70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bende senin verdiğin adresi indirdim evde yapıyorum
yürüyüş ama belli bir düzene henüz oturtamadım
haftada en az 3 gün spor yapılması gerekiyor aslında benim tek
sıkıntım göbek (nasıl erir bilmiyorum mekik çekmeye çalışıyorum
vakit buldukça,dizi reklam aralarında bile mekik çekiyorum
önerebileceğin başka şeyler varmı hayatım ,göbek eritmek hakkında

anladım canımm nendede aynı göbüklüyüm ama birazı eridi şükür
ben her yatmadan mekik çekmitim arada korse giydim canım twister oda göbüge yararlı bide ögünlerine yogurt koy canım onunda faydası var dene ben çok tüketir oldumm
ama eşim bile çok iyi fark etti göbüşün az kaldı diyoo

bu arada aşure haftasında bulunuyoruz
1 porsiyonda 400 kalori varmış aşure sevenlere duyurulur.
Ama ben yerim 45 dk da oryantal yaparım derseniz
Olur yakmış olursunuz,

Hafta başına girdik bakalım bu hafta nasıl geçecek ,şaka maka ama
günler ne çabuk geçiyor kızlar ,güne haftaya nasıl başlarsak
cumaya kadar o şekilde devam ederiz .hedeflerimiz ne olacak bakalım bu hafta

sevenlerrrrr bir daha düşününnnnnnnnn
ben sevmezzzzzzzzzzzzzzzz ben yedigimi yakarımmmm ancaaaaaaa

ayy hoşbuldukk canımmm inşşş.. vericezzz azimliyimmm bugun başladım gerçi diyete bakalımm

gelmemmi yaa sizi görünce sevindirik oldumm azim buluyorum böle insanlardann
azim olduktan sonra canımm verirsinnn bugun olsunn canımmm başladın ya sonuçtan bundan sonrası dahda gzüelllll olcak senin içinnn incelcegin günler yakınnnnnnn hemde çokkkkkkkkk

azim olduktan sonra canımm verirsinnn bugun olsunn canımmm başladın ya sonuçtan bundan sonrası dahda gzüelllll olcak senin içinnn incelcegin günler yakınnnnnnn hemde çokkkkkkkkk

ayy çok tatlısın senn yaa ağzından bal damlıyorrrr inş... hepbirlikte incecik olcamız günlereee

hımmm çokta degilsinn ne güzel bende yakında olurum inşş olcamm pardonnn

ayyy canımmm avatarın çokkk tatlııııııııı

teşekkür ederimm ama ben evli değilim yaşım 23 oyüzden 73 çooooook fazla geçen yazdan beri sınavlar dersler ödev rapor derken 10 kilo birden aldımmm:84::84: vermemmmmm lazımmmm

ayy çok tatlısın senn yaa ağzından bal damlıyorrrr inş... hepbirlikte incecik olcamız günlereee
tşkler sekerimmmm sende öylee biribirimize destek için burdayızz vee hep olacagızz yediklerini buraya yaz canımm paylaş moralin kötü olsada kaçamak yapsanda yaz spor yapıyomusun pekii
evetttt hepbirlikte incecikkkkkkk çıtır çıtır olcezzzzzzzzzzz

spormu o nekii şaka şaka evde baya uzun maratonda yapıyodum ama kış gelince bıraktım yarın kısmetse yeniden başlıcamm yazarım tabi cnmm nedemek yediklerimide bende kötü bi hastalık varr birazda ondan çabuk kilo alıyorum blumia belki duyanınız vardır onu yenmem gerek önceliklee

teşekkür ederimm ama ben evli değilim yaşım 23 oyüzden 73 çooooook fazla geçen yazdan beri sınavlar dersler ödev rapor derken 10 kilo birden aldımmm:84::84: vermemmmmm lazımmmm
olsun canımmmm azim yeterli sen yeterki iste sekerimmmm aaaaa bakk yaşıtız mı ne 87 misin yoksaaa evet canım stresss fena kilo aldırıyoo dert etme sıkma canını veririsinn ben 16 kilo verdimmm daha da vericem inşşşş hepberaber destekle verecegizzzzzzzzz

inş... cnmmm hep birlikte umarımm..

evet evett 87 ocakk:90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…