anladım canımm nendede aynı göbüklüyüm ama birazı eridi şükürcanım bende senin verdiğin adresi indirdim evde yapıyorum
yürüyüş ama belli bir düzene henüz oturtamadım
haftada en az 3 gün spor yapılması gerekiyor aslında benim tek
sıkıntım göbek(nasıl erir bilmiyorum mekik çekmeye çalışıyorum
vakit buldukça,dizi reklam aralarında bile mekik çekiyorum
önerebileceğin başka şeyler varmı hayatım ,göbek eritmek hakkında
sevenlerrrrr bir daha düşününnnnnnnnnbu arada aşure haftasında bulunuyoruz
1 porsiyonda 400 kalori varmış aşure sevenlere duyurulur.
Ama ben yerim 45 dk da oryantal yaparım derseniz
Olur yakmış olursunuz,
Hafta başına girdik bakalım bu hafta nasıl geçecek ,şaka maka ama
günler ne çabuk geçiyor kızlar ,güne haftaya nasıl başlarsak
cumaya kadar o şekilde devam ederiz .hedeflerimiz ne olacak bakalım bu hafta
gellllll sekerimm gelllllll hepberaber kurtulalımmmmayyy ben yeni gördüm sizlerii artık bende varımm aranızdaaa kurtulmak istiyorummm şu 7 li rakamdannn
ayy hoşbuldukk canımmm inşşş.. vericezzz azimliyimmm bugun başladım gerçi diyete bakalımmgellllll sekerimm gelllllll hepberaber kurtulalımmmm
hoşgeldinnnnnnn
bilge ,melo ,seko buyrun kızlar sizde gelin aramıza
ayyy ben yeni gördüm sizlerii artık bende varımm aranızdaaa kurtulmak istiyorummm şu 7 li rakamdannn
kaç kilosun canım
azim olduktan sonra canımm verirsinnn bugun olsunn canımmm başladın ya sonuçtan bundan sonrası dahda gzüelllll olcak senin içinnn incelcegin günler yakınnnnnnn hemde çokkkkkkkkkayy hoşbuldukk canımmm inşşş.. vericezzz azimliyimmm bugun başladım gerçi diyete bakalımm
gelmemmi yaa sizi görünce sevindirik oldumm azim buluyorum böle insanlardann
azim olduktan sonra canımm verirsinnn bugun olsunn canımmm başladın ya sonuçtan bundan sonrası dahda gzüelllll olcak senin içinnn incelcegin günler yakınnnnnnn hemde çokkkkkkkkk
hımmm çokta degilsinn ne güzel bende yakında olurum inşş olcamm pardonnn73 cnm yaa:78::78:
hımmm çokta degilsinn ne güzel bende yakında olurum inşş olcamm pardonnn
ayyy canımmm avatarın çokkk tatlııııııııı
tşkler sekerimmmm sende öylee biribirimize destek için burdayızz vee hep olacagızz yediklerini buraya yaz canımm paylaş moralin kötü olsada kaçamak yapsanda yaz spor yapıyomusun pekiiayy çok tatlısın senn yaa ağzından bal damlıyorrrrinş... hepbirlikte incecik olcamız günlereee
73 cnm yaa:78::78:
tşkler sekerimmmm sende öylee biribirimize destek için burdayızz vee hep olacagızz yediklerini buraya yaz canımm paylaş moralin kötü olsada kaçamak yapsanda yaz spor yapıyomusun pekii
evetttt hepbirlikte incecikkkkkkk çıtır çıtır olcezzzzzzzzzzz
olsun canımmmm azim yeterli sen yeterki iste sekerimmmm aaaaa bakk yaşıtız mı ne 87 misin yoksaaateşekkür ederimm ama ben evli değilim yaşım 23 oyüzden 73 çooooook fazla geçen yazdan beri sınavlar dersler ödev rapor derken 10 kilo birden aldımmm:84::84: vermemmmmm lazımmmm
aynı sayılırız ama senden 700 gr fazlayım canım,burada hep beraber
olursak desteklersek birbirimizi geçeriz 60-69 grubuna inşallah canım
senin için yeni başlangıç 73 kilo listedesin canım hayırlı olsun
sağlıklı kilo vermeler....
olsun canımmmm azim yeterli sen yeterki iste sekerimmmm aaaaa bakk yaşıtız mı ne 87 misin yoksaaaevet canım stresss fena kilo aldırıyoo dert etme sıkma canını veririsinn ben 16 kilo verdimmm daha da vericem inşşşş hepberaber destekle verecegizzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?