hoşbulduk canım
öylemi sevindim canım
o takımlar nasıl oluyor acaba bende girebilyomuyum
canım diyet takımları var ve bu takımlar kilo vererek birbirleriyle yarışıyor.. Biz buna Cuma zayıflama yarışması diyoruz. Sen de eğer Cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler topiğine kendini tanıtan bi yazı yazarsan sana takımlardan davet gelir ve sen de istediğin takıma girersin. Tabii bazı kurallar var. Örneğin bol paylaşım her gün yediklerini yani diyet menünü yazmak gibi..
Eğer istersen seni 4. takıma önereyim. Aynı takımda oluruz
hm anladım canım tamam iyiymiş bu
tamam kurallar güzelmiş
bilmem eğer istersen ben çok memnun olurum teşekkür ederim
yazı yazayım o zaman şimdi ben
o zaman 4. takıma öneriyorum seni şimdi
Ben 78 kiloyum, 3 ayda 10 kilo alıp bu halde geldim68dim en son... Beni de aranıza alın
Ben 78 kiloyum, 3 ayda 10 kilo alıp bu halde geldim68dim en son... Beni de aranıza alın
Ben zaten diyetteyim, her gün 50 dk. fitness yapıyorum öyleyse bu içecek bende işe yarar gibi görünüyor :44: evde sadece elma yok yarın temin edip denemem lazım muhakkak. melekbade birşey daha sormak istiyorum, bu sıcak mı içilecek acaba soğuk mu bir de 3lt. 2 günde mi bitecek yoksa 1 günde mi 3 lt. bitecek..
bende bu guruba katılak istiyorum.uyguladığınız veya tavsiye edebileceginiz bir program varmı?
merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum sizleri uzun zamandır takip ediyodum hiç motivasyon olmadığı için kendi kendime kilo veremiyorum 27 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyim boyum 164 kilom 73.5 burcum boğa :76: bugünden itibaren her gün takip edeceğim bu arada her gün ebru şallının plates programını yapıyorum sabahları ılık su ve yulaf ezmesi yoğurt karışımı yiyorum ekmeği çıkardım hayatımdan sizinde önereceğiniz şeyler varsa bekliyorum şimdiden teşekkürler
Merhaba, Ceyda ben..
4. takımdayım. Diyete 15 gün önce 71.9 kg ile başladım ve bugün itibari ile 71 kiloyum.. hedefim 25 şubat' ta 60 kg olmak.. esas hedefim ise 55 kg. bu arada diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum.. ve hergün tuğba özay ile fitness cd' si ile fitness yapıyorum..
KK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 70-79 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
[/QUO
merhabalar
bende bugün aranıza katıldım
24 aralık'ta rejime başlıyorum bugünkü kilom 74 ilk biray için hedefim 5 kilo bakalım ocak sonunda 69 olabilecekmiyim
herkese merhabalar
ben buraya yeni üye oldum ama takip ediyordum sürekli
böyle bir grup olduğunu görüncede kayıt oldum
benide aranıza alırsanız sevinirim
zira 1-2 senedir kilo vermeyi aklıma koymuş biriyim
Adım Fatma bu arada :)
kızlar hepiniz aramıza hoşgeldiniz.topiğimizi şenlendirdiğiniz için teşekkür ederim
hepinizi listeye ekliyorum
.yarın 17 aralıktaki kılonuzu ve 24 aralıktaki kılonuzu aradaki farkı yazın.
nilimben sıralamaya koyar.
hepimize mutlu kilo vermeler .yeni yılda çıtır hatunlar olalım
o zaman 4. Takıma öneriyorum seni şimdi
23.12.2010 ıtibariyle topik üyeleri
erginsena............................80.3
razorbladexx......................79,5
ganfet ...............................78
pias....................................77
sudem34..............................76,7
ezgiilknur...........................76
didemutku...........................76
idealist..............................75,1
pj-muguet...........................75
asl35..................................74
lady_beauty..........................74
nilimben..............................73,7
melekbade...........................73.5
htc80..................................73,1
bilge...................................73
hande58..............................72
shelly.................................71,8
ceyda86.............................71
anna-maria ve foni kızlar sizde kilonuzu verin listeye ekliyim
Bu arada 20 kişi olduk harikayız
Kızlar ne olur 20 kişi de yarın bildirim yapsız yolumuza 20 kişi devam edelim böyle daha eğlenceli oluyo
ben 78 kiloyum, 3 ayda 10 kilo alıp bu halde geldim68dim en son... Beni de aranıza alın
yeni gelen arkadaşlar hoş geldinizzzz
Bu günlerde yine sessizleşti burası kalabalık olduk diye çok sevinmiştimAma yarın bildirim günü herhalde herkes burda olur inş. Herkez azda olsun vermiştir ben hariç ben veremedim çünki bu hafta çok aşure yedimmmmmmm yaramadı bana bu aşure ayı neyse seviyorum işte
ahhh canımm sormaa ben bu hafta aşureee mağduruyummm bilginize yoksa benim heç suçum yok:43
canım her cuma sabah mümkünse her hafta aynı kıyafetle tartılıp tabi kahvaltıdan önce buraya bildiriyoruz sonra liste yapılıyo cuma zayıflama yarışma gruplarıyla kıyaslanıp birinci seçiliyo sen bildir yarın kilonu kaptanımız .....nilimbennnn.....kendisi 2 gündür gözükmüyo gerisini halleder
ben aslında tam aşure delisiyim ama bu kez tuttum kendimi ve sadece 2 tatlı kaşığı yedim. Benim için çok zor bir imtihandı ama geçtim işteNeyse ki eşim aşureyi hiç sevmiyor bu sayede eve aşure de girmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?