feyza ben sağlıksız zayıflıyorum ama elsenin yazdıklarını oku bak o güzel diyet yapıyor...
feyza ben sağlıksız zayıflıyorum ama elsenin yazdıklarını oku bak o güzel diyet yapıyor...
tsk canim sen niye dikkat etmiyorsun aslinda satt 7 den sonra yemegi kastigim zaman birde porsuyonlar kücüldümü benimde cabuk gidiyor.ama bazen beyim gec geliyor bende onu bekliyorum yemek gece kaliyor ama bundan sonra beklemiycek artik 7 den sonra kim ne derse agzima birsey sürmem.kapsüle taktim kafayi lahana kapsülünden fayda gören oldumu kizlar?
günaydın kızlar hepinize az kalorili günlerkaydirigubbakcemile3
yokrumuzfalan senin manavda alemmiş diyet yemekleri tarifleri mi veriyor:roflol:
frezyacım,magrentacım sizlerede günaydın
magrenta bende gitmicem burdan:1hug:
günaydın elsecim nasılsın
valla benimde bir yere gitmeye niyetim yok :))) buradan devam edicez :)kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
yaa bnm motive olmam lazm sabah yürüdüm gelrken kahwaltıya simit aldım...1.5 simit yedimm peynr bide dometes zeytn yaglı çok suçlu hssdyrm kendmibn ne zmn 60lı kilolara incem:'(
bu arada plazmiq boy kaç sen 52ye düşmek istiyormuşun ben 55e istiyorum ama biraz fazla uçtum die düşünüom enson ortaokuldaydım 50li kiloları gördüğümde :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?