70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

başlangıç güzel ılık sirkeli su ama kahvaltı yok ki ögle ve akşam güzel canımmm ama acıkırsan akşam leblebi falan ye tok tutar dikkat et gündüz fazla bişi yemeyince açlık ve halsizlik olabilir ama güzel nasıl dayanıyosum maşallah ben düşer bayılırdım bu kadar yemekle:94::94:

ben 13 yaşındayım 1.70 boyundayım ve 77 kiloydum ! ramazan bayramının ilk gününe kadar ramazan bayramının ilk günü ekmeyi kestim ama bir dilim bile kaçamak yapmadım onun dışında herşeyimi yedim ( tabi ççok uçmadan ) ama hiç aç kalmadım 2,5 ayda 73,5 'a düştüm ama spor yapmıyordum okuldan evime yürümeye başladım 2 haftadır . 20 dakika falan 2 haftada 1,5 kilo verdim . 72 yim şuanda çok mutluyum havalar ısınınca inşallah sabahlarıda yürüycem önce 70in altına iniyim sonra 60 olmak istiyorum. ve ekmege hiç hasretim yok yıllarca boşuna yemişim yani yürüyüş çok önemliymiş gerçekten ben

20.12.2010 listedemizde olan arkadaşlar ve kiloları;

GANFET ...........................78
PİAS....................................77
SUDEM34..............................76,7
EZGİİLKNUR...........................76
İDEALİST..............................75,1
PJ-MUGUET...........................75
ASL35...................................74
NİLİMBEN..............................73,7
HTC80..................................73,1
BİLGE...................................73
HANDE58..............................72
SHELLY.................................71,8

ARKADAŞLAR ATLADIĞIM ,YANLIŞ YAZDIĞIM YERLER VARSA DÜZELTELİM
ŞİMDİDEN BAŞARILARRRRRRR

Son düzenleme:
canım asl yok ama

tabi ekleyinde liste nedir??

canım öncelikle hoş geldin,
cuma günleri tartılıp kilolarımızı burda belirtiyoruz
bende cumartesi günü liste halinde buraya yazıyorum kimlerin birinci olduğunu
az önce liste hazırladım kimlerin hangi kiloyla haftaya başladığını oradan bakabilirsin canım

son hali kızlar düzeltildi

kızlar ben biraz fazla yiyorum o yüzden ben yediklerimi yazmasamda her hafta tartıldıgım kilomu yazsam?:95:
biraz fazla derken canımm yemek mi atıştırmalık abur cubur mu ama burda herseyimizi paylaşıyoruz bence paylaş derim canımm ama genede baskı yapmak istemem:26::26::26::26:

bu arada şunuda belirtiyim ben geneç yıl mayısın başında diyetisyene gitmiştim 76 kiloydum sonra 1 kilo daha aldım 3 ay öncede başladım ve 5 kilo verdim ama o zamanki analizime göre
50kg kas 23kg yag 3 kiloda ne bilmiyorum :)))
ama benim asıl probnlem bacak lar !!!!
tek bacagımda toplam 8 kilo kas 5 kilo ya gvar ya çıldırcam !!! yürüyüşle gider diye sürekli yürüyorum .. başka ne önerirsiiz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…