70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar 2 günde 79.1 kilodan 78.4 kiloya indim, 700 gram verdim şimdilik, gerisi gelicek tabi azda olsa kilo verdiğini görmek insanı motive ediyo.. yediklerimi yazıyorum:

Sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1 salatalık
5 adet çeri domates
2 dilim hellim peyniri

Öğlen
1 paket altınbaşak light bisküvi
1 adet elma

Ara öğün
kocaman bi tabak tonbalıklı salata

Akşam
Bir kase Brokoli çorbası

Gece
biraz yaban mersini
bir tane yeşil elma

Ne yazıkki su içme alışkanlığım yok, onu da halledersem oldu bu iş..
Bol kilo vermeli bi hafta diliyorum herkeseeeeee :)

Bu arada bir kaç ay önce bi fırsat sitesinden, Universal Contour Wrap (UCW) diye bir uygulama için 3 seans satın aldım, hayırlısıyla gidicem haftaya ilk seansıma. 6 seans sonunda toplamda tüm vücut çapında 30 cm incelme oluyormuş, ama kilo kaybetmiyorsunuz. Sadece toparlama, sıkılaştırma vs. Britney Spears ta o ayı gibi olduktan sonra bu şekilde incelmiş öyle söylüyolar.

Deniz kili ile sizi kapladıktan sonra heryerinizi mumya gibi sarıyorlar, yaklaşık 1 saat bekletiyolar, tabi oraya gittiğinizde sarmadan falan önce heryerinizi ölçüyolar kaç cm diye. Uygulama bittikten sonra da ölçüyorlar ve gerçekten 4 cm falan inceliyormuş beliniz kalçanız, eğer işe yararsa gerçekten hepinizi haberdar edicem kızlar. Hepimiz gidip incelelim, hem diyetteyiz ya motive de oluruz:))

iyiki doğdunnnn

teşekkür ederim canlarımm saolunn valla kızlar sizde olmasanızz naparım ben

sudemcim seni çok seviyorum esneklik yapmak istiyorsun farkındayım ama arkadaşın üslubu senin dediqin tarzda deqil terslemiş resmen aynı şeyi kendisine biri söylese ancak ozaman anlar ne kadar itici davrandıqını..

haklısın canım mesela 1 hafta buraya düzenli gelip hergün günlük menüsünü paylaşanları ikinci hafta listeye alabiliriz..

slmm kızlarrrrr bugun benim doğum günüm ve tek msj atanım avon, hepsiburada ve adese olmuşş

Rabbim hayırlı saqlıklı huzurlu ve nice mutlu yıllar nasip etsin bilqecin herşey gönlünce olsun

kahvaltı

1 bardak su
1 dilim kaşar peyniri

ara
1 kaşık yumurtalı sucuk
yeşilçay

öqlen
canım bişey istemedi

ara
yok

akşam
yarım kase tarhana çorbası
1 tavuk but (fırında)
2 çatal salata
1 bardak ayran

ara
bir avuç kestane

2.5 litre su

selam kızlarrrrr :) :) bende aranıza katılabilirmiyim anladığım kadarıyla burda hergün ne yediğinizi yazıp birbiriniizin bilgilerinden faydalanıyorsunