70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar,bu hafta çok iddalıydım ama fazla verememişim yinede hafiflediğimi fazlasıyla hissediyorum ben 76.9 çıktım dijital tartım.yinede 1.100 gram ama ben 2 falan hedef koymuştum kendime,bide regl olucam birazda ona bağladım.artık haftaya inş.pes etmek yok..savaşa devam..

KIzlar geçen hafta kilom : 71 ' di, bu hafta ise; 70.9 kg. Bu sonucu regl dönemine bağlıyorum yapacak birşey yok :97:

bende bu guruba katılak istiyorum.uyguladığınız veya tavsiye edebileceginiz bir program varmı?

olsun fazla almadan geçirdin bu hafta dikkat edersin gecerrrr
bugunku kilom 76.8 .100 gram almışım.hafta sonu şehir dışındayım.inernete girebilirsem yazarım yine giremezsem.pazar aksam yada pazartesi görüşürüz.öpüyorum hepinizi.
iyi yolculuklar canımmmmmiyi haftasonlarıı yemeklere dikkat heee
ooooooo masalllah canım çok güzeel bi sonuçç tbr ederimmmmm
KIzlar geçen hafta kilom : 71 ' di, bu hafta ise; 70.9 kg. Bu sonucu regl dönemine bağlıyorum yapacak birşey yok :97:
masallah canım

benim kilo ne kalktı ne de yattı aynıyımmm yaniii bugun full sporlarımla haftaya yatırıcammmm

selam kısslar bugün sabah cırıl cıplak tartıldım 73.3 çıktım hatta dün başladım bugün biras fark atayım diye doğru düzgün bişey yemedim yılbaşında kendime hakim olabilirsem haftaya rakip tanımıyorum o fitness cd sini indirmiştim ama rar dosyası olarak geldi açamıyorum yani canım kolay gelsin herkese

slm canımmmm ohh ne güzellll sen dişli bi rakip olcan bellii korksun senin rakibin dosyaları masaüstüne attın mı lvc dosyasıda varsa açılır canım kolay gelsin

mrb canmmm teşekkür ederim . o dosyayın bide öyle deneyeyim artık başladım söz ağızdan çıktı bi kere

slm kızlarrrrr kilom aynıı yaa hiç verememişimmmmmmm:2::2:
olsun canım sıkma canını bu hafta verirsin inşşş bende veremedim çok üzüldüm ama ne geçti elime yani ne yapcammm yedklerine dikkaatt ve ol sporrrrrr haydeeeeeeeeeee
mrb canmmm teşekkür ederim . o dosyayın bide öyle deneyeyim artık başladım söz ağızdan çıktı bi kere
ne demek canım dene tatlımm spor sart bakk agızdan çıkmışşşş geri almak olmassss

peki ozaman aslı35 le aynı kiloda başlıyoruz aslı seninle rakip olabiliriz ne dersin ehehe

bende zayıflamak kilo vermek istiyorum 73 kilo olmuşum en az 10 kilo versem iyi olacak ama nasıl olacak bilmiyorum ( aslında 65 kiloydum ama aldım işe başlayınca birde süreli oturduğum için sanırım nasıl olcak yaaa (14:

hoşbuldum teşekkürler canım

hm anladım tamam bende şu anda bir diyet yapıyorum o zaman haftaya cuma kaç kilo verdiğimi yazarım

ehe rakiple tatlı bir rekabet olur ama iyi olabilir

bende listenin en başındakini mi seçsem

ben aranıza yeni katıldım benım boyum 1 68 cm kilom 77 kacamanımm anlıcanız:)esım bu halımı sevmedı bır sene once 65kıloydumbana da yardımcı olurmusunuz?ve benıde aranıza alırmısınız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…