başlangıç güzel ılık sirkeli su ama kahvaltı yok ki ögle ve akşam güzel canımmm ama acıkırsan akşam leblebi falan ye tok tutar dikkat et gündüz fazla bişi yemeyince açlık ve halsizlik olabilir ama güzel nasıl dayanıyosum maşallah ben düşer bayılırdım bu kadar yemekle:94::94:bugün ben güne her zamanki gibi sabah ılık elma sirkeli suyumla başladım.kahvaltı hazırladım ama işe hazırlanmaktan vakit bulamadığımdan tok tutsun diye sadece 1 haşlanmış yumurta yiyebildim.öğlen 1 kaseye hazırlamış olduğum haşlanmış brokoli ve 1 dilim ekmek yoğrt vardı. aralarda yeşil çaylarım vardı.şimdi acıktığımı hissettim yanımda getirdiğim nestle müsli yaptım 1 kase yedim. akşama da yoğut 1 kase ve elma yicem bugünlük böyle...
ben prosedürü bilmiyorum öyle lop diye girdim özür dilerim izin almammı gerekirdi??:2:
olurmu bütün üyeler için yapılmış bir yer burası izin almana falan gerek yok kızzz
canım asl yok ama20.12.2010 listedemizde olan arkadaşlar ve kiloları;
GANFET ...........................78
PİAS....................................77
SUDEM34..............................76,7
EZGİİLKNUR...........................76
İDEALİST..............................75,1
PJ-MUGUET...........................75
NİLİMBEN..............................73,7
HTC80..................................73,1
BİLGE...................................73
SHELLY.................................71,8
ARKADAŞLAR ATLADIĞIM ,YANLIŞ YAZDIĞIM YERLER VARSA DÜZELTELİM
ŞİMDİDEN BAŞARILARRRRRRR
tabi ekleyinde liste nedir??
hoşgeldinn tatlımmm oo grubun en minigisin yaş olarak kasmadan saglıklı saglıklı verecegiz kilolarıııben prosedürü bilmiyorum öyle lop diye girdim özür dilerim izin almammı gerekirdi??:2:
20.12.2010 listedemizde olan arkadaşlar ve kiloları;
ganfet ...........................78
pias....................................77
sudem34..............................76,7
ezgiilknur...........................76
idealist..............................75,1
pj-muguet...........................75
asl35...................................74
nilimben..............................73,7
htc80..................................73,1
bilge...................................73
hande58..............................72
shelly.................................71,8
arkadaşlar atladığım ,yanlış yazdığım yerler varsa düzeltelim
şimdiden başarılarrrrrrr
hoşgeldinn tatlımmm oo grubun en minigisin yaş olarak kasmadan saglıklı saglıklı verecegiz kilolarııı
evet canım aynenn alıktan sonra ne anladık ki önemli olan kalıcı vermek bence inşş biz öle verecegiz degil miii????evet yani sonuçta ayda 3 kilo verende var ama önemli olan geri almamaktır degilmi?
hoşgeldinnn tatlımmmm iyiyim diyettaşım sen nasılsın iyisindir inşşburası ne kalabalık böylee ohhhh
ezgicimde burdaymış nasılsınız diyettaşlarım benim
biraz fazla derken canımm yemek mi atıştırmalık abur cubur mu ama burda herseyimizi paylaşıyoruz bence paylaş derim canımm ama genede baskı yapmak istemem:26::26::26::26:kızlar ben biraz fazla yiyorum o yüzden ben yediklerimi yazmasamda her hafta tartıldıgım kilomu yazsam?:95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?