70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlım ben uzun zmndr giremiodum...kilo weremedm sizden uzakta 2 kilo aldımkopmıcam bidaha sizden yaaa...senağlama

listeye katilmak istiyorum kilo 70 hedef 60 on kilo var.ben elma sirkesi kullniyorum iki üc kilo giyor birakinca geri geliyor kilolar ya(((((((((

kızlar nasılsınız ben dün giremedim nete hastaydım işe gelmedim ewde yattım ama zaten farketen bi sey olmamaış 10 gr bile verememişim ah ah dövcem kendimi

merhaba arkadaşlar dün dayanamadım ve fındık ezmesi yedim tam 3 kaşık bunalımdayım yine başa döndüm.motivasyona ihtiyacım var görüşürüz.....

kızlar nasılsınız ben dün giremedim nete hastaydım işe gelmedim ewde yattım ama zaten farketen bi sey olmamaış 10 gr bile verememişim ah ah dövcem kendimi

iyiyiz canım geçmiş olsun
üzme kendini geçen hafta bende kilo almıştım bu hafta gitti.bi duraklama dönemi yaşıyoruz

listeye katilmak istiyorum kilo 70 hedef 60 on kilo var.ben elma sirkesi kullniyorum iki üc kilo giyor birakinca geri geliyor kilolar ya(((((((((

hoşgeldin feyza.elma sirkesini bende kullanıyorum korkutma beni de:1shok:

merhaba arkadaşlar dün dayanamadım ve fındık ezmesi yedim tam 3 kaşık bunalımdayım yine başa döndüm.motivasyona ihtiyacım var görüşürüz.....

zayıflıcaz,zayıflıcaz,zayıflıcaz:sm_cool:
bende pazar günü koca bir kasw supangle yedimoluyor arada kaçamaklar,sıkma kendini

teskkür ederim else canim valla bende öyle oldu kullaniyorum elma sirkesini iyi gidiyor hemde ilk iki haftada ama bende regl günlerim ya 2 gün önce yada 3 gün sonraya atiyor.bende dedim sirkeden miki diye biraktim bir aydir giden kilolar geri geldi bir ay icinde ama reglde düzen girdi hesapladigim gün geliyor.bu hafta yine basliycam eger regl yine sasarsa anliycamki elma sirkesinden.herkeste farkli olur canim sen korkma.
ne yapcaz günlük ne yiyip ictigimizimi yazacagiz burda.ve her pazartesi mi kilolarimizi bildircez.

selam güzeller :) 72 kiloyum inşallah 60 a inicem :))) el birliğiyle .
gaza geldim zayıflamam gerek :)herkese kolay gelsin

evet tatlım gün içinde yiyip içtiğimizi,yaptığımız sporu yazıyoruz.gerçi herkes paylaşımda bulunmuyor ama ben yazdmaya çalışıyorum daha çok motive olduğumu düşünüyorum çünkü.
pazartesiden pazartesiye de kilo bildirimi yapıp haftanın birincisini seçiyoruz:hooray:
kimi kaç kilo verdiğini görüyoruz
bu arada unutmadan yazayım sabah kepekli simit ve şekersiz çaydı kahvaltım.arada 2 çay daha içtim,bikaç fındık yedim.öğlen yemekte ne var bilmiyorum.öğleden sonra ara öğün olarak yeşil elma getirdim yanımda

16-22 Subat haftasi yarisma listesi
glsh85................. 78
magrenta ............ 68
plazmiq…………. 77.80
birsam………….. 80
ggo……………… 76
serwenay………. 75
madamxl……….. 71
whitehall………… 71.8
efsanur………….. 71
frezya…………… 70.5
guleysa………… 70.8
yellowdaisy……. 70.2
else…………….. 69.65
kuusuum………. 71.9
adasu………….. 70.7
kaanmm………. 76
yok rumuz falan…. 72.7
*toprak*………….. 76.4
muhasebe22……. 70.5
merci74............... 76.50
svlkbr…………….. 71
rock_on……………. 77
flyalone…………….. 76.5
loxandra……………………….. 79.8
bennuu………………………… 74
almut……………………… 72.5
xzeyna 78
ummahan_d…………… 72
feyza79……………….. 70
bebislerim……………… 72

Son düzenleme:
kızlar ne yapıyorsunuz morali bozmak yok yesekte hemen yağa dönmüyor 24 saate ihtiyacı var bu yüzden sıkmayın canınızı almut bu sanaydı
bennde yiyorum sonra başlıyorum yürümeye sirkeli suya
denemeyen varsa mutlaka denesin işe yarıyor ama bırakınca gerçekten alıyormuyuz kiloyu geri

benide eklermisin canım listeye gerçi adet dönemine giriyorum ama :))):1shok:

bişi sorcam kızlar bu elma sirkesi bebişe zarar verirmi hamilelik için uğraşıyorum çünki ne yapsam acaba???

benim bir fikrim yok valla ama hepsi doğal şeyler bal ve sirke ama bence kullanma:ecrin_bebek:

oyy canım benim.maşallah sen çok ii gidiyorsun eminim bunu başaracaksın tatlım keşke bende haftaya 69 olsam yaa süper olurdu.

oyy canım benim.maşallah sen çok ii gidiyorsun eminim bunu başaracaksın tatlım keşke bende haftaya 69 olsam yaa süper olurdu.

inşallah hep beraber başarıcaz tatlım.valla sayenizde diyorum,destekle kilo verdiğime inanıyorum.çünkü ben düzenli spor yapmadım,yemeden içmeden kesilip aç ta kalmadım.
en iyi yaptığım şey gece abur cuburu kesmek oldu

arkadaşlar yeni olduğum için merak ettiğim bişi var bu sirkeli ballı su karışımını emziren anneler içebilir mi konusu geçti mi geçmişi fazla okuyamadım

eles cnm yok ben yapmiyorum lısteyı cnm arkadaş yapmiş alıntı yaptım ondan cnm
tabık ayrılma aramızdan cnm nereye gidiyon izin yok sana ok:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…