nılımben yenı arkdasları da senın yerıne eklıyom canım.senın yoklugunu aratmayım dedım
21.12.2010 listedemizde olan arkadaşlar ve kiloları;
ERGİNSENA............................80.3
GANFET ...............................78
PİAS....................................77
SUDEM34..............................76,7
EZGİİLKNUR...........................76
DİDEMUTKU...........................76
İDEALİST..............................75,1
PJ-MUGUET...........................75
ASL35..................................74
NİLİMBEN..............................73,7
HTC80..................................73,1
BİLGE...................................73
HANDE58..............................72
SHELLY.................................71,8
HERKESE GÜZEL KİLO VERMELER BAKALIM İLK KİM 60 LI KİLOLARA TRNSFER OLACAK
BİR DE HER ARKADAŞ KENDİ KİLOSUNA YAKIN BİRİNİ RAKİP SCERSE REKABET DAHA GÜZEL OLUR.ONLARINDA LİSTESİNİ YAPARIZ GEREKIRSE.
RAKİBELER:
ASL35.....SUDEM34
HTC80....NİLİMBEN
nılımben yenı arkdasları da senın yerıne eklıyom canım.senın yoklugunu aratmayım dedım
ERGİNSENA............................80.3
GANFET ...............................78
PİAS....................................77
SUDEM34..............................76,7
EZGİİLKNUR...........................76
DİDEMUTKU...........................76
İDEALİST..............................75,1
PJ-MUGUET...........................75
ASL35..................................74
NİLİMBEN..............................73,7
HTC80..................................73,1
BİLGE...................................73
HANDE58..............................72
SHELLY.................................71,8
HERKESE GÜZEL KİLO VERMELER BAKALIM İLK KİM 60 LI KİLOLARA TRNSFER OLACAK
BİR DE HER ARKADAŞ KENDİ KİLOSUNA YAKIN BİRİNİ RAKİP SCERSE REKABET DAHA GÜZEL OLUR.ONLARINDA LİSTESİNİ YAPARIZ GEREKIRSE.
RAKİBELER:
ASL35.....SUDEM34
HTC80....NİLİMBEN
ayyy canımm benimm sıkma morelini heçte degilll bal gibide zayıflıcenn bikereee hıhh nerde o azimm heee nere kaçmış yakalada gell arada oluyo ruhsal bozuklukk ama sabaha relax kalk baakk ama bugun azına zaralı syler sürme okk mii bak benim heryerim sivilce oldu ben üzülüyom mukızlar moralim çok bozuk niyeyse sanki hiç zayıflıyamıcakmışım gibi gelio yapıştı kaldı sanki kilom. gram bile veremedim gibi 3gündürrr ağlamak istiyorumm :84::84::84: halbuki doymuyorum bile açımm :84::84:
canım bizim bildiriler cuma günü ama sen pazarları tartılıyosan o günde tartılabilirsin ama cuma da bizim için tartılcennnnmerhaba .kızlar ben normalde pazarları tartılırdım şimdi, cumamı tartılayım??
günaydın kızlarGunaydın arkadaşlarrrrr.bugun sabah sadece elma yedımmm işyerındeyım arada 1 portakal yerim...akşamlar sıurekli portakal yıyorum nasıl engel olabılırımmmm
canım bende arada sirkelı su ıcıyom ama korkuyom sırkenın asıdıyle mıdemden olmayım dıye zayıflıycaz dıye mıde problemı cıkarsa bıde sonra ugras dok.bi ton mıde hastalıgı var.sonra ömur boyu dıyet yapmak zorunda kalırız.günaydııınnn,kk'nın çıtır adaylarııııdiyetler umarım güzel gidiyodur.ben kendimi biraz hafiflemiş hissediyorum..diyette zorlanmıyorum.uzun zamandır konsantre olamadığım diyette şimdi daha kararlıyım..demekki herşeyi önce kafada bitirmek gerekiyor.bu sabah güne elma sirkeli suyla başlayıp 1 kase nestle müsli yedim.şimdilik böle akşam görüşmek dileğiyleçç:80:
canım bende arada sirkelı su ıcıyom ama korkuyom sırkenın asıdıyle mıdemden olmayım dıye zayıflıycaz dıye mıde problemı cıkarsa bıde sonra ugras dok.bi ton mıde hastalıgı var.sonra ömur boyu dıyet yapmak zorunda kalırız.
