70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne güzellll yaşıttasım benimm ben şuan 76 ya düştüm canımmm ama 92 kiloydumm tşkler tatlımmmmmmm

ayyy gerçekten çok sevindim adına şimdi bile 16 kilo ile fıstık olmuşundur ama yetmez bize ancak çıtırlık yakışırrrr darısı başıma inşşşş... 60 olsam süper olcakkkk benimdee

ayyy gerçekten çok sevindim adına şimdi bile 16 kilo ile fıstık olmuşundur ama yetmez bize ancak çıtırlık yakışırrrr darısı başıma inşşşş... 60 olsam süper olcakkkk benimdee
tşkler tatlımmmmm evet eskiye göre tabi yetmezzzzz daha çıtır dahada çıtır ve çıtır çıtırrr olcezzzzz bize o yakışır dimi yaaaa inşş canımm dikkat eder 7 sonra bişi yemez sporla desteklersen gider kilocuklar merak etmeeeee olcaksınn 60 neymişşşş 59.9 olcannnnnnnn

illa canım ya gece gece koptum tam benliksinnn

yarın olsunda spor yapim istiyorummm...canım yaaa özellikle yaptın bel ve göbek için hareketler varmı kesin sonuç dediğin.. mekik çekemiyorum ben hemen baş dönmesi yapıyoda
ayyy bak ne güzel azim var istek var hep devam etsin inşşş
valla canım mekik var ama yapamıyomuşsun twister var oda etkili yogurt ye eritiyor etkisii var korse giyoyorum arada duydun mu bilmem call var süper inceltiyo vucudu sekillendiriyo canım çok etkili bunlar var aklıma gelen bu saatte

ilk günlerin hevesi olmasında hiç eksilmesin dilerimmm sölemesi ayıp vitamin eksiklim var mecbur süt yoğurt tüketiyorum ztn bolcanakk twisterı duydum cnm almayıda düşünüyorum ama call bilmiyodum du incelim hatta şimdi :81:

inşş canım ilk gün hevesi olmasın hep sürsün ayy canım geçmiş olsun yogurt eritiyo yagı yeee boll bollll iyi canım düşünüyosan tavsiye ederimmm call araştır süper yorumlar var haricinde bide bende deedim faydası oluyooo canım

canım ben çıkıyorum artık sabah erkken karkıyorum ondan hariç oglumda hep kalkıyo azcık uyuyaım bari yarın gene görüşürüz canım k.i.b byeeeee

Son düzenleme:
ay aay ayyy..topik nasılda canlanmış..yeni arkadaşlar gelmiş.herkes hoşgeldi..yeni bir hafta daha başladı herkese bol kilo kayıplı bir hafta olur inş. böyle çoğaldıkça daha bi azimleniyoruz sanki..dün temizlik yaptım..normalde tartıya çıkıp tartılırdım..ama hayır dedim cuma günü tartılacaksın onun için cumayı iple çekiyorum..

öncelikle çok teşekkür edrim tebriğin için canım saolasın sizlerin sayensınde verdim kılomu.evde ıpın ucu kacıyo.kk sayesınde verıyom valla.
diyet hıkayemı anlatıyım:
canım diyete zaten 12 aralıkta başladım.daha önce kasımda baslamıs 77.6 dan 75.6 ya düşmüştüm.sonra tatile giitim ablamın yanına diyet felan kalmadı.şekerli çaylar,kutu kutu çikolatalar cipsler,yağlı yemekelr,etler,pastalar,aklına gelebılecek kılo aldırıcı yıyecekler.
eee duurum bole olunca verdıklerım cuukk gerı geldı.75.6 dan tekrar 77.6 oldum
12-17 aralıkta ne yaptım.5 gunde 900 gramı nasıl verdım:
1.şekeri bıraktım tatlandırıcıya gectım
2.çikolata cips şeker yemedim yaglı yemek yemedım
3.hafta sonu ara öğunlerı ıhmal etmemeye calısıtım. ama hafta ıcı 11 de kalkınca pek ara ogune dıkkat edılmıyo.4 ogun felan yıyosun.
4.aksam yemegını hafıf yemeye calıstım,salata,karnıbahar gibi.kahvaltım hafıftı.tost,domates salatalık,marul,maydonoz gibi.
5.sütü ihmmal etmedim tükettim mutlaka bazen salep.bazen türk kahvesinde,bazen içtim.
6 tatlı kpizi içinde ya bı dılım top kek.yada cıkolatalı form bıskuvısı var ıondan yedim.şerbetli tatlıyı cok yerdım .onu kestım onun yerıne.sütlü tatlı profiterol yada kazandıbı yedım.
7.beyaz ekmegı bıraktım tamamen.kepek ekmege gectım.
8.bitki çayını ve ılık suyu bol içtim.evde 12 cesıt felan bıtkı cayı var her gun 5 farklı cesıt ıcmeye dıkkat ettım.lımonlu ılk suyumu ıctım .bazen sırkede kattım.
9.spor hiç yapmazdım diyetten önce.göbek için mekik çektim(.teknosadan mekık aletı aldım yenı onlan cekıyom ).twist yaptım.bisiklet sürdüm,mezdeke yaptım haftasonu,yıne haftasonu yürüyüş yaptım.

çalıstıgım için zaten hiç birini düzenli yapamadım.spor haftada 3 gun felan yapmısımdır fazla yapamadım.yemeyı tamamen kesmedım.canımın cok ıstedıgı bısey olduysa yedım.ama ne yedım.galeta yedım.form bıskuvıısı yedım.ha bıde maden suyunu ıhmal etmemeye calıstım.sabah ve aksamları az yedım ama öglenlerı guzel yedım.

kısaca ben zayıflamamı bırden asırı yemeyı azlatmama yoruyorum.cunku muthıs cıkolata yıyodum.hatta kahvaltı nıyetıne 1 kutu cıkolata yıyıp kahvaltı yapmadıgımı hatırlıyorum.çayı cok severdım ve sekerlı ıcerdım.bu sayede cayı cok cok azlattım.

marifet bende degıl yanı merak etmeyın cok yıyıp yıyıp bırden bırakınca bole oluyo .bide zaten yakın zamanda verıp aldıgım kılo oldugu ıcın dıye dusunuyorum.

bide kilo vermenın yolu bence guzel yıyecekler pişirmemek .ben öyle yaptım.evin hatunu ben olduğuma göre canım ıstese bıle pısırmeyınce otomatık olarak yıyemıyosun.evde cunku sadece kendım ııcn bısey pıısırıyorum.kocam gec gelıyo her ogunu dısarda yıyo.cocukta olmayınca.kendıme de hem üşeniyom.basit ve kalorısı duusk yıyecek hazırlıyom.gecen hafta 3 gun yogurtlu rus salatası yedım.mayonez olmayınca hafıf bır yıyecek oluyo.bide acı metabollizma hızlandırdığı için bol acı kullanıyorum.zaten acıyı cok severım.zevkle yıyorum acı olunca.
ya canım elımden geldıgınce paylaşmaya calıstım eksık bısey oluysa paylasırsınız.öpüyorum hepinizi

Son düzenleme:
canım dileğine katılıyorum.bol kılo kayıplıu hafta dilemek.

bilge hosgeldın canım eglencelı bırıne benzıyon .ama bırakma sakın burayı bak gelen bırakıyo hemen bıkıyo.sen yılma emı.

ya bura arada bır ne guzel şenlenmiyo,sonra sakın gunler gecıyo,hep şenlik olsun insallah.

aslı nerdesın rakıbem sabah aksam aşure krizine girdim heral.hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…