ellerine emegine saglık canımmmmher sayfada bir tane listemiz olsun sonradan gelen arkadaşlarımız görmemiş olabilirler kızlar
ellerine emegine saglık canımmmm
nilimben canım daha cumaya kadarda aramıza yeni katılanlarda olursa.ohhhhh ohhhhh nasıl şenlenir burası.
o kadar mutluuym ki 12 kişi olduk diye kalabalıklaştıkça mutlu oluyom.inşallah 60 lı kılolara inerizde oralarıda şenlendiririz.sıraylan burdan mezun oluruz
70 lik kızlar toplandık bakem.darısı 60 lık kızlar olup toplanmaya
20.12.2010 listedemizde olan arkadaşlar ve kiloları;
GANFET ...........................78
PİAS....................................77
SUDEM34..............................76,7
EZGİİLKNUR...........................76
İDEALİST..............................75,1
PJ-MUGUET...........................75
ASL35...................................74
NİLİMBEN..............................73,7
HTC80..................................73,1
BİLGE...................................73
HANDE58..............................72
SHELLY.................................71,8
ŞİMDİDEN BAŞARILARRRRRRR
günaydın arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum liste tutuyormusunuz?
canım aramıza hosgeldın bız cok guzel bır aıleyızarkadaşlar sanırım bende 76 yım ve nısan 15 te memleketime tatıle gidicem ve kuzenımın düğünü var ozamana kadar 60 a düşmem lazım.16 kılo nasıl gıderkı 1 aydır dıkkat ediyorummm eşim biraz gitti diyo ama ben bılıyorumm gıtmedıııı.azimle bende kılo vermek istıyorummm........pukoluyum bu arada(((
günaydın canım
aramıza hoşgeldın su an lıstemız 12 kısı ,cumaları bıldıırm yapacaksan ve burayı garıp ,öksüz yetım bırakmkıycaksan.70 kıloya ınene kadar aramıza tekrardan hosgeldın nılımben bacı lısteye senı de ekler canım
canım rakıbenı sectın mı ıstersen kılona yakın bıırnı rakıp secüleyyyyyyynn noluyo buraya gün içerisinde hareketsiz olan topic gece coşuyooo ne kaa güzel çoğalıyoruz. rekabet hırs da artıyor böyle olunca...ben biraz hafiflediyimi hissediyorum.cuma acaba tartı da bana şahit olucak mı merak ediyorum.listemize baktımda en dombili benim:78::78::78: herkese iyi zayflamalar kızlaarrr
canım kaç kilosun? boyun kaç? bize kendınden bahset.hedefin kaç.?hoşbuldum canım inşallah hep aranızda olucam kilom 80.5 birden 5 kilo aldım çünkü çok yedim2 gündür dikkat ediyorum ben başlarda baya hızlı kilo veriyorum bu hafta 2-3 kilo veririmdiye düşünüyorum listeye eklediqin için teşekkürler..
canım kaç kilosun? boyun kaç? bize kendınden bahset.hedefin kaç.?
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?