osmanlı yapıyormus onu eskıden aksam yemegınden 1 saat sonra sirkelı su ıcerlermıs hazım ıcın dıye bılıyorum.o yüzden aç karnına pek içmiyom
haticem o zaman ben senden 1-0 öndeyim
Selamlar kızlar , uzun süredir bu başlığı takip ediyorum ama yazacak cesarete henüz ulaştım:) çünkü kilo vermeye gerçekten karar vermeden yazmak ve başlığın enerjisini düşürmek istemedim. buradaki herkes gerçekten çok azimli ve birbirini çok destekliyor.
ben 25 yaşındayım 3 aylık evliyim, 1,76 boyundayım ve ıkı gun once tartıda 79,5 kg ı gördüm. eski kilom olan 65 e geri dönmeyi çok çok istiyorum son iki yılda stres ve sıkıntıdan şiştikçe şiştim ve şimdi bu kilodayım, tartıldıktan sonra yediklerime dikkat etmeye başladım bu işin sonu yok, bende aranıza katılmak istiyorum, kuralları ve yapacaklarımı tekrarlarsanız sevinirim :)
erginsena............................80.3
razorbladexx......................79,5
ganfet ...............................78
pias....................................77
sudem34..............................76,7
ezgiilknur...........................76
didemutku...........................76
idealist..............................75,1
pj-muguet...........................75
asl35..................................74
nilimben..............................73,7
htc80..................................73,1
bilge...................................73
hande58..............................72
shelly.................................71,8
herkese güzel kilo vermeler bakalım ilk kim 60 lı kilolara trnsfer olacak
Bir de her arkadaş kendi kilosuna yakın birini rakip scerse rekabet daha güzel olur.onlarında listesini yaparız gerekırse.
Rakibeler:
Asl35.....sudem34
htc80....nilimben
slm kızlarrr nabersiniz ben dışardaydım anca girebildim nete
diyetisyene gittim bugün 1800 kalorilik bi diyet verdi bakalım verebilecekmiyim hiç sanmıyorum ama bana çok geldi sizcede öyle değilmiiii
canım aramıza hoşgedın bız kocaman bı aıleyız sayende 15 kişi olduk.iyi ki geldin.özelliklerimiz benziyo.bu arada burcunu merak ettim?Selamlar kızlar , uzun süredir bu başlığı takip ediyorum ama yazacak cesarete henüz ulaştım:) çünkü kilo vermeye gerçekten karar vermeden yazmak ve başlığın enerjisini düşürmek istemedim. buradaki herkes gerçekten çok azimli ve birbirini çok destekliyor.
ben 25 yaşındayım 3 aylık evliyim, 1,76 boyundayım ve ıkı gun once tartıda 79,5 kg ı gördüm. eski kilom olan 65 e geri dönmeyi çok çok istiyorum son iki yılda stres ve sıkıntıdan şiştikçe şiştim ve şimdi bu kilodayım, tartıldıktan sonra yediklerime dikkat etmeye başladım bu işin sonu yok, bende aranıza katılmak istiyorum, kuralları ve yapacaklarımı tekrarlarsanız sevinirim :)
hoşgeldin canımm aramıza ohhh ne güzel çıtır gelinsinnnnnSelamlar kızlar , uzun süredir bu başlığı takip ediyorum ama yazacak cesarete henüz ulaştım:) çünkü kilo vermeye gerçekten karar vermeden yazmak ve başlığın enerjisini düşürmek istemedim. buradaki herkes gerçekten çok azimli ve birbirini çok destekliyor.
hemenn söyleyeyim canımmmmm bennn AKREPİMMMMMMMMMMMMMMMcanım aramıza hoşgedın bız kocaman bı aıleyız sayende 15 kişi olduk.iyi ki geldin.özelliklerimiz benziyo.bu arada burcunu merak ettim?
takımdaki kızlar burçlarınız ne yazar mısınız?
asl35 bve ben boğa burcuyum ilk ben söleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?