70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar günaydın nasılsınız ben kötüyüm çünkü zayıflıyamıyorum kendime cok kızıyorum ama olmuyo 75 kaldın kızlar ben sirkeli suyu denemedim tarifini yazında bi de onu deneyim

günaydın canım üzme kendini
ben doğru düzgün diyet ve spor yapmadığım halde sirkeli su faydalı geldi sanki.gerçi 2-3gündür onuda içmedim ama
5 bardak suya 5 yemek kaşığı elma sirkesi,5 yemek kaşığı bal(ama çok tatlı oluyor bence 2 kaşık yetiyor)
ben sabah aç karnına 1,gece yatmadan önce yarım bardak içtim genelde

canım hergün bu 5 bardağı bitircezmi

canım hergün bu 5 bardağı bitircezmi

yok tatlım sabah 1,akşam yarım bardak içtim dedim ya 3 günde falan bitiyor
ben sürahim 5 bardak su aldığı için öyle yaptımkaydirigubbakcemile3sen daha farklı da yapabilirsin.
o sürahiye sirkeli su sürahisi diyorum,bi de elmalı tarçınlı su sürahisi varkaydirigubbakcemile3:roflol:

kızlar günaydın nasılsınız ben kötüyüm çünkü zayıflıyamıyorum kendime cok kızıyorum ama olmuyo 75 kaldın kızlar ben sirkeli suyu denemedim tarifini yazında bi de onu deneyim

günaydın serwenay nasılsın
bir bardak suya biraz bal bir yemek kaşığı elma sirkesi günde 4 bardak içebiliyorsun hihoyyyt

tamam canım ck saol hani böle seyler ılık içilirya ondan sordum tamam yarın yapmaya başlayım elmalı tarçınlı sürahinin marifeti ne onuda anlat bütün sırlarını alayımkötükedihüsohihoyyyt

günaydın serwenay nasılsın
bir bardak suya biraz bal bir yemek kaşığı elma sirkesi günde 4 bardak içebiliyorsun hihoyyyt
günaydın canım saol sen nasılsın maşallah sirkeli suyu kullanmıyan yokmuş bi ben kalmışım aranızda saf yarın başlıcam canım incecik olucam inşallahhihoyyythihoyyyt

kaydirigubbakcemile3eşim gördü yaparken dedi napıyorsun,iksir mi hazırlıyosun?evet dedim zayıflama iksiri,akşam iççem sabaha zayıf kalkçam:roflol::roflol:
tam tarifini hatırlamıyorum ama 4 yeşil elma,1 limon,1 kabuk tarçın,1 tatlı kaşığı tane karabiber 4 ya da 5 bardak suda düdüklü tencerede 7 dakika kaynatılıyordu galiba.ben düdüklü tencereden korktuğum için normal tencerede elmalar yumuşayıncaya kadar pişirdim,sonra süzdüm.ama tadı kötükafamçokkarıştı

:roflol::roflol: bi kere yaptın heralde tadı kötüyse yapamayım sirke ile bal iyidir:roflol:hihoyyyt

:roflol::roflol: bi kere yaptın heralde tadı kötüyse yapamayım sirke ile bal iyidir:roflol:hihoyyyt

evde kabuk tarçın ve tane karabiber olmadığı için toz tarçın ve karabiberle yapmıştım ben
o yüzden heralde içtikten sonra boğazını yakıyor insanın,üzerine hemen 1 bardak su içiyodum.epey ekşi oluyor

sirkeyle bal iyi istediğin zaman içiyorsun birde hazırlamasında çok kolay diyet yöntemlerinde yazıypordu sanırım ordan gördüm birde limonsuyu ile vardı ama yarım bardak limon çok geldi 2 hafta yaptım sanırım oda faydalı oldu :)
en kısa zamanda zayıflarsın umarım serwenay

inşallah canım zayıflarım valla senin kadar olsan yeterhihoyyyt

zayıflarsın canım önemli olan karar vermek bende sıkı diyet spor yapmıyorum yiyorumda bazen yürüyüş yapıyorum kendimi çok zorlamadan çok yorgun olunca ara veriyorum yemeğimide yiyorum ama bu sirkeli su bi mucize kilo almıyorum üstüne veriyorum :))hihoyyytkaydirigubbakcemile3

kızlar ben de ballı sirkeli su içmek istiyorum ama emziriyorum sizce zararlı olur mu ben bi türlü karar veremedim

kızlar ben de ballı sirkeli su içmek istiyorum ama emziriyorum sizce zararlı olur mu ben bi türlü karar veremedim

bebeklere bal verilmesi kesinlikle zararlı onu biliyorum ama sen içtiğinde nasıl etkisi olur bilmiyorum
bence içme derim ama sen bilirsin

bende yürüyüş bantı aldım canım şimdi onunla spor yapmaya calışıyorum ama bizim iş yüzünden yemeklerimiz düzensiz hazır seyler yiyorum ndan kilo vermek zr luyo canım ama bakalım sirkeli suyla yarın sıfırdan bidaha başlıyalım

canım bencede içme sen önce bebeğinin sağlığını düşün ondan sonra zayıflarsın bal bebeklerde çok zaralı hihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…