selam kızlar liste için özür dilerim yine geciktim;
18.12.2010 listemiz
sudem34.......77,6.............76,7.........900 gr ile birincimiz
Idealist.......75,5..............75,1........400 gr ile ikincimiz
Htc80...........73,3..............73,1.......200 gr ile üçüncümüzdür
Tebrik ederim arkadaşlar
nilimben .........73,7
asl35..............74
ezgiilknur.......76
ganfet............78 kg ile biz yeni başlıyoruz haftaya
inşallah yerimizi alacağız o sırada bizlerde
canım ekledim listeye seni çok çok özür dilerim ,
Birdaha olmayacak söz :26:
aslı aşure diye diye sonunda bana da aşure yaptırdın dayanamadım aksam oturup hazır asure yapıp içtim.bugun bıde okulda ıctım ohhhh.bide aksam ıcersem benım 1 saat mezdeke yapmam gerekecek yakmam ıcın .barı temızlık yapıyım hazır evde pıs.bayagıslm kızlarrr naptınız bensiz bakıyım
hafta sonu yoğundum giremedim ama bayağı kalabalıklaşmış burası çok güzel olmuş
nilimbenn... listede adımı göremedim ben
sudemcimmm burdayım canım sorma aşure işi biraz işi bozdu ama napıyım seviyorum.ama 2 günlük lahana çorbasıyla detoks yapıyorum inş. aldığımı geri vericem sonra benden kork canımmm
canım dileğine katılıyorum.bol kılo kayıplıu hafta dilemek.
bilge hosgeldın canım eglencelı bırıne benzıyon .ama bırakma sakın burayı bak gelen bırakıyo hemen bıkıyo.sen yılma emı.
ya bura arada bır ne guzel şenlenmiyo,sonra sakın gunler gecıyo,hep şenlik olsun insallah.
aslı nerdesın rakıbem sabah aksam aşure krizine girdim heral.hehehe
benim bugün yediklerim ise
sabah 1 dil ekmek yağsız peynirli 1 yumurtalı omlet 4 5 zeytin
öğlen ve akşam aynı yedim
2 kepçe lahana çorbası az karnıbakar 1 kase yoğurt yemekten önce 8 9 adet fındık yatmadan belki 1 de meyve yiyebilirim ama acaip şişim yaaaaa neden acaba dün çok yedim ondanmı nedir kalktığımdan beri öyleyim:44:
selam kızlar nasılsınız? Umarım keyifleri yerindedir.
Ben hafta sonu kantarın topuzunu kaçırdım valla. Eşim evdeydi 2 gün. O olunca yapamıyorum ya. Neyse bu hafta içi telafi edeceğim inşaallah. Herkese çok güzel neşeli ve bol diyetli bir hafta diliyorum.
heyyyyyyy çıtır kıslarrr nasılsınız ben akşam patates kız. Yedim salata yogurt
çok uykum geldide elime neskafe aldım geldimm varmı isteyennnnnnnnnnnnn
:26::26::26::26::26::26::26::26:bende aldım içiyorum 75 kaloriyi indirdik valla göz göre göre mideye:26::26::26:
menün çok güzelmiş canımm tbr ooo oryantalde yapınca yememiş gibi oluyooobenim akşam menüm ;
hiç ekmek yok
1:))1 tabak şehriye çorbası 115 kalori
2:))2 tane haşlanmış baget 80 kalori
3:))1bardak nestcafe 75 kalori
toplam:270 kalori
şimdi yarım saatde oryantal yaptıkmı ohhhhh eksideyim 75 kalori
bugün ben güne her zamanki gibi sabah ılık elma sirkeli suyumla başladım.kahvaltı hazırladım ama işe hazırlanmaktan vakit bulamadığımdan tok tutsun diye sadece 1 haşlanmış yumurta yiyebildim.öğlen 1 kaseye hazırlamış olduğum haşlanmış brokoli ve 1 dilim ekmek yoğrt vardı. Aralarda yeşil çaylarım vardı.şimdi acıktığımı hissettim yanımda getirdiğim nestle müsli yaptım 1 kase yedim. Akşama da yoğut 1 kase ve elma yicem bugünlük böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?