70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

biraz fazla derken canımm yemek mi atıştırmalık abur cubur mu ama burda herseyimizi paylaşıyoruz bence paylaş derim canımm ama genede baskı yapmak istemem:26::26::26::26:
bide canımm birden azaltamassın zaten yavaştan yavaştan azaltırsınn bizde burda yemelerimizi düzelttikk sende zamanla azaltırsın canımm

biraz fazla derken canımm yemek mi atıştırmalık abur cubur mu ama burda herseyimizi paylaşıyoruz bence paylaş derim canımm ama genede baskı yapmak istemem:26::26::26::26:

aburcubur falan hiç yemem agzıma ekmek sürmem ama mesela bugün bir kibrit kutusu peynir 8-20 tane zeytin yedim saba j öglende çorba makarna bol salata yedim ikindide mısır gevregi akşamda pilav üstüne bir kaşık susuz bezelye yemegi .. yani baayaaa fazla

ooo degerlerin süpermiş kasın daha fazla bu çok iyi demekki sen su ve yagdan veriyosun buda çok iyi bişi bacaklar için egzersiz yaparsan etkili olur bence :94::94::94:

aslında degişebilir zamanla azaltılabilir sabah için zeytin fazla ama ekmek ve başka bişi yok ordan kazanıyosun 1 haslanmış yumurta ekleyebilirsin tok tutar
ögle çok iyi bence bi sorun yokkk ikindide iyi bence ara yapmak çok iyi metobolizman calışır sürekli akşam ne kadar mesela bir tabak dolusu mu pilav pirinç demi bide o biraz tehlikeli bide akşam yemegini en geç 6 buçuk yedide yesen sonra soda neskafe meyve tüketsen pek sorun olmaz hatta süper bile olur canımmm

zaten bizim evde 6 da yenir yemek pirinç pilavı ama dolu dolu degil hani 2-3 yemek kaşıgı zaten akşam sadece yeşil çay kekik çayı tarçın çayı falan içiyorum

zaten bizim evde 6 da yenir yemek pirinç pilavı ama dolu dolu degil hani 2-3 yemek kaşıgı zaten akşam sadece yeşil çay kekik çayı tarçın çayı falan içiyorum
o güzelmiş işte canımm bence süper çok önemli akşam yememek
eviniz nerede ?.........................
canım ben afyonun ilçesinde oturuyorum ve burda diyetisyen yokkkk

bilgeeeeee hoşgeldinnn nasılsın bakalımmmmmm sesinde hiç çıkmıyooooooo

Hoşbulduk canımmm akşam üzeri buralardaydımda kimseler yoktu bende bari mezdeke yapim dedim yarım saat aman allahım o nasıl bi ter atmadır hemen duşa girdim bıcı bıcı oldum:90: pc de açık bıraktıydım ç.içi görünüyodum yani yoksa sesim çıkmazmı benimm

hımm arada boş kalıyo burası tabi ohhhh ne güzel yapmışsın canımmm yandan yandannnn saatler olsun canımm heeee anladımmmm canımm benimmm

iyi geceler kızlar
valla süperiz sanıırm 12 kişi olmuşuz.i
inşallah cuma 12 kişi de bildirim yaparda böylece grubumuza devam ederiz.
nilimben gözün aydın canım.takımı toplamışsın hadi hayırlısı...

iyi geceler canımmm sanada bende dün katıldım aranıza

iyi geceler canımmmm evet burası süper oldu canlandııııııı evet yapacagız demi kısla rhepimiz azimliyiz vercegiz ve sonuna kadar bırakmak yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

her sayfada bir tane listemiz olsun sonradan gelen arkadaşlarımız görmemiş olabilirler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…