70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vallahi maşallah diyorum başka bişi demiyorum:)ben o kadar dikkatli olamıyorum malesef

feyza ben sağlıksız zayıflıyorum ama elsenin yazdıklarını oku bak o güzel diyet yapıyor...

tsk canim sen niye dikkat etmiyorsun aslinda satt 7 den sonra yemegi kastigim zaman birde porsuyonlar kücüldümü benimde cabuk gidiyor.ama bazen beyim gec geliyor bende onu bekliyorum yemek gece kaliyor ama bundan sonra beklemiycek artik 7 den sonra kim ne derse agzima birsey sürmem.kapsüle taktim kafayi lahana kapsülünden fayda gören oldumu kizlar?

feyza ben sağlıksız zayıflıyorum ama elsenin yazdıklarını oku bak o güzel diyet yapıyor...

sağol tatlım keşke o kadar güzel diyet yapabilsem ama mesela bu akşam yemicem dedim yine ekmek arası burger yaptım yedim

canım benim eşimde geç geliyor,gece 11-12de gelip yemek yiyordu,bende onunla beraber yiyordum tabi o gelene kadar abur cuburuda hiç eksik etmiyordum
şimdi akşam yemeğimi yiyorum,gecede meyve,bitki çayı falan.
belki fayda gören olmuştur ama ben bu kapsül,hap vs olaylarını çok doğru bulmuyorum,hiç bir zamanda kullanmam.tabi bu benim fikrimyerimseniben

slm hanımlarrr hihoyyyt benim pc kafayı yedi kafamçokkarıştı bir çalışıp bir çalışmıyor deli olucam geçen haftadan beri böyle yarın yine bakıma gidicek szilerden ayrı kalıyorum siteye giremeyince üzülüyorum umarım hepiniz iyisinizdir yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniza.s. kızlarr benim motivasyona ihtiyacım bu hafta durgunum sanırım kilo veremicem neyse siz bana bakmayın siz devam edin açkalmayın olurmu kendinize iyi bakın öpüyorum kocaman kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar. birazdan kendime elma sirkeli su hazırlıycam.dünkü yediklerimi bugün telafi etmem gerek. kereviz aldım rendeleyip yoğurtla yemek için. manav saolsun diyette olduğumu farketti "abla süzülmüşsün biraz" deyip. kendi tarif edip verdi kerevizide. kalorisi az oluyomuş.yapiim bakiim nasıl olcak akşam yemeği niyetine de onu hazırlarım artık. görüşürüz hanımlar kolay gelsin hepimize.

günaydın kızlar iyi sabahlar herkese dün ne güzel kaynatmışınız öyleeee bende akşam dizi izleyip dinlendim sporda yapmadım bugün acısını çıkartıcam inşallah
merci74 düzeltmişin benden önce yazarken zaman geçiyor görmemişim kusura bakma valla ben gitmem burdan burdayız hepberaber :)

günaydın kızlar hepinize az kalorili günlerkaydirigubbakcemile3
yokrumuzfalan senin manavda alemmiş diyet yemekleri tarifleri mi veriyor:roflol:
frezyacım,magrentacım sizlerede günaydın
magrenta bende gitmicem burdan:1hug:

günaydın elsecim nasılsın
valla benimde bir yere gitmeye niyetim yok :))) buradan devam edicez :)kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

yaa bnm motive olmam lazm sabah yürüdüm gelrken kahwaltıya simit aldım...1.5 simit yedimm peynr bide dometes zeytn yaglı çok suçlu hssdyrm kendmibn ne zmn 60lı kilolara incem:'(

günaydın elsecim nasılsın
valla benimde bir yere gitmeye niyetim yok :))) buradan devam edicez :)kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

iyiyim canım sen nasılsın?beraber başladık,hedefimize de beraber varalımkaydirigubbakcemile5

yaa bnm motive olmam lazm sabah yürüdüm gelrken kahwaltıya simit aldım...1.5 simit yedimm peynr bide dometes zeytn yaglı çok suçlu hssdyrm kendmibn ne zmn 60lı kilolara incem:'(

afiyet olsun tatlım,suçlu hissetçek bişey yememişsin o kadar
bende kendime çekidüzen vermeye karar verdim bu sabah,yavaş kilo vercem,sağlıklı vercem derken çok rahatladığımı farkettim.kaç gündür hiç spor yapmadımklava:işyerinde kızartma falan yedim,haftasonuda supangle.klava:
biraz tutalım kendimizi kızlar yaza zayıf gircez unutmayalım

iyiyim elsecim beraber hedefe varıcaz inşallah :)))
plazmiq canım bu kadar üzme kendini madem yedin keyfini çıkar bende 1 haftayı geçti baya rahatım size şimdi neler yaptığımı anlatsam canımız çeker die anlatmıyorum ama biraz kemeri sıkmak lazım :))) madem yedin canım biraz sporu çoğalt bol su iç sirkeli suyunuı iç hareketlen bakiym biraz
ne kadar şanslısınki sabahları yürüyüş yapabiliyorsun biz napalım anca akşama vakit olursa

bu arada plazmiq boy kaç sen 52ye düşmek istiyormuşun ben 55e istiyorum ama biraz fazla uçtum die düşünüom enson ortaokuldaydım 50li kiloları gördüğümde :CüvCüv:

kızlar günaydın nasılsınız ben kötüyüm çünkü zayıflıyamıyorum kendime cok kızıyorum ama olmuyo 75 kaldın kızlar ben sirkeli suyu denemedim tarifini yazında bi de onu deneyim

bu arada plazmiq boy kaç sen 52ye düşmek istiyormuşun ben 55e istiyorum ama biraz fazla uçtum die düşünüom enson ortaokuldaydım 50li kiloları gördüğümde :CüvCüv:

bende liseyi bitirdiğimde 58 kiloydum,üniversitenin ilk yılları da aynıydım sonra yavaş yavaş kilolar oturdu 63e çıktım sabitlendim.evlenince de 72,5naniknanik
inşallah eskiye döncem:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…