikler,1,5 kiloya yakın vermişsin 4 gün içinde ne güzel!ancak öğlenleri hiçbirşey yemiyorsun sanırım!akşam yiyeceklerini öğlen yeme imkanın yok mu?sporlarında süper,tekrar tebrik ediyorum

bugünkü menüm

sabah
1dilim ekmek
kibrit kutusubeyaz peynir
3adet zeytin
domates

ara
1adet mandalina

öğle
1tabak tas kebabı(sadece tanelerini yedim)
1kase bulgur pilavı
2 çorba kaşığı yoğurt

ara
1küçük elma

akşam
fırında yapılmış orta boy levrek yiyeceğim
yağsız salata ile

hafta sonları evmde internet yok bu nedenle pazartesi bildiricem menümü,umarım hafta içi kadar düzenli olur,1er saathızlı tempoda yürüyüş yapıcam
herkese atıştırmasız,kaçamaksız,bol sporlu bir hafta sonu diliyorum.görüşmek üzere

slm hanımlar bende bugün tartılamadım çünki gecikmeli adet oldum o yüzden çok halsiz ve şiş hissettm kendimi muhtemelen aynıyım umarım listeden çıkarmazsınız burası bana iyi geliyo çünki benim gibi insanların olduğunu bilmek güç veriyo görüşürüzzz

günaydınnn kızlarrr nasılsınızz kalkamadınızmı yoksaa burası yağışlı ve hava çok karanlık yinede içim kıpır kıpır diyete devam
kahvaltımı yaptım bol şöğüş yağsız tost ve birazda bal yedim bal olmasaydı iyiydi ama adetliyim sanırım ondan acayip canım tatlı istiyo
hadi sizde yazınnn ne yediniz nasıl bi diyet uyguluyosunuzzzz

hoşgeldin canım aramıza oo call süper bişi ben ara vererek yaptıgım halde fazdası oldugunu düşünüyorummm tşkler bilgiler için canımm
menün süper canımmm tebrklerr
tebrklerrrr çok güzellll inşş 60 rakamları en kısa zamanda bizde görürüz

Selam kızlar. Kilo bildirimimi yapayım. 73.3 kilo çıktım bu sabah. Gayet iyi vermişim di mi?
maşallah valla çok güzel g
bu arada bende geçen cuma 79.900 düm bu gün itibari ile 78.200 üm iyi galiba ama durmak yokkk spora ve diyete devam...
ooo maşallahh yaa kıslar süpersinizz yavvvv ne güzel gitmiş aman durun nazar etmiyim calışm benimde olsunnnn
Bugün kilo bildirimi günü ama yapmıycam arkadaşlar moralim çok bozuk
adet dönemindeyim ondan mı bilmiyorum ama sabah şoka uğradım kızlar siz yazın
yarın yayınlarım listeyi
ayyyy bende yapmayayımmm olur muu feci kilo almışımm verdigimden bile fazla ama yılmak yokkk bu hafta süper olcak çokk hırslıyımmmm sende üzülme nilimben sıkma canını benim bu hafta çok moral bozuktu seker var olabilir dedi doktor oldüm korkudan ama sükür bişi çıkmadı nasıl sevindim kilo aldıgıma bile üzülemedim sevinçten saglık çok önemli o yüzden bu hafta alırsın biraz dikkat edip haftaya verirsin canımmm
ohh ne güzel güzel vermişsin canım fenayı falan geçmiş maşallahhh
menün çok güzell çok düzenli hafta sonuuda hafif dikkat etsen yeter bence maşallah

günaydın tatlımmm tşkler ben iyiyim sen nasılsın kalktımm ben ve pencereden kar gördümm çok sevindimmm hımmm olur o kadar fazla yememişsin zaten canımm
bende sabah 1 haslama yumurta zeytin minik kepek ekmegine krem peynir 2 buçuk dilim kadar kepek ekmegi yedim top.
dikkatli ol canımmm bu gününleri hafif geçir elinden geldigi kadar canımm kolay gelsin

kızlar şu sizin yaptığınız spor varya callanetics onu biraz önce ilk kez yaptım kasların çalıştığını çok iyi hissettim acayipti yorulmaktan çok rahatlattı sanki beni

bu arada kızlar kahvaltıda 2 dilim kepekekmeği peynir zeytin ve az şekerli çay içtim ben şekersiz içemiyorum yaa bu arada ekmekler kızarmış ve tereyağlıydı

1 saatlik ders indirdim çok değişik hareketler varmı sadece bununla yapsam olurmu .boyun kalça popo karın iç bacak hareketleri vardı bana bayağı kapsamlı geldi siz çok değişik derslerimi takip ediyorsunuz arkadaşlar

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz aramıza

bu hafta kilo bildirimde bulunan
HTC80
DNZYILDIZI84

BAŞKA KİMSE YOK NASIL YAPALIM ?LİSTE HAZIRLIYIM MI HAZIRLAMAYAYIM MI BİLEMEDİM

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM:26::26:

Son düzenleme:
pamuk sağol canım baktım özelime...bende bugün sabah bir dilim kepek ekmeği ve bir dilim peynir yedim canım hiçbişey istemiyodu...şimdi 100 adet mekik çektim kızçem uyuyuncada call yapıcam...

nilimben canım ancak ben 1 aydır diyet yapamıyorum ve kilo aldım 75.6 ya kadar inmiştim bugün tekrar 77.6 yım 2 ay önce basladıgım kiloma geri döndüm.

ama bugun itibariyle tekrar diyete başladım canım cuma günü ben bildirim yaparım canım
kaç kişi olursak olalım yolumuza devam edelım derım ben

hepimiz aynı amaç için burdayız ben aldıgım kılodan dolayı utanıyor ve kacıyordum ama kılolarımla yuzlesıp yenıden vermem lazım bunun sonu yok cunku kaçtıkca kılo alıyorum

o yüzden sen canını sıkma herkesın onemlı bır nedenı vardır emınım

ben VARIM diyorum

takımdaki diğer arkadaslara da seslenelım kimler VAR kımler YOK yenıden eskı ruhumuza kavusalım

öpüyorum herkesi

bende varım canım ben kafaya taktım bu kış 75 altına inecem 2 takımdan birden destek alıcam inş. hedefeeee doğru ileriiiiiiihaydi kızlar sizde gelinnnnnnnnnn

slmmmm kıslarrrr nerdesiniz yaffff kayboldunuz birdennn ben koçişten fırsat buldukça giriyom bi işe gitsin hep gelirim sizler nerdesiniz haydeee gelin özletmeyin kendiniiz

merhabalar bende geldim buradayım artık kilo vermeyi gerçekten disiplinli bir hale getirmem lazım 26 aylık bir kızım var.
78 le hamile kaldım çocuk için tedavi oldum tedaviye başladığımda 60 kg idim ve 2 senelik tedavi sürecinde 78 e çıktım sonuç olarak ta doğumdan 86 ile çıktım.
5 ay önce 70 kg idim ama ramazanla birlikte kilo almaya başladım gene ve 75 kg yim şuanda kafayı yemek üzereyim ve en az 15 kg vermem lazım bakalım kısmetse uğraşıcam ve yaza kadar vermem lazım boy 1,60 zaten duba gibi oldu doğumda sezeryan zatii bide göbüşşş var fena yım yanee
bende her hafta pazar günü tartılıp kilomu yazıcam buradan diete başladım bugün ve sirkeli ballaı suyada başladım 15 gün bunu içip 15 gün kiraz sapı içip sonra gene ballı sirkeli suya başlıcam bakalım sporada başlıyorum yürüyüş bandında hergün sabah akşam 1 saat yüricem vericem vericem vericem 15 kiloyu .zaten sağlık problemim de var fıtıktan ameliyatlıyım 3 yerde daha fıtık var ama ameliyata gerek yok diye yapmamıştı doktorum

Son düzenleme:
günaydınnnnnnn...kızlar haaalaaamı kalkmadınız hadi silkelenin kilosuyla mutlu olmayanlarrrrr nerdesiniz kahvaltımı yaptım sporumu yaptım şimdi ara öğüne yiycem bomba gibiyim bugün dışarısı bir güzel yazdan kalma birgün pırıl pırıl güneş hadi sizde yazın naptınız bugün bu yağlardan kurtulmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…