70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nilimben hoşgeldin canım .takımı sıkı tutalımda hepımız ınş. cuma bildiirim yapalım.daha eğlenceli olur.12 kişilik bir rekabet olursa.
hadi ben yatar herkese tatlı rüyalar

nilimben canım daha cumaya kadarda aramıza yeni katılanlarda olursa.ohhhhh ohhhhh nasıl şenlenir burası.
o kadar mutluuym ki 12 kişi olduk diye kalabalıklaştıkça mutlu oluyom.inşallah 60 lı kılolara inerizde oralarıda şenlendiririz.sıraylan burdan mezun oluruz
70 lik kızlar toplandık bakem.darısı 60 lık kızlar olup toplanmaya

canım yeni gelen arkadaşlarıda eklerim merak etme .evet kalabalık olunca rekabet de artıyor
bence herkes kendine bir rakip seçsin derim
benim var kim mi? HTC80

günaydınlarrrrrrr herkeseee kalkın artık bugün hava çok güzelllll
ohhhhhhhh kalabalık olmak çok güzel yaaa insana ayrı bi heves geliyo valla ben evimi topladım kahvaltımı yaptım biraz lesli bacımla yürüycem

arkadaşlar sanırım bende 76 yım ve nısan 15 te memleketime tatıle gidicem ve kuzenımın düğünü var ozamana kadar 60 a düşmem lazım.16 kılo nasıl gıderkı 1 aydır dıkkat ediyorummm eşim biraz gitti diyo ama ben bılıyorumm gıtmedıııı.azimle bende kılo vermek istıyorummm........pukoluyum bu arada(((

günaydın arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum liste tutuyormusunuz?

günaydın canım
aramıza hoşgeldın su an lıstemız 12 kısı ,cumaları bıldıırm yapacaksan ve burayı garıp ,öksüz yetım bırakmkıycaksan.70 kıloya ınene kadar aramıza tekrardan hosgeldın nılımben bacı lısteye senı de ekler canım

canım aramıza hosgeldın bız cok guzel bır aıleyız
cumaları bıldırım yapıyoz ona gore 3 gun sık dıısnı 100 gram bıle versen kaerdır unutma
nılımbene soyllerız ekler sıız lısteye
optum

ganfetcım gunaydın canım hosgeldın

üleyyyyyyynn noluyo buraya gün içerisinde hareketsiz olan topic gece coşuyooo ne kaa güzel çoğalıyoruz. rekabet hırs da artıyor böyle olunca...ben biraz hafiflediyimi hissediyorum.cuma acaba tartı da bana şahit olucak mı merak ediyorum.listemize baktımda en dombili benim:78::78::78: herkese iyi zayflamalar kızlaarrr

hoşbuldum canım inşallah hep aranızda olucam kilom 80.5 birden 5 kilo aldım çünkü çok yedim2 gündür dikkat ediyorum ben başlarda baya hızlı kilo veriyorum bu hafta 2-3 kilo veririmdiye düşünüyorum listeye eklediqin için teşekkürler..

canım rakıbenı sectın mı ıstersen kılona yakın bıırnı rakıp sec

canım kaç kilosun? boyun kaç? bize kendınden bahset.hedefin kaç.?
.

nılımben yenı arkdasları da senın yerıne eklıyom canım.senın yoklugunu aratmayım dedım
21.12.2010 listedemizde olan arkadaşlar ve kiloları;

ERGİNSENA............................80.3
GANFET ...............................78
PİAS....................................77
SUDEM34..............................76,7
EZGİİLKNUR...........................76
DİDEMUTKU...........................76
İDEALİST..............................75,1
PJ-MUGUET...........................75
ASL35..................................74
NİLİMBEN..............................73,7
HTC80..................................73,1
BİLGE...................................73
HANDE58..............................72
SHELLY.................................71,8

HERKESE GÜZEL KİLO VERMELER BAKALIM İLK KİM 60 LI KİLOLARA TRNSFER OLACAK

BİR DE HER ARKADAŞ KENDİ KİLOSUNA YAKIN BİRİNİ RAKİP SCERSE REKABET DAHA GÜZEL OLUR.ONLARINDA LİSTESİNİ YAPARIZ GEREKIRSE.

RAKİBELER:
ASL35.....SUDEM34
HTC80....NİLİMBEN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…