70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hihoyyythihoyyytbirinci olmusum cok gusel bişi bu ya kupam bılem var :sm_cool:dah cok gitsin kılolar ohh ohh:hooray:

Son düzenleme:
bu haftaki yarismaya katilacak olan arkadaslarin listesi yarin sabah (tabi bu Turkiye saatiyle 12 ile 2 arasini bulabilir) yayinlanacaktir
katilmak isteyipte kilosunu bildirmeyenler arkadaslar kilolarini bugun halen bildirebilirler.

sevgilerimle

Son düzenleme:
iyi geceler herkese birinci olan arkadaşlarla yarın röportaj yapmak istiyorum bakalım neler yapmışlar nasıl kilo vermişler bize neler tavsiye edicekler
yarın görüşürüzzzz:teytey:

iyi geceler kızlar bu hafta kilo bildirimi yapmadım çünkü tartılmadım ama herkes zayıflamışsın diyor ben evdeki tartıyı baz almıyorum çünkü yanlış sürekli tartıldığım arkadaşımın tarısında hafta içi tartılıp kilo göstergemi düzenlerim umarım :)
birinci olanı ve kilo verenleri tebrik ederim..süprizzzzz

kızlar tebrikler...başarılarınızın devamını dilerim liste çok hoş görünüyor...bu hafta bende varım yarışmada bakalım neler olacak:)....hepinizi öpüyorum iyi geceler kendinize iyi bakın...kaydirigubbakcemile2

ohh else sen yırttın valla olayı ..tebrikler canım diğer arkdaşlarımıda tebrik ediyorum ..birinci olan arkdaşımız çok öptüm cnm .yokrumuzfalan sende gayet iyisin herkesi tebrik ediyorum ...

evet ben herhalde 1 yada 1.5 hafta kadar burdayım burayada aylas diye bir arkadaşımız bnm bildirimim yapıcak ..bende ondan sizin hakkınızda bilgiler almaya çalışırım ...

arkadaslar
adet doneminde ozellikle tatli diye benim gozu donen arkadas var mi bilmiyorum
Ama bunu alt etmenin bir yolunu buldum.
Tam tahilli findikli, balli gevrekler var sutle tuketilen aksamlari onlardan atiyorum agzima birkac tane
hem 30kcal ile tatli krizimi yatistiriyorum, hem Glisemik Endekse sadik kaliyorum
hem de tam tahil olunca ve kuru kuru yiyince vakit geciyor unutuyorsun krizi (aman sutle/cayla yemeyin cunku yediriyor yumusayinca)

bende katılmak istiyorum uykum kaçtı saatlerdir sayfalara şöyle bir göz geçirdim bir ara yazın yani burdaydım herhangi bir gruba katılamadım şimdi bu topiklerin açılması iyi olmuş

ben o zamanlar 67 kilo falandım 2 kilosunu bebek istediğim için iğnelerden almıştım.şimdi bu son 3 ayda 5 kilo aldım ve nasıl aldığımı anlamadım birden oldum 69 dan birden kendimi 72 de buldum ve buna dur demenin vakti geldi bu kilo yüzünden bu saate kadar hiç uyumadım.ben birazda hareketsiz bir insanın ve pco hastasıyım 7 yıllık evliyim ve hala bir bebek sahibi olmak için bekliyorum.inşallahşimdi sizde beni yalnız bırakmazsanız ve birbirimizi hep desteklersek önce allahın izniyle kilo vermek istiyorum inşallah yürüyüş yaparım.

