görüşmek üzere yarın inşallah iyi geceler kızlar;
iyi geceler canımm tatlı uykular görüşürüzzzzzz:79::79::79::79::79::79::79:görüşmek üzere yarın inşallah iyi geceler kızlar;
bakk sen yaşıtız desene
ne güzellll yaşıttasım benimmevet cnm yaşıtız senin kilon kaç 16 kilo veren sendin dimi maş.. diyorumm
ne güzellll yaşıttasım benimmben şuan 76 ya düştüm canımmm ama 92 kiloydumm tşkler tatlımmmmmmm
tşkler tatlımmmmm evet eskiye göreayyy gerçekten çok sevindim adına şimdi bile 16 kilo ile fıstık olmuşundur ama yetmez bize ancak çıtırlık yakışırrrrdarısı başıma inşşşş... 60 olsam süper olcakkkk benimdee
tşkler tatlımmmmm evet eskiye göretabi yetmezzzzz daha çıtır dahada çıtır ve çıtır çıtırrr olcezzzzz bize o yakışır dimi yaaaa inşş canımm dikkat eder 7 sonra bişi yemez sporla desteklersen gider kilocuklar merak etmeeeee olcaksınn 60 neymişşşş 59.9 olcannnnnnnn
illa canım ya gece gece koptum tam benliksinnn
tşkler tatlımmm sene benlikkkk
ayyy bak ne güzel azim var istek var hep devam etsin inşşşyarın olsunda spor yapim istiyorummm...canım yaaa özellikle yaptın bel ve göbek için hareketler varmı kesin sonuç dediğin.. mekik çekemiyorum ben hemen baş dönmesi yapıyoda
ayyy bak ne güzel azim var istek var hep devam etsin inşşş
valla canım mekik var ama yapamıyomuşsun twister var oda etkili yogurt ye eritiyor etkisii var korse giyoyorum arada duydun mu bilmem call var süper inceltiyo vucudu sekillendiriyo canım çok etkili bunlar var aklıma gelen bu saatte
inşş canım ilk gün hevesi olmasın hep sürsün ayy canım geçmiş olsun yogurt eritiyo yagı yeee boll bollllilk günlerin hevesi olmasında hiç eksilmesin dilerimmmsölemesi ayıp vitamin eksiklim var mecbur süt yoğurt tüketiyorum ztn bolcanakk twisterı duydum cnm almayıda düşünüyorum ama call bilmiyodum du incelim hatta şimdi :81:
canım ben çıkıyorum artık sabah erkken karkıyorum ondan hariç oglumda hep kalkıyo azcık uyuyaım bari yarın gene görüşürüz canım k.i.b byeeeee
öncelikle çok teşekkür edrim tebriğin içincanım aşk olsun küsermiyim ben size hiç
Tekrar tebrik ederim arkadaşım haftanın birincisisin ,
neler yaptığını bu hafta tekrar bize bir özet geçermisin
hayatım ,mesela;
tatlıyla aran nasıl ?nasıl bastırıyorsun mesela tatlı krizlerini
Haftada kaç gün spor yaptın hayatım?
Menün kaç öğün canım ?
canım dileğine katılıyorum.bol kılo kayıplıu hafta dilemek.ay aay ayyy..topik nasılda canlanmış..yeni arkadaşlar gelmiş.herkes hoşgeldi..yeni bir hafta daha başladı herkese bol kilo kayıplı bir hafta olur inş.böyle çoğaldıkça daha bi azimleniyoruz sanki..dün temizlik yaptım..normalde tartıya çıkıp tartılırdım..ama hayır dedim cuma günü tartılacaksın onun için cumayı iple çekiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?