bende bu guruba katılak istiyorum.uyguladığınız veya tavsiye edebileceginiz bir program varmı?
hoşgeldin canımm aramıza ohhh ne güzel çıtır gelinsinnnnn
hemenn söyleyeyim canımmmmm bennn AKREPİMMMMMMMMMMMMMMM
KK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 70-79 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
[/QUO
merhabalar
bende bugün aranıza katıldım
24 aralık'ta rejime başlıyorum bugünkü kilom 74 ilk biray için hedefim 5 kilo bakalım ocak sonunda 69 olabilecekmiyim
Merhaba kızlar. Bugün gayet güzel geçti benim için. Hafif bir kahvaltı, arada bir elma, öğlen sonu da çok az makarna ile yarım kase çorba içtim. Saat 6 da yoğurt yemeyi düşünüyorum. Ama adet oldum gece. O nedenle acayip bir şişkinlik var vücudumda. İnşaallah yarın tartıya yansımaz bu.
[/I .!.:[/COLOR][/QUO
merhabalar
bende bugün aranıza katıldım
24 aralık'ta rejime başlıyorum bugünkü kilom 74 ilk biray için hedefim 5 kilo bakalım ocak sonunda 69 olabilecekmiyim
yeni gelen arkadaşlar hoş geldinizzzz
bu günlerde yine sessizleşti burası kalabalık olduk diye çok sevinmiştimama yarın bildirim günü herhalde herkes burda olur inş. herkez azda olsun vermiştir ben hariç ben veremedim çünki bu hafta çok aşure yedimmmmmmm yaramadı bana bu aşure ayı neyse seviyorum işte
hoşbulduk canım teşekkür ederim
bildirim günü nasıl bir şey yeniyim ya ben bilmiyorum
ah o aşure banada hiç yaramadı ya ben kalorisi düşük sanıyordum bir kasesi 400 kaloriymiş
herkese merhabalar
ben buraya yeni üye oldum ama takip ediyordum sürekli
böyle bir grup olduğunu görüncede kayıt oldum
benide aranıza alırsanız sevinirim
zira 1-2 senedir kilo vermeyi aklıma koymuş biriyim
Adım Fatma bu arada :)
yeni gelen arkadaşlar hoş geldinizzzz
bu günlerde yine sessizleşti burası kalabalık olduk diye çok sevinmiştimama yarın bildirim günü herhalde herkes burda olur inş. herkez azda olsun vermiştir ben hariç ben veremedim çünki bu hafta çok aşure yedimmmmmmm yaramadı bana bu aşure ayı neyse seviyorum işte
merhaba kızlar başka topikte bi içecekle baya kilo kaybettiklerini okudum tarifi; 3 yeşil elma dörde bölünür 1 limon dörde bölünür 1 kabuk tarçın 4 adet karanfil 4 adet tane karabiber ve 3lt suyla düdüklüde kaynatılıp günde 6 kez içiliyo (2 gün içilip tekrar yapılıyor) 20 dk tempolu yürüyüş ve günlük yiyeceklerde azaltılıyo. bu tarifle bir buçuk ayda 10 kg kadar verilmiş. Bakalım bende yarından itibaren başlıyorum bugün alamadım malzemeleri yarın kısmetse başlıyorum:79::79::79:
ahhh canımm sormaa ben bu hafta aşureee mağduruyummm bilginize yoksa benim heç suçum yok:43
canım her cuma sabah mümkünse her hafta aynı kıyafetle tartılıp tabi kahvaltıdan önce buraya bildiriyoruz sonra liste yapılıyo cuma zayıflama yarışma gruplarıyla kıyaslanıp birinci seçiliyo sen bildir yarın kilonu kaptanımız .....nilimbennnn.....kendisi 2 gündür gözükmüyo gerisini halleder
Hoşgeldin Fatma' cığım.. Ben de yeni üye sayılırım 4. takımdayım ben ama burada da sizlerle paylaşımda bulunmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?