70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlarrr naptınız bensiz bakıyım
hafta sonu yoğundum giremedim ama bayağı kalabalıklaşmış burası çok güzel olmuş
nilimbenn... listede adımı göremedim ben
sudemcimmm burdayım canım sorma aşure işi biraz işi bozdu ama napıyım seviyorum.ama 2 günlük lahana çorbasıyla detoks yapıyorum inş. aldığımı geri vericem sonra benden kork canımmm

tünaydınnnnn çıtırlarrrrrrrrr haftasınu bitti artıkk yemeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn artıkkk güzell güzellll verelim kilocuklarıııııı veeeeee burayı canlandıralımmmmmmmmmmm haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Selam kızlar nasılsınız? Umarım keyifleri yerindedir.

Ben hafta sonu kantarın topuzunu kaçırdım valla. Eşim evdeydi 2 gün. O olunca yapamıyorum ya. Neyse bu hafta içi telafi edeceğim inşaallah. Herkese çok güzel neşeli ve bol diyetli bir hafta diliyorum.

canım ekledim listeye seni çok çok özür dilerim ,
Birdaha olmayacak söz :26:

canım ekledim listeye seni çok çok özür dilerim ,
Birdaha olmayacak söz :26:

canım benim özüre gerek yoktu rica ederim gözünden kaçmış olabilir hafta sonu fazla giremedim ya o yüzdendir ama insan listede adını görünce daha motivasyonu artıyo yoksa yalnız kalmışım gibi geliyo ama burası syesinde anladıkki yalnız değiliz kızlar ha gayret durmak yokkkkkk yolaaa devammm

eeeeee nabersiniz kıslarr nasıl gidiyo diyet ben bugun yediklerim sabah yarım simit ögle bir simit akşama ne yicem bilmiyorummm:26::26::26::26::26::26::26:
siz neler yediniz bakalımmmmmmmmm heeeeeeeee

bugün ben güne her zamanki gibi sabah ılık elma sirkeli suyumla başladım.kahvaltı hazırladım ama işe hazırlanmaktan vakit bulamadığımdan tok tutsun diye sadece 1 haşlanmış yumurta yiyebildim.öğlen 1 kaseye hazırlamış olduğum haşlanmış brokoli ve 1 dilim ekmek yoğrt vardı. aralarda yeşil çaylarım vardı.şimdi acıktığımı hissettim yanımda getirdiğim nestle müsli yaptım 1 kase yedim. akşama da yoğut 1 kase ve elma yicem bugünlük böyle...

aslı aşure diye diye sonunda bana da aşure yaptırdın dayanamadım aksam oturup hazır asure yapıp içtim.bugun bıde okulda ıctım ohhhh.bide aksam ıcersem benım 1 saat mezdeke yapmam gerekecek yakmam ıcın .barı temızlık yapıyım hazır evde pıs.bayagı kalorı harcarım.

Slm cnm hoşbuldukkk merak etme kilolarım beni bırakmadığı sürece sizlerleyim kaçmak yokk

benim ilk menüm sabah; 1 bardak süt 3-4 zeytin 2dilim ekmek, öğlen 1 kase yoğurt akşam ise ekmeksiz olarak çorba ve fırında patates tabiki tıka basa doymıcak kadar bukadarrcıkk bugunlük inş...yatana kadar acıkmamak ümidiyle:64

kimsecikler yokmu yawww nese bende açar mezdeke yaparımm ohh yandann yandannnnn kop kopp üçyüz beşyüz üçyüz beşyüzz

benim bugün yediklerim ise
sabah 1 dil ekmek yağsız peynirli 1 yumurtalı omlet 4 5 zeytin
öğlen ve akşam aynı yedim
2 kepçe lahana çorbası az karnıbakar 1 kase yoğurt yemekten önce 8 9 adet fındık yatmadan belki 1 de meyve yiyebilirim ama acaip şişim yaaaaa neden acaba dün çok yedim ondanmı nedir kalktığımdan beri öyleyim:44:

canım aşureden olmasın sakın şişliğin,biliyorsun
içindekiler malum tam şiş yapaca mamüller yürüyüş yap derim

heyyyyyyy çıtır kıslarrr nasılsınız ben akşam patates kız. yedim salata yogurt
çok uykum geldide elime neskafe aldım geldimm varmı isteyennnnnnnnnnnnn

haticem o zaman ben senden 1-0 öndeyim

benim akşam menüm ;
hiç ekmek yok
1:))1 tabak şehriye çorbası 115 kalori
2:))2 tane haşlanmış baget 80 kalori
3:))1bardak nestcafe 75 kalori

toplam:270 kalori

şimdi yarım saatde oryantal yaptıkmı ohhhhh eksideyim 75 kalori

menün çok güzelmiş canımm tbr ooo oryantalde yapınca yememiş gibi oluyooo

canım ya menüde hiçbirşey yok gibi geldi bana.aman dikkat et hayatım
fazla aç bırakma kendini sirkeli su içenler ileride mide problemi yapıyor diyorlar
aman sağlığımızdan da olmayalım arkadaşım dikkat et tansiyon falan düşer,kan şekerine falan dikkat et canım .benimde bugün öğlen kan şekerim düştü fazla aç kalmaktan
sakına daha dikkatli olalım arkadaşlar aç kalmadan ama az az.bugün bir kere daha anladım her şeyin başı sağlık

acelemiz yok ya biz bu kiloları kaç senede aldık ki hemen gitsin
öle değilmi?hepsi gidecek birgün sabırla .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…