kızlar hepiniz aramıza hoşgeldiniz.topiğimizi şenlendirdiğiniz için teşekkür ederim
hepinizi listeye ekliyorum
.yarın 17 aralıktaki kılonuzu ve 24 aralıktaki kılonuzu aradaki farkı yazın.
nilimben sıralamaya koyar.
hepimize mutlu kilo vermeler .yeni yılda çıtır hatunlar olalım
Hoşbulduk hoşbulduukkk
merhaba hoşbulduk canm yeni yıla tontiş gircem ama neyse kısmet 2012 ye.
Bu arada o elmalı tarifin topiği zayıflama kürlerinde ''Kişisel yağ eritme karışımı''
diye geçiyor. bende fitness e başlamak istiyorum yaaa ama çok ters bi yerde oturuyoruz istanbulda bende adım ölçer aldım 10.000 adımda 480 kalori falan yakıyosun gösteriyo kaloriyi falanda tabi bi gün yürüyosam diğer gün yatıorum herkese kolay gelsin
Sağol canım hemen bakıcam. Güzelim ben internetten Tuğba Öay' la fitness cd' si indirdim. Haftanın 5 günü onu yapıyorum 50 dk. sürüyor. Sen de evde spor yapmak istiyorsan indirebilirsin.
seni aşureci seni,buda geçer biter güzelim bakalım haftaya napacaksın
zannetmeki pes edeceksin yoookk bak 19 kişi arkanda seninle rekabet içindeler
verirsin artık aşurelerin hakkınıgözümüz üstünde ona göre
evet tşkler hayatım burdayım her gece okuyorum canım kimlerin ne yaptığını ,yazdığını
ama benim girdiğimdede kimsecikler olmuyor,yakalayamıyorum maalesef kimseyi
şimdide kimse yok
ama ben takipteyim sizi
hoş geldin canım aramıza evet 400 kaloriyi biliyor olmalısın ki kendini
tutmuşsun arkadaşım ne güzel tebrikler
Hoş buldum canım... Valla ben aşureye dayandıysam başımıza taş düşecek demektir.. ben bile kendime inanamıyorum
bende bu guruba katılak istiyorum.uyguladığınız veya tavsiye edebileceginiz bir program varmı?
Merhaba, Ceyda ben..
4. takımdayım. Diyete 15 gün önce 71.9 kg ile başladım ve bugün itibari ile 71 kiloyum.. hedefim 25 şubat' ta 60 kg olmak.. esas hedefim ise 55 kg. bu arada diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum.. ve hergün tuğba özay ile fitness cd' si ile fitness yapıyorum..
KK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 70-79 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
[/QUO
merhabalar
bende bugün aranıza katıldım
24 aralık'ta rejime başlıyorum bugünkü kilom 74 ilk biray için hedefim 5 kilo bakalım ocak sonunda 69 olabilecekmiyim
kıslarrrrrrrr hoşgeldinizzzzzz sefalar getirdinizzz senlendirdiniz topiigimizi hepberaberrrrrrrr incelipp çıtır çıtır gezecegiz inşşşşşşşherkese merhabalar
ben buraya yeni üye oldum ama takip ediyordum sürekli
böyle bir grup olduğunu görüncede kayıt oldum
benide aranıza alırsanız sevinirim
zira 1-2 senedir kilo vermeyi aklıma koymuş biriyim
Adım Fatma bu arada :)
kıslarrrrrrrr hoşgeldinizzzzzz sefalar getirdinizzz senlendirdiniz topiigimizi hepberaberrrrrrrr incelipp çıtır çıtır gezecegiz inşşşşşşş
Hoşbuldum canımmm.. sağolasın
olsun fazla almadan geçirdin bu hafta dikkat edersin gecerrrrgünaydın kızlarrrrrr
sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim geçen hafta sonu o kadar yedimki hamurişi özellikle 1 haftadırda aşure yiyorum deli gibi sonuç........74 buçuk .... tartım dijital değil tam gr bilemedim ama süper yaaa 2 gündürde 1800 kalori alıyorum yani yarım kilo fazlalığım var
çok sevindim ayyy kilo aldığıma seviniyorum bakarmısınız ben daha çok bekliyodum ondan yanlış anlaşılmasın ....sudemmmmm sen naptın merak ediyorum canım rakibem benim geçtinmi beniii
kızlar bu arada beni eklermisiniz ben bilemiyorum [COLOR="re
görüşürüzzzd"]74,500 olsun bari[/COLOR]
iyi yolculuklar canımmmmmiyi haftasonlarıı yemeklere dikkat heeebugunku kilom 76.8 .100 gram almışım.hafta sonu şehir dışındayım.inernete girebilirsem yazarım yine giremezsem.pazar aksam yada pazartesi görüşürüz.öpüyorum hepinizi.
ooooooo masalllah canım çok güzeel bi sonuçç tbr ederimmmmmselam kızlar,bu hafta çok iddalıydım ama fazla verememişim yinede hafiflediğimi fazlasıyla hissediyorum ben 76.9 çıktım dijital tartım.yinede 1.100 gram ama ben 2 falan hedef koymuştum kendime,bide regl olucam birazda ona bağladım.artık haftaya inş.pes etmek yok..savaşa devam..
masallah canımKIzlar geçen hafta kilom : 71 ' di, bu hafta ise; 70.9 kg.Bu sonucu regl dönemine bağlıyorum yapacak birşey yok :97:
slm canımmmmselam kısslar bugün sabah cırıl cıplak tartıldım 73.3 çıktım hatta dün başladım bugün biras fark atayım diye doğru düzgün bişey yemedimyılbaşında kendime hakim olabilirsem haftaya rakip tanımıyorum o fitness cd sini indirmiştim ama rar dosyası olarak geldi açamıyorum yani canım kolay gelsin herkese
Hoşgeldin canım.. sakın üzülme hep beraber el ele vericez bu pis kiloları
olsun canım sıkma canını bu hafta verirsin inşşş bende veremedim çok üzüldüm ama ne geçti elime yani ne yapcammm yedklerine dikkaatt ve ol sporrrrrr haydeeeeeeeeeeeslm kızlarrrrr kilom aynıı yaa hiç verememişimmmmmmm:2::2:
ne demek canım dene tatlımm spor sart bakk agızdan çıkmışşşş geri almak olmassssmrb canmmm teşekkür ederim . o dosyayın bide öyle deneyeyim artık başladım söz ağızdan çıktı bi kere
peki ozaman aslı35 le aynı kiloda başlıyoruzerginsena............................80.3
razorbladexx......................79,5
ephedravrora.......................78
ganfet ...............................78
pias....................................77
sudem34..............................76,7
ezgiilknur...........................76
didemutku...........................76
idealist..............................75,1
pj-muguet...........................75
asl35..................................74
lady_beauty..........................74
nilimben..............................73,7
melekbade...........................73.5
htc80..................................73,1
bilge...................................73
anna-maria..........................72
hande58..............................72
shelly.................................71,8
ceyda86.............................71
selam kızlar
hoşgeldiniz arkadaşlar yeni gelenler var aramıza oooooooooo
20 kişiyiz listenin son hali arkadaşlar
vay be düne kadar 5-6 kişiydik inanamıyorum süpersiniz hatunlar
yeni gelen arkadaşlar,biz şöle bir rekabet içindeyiz.
hafta içinde kendi belirlerdiğimiz diyetlerimizi yapıyoruz.cuma günleri ne kadar vermişiz
yada vermemişiz burda yazıyoruz bende cumartesi günü arkadaşlar burda birinciden başlayıp liste halinde kim ne kadar vermiş yazıyorum.
şöle birşey daha yaptık ,isteyen kendi kilosuna yakın arkadaşımızı seçip o bir hafta içinde birlikte
rakip içinde oluyorlar(benimki htc80)
YOLUNUZ AÇIK OLSUN ARKADAŞLAR
kızlar hepiniz aramıza hoşgeldiniz.topiğimizi şenlendirdiğiniz için teşekkür ederim
hepinizi listeye ekliyorum
.yarın 17 aralıktaki kılonuzu ve 24 aralıktaki kılonuzu aradaki farkı yazın.
nilimben sıralamaya koyar.
hepimize mutlu kilo vermeler .yeni yılda çıtır hatunlar olalım
hoşbulduk teşekkürler
tamam yazıyorum o zaman
17 Aralık'ta 73.2 ydim ben
Şu an kilom 72 boyum 1.68
evet çıtır olcaz
erginsena............................80.3
razorbladexx......................79,5
ephedravrora.......................78
ganfet ...............................78
pias....................................77
sudem34..............................76,7
ezgiilknur...........................76
didemutku...........................76
idealist..............................75,1
pj-muguet...........................75
asl35..................................74
lady_beauty..........................74
nilimben..............................73,7
melekbade...........................73.5
htc80..................................73,1
bilge...................................73
anna-maria..........................72
hande58..............................72
shelly.................................71,8
ceyda86.............................71
selam kızlar
hoşgeldiniz arkadaşlar yeni gelenler var aramıza oooooooooo
20 kişiyiz listenin son hali arkadaşlar
vay be düne kadar 5-6 kişiydik inanamıyorum süpersiniz hatunlar
yeni gelen arkadaşlar,biz şöle bir rekabet içindeyiz.
hafta içinde kendi belirlerdiğimiz diyetlerimizi yapıyoruz.cuma günleri ne kadar vermişiz
yada vermemişiz burda yazıyoruz bende cumartesi günü arkadaşlar burda birinciden başlayıp liste halinde kim ne kadar vermiş yazıyorum.
şöle birşey daha yaptık ,isteyen kendi kilosuna yakın arkadaşımızı seçip o bir hafta içinde birlikte
rakip içinde oluyorlar(benimki htc80)
YOLUNUZ AÇIK OLSUN ARKADAŞLAR
peki ozaman aslı35 le aynı kiloda başlıyoruzaslı seninle rakip olabiliriz ne dersin ehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?