70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam arkadaşlar herkese günaydın.bu sabah itibariyle tam 78.00 çıktım.bu cuma böyle bakalım haftaya ne olucak.hepinize hayırlı cumalar...

selam kızlar
12 aralık pazar tekrar takıma 77.6 kilo ile döndüm. bugün itibariyle 76.7 kiloyum.5 günde 900 gram vermişim

Selam kızlar. Dün yazdım yazdım mesajlarım ulaşmadı bir türlü. Bugün tartıldım ve 73.1 çıktım. Pek verememişim. Sağlık olsun. Ama pes etmedim hiçbir zaman. Biraz durdu herhalde. Normal olduğunu düşünüyorum. Moral bozmak yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım çok teşekkür ederim sizde iyiki varsınız
tam gaz yola devam hatunlar ,yılmak ve durmak yok

kız sana hayranım ,bravo arkadaşım pes etmek yok
herkesler bıraktı gitti sen ve bizler burdayız hala teşekkürler canım

ben bu hafta 73,7 gr ile yanınızdayım arkadaşlar
bende bu arada almışım ama bu yeni haftam olacak
yeni yıla 70 ile başlamak istiyorum

Ganfet,ezgiilknur,idealist,sudem34,htc80 arkadalar kilo bildirimi yaptığınız için teşekkürler
bende dahil olmak üzere şuan 6 kişiyiz daha aramıza giren ama kilo bildirimi
yapmayan arkadaşlar var
inşallah gelirler onlarda yarın listeriz.
Kızlar artık bu listeden kimse çıkmasın ya
çok üzülüyorum valla sonra hedefimize ulaşamadan
pes ediyoruz ve gelsin eski kilolar
ben bu şekilde olmak istemiyoum artık,

ya biz bu değiliz ya arkadaşlar ,bizi
himayesi altına alan şu kilolardan kurtulalım istiyorum
nolur biraz daha gayret edelim
hep birlikte olalım ki bizde mutlu olalım

şöle birşeyde yapabiliriz ,arkadaşlar herkes kendisine bir kişiyi
rakip seçsin onun takipçisi olsun .
Mesela ben sudem 34 seçmek istiyorum.
Evet sudem varmısın haftaya ben senden daha fazla vereceğim
hadi bakalım......

Son düzenleme:
Arkadaşlar diyet başarı öykülerinde darkoliv diye bir arkadaşımızın
başarılı diyet öyküsünü okudum çok etkilendim fotolarınıda
koymuş sizlerde bi bakar mısınız?
:128::128::128::128::128:

evet okudum bende.çok içten ve samimi bi şekilde paylaşmış arkadaş.sabırla üstesinden gelmiş kilolarının, bende yazısından etkilendim.bir gün bizde o bölümde olabiliriz değil mi, neden olmasın? kilolu halimle aynaya bile bakmak istemiyorum,resimlerde de kendimi beğenmediğimden çektirmiyorum.kilolar giderse 1-2 tane var dombili foto karşılaştırma için lazım olabilir kendimi hiç de uzak görmüyorum kilosuz günlere heyooo azim istek sabır ve istikrar hepsi bu..dolabımda bekleyen kıyafetlerimi tekrardan giyineceğim günleri hayal ediyorumm hadi kızlar çoğalalım savaşımıza devam edelim. haftaya cuma büyük hayallerim var bakalım ne kadar olucaz:)) sevgiyle kalın hoşçakalın

slm kızlarrr bende geldimmmm
74 oldum tekrardan bende bayramdan beri bi türlü toparlayamamıştım
nilimmmsudem34 benim rakibem canımmmmm onu kimseye vermem
şaka bi yana bende varım yarışa bugün bozdum malesef ah şuu aşere yokmu

valla ben bırakmam kovsanız bile gitmemmm hedefime düşene kadar burdayımmmmm
evet okudum süper degişim olmuşş çok taktir ettim valla inşş bizde başarı hikayemizi yazarız oraya
kızlar bugün ki menülerinizzz
canım benim menüm
sabah ballı sıcak su
birazcık yumurta 3 kare peynir 1 çay kaşıgı kadarda reçel 3 dilim kadarda ekmek yedim
ögle k-flas yedim
akşama eşim tost yiyelim dedi bana kalsa kızartma yicektikk
maşallah canımmmm hoşgeldin ne güzel vermişsin canımmm inşş artık devamıda gelir sakla aşureyi canım sen görme

akşam ne yiyeceksiniz hatunlar ,
ben bol salata,mantarlı ve sebzeli sote yapmayı düşünüyorum
birde arkadaşlar akşam menümüz en geç saat 7 de tamamlanmış olmalı
acayip farkediyor.

nılımben canım benım aslı benı sana vermez sen kendıne yenı bı rakıp bul.aslı cadısı bılyo ya benden daha 2.7 kılo uzakta benle yarısması ona kolay gelıyo geçecem aslı senı sen yeeeeee bol bol aşurelerı annacım ben asure felan yemıyom ne yapmasını bılıyom ne getıren var

aksam yemegım 1 kase salata bıde

lımonlu ılık su bıde karısık maden suyu

slmmmmm nerdesiniz yavvvvv ben geldimmmm hu huuuuuuuu
çok mutluyum her zaman gittigim markete gittim ve ordaki çalışan sen günden güne zayıflıyosun dediii
nasıl mutlu oldumm anlatamamm çok spor yapasım varrrrrrrrr kim tutar beni

kızlar bende callanetics yapmaya başladım 1 hafta oldu umarım sonuçları güzel olur değişimleri farkedebilirim, yapanlar yorum yaparsa çok sevinirim nasıl oldu vücutlarınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…