70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende bu guruba katılak istiyorum.uyguladığınız veya tavsiye edebileceginiz bir program varmı?

günaydınnn kızlarrrr
hoşgeldin buyur katıl bize hayatıı yakalaa
canım bizi biraz takip edersen yaptıklarımız sana yol gösterebilir ben meselaa bugün yeni bi diyete başladım dün diyetisyene gittim bayağı doyurucu bi liste ama kilo verebilirmiyim bilemiyorumsonra hergün 1 saat spor yada yürüyüş
sen kaç kilo ve boydasın

hoşgeldin canımm aramıza ohhh ne güzel çıtır gelinsinnnnn

hemenn söyleyeyim canımmmmm bennn AKREPİMMMMMMMMMMMMMMM

iyi günler kızlarr
bende akrep burcuyum ne güzel :)) yükselenimde aslan.
kesinlikle bu aralar hayatı yakalamaya çok ihtiyacım var , yeni bir hayata başlamanın şaşkınlığı da var üzerimde herhalde , bu 2010 yılı benim için çok yoğun geçti , şimdi onun yorgunluğu var üzerimde ama farkındayım hayat beklemez, artık kendim için birşeyler yapmak istiyorum ve beni üzen şeylerin başında bu kilolar geliyor.Günün 12 saati dışardayım çalışan bir bayanım, ama artık bahaneler mazeretler yok, sabah bi dilim peynir iki domates yedim simidimin yarısını yiyecektim ama tamamını yemişim neyse öğlen yemeğinde salata ve çorba yiyip telafi ederim:)
yarışmaya katılan arkadaşlara başarılar dilerim :))

merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum sizleri uzun zamandır takip ediyodum hiç motivasyon olmadığı için kendi kendime kilo veremiyorum 27 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyim boyum 164 kilom 73.5 burcum boğa :76: bugünden itibaren her gün takip edeceğim bu arada her gün ebru şallının plates programını yapıyorum sabahları ılık su ve yulaf ezmesi yoğurt karışımı yiyorum ekmeği çıkardım hayatımdan sizinde önereceğiniz şeyler varsa bekliyorum şimdiden teşekkürler

selam kızlar, benimde diyet tam gaz devam ediyor..akşam komşuya geçtim saolsun o da ye ye diyince az biraz kaçtı ama bugün telafi edicem.. bende bu arada aslan burcuyum.kararlı azimli ve kafasına koyduğunu mutlaka yapan bir kişiliğe sahibim.inş.bu rejimimde de bu böyle olur..yarın tartılar umarım bizi mutlu eder..herkese başarılar...

Merhaba, Ceyda ben..

4. takımdayım. Diyete 15 gün önce 71.9 kg ile başladım ve bugün itibari ile 71 kiloyum.. hedefim 25 şubat' ta 60 kg olmak.. esas hedefim ise 55 kg. bu arada diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum.. ve hergün tuğba özay ile fitness cd' si ile fitness yapıyorum..

Merhaba kızlar. Bugün gayet güzel geçti benim için. Hafif bir kahvaltı, arada bir elma, öğlen sonu da çok az makarna ile yarım kase çorba içtim. Saat 6 da yoğurt yemeyi düşünüyorum. Ama adet oldum gece. O nedenle acayip bir şişkinlik var vücudumda. İnşaallah yarın tartıya yansımaz bu.

merhaba htc80, uyguladığın bir diyet listesi var mı yoksa kendin mi belirliyorsun menünü?

[/I .!.:
[/COLOR][/QUO
merhabalar
bende bugün aranıza katıldım
24 aralık'ta rejime başlıyorum bugünkü kilom 74 ilk biray için hedefim 5 kilo bakalım ocak sonunda 69 olabilecekmiyim

hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun

herkese merhabalar
ben buraya yeni üye oldum ama takip ediyordum sürekli
böyle bir grup olduğunu görüncede kayıt oldum
benide aranıza alırsanız sevinirim
zira 1-2 senedir kilo vermeyi aklıma koymuş biriyim
Adım Fatma bu arada :)

yeni gelen arkadaşlar hoş geldinizzzz
bu günlerde yine sessizleşti burası kalabalık olduk diye çok sevinmiştim ama yarın bildirim günü herhalde herkes burda olur inş. herkez azda olsun vermiştir ben hariçben veremedim çünki bu hafta çok aşure yedimmmmmmm yaramadı bana bu aşure ayı neyse seviyorum işte

merhaba kızlar başka topikte bi içecekle baya kilo kaybettiklerini okudum tarifi; 3 yeşil elma dörde bölünür 1 limon dörde bölünür 1 kabuk tarçın 4 adet karanfil 4 adet tane karabiber ve 3lt suyla düdüklüde kaynatılıp günde 6 kez içiliyo (2 gün içilip tekrar yapılıyor) 20 dk tempolu yürüyüş ve günlük yiyeceklerde azaltılıyo. bu tarifle bir buçuk ayda 10 kg kadar verilmiş. Bakalım bende yarından itibaren başlıyorum bugün alamadım malzemeleri yarın kısmetse başlıyorum:79::79::79:

hoşbulduk canım teşekkür ederim

bildirim günü nasıl bir şey yeniyim ya ben bilmiyorum

ah o aşure banada hiç yaramadı ya ben kalorisi düşük sanıyordum bir kasesi 400 kaloriymiş

hoşbulduk canım teşekkür ederim

bildirim günü nasıl bir şey yeniyim ya ben bilmiyorum

ah o aşure banada hiç yaramadı ya ben kalorisi düşük sanıyordum bir kasesi 400 kaloriymiş

ahhh canımm sormaa ben bu hafta aşureee mağduruyummm bilginize yoksa benim heç suçum yok:43
canım her cuma sabah mümkünse her hafta aynı kıyafetle tartılıp tabi kahvaltıdan önce buraya bildiriyoruz sonra liste yapılıyo cuma zayıflama yarışma gruplarıyla kıyaslanıp birinci seçiliyo sen bildir yarın kilonu kaptanımız .....nilimbennnn.....kendisi 2 gündür gözükmüyo gerisini halleder

Hoşgeldin Fatma' cığım.. Ben de yeni üye sayılırım 4. takımdayım ben ama burada da sizlerle paylaşımda bulunmak istedim

Hoşbuldumm Ben 15 gün önce 71.9 ile başladım geçen hafta 71 çıktım ama bu sabah yine tartıldım aç karınla yine 71 çıktım ne vermişim ne almışım yani. Bu arada regl oldum p.tesi günü ondan mıdır acaba :26:

Ben zaten diyetteyim, her gün 50 dk. fitness yapıyorum öyleyse bu içecek bende işe yarar gibi görünüyor :44: evde sadece elma yok yarın temin edip denemem lazım muhakkak. melekbade birşey daha sormak istiyorum, bu sıcak mı içilecek acaba soğuk mu bir de 3lt. 2 günde mi bitecek yoksa 1 günde mi 3 lt. bitecek..

oy kıyamam sana ben
hm analdım canım tamam çok teşekkürler
nasıl bildircem kilomuburdanmı boyum 1.68 kilom:72 şu an

Ben aslında tam aşure delisiyim ama bu kez tuttum kendimi ve sadece 2 tatlı kaşığı yedim. Benim için çok zor bir imtihandı ama geçtim işte neyse ki eşim aşureyi hiç sevmiyor bu sayede eve aşure de girmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…