iyiki doğdunnnn
doğum günün kutlu olsun canımseni oğlak burcu seni severim oğlakları
aslım kuzum nasılsın
ben daha 30 dakıka kemerden baska spor yapamadım 1 saate yakın da ütü yaptım 2 makınede çamasır bunlarda spor yerine gecse barı
offfffffff nilimben açmış ağzını yummuş gözünü :18::18::18:biz bu dılden anlarız inşallah da veririz kiloları.kaptan çok sinirli yaklaşmayın yanına
buyur tatlım rakibem valla bu haftada veremezsem başka bir nedeni olmalı o nedeni hayatımdan cıkaracam:26::26::26:
canım bu topiği 30 ekımden berı takıp edıyorum arkadaslar gelıyo bende varım dıyıp dıyıp cuma gunu bıldıırm yapmıyo bazen haftada 2 kısının bıldırim yaptıgı gunler geldı gectı .nilımben garıbım tek basına bu topıgı ayakta tutmaya calısıyor.alınma ona motıvasyon ıcın farklı bı yontem ızlemıs.hepimizi seviyo ve cok gayret edıyo bızler ıcın
nilimben diğer topıklerde bıldırim yapmayan arkadaslar diskalifiye bıle oluyo ve çok güzel herkes bıldıırimını düzenli yapıyo.bizim topık çok esnek millet canı isterse geliyo istemezse gelmıyo, bıldıırim yapmıyo.
belli şartlar koşalım .her hafta lısteler yenılenıyor bazen 22 kişi bile oluyoruz 15 kısı ancak bıldıırm yapıyo
bence herkes fıkrını belırtsın ortak bi karar alalım ya da sen teklıfını sun bizler onaylıyalım .artık bu takımın belli müdavimleri var zaten sürekli uğrayıp her hafta bildirim yapan gelen giderse biz bu takımı ayakta tutmaya devam ederiz .hiç üzülme sen
slmm kızlarrrrr bugun benim doğum günüm ve tek msj atanım avon, hepsiburada ve adese olmuşş
ahhhh ben makınadan cıkarıp sermeyı spor sayıyorum sen hesap et ne kadar usengecım bıde 10 kılo vermden bahsedıyon hatta 68 kılo olunca onada gerek kalmıycak kocişim söz verdi 68 kilo olduğum gün bana çamaşır kurutma makinası alcek bende bu dertten de kurtulcamçamaşlırları sen yıkadıysan canım 5 kg vermişsindir..
2 makinaysa bu: 2*5= 10kg
kız esneklık felan degıl çok emek verıyo burası ıcin gecen hafta 3 gun emaneten koçluk yaptım ugrastırıyo valla lıste hazırlamak bıle ınsanın 1 saatını alıyo deftere not et kes kopyala lıstele.düşünsene maddi bi çıkarı olmadan çoluklu çocuklu bi insan niye uğraşsın.sen yoktun çok ugrastıgı gunler oldu hepımızn için.ama insan karsılık beklıyo bırazda.şahsına alınma senın ve bızim nazarımızda aslında hepimize seslenmiş.o senin alınacağını düşünmemiştir bilse zaten yapmazdı.bende ılk okudugumda gözlerım fal tası gıbı oldu da. sonra caktım davayı.bi de dedım ya gelen gıdiyo kımse kalmıyo dikkat ettiysen vefalı arkadasımız azsudemcim seni çok seviyorum esneklik yapmak istiyorsun farkındayım ama arkadaşın üslubu senin dediqin tarzda deqil terslemiş resmen aynı şeyi kendisine biri söylese ancak ozaman anlar ne kadar itici davrandıqını..
haklısın canım mesela 1 hafta buraya düzenli gelip hergün günlük menüsünü paylaşanları ikinci hafta listeye alabiliriz..
Rabbim hayırlı saqlıklı huzurlu ve nice mutlu yıllar nasip etsin bilqecin herşey gönlünce olsun
kız ben bunları yıyım acımdan ölürüm ya :18::18:maşşallah çok sabırlı ve iradelisin nasıl haftada 2 şer kilo verdıgın bellı oluyorkahvaltı
1 bardak su
1 dilim kaşar peyniri
ara
1 kaşık yumurtalı sucuk
yeşilçay
öqlen
canım bişey istemedi
ara
yok
akşam
yarım kase tarhana çorbası
1 tavuk but (fırında)
2 çatal salata
1 bardak ayran
ara
bir avuç kestane
2.5 litre su
canım ben sana bu tür durumlarda yani misafirliğe gideceqim zaman yada bana misafir geleceqi zaman hamur işlerini yememek için uyguladıqım bir yöntemi anlatayım öqlen misafirler gelmeden önce yada ben gideceksem evden çıkmadan önce 1 kase çorba yanında ne yemek yaptıysam 1 tabak yemek ve 1 bardak ayran içiyorum ve çok güzel doyuyorum canım hiçbişey istemiyor birgün yine karnımı doyurup gezmeye gittim börek poça ve kek yapmışlar birde salata vardı ne yaptım biliyomusun tabaqımı alıp mutfaqa gittim 1 parmak kalınlıqında börekten bir parmak kalınlıqında poçadan ve yine 1 parmak kalınlıqında kekten kesip başka bir tabaqa koydum salatanında üçte birini aldım ve yedimhem hepsinin tadına bakmış oldum(ev sahibine hiç yemicem deseydim kırılırdı okadar emek vermiş böylelikle kırılmamış oldu) hemde ben diyetimi bozmamış oldum akşam eve gelincede yeşilçayımı içtim ve mutlu bir şekilde günü tamamladım çok etkili bir yöntem hepinize tavsiye ederim hatunlar
kaçır güzelim sen devam et kaçırmaya .nasıl olsa karşına kimse çıkmayacak
sana aaaa ne kadar kilo almışsın geçen daha mı zayıftın noldu kız sana böle
diyenler hiç olmayacak gibi kaçır güzelimmmmm
ahhhh ben makınadan cıkarıp sermeyı spor sayıyorum sen hesap et ne kadar usengecım bıde 10 kılo vermden bahsedıyon hatta 68 kılo olunca onada gerek kalmıycak kocişim söz verdi 68 kilo olduğum gün bana çamaşır kurutma makinası alcek bende bu dertten de kurtulcam
artılarını duydum... bende istiyorum...
kız esneklık felan degıl çok emek verıyo burası ıcin gecen hafta 3 gun emaneten koçluk yaptım ugrastırıyo valla lıste hazırlamak bıle ınsanın 1 saatını alıyo deftere not et kes kopyala lıstele.düşünsene maddi bi çıkarı olmadan çoluklu çocuklu bi insan niye uğraşsın.sen yoktun çok ugrastıgı gunler oldu hepımızn için.ama insan karsılık beklıyo bırazda.şahsına alınma senın ve bızim nazarımızda aslında hepimize seslenmiş.o senin alınacağını düşünmemiştir bilse zaten yapmazdı.bende ılk okudugumda gözlerım fal tası gıbı oldu da. sonra caktım davayı.bi de dedım ya gelen gıdiyo kımse kalmıyo dikkat ettiysen vefalı arkadasımız az
kız ben bunları yıyım acımdan ölürüm ya :18::18:maşşallah çok sabırlı ve iradelisin nasıl haftada 2 şer kilo verdıgın bellı oluyor:44::44::26::26:
bu arada 30 dakıka daha kemer taktım8:
en yakın zamandan ip alıp atlamak istiyorum teknosaya baktım dun 30 tl pahalı geldı daha ekonomık bişey alıcam
nilimben sultan
bak aslıdan,benden erginsenadan farklı fikirler gelmeye başlıyo kızlardan gruba yeni katılmak isteyenlerle ilgili gelde bi kural belirleyelim.
1.2 hafta deneme süresi ve yedek üye olarak takıma devamlılık saglandıktan sonra takıma alınabilir.
2.1 hafta boyunca her gun yedıgını ıçtıgını yaptıgı sporu düzenli yazıp cuma bildirimini yaptıktan sonra takıma alınabılır.
3.takım üyeleri bildiirm yapmazlarsa takımdan uzaklastırma cezası alabilir...vs vs.
bu ve buna benzer baglayıcı unsurlar olursa takımın kıymetını daha ıyı bılırız.bırde takımda cuma bıldıırm yapamayacak olan persemde yapsın çözümlere odaklı olalım.bu takım için güzel şeyler düşünelim güzel şeyler yapalım.biz burada güzel arkadaslıklar guzel dostluklarda edınıyoruz.sadece zayıflamıyoruz arkadaslıkta kuruyoruz herşeyimizi paylaşıyoruz yeri geliyo.inanın ben telefonu elınden düşürmezdim şimdi telefonun yerini bilmiyorum çogu zaman boş vaktım olunca hooop burası.
hepinizi çok seviyorum.
elimizden geleni yapıp şu takımda eğlenceli vakit gecırıp hemde zayıflayalım.
bu arada 30 dakıka daha kemer taktım8:
en yakın zamandan ip alıp atlamak istiyorum teknosaya baktım dun 30 tl pahalı geldı daha ekonomık bişey alıcam
nilimben sultan
bak aslıdan,benden erginsenadan farklı fikirler gelmeye başlıyo kızlardan gruba yeni katılmak isteyenlerle ilgili gelde bi kural belirleyelim.
1.2 hafta deneme süresi ve yedek üye olarak takıma devamlılık saglandıktan sonra takıma alınabilir.
2.1 hafta boyunca her gun yedıgını ıçtıgını yaptıgı sporu düzenli yazıp cuma bildirimini yaptıktan sonra takıma alınabılır.
3.takım üyeleri bildiirm yapmazlarsa takımdan uzaklastırma cezası alabilir...vs vs.
bu ve buna benzer baglayıcı unsurlar olursa takımın kıymetını daha ıyı bılırız.bırde takımda cuma bıldıırm yapamayacak olan persemde yapsın çözümlere odaklı olalım.bu takım için güzel şeyler düşünelim güzel şeyler yapalım.biz burada güzel arkadaslıklar guzel dostluklarda edınıyoruz.sadece zayıflamıyoruz arkadaslıkta kuruyoruz herşeyimizi paylaşıyoruz yeri geliyo.inanın ben telefonu elınden düşürmezdim şimdi telefonun yerini bilmiyorum çogu zaman boş vaktım olunca hooop burası.
hepinizi çok seviyorum.
elimizden geleni yapıp şu takımda eğlenceli vakit gecırıp hemde zayıflayalım.[/QUOTE
EVET ASLINDA ÇOK DA İYİ OLUR.EĞER HERKES KABUL EDİYORSA NEDEN OLMASIN
ARKADAŞLAR KABUL EDİYORSA ŞARTLAR BELLİ .BENDEN TARAFI OK KIZLAR SİZ?
sudemcim seni çok seviyorum esneklik yapmak istiyorsun farkındayım ama arkadaşın üslubu senin dediqin tarzda deqil terslemiş resmen aynı şeyi kendisine biri söylese ancak ozaman anlar ne kadar itici davrandıqını..
Haklısın canım mesela 1 hafta buraya düzenli gelip hergün günlük menüsünü paylaşanları ikinci hafta listeye alabiliriz..
Rabbim hayırlı saqlıklı huzurlu ve nice mutlu yıllar nasip etsin bilqecin herşey gönlünce olsun
günaydın arkadaşlar
kahvaltım
1 bardak su
1 dilim kaşar peyniri
neden bana böyle bir yorum yapma gereqi duydun anlamadım ben burda hep birinci yada ikinci olucam diye bişey demedim benim tek derdim kilolarımı vermek birinci ikinci sonuncu olmak deqil (hemen sevinme bu hafta dahada zorlanacaksın) falan demişsin ben kilo verdiğim için kendi adıma sevindim bumu kabahat oldu sevinme diyosun bu hafta belki hiç kilo veremem hatta belkide alıcam bilemem verdiqin motivasyon harika tebrik ederim
nilimben diğer topıklerde bıldırim yapmayan arkadaslar diskalifiye bıle oluyo ve çok güzel herkes bıldıırimını düzenli yapıyo.bizim topık çok esnek millet canı isterse geliyo istemezse gelmıyo, bıldıırim yapmıyo.
Belli şartlar koşalım .her hafta lısteler yenılenıyor bazen 22 kişi bile oluyoruz 15 kısı ancak bıldıırm yapıyo
Bence herkes fıkrını belırtsın ortak bi karar alalım ya da sen teklıfını sun bizler onaylıyalım .artık bu takımın belli müdavimleri var zaten sürekli uğrayıp her hafta bildirim yapan gelen giderse biz bu takımı ayakta tutmaya devam ederiz .hiç üzülme sen
sabahı yazmıştım tekrar yazayım...
Buqünkü menüm ...
Sabah: çeyrekten daha az ekmek arası kaşarlı (yağsız) tost
1 salatalık
1 fincan yeşil çay
2,5 bardak su
öğlen bişi yemedim...
Sadece su içtim ...
Akşam 1 tabak ıspanak yoğutlu
6-7 kaşık az tereyağlı salçalı makarna
buqün 1 saat yürümüşümdür eşimle dışardan yeni qeldik
sinemaya gittik qüzel bir qün qeçirdim kendi adıma
şimdide çay içicem..
Herkese hayırlı akşamlar
ayy canımmm gece gece koptumm vallahi ne güzel yazmışın yeni projeni destekliyorumm kamçılanmadan bi harekete geçicemiz yok ztn en iisini sen yaptınn.. Cevaplarına gülmekten yarılıyorum ama halimizi görüncede üzülüyorum nasılda avutuyoruz kendimizi dimii
canım ben o hafta yı 71.2 kg ile kapattım...
Azımle ...... Duvarı delermiş
günaydın hanımlarrrr özelliklede nlimbenn
Buda bi motivasyon şekli ama benim gibi jetonu geç düşenler varsa geç anlayabilir
Gör bakalım ben sana bu hafta bu sözlerini yutturucamm
Rakibemmm nerdesin gel şu kaptana gününü gösterelimmvarmısınn ben bu hafta 72 görücemm inş.
Haydi kızlarr canlanınnnn
canım doğum günün kutlu olsun çıtır günlere......slmm kızlarrrrr bugun benim doğum günüm ve tek msj atanım avon, hepsiburada ve adese olmuşş
canım uygulayacağım bu yöntemi kendime hakim olmam lazım artık. Teşekkürler ve seni de iradenden dolayı kutlyorum.listeni takip ediyorum maşallah sana imreniyorum gerçekten.bir de sanasormak istediğim karbonhidrat diyetini bırakınca hızlı kilo alımı oluyor mu?
Vallahi doğru söylüyosun dikkat edicem yyaaaa çok kızdım kendimedien diyo zaten diyeceğini (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?