70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

magrenta ekledim canm, 69 alti olunca katilacagini dusunemedim

else cim kilonu bir yerden bir yere tasirken yanlislikla
.65 olarak yazmisim yani 650 gr..kaydirigubbakcemile3
noktanin onune 69 unu ekledim
jile isi cok iyi olmus bu arada kendimi avuttum bir ben degilmisim fermuarini kocasina cektiren diye diye:roflol: ay cok guldum valla hatirlayinca kendimi, sonrasinda cok aglamistim ama
valle elsecim en iyi motivasyon bu galiba, bundan sonra cok yiyecek olursam fermuarimi kocama cektirirken hayal edecem :roflol: arkasindan nasil agladigimi da

:roflol::roflol:napıyım tatlım kendim çekemiyodum ki fermuarı,bi de eşime kızıyodum aslında bana oluyor bu sen çekmeyi beceremiyosun diye:roflolnun ne suçu varsa

arkadaşlarla gün yapıyoruz her salı. ben de bana olmayan bi pantolonumu giydim ve tam oldu. 3 hafta önce 78 kiloydum harika bi azim gücü geldi sayenizde hanımlar. valla hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. bu arada sirkeli suyu sabah akşam içiyorum , hatta benim özel durumum 9 gün boyunca devam ettiği halde bütün hafta şişliklere rağmen 1.5 kilo vermişim.diyetimi hiç bozmadım yaza kadar çıtır oluruz hepimiz inşallah. olmasak da ruhumuzun çıtırlığı yeter. eşim bile farketti bugün kilo vermeye başladığımı.farketsin yani bir beden incelmişim.hepimize kolay gelsin ,ben de şimdi elma sirkeli suyumu içtim.akşam yatmadan da iki bardak ılık su içicem. görüşürüz kızlar. yeni gelenler de hoşgeldi bu arada

yokrumuzfalan süperiz biz süperiz:lepi:
hem ruhen,hem bedenen çıtır olcaz
bende bugün öğlen 2 kaşık pilav,1 kaşık kuru fasulye ve turşu yedim
akşam da muz yedim eve gelince

slm kızlar nasılsınız bugününüz nasıl geçti...ben okuldan yeni geldim...tartılmıştım sabah 73 kiloyummm oleyyyyyy....

tşk ederim else senin yazılarınıda okudum bende seni tebrik ederim...kot jile giymek müthiş yaaa eminim çok yakışmıştır...eşin sana bu kez bir kere dhaa aşık olucak...

tşk ederim else senin yazılarınıda okudum bende seni tebrik ederim...kot jile giymek müthiş yaaa eminim çok yakışmıştır...eşin sana bu kez bir kere dhaa aşık olucak...

sağol canım bugün gidip saçlarımı da onun sevdiği gibi kestirdim çok hoşuna gittikaydirigubbakcemile3
ilk böyle kestirdiğimde sana bi kez daha aşık oldum demişti:dance:
60 kiloya inince pırlanta yüzük ve ne istersem yapma sözü verdi
buarada kendi 90 kilo ve kocaman göbüşü var görmüyolülülülülülü

erkek arkadaşım hergün bugün ne kadar güzel olmuşsun diyor,herzaman derdi ama şimdi ne kadar gözleri parlayarak söylediğine inanamazsınız...gözlerini alamıyor farkındayım çok seviniyor...
hele eşin eminim hayrandr şimdi sana...
şu kilonun önemine bakarmısın yaa...hem kendimize güvenimiz geliyor hem erkekleri dize getiriyoruz...gerçkten erkekler kiloya çok önem veriyorlar...onların göbekleri olsa bile bizim gibi değiller...nerde bi çıtır görseler dönüp bakıyorlar...hep içim gidiyordu artık gitmeyecek..artık erkek arkadaşım içinde değil gerçekten kendim için veriyorum istediğim gibi istedğm tarzda giyinmek istiyorum...kıyafete aşırı bir düşkünlüğüm var bütün paramı kıyafete harcarım oysa zayıf olsam çok daha hoş olurum...kendimi kilolu da sevdiğimi düşünürdüm ama kendimi kandırıyormuşum meğer,aynada kendimi daha güzel buluyorum her sabah psikolojik olsa bile...

bu arada boyunu bilmiyorum else ama nerdeyse işte senin başladığın kilodayım...inşallah senin kilona geldiğimde uçuyor olacağım havalarda:)

boyum 1,65 canım çok uzun değilim ama iyiyim
biz ilk çıkmaya başladığımız zamanlarda 58-59 kiloydum sonraları max 63e çıkmıştım (6 yılda) evlendiğimizde 63 kiloydum 9ayda 72,5a çıktım malesef.inşallah eski halime dönücem
insan zayıfladıkça daha iyi hissediyor kendini,yaza bizi daha çok kıskanıcaklar canım:jeyyar:

kesinlikle...süper olucaz...şimdiden zayıflama kararı almakla çok iyi birşey yaptık...yaza daha çok var..seninle motive oluyorum gerçekten çok tşk ederim iyiki varsın else..

kesinlikle...süper olucaz...şimdiden zayıflama kararı almakla çok iyi birşey yaptık...yaza daha çok var..seninle motive oluyorum gerçekten çok tşk ederim iyiki varsın else..

canım benim sağol bende tek başıma başarıcağımı düşünmüyorum
belki benim başarım o diyet hikayelerindeki gibi büyük olmucak ama yavaş yavaş ve sağlıklı bi şekilde kilo vereceğime inanıyorum
sonuçta hedefi haftada 4 kilo,ayda 15 kilo gibi bişey değil
toplam 5 ayda 14 kilo,bence makul bi rakam
karar vermek başarmanın yarısıymış yarısını başardık kilo vererek diğer yarısından da hızla ilerliyoruz:lepi::hooray:

ben pek sağlıklı vermiyorum ama bakalım...bi inat uğrunada başladım...erkek arkadaşımın baskısıyla diyebilirim...açıkca demedi ama diyor havuza götüreyim getireyim bilmem ne..gücüme gitti ima etti yani zayıflamamı ve gördümki çıtır bir kız görse yanımda dönüp bakıyor..bende at gibiyim bide kilolu olunca öyle dikkat çekiyorumki...erkek arkadaşım 1.80boylarında 78 kilo onuda ben zorla aldırdım daha zayıftı...artık düşün halimi...

ben eşten yana yırtıyorum bari 90 kilo olunca ben çok dikkat çekmiyorum yanında
benimde eşim sürekli şişko deyip duruyor banabende hep ona inat başlayıp,kendimi aç bırakıp 2-3 günlük diyetlere başıyodum tabi sonuç hep hüsran
artık onun için değil kendim için zayıflıyorum.

kizlar ben sabah sekersiz bitki caylarina basladim kahvaltida ögg zor ama allisacagim birde limon sikiyorum.bol salatalik ve domates bir dilim peynir. bol su actim.ögle elma aksamda taze fasülye bir dilim ekmekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…