70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SUDEM34 iyi fikir bende bana yakın olan pias'ı seçmek isterim..eğer kendisi de kabul ederse..

slm kızlarrr oh ohhhhh yeni arkadaşlarda gelmiş hoş gelmişlerrrrr
ayyy ne güzel oldu burası daha düne kadar kimseler yoktu kendi yazdığımızı okuyup duruyoduk artık daha bi heves geldi hadin kızlar şurda ne kaldı baharaaaa sonra yaz çabuk geliyo zaten kaldırın potişleri

canım çok teşekkür ederim eline koluna sağlık

kızlar moralim çok bozuk niyeyse sanki hiç zayıflıyamıcakmışım gibi gelio yapıştı kaldı sanki kilom. gram bile veremedim gibi 3gündürrr ağlamak istiyorumm :84::84::84: halbuki doymuyorum bile açımm :84::84:

ayyy canımm benimm sıkma morelini heçte degilll bal gibide zayıflıcenn bikereee hıhh nerde o azimm heee nere kaçmış yakalada gell arada oluyo ruhsal bozuklukk ama sabaha relax kalk baakk ama bugun azına zaralı syler sürme okk mii bak benim heryerim sivilce oldu ben üzülüyom mu:84::84::84::84::84::84::84::84:
merhaba .kızlar ben normalde pazarları tartılırdım şimdi, cumamı tartılayım??
canım bizim bildiriler cuma günü ama sen pazarları tartılıyosan o günde tartılabilirsin ama cuma da bizim için tartılcennnn

Gunaydın arkadaşlarrrrr.bugun sabah sadece elma yedımmm işyerındeyım arada 1 portakal yerim...akşamlar sıurekli portakal yıyorum nasıl engel olabılırımmmm

Gunaydın arkadaşlarrrrr.bugun sabah sadece elma yedımmm işyerındeyım arada 1 portakal yerim...akşamlar sıurekli portakal yıyorum nasıl engel olabılırımmmm
günaydın kızlar
canım aç kalacak kadar da az yeme halsiz düşersin sonra

günaydııınnn,kk'nın çıtır adaylarıııı diyetler umarım güzel gidiyodur.ben kendimi biraz hafiflemiş hissediyorum..diyette zorlanmıyorum.uzun zamandır konsantre olamadığım diyette şimdi daha kararlıyım..demekki herşeyi önce kafada bitirmek gerekiyor.bu sabah güne elma sirkeli suyla başlayıp 1 kase nestle müsli yedim.şimdilik böle akşam görüşmek dileğiyleçç:80:

canım bende arada sirkelı su ıcıyom ama korkuyom sırkenın asıdıyle mıdemden olmayım dıye zayıflıycaz dıye mıde problemı cıkarsa bıde sonra ugras dok.bi ton mıde hastalıgı var.sonra ömur boyu dıyet yapmak zorunda kalırız.

osmanlı yapıyormus onu eskıden aksam yemegınden 1 saat sonra sirkelı su ıcerlermıs hazım ıcın dıye bılıyorum.o yüzden aç karnına pek içmiyom

hımmm anladım canım. duymuştum mide problemi olanların içemediğini ama bende şükür bi rahatsızlık yapmıyor,her diyet döneminde içerim faydasını da görürüm..sabahları muhakkak içiyorum akşamlarıda yatmadan aklıma geldikçe içiyorum.bide ben lokman hekim biberiye çayı da içiyorum.günde 2 poşet 2 kupa olarak,tabii yeşil çayda 2 kupa..bunları gün içerisine yayıyorum.inş. sonuçlarını tartıda görürüz.çok merak ediyorum

haticem o zaman ben senden 1-0 öndeyim

Ooo canım maaşallah. Azimlisin bu hafta. ŞAnslıyım böyle bir rakibim olduğu için. Sanırım bu hafta sen beni geçersin. Yerimde sayıyorum ben. Bırakmadım ama çok sıkı da yapamıyorum.

Bu arada topik kalabalıklaşmış. NAzar değmesin. Buraya gelince isteğim artıyor gerçekten. Ben de kahvaltıyı abartıyorum kızlar. Kahvaltıda ekmeği biraz kaçırıyorum sanki. Ama bugünden tezi yok eskisi gibi daha sıkı yapacağım. Akşamları iyiyim ben. Aç yatıyorm. Sabah da çok aç kalkıyorum ondan mı acaba? Bir de bugün yürüyüşe başladım. FAzla değil yarım saat yürüdüm ama fayda faydadır. Cumaya az kaldı. az da olsa bu hafta da eksilmek istiyorum. Yılbaşında akrabalarla toplanacağız. Aaa ne kadar zayıflamışsın demelerini istiyorum bana. Bu sözü duymak çok ama çok mutlu ediyor beni.

Selamlar kızlar , uzun süredir bu başlığı takip ediyorum ama yazacak cesarete henüz ulaştım:) çünkü kilo vermeye gerçekten karar vermeden yazmak ve başlığın enerjisini düşürmek istemedim. buradaki herkes gerçekten çok azimli ve birbirini çok destekliyor.
ben 25 yaşındayım 3 aylık evliyim, 1,76 boyundayım ve ıkı gun once tartıda 79,5 kg ı gördüm. eski kilom olan 65 e geri dönmeyi çok çok istiyorum son iki yılda stres ve sıkıntıdan şiştikçe şiştim ve şimdi bu kilodayım, tartıldıktan sonra yediklerime dikkat etmeye başladım bu işin sonu yok, bende aranıza katılmak istiyorum, kuralları ve yapacaklarımı tekrarlarsanız sevinirim :)

slm kızlarrr nabersiniz ben dışardaydım anca girebildim nete
diyetisyene gittim bugün 1800 kalorilik bi diyet verdi bakalım verebilecekmiyim hiç sanmıyorum ama bana çok geldi sizcede öyle değilmiiii

canım hoşgeldin aramıza ,öncelikle kendimize göre bir diyet programı yapıyoruz,yemelerimizi kısıyoruz biraz yani canım cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz,cumartesi liste halinde sunuyoruz..hadi kolay gelsin

listedesin hayatım,razorbledexx

slm kızlarrr nabersiniz ben dışardaydım anca girebildim nete
diyetisyene gittim bugün 1800 kalorilik bi diyet verdi bakalım verebilecekmiyim hiç sanmıyorum ama bana çok geldi sizcede öyle değilmiiii

canım değil sakına vazgeçme ilk hafta bu şekilde veriyorlar daha sonra
hafta hafta düşürüyorlar kalorini cuma günü bende gideceğim inşallah
bakalım bana ne kadar verecek .bu arada metabolizman nasıl çalışıyormuş
söyledimi?

canım aramıza hoşgedın bız kocaman bı aıleyız sayende 15 kişi olduk.iyi ki geldin.özelliklerimiz benziyo.bu arada burcunu merak ettim?

takımdaki kızlar burçlarınız ne yazar mısınız?

asl35 bve ben boğa burcuyum ilk ben söleyim

hoşgeldin canımm aramıza ohhh ne güzel çıtır gelinsinnnnn
hemenn söyleyeyim canımmmmm bennn AKREPİMMMMMMMMMMMMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…