hoşgeldin canımm hayırlı olsun bebişin canımmm güle güle büyüsün inşşş inşş hepberaber verecegizzmerhabalar bende geldim buradayım artık kilo vermeyi gerçekten disiplinli bir hale getirmem lazım 26 aylık bir kızım var.
78 le hamile kaldım çocuk için tedavi oldum tedaviye başladığımda 60 kg idim ve 2 senelik tedavi sürecinde 78 e çıktım sonuç olarak ta doğumdan 86 ile çıktım.
5 ay önce 70 kg idim ama ramazanla birlikte kilo almaya başladım gene ve 75 kg yim şuanda kafayı yemek üzereyim ve en az 15 kg vermem lazım bakalım kısmetse uğraşıcam ve yaza kadar vermem lazım boy 1,60 zaten duba gibi oldu doğumda sezeryan zatii bide göbüşşş var fena yım yanee
bende her hafta pazar günü tartılıp kilomu yazıcam buradan diete başladım bugün ve sirkeli ballaı suyada başladım 15 gün bunu içip 15 gün kiraz sapı içip sonra gene ballı sirkeli suya başlıcam bakalım sporada başlıyorum yürüyüş bandında hergün sabah akşam 1 saat yüricem vericem vericem vericem 15 kiloyu .zaten sağlık problemim de var fıtıktan ameliyatlıyım 3 yerde daha fıtık var ama ameliyata gerek yok diye yapmamıştı doktorum
günaydınnnn canımmmmm kalktıkkk kalktıkkkkkk mutlu degilim bennnnnnn afiyet olsun canımmmmgünaydınnnnnnn...kızlar haaalaaamı kalkmadınız hadi silkeleninkilosuyla mutlu olmayanlarrrrr nerdesiniz kahvaltımı yaptım sporumu yaptım şimdi ara öğüne yiycem bomba gibiyim bugün dışarısı bir güzel yazdan kalma birgün pırıl pırıl güneş hadi sizde yazın naptınız bugün bu yağlardan kurtulmak için
günaydınnnn canımmmm bende ballı sıcak su içiyodum ara vermiştim gene başlayayım barinilimben nerelerdesin canım
herkese günaydın
ben daha spor yapamadım ancak limonlu ılık suya devam öpüldünüz hatunlar
tünaydınnnn ayyy ne güzel ben bi kere denedim sirkeli su kokusundan içemedim midem bulandı kolay gelsin canımm hayırlı güzel ve sporlu günlerrrherkese tünaydınlarr arkadaşlar bende sabah hafif kahvaltımı ve 1 saat yürüyüşümü yaptım ardından sirkeli ballı suyumu içtim ve burdayım herkese hayırlı güünlerr
herkese günaydın,ben hafta içi hergün foruma giriyorum anacak kimsenin yazmıyor olmasından benimde pek yazasım gelmiyor!diyetimin 2.haftasındayım ,gayet iyi gidiyorslm kızlar nerdesinizzzzz:26:
herkes fazlalıklarından kurtuldu da benmi kaldım
niye kimse girmiyo artık bu topike
nilimmmm... kaç kişiyiz biz yeni gelenlerde var tekrar liste yapsakta kimlerle yola devam ediyoz bilsek
herkese günaydın,ben hafta içi hergün foruma giriyorum anacak kimsenin yazmıyor olmasından benimde pek yazasım gelmiyor!diyetimin 2.haftasındayım ,gayet iyi gidiyorslm kızlar nerdesinizzzzz:26:
herkes fazlalıklarından kurtuldu da benmi kaldım
niye kimse girmiyo artık bu topike
nilimmmm... kaç kişiyiz biz yeni gelenlerde var tekrar liste yapsakta kimlerle yola devam ediyoz bilsek
2 haftamı doldurunca tartılıcam,beni izleyin anacımslm famirr
canım ne zaman tartılacaksın acaba bu menüyle ne kadar kilo verdin merak ettim
yani zorlanılmayacak bi liste bende devam ediyorum diyetime bakalım cuma kaç çıkıcam ben her hafta tartılıyorum
ama genelde haftasonu özellikle pazar kahvaltım bol kaçamaklı
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne olmuş buraya benim eşim evde fırsat alıp gelemiyorum diye delirirken neden kimse buraya gelmiyooooo kimse zayıflamak istemiyomu nerdesinizzzzzz huuuuuu huuuuuuuuuuuuuu ama böyle olmasınnnn canlandıralım burayı sabah gelcemmm ve hepinizi dürtttcemmmmm ona göreee ben zayıflamak istiyorummmm pekii sizzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?