09-16 Subat yarismasi katilimcilari

Herkese azimli bir hafta diliyorum
(aysana, sevilcan magrenta ve inci 478 arkadaslarimiz hedeflerine ulastilar 69 kilonun altina dustuler. onlari buradan tebrik ediyoruz. Diledikleri takdirde , kilo bildirimi yapmaya devam ederlerse onlari da basaranlar listesine motivasyonunuz artmasi dilegiyle ekleyecegim)

ilkem...............75

plazmiq...........75.8

hossum..........70.1

birsam............80

ggo................76

gulkokusu......72.5

maki..............77.2

serwenay.......75

madamxl.........72

whitehall..........72

efsanur............71

frezya.............70.5

bhk................72

guleysa..........71.4

yellowdaisy.....70.5

u2irem............74.5

else................71.3

dodo...............76.5

isce................70

kuusuum.........72.5

adasu.............72

nnurayy...........79

kaanmm..........77

yok rumuz falan..74.2

magrenta...........69

*toprak*.............76.4

muhasebe22......70.5

desibel...............74

cevher73............76

merci74.............77

xxgizemxx .........73

lilyum................71.9

zeynepberre........76

kulhana..............72

deniko................74

hazadt2008.........70

karakedibu ..........73.3

siafirm.................73

misis...................76

aapplee................71.5

ozge krd...............74

nesli.....................78

yagmurtasi.............76.5

yessim...................73

mayhos..................78

svlkbr......................73.6

merispek.................79

günaydın arkadaşlar bir haftadır yoktum neler yaptınız
çok merak ediyorum okudum ama maşllah kilo veren arkadaşlarimi yürekten kutluyorum ben dartılmadım ama aynı kilodayım sanırım
görüşmek üzere

günaydın kızlar bende ilk defa yazıyorum size.Şu an hamileyim 174 boyunda-70 kiloyla hamile kaldım fakat şu an 81 kiloyum acaba doğumdan sonra eski halime dönebilir miyim??????????????

günaydın kızlar ben dün katıldım aranıza bakalım bu benim için iyi bir motivasyon kaynağı olur inş. Ben 3 ay önce doğum yaptığım için ve hala emzirdiğim için kilolar hızlı gitmiyor malesef (bilirsiniz büyükler süt olsun diye herşeyi yediriyolar yeni annelere) ama artık oğluşumla başbaşayız :teytey: Kendimi fazla zorlamadan bu kilolardan kurtulmalıyım

frezyacım geçmişi okumadım henüz ama galiba yeni listeyi sen yapıyorsun.
ben 69,65 olarak bildirmiştim tatlım ve ayrılmak istemiyorum gruptan sakıncası yoksa
düzeltirsen sevinirim
buarad hepinize günaydın kızlar

xzeyna mrb canım bende şu an hamileyim sen kaç kiloyla hamiş kaldın ve kaç kilo aldın yazar mısın bana birde doğumdan sonra kaç kilo gidiyor ??????????

mrb tatlım ben 68 ile hamiş kaldım 85 ile bitti :CüvCüv: yedinci aya kadar her ay bir kilo alıyordum sonra ne olduda o kiloya ulaştım hiç bilmiyorum neyse doğumdan sonra 5-6 kg gitti benim ama vücudum çok hızlı toparladı beni şimdi görenler 78 kiloda olduğumu anlamıyorlar bu arada benim boy 1.72 ondan olsa gerek

benimde 174 boyum 70 le hamile kaldım şu an 81 kiloyum 7.ayımıza girdik işte inş daha fazla almam :1no2:

inş almazsın canım boyumuzun uzun olması avantaj tabi ama kilolu olunca da çok tuhaf görünüyor insan bebiş kaç kiloda belki sen doğumla beraber daha fazla kilo verirsin bazi insanlar 7-8 kiloyu doğumda veriyorlarmış

merhaba merci74, ben aranıza bu hafta katıldım. ben dün 76.5 kiloydum. 75 yazmışsın yanlışlık olmasın diye söylemek istedim. keşke 75 olsamm kaydirigubbakcemile3
umarım ileriki günlerde o da olucak.
sevgiyle...a.s.

kızlar sabah çok mutlu oldum.bi tane kot jilem var içine giremiyodum.2-3 hafta önce falan giymeye kalktım,kendim fermuarı kapatamadım,eşim denettim o da kapatamamıştı.bu sabah denedim hiç zorlanmadan kendi kendime kapattım:lepi:hemen eşimi uyandırıp gösterdimkaydirigubbakcemile3
akşam eşime dedim yaza kadar 58 olcam.sen 60 ol ben ne istersen yapçam dedi.dedim bu kadar rahatsızmış yani kilomdan:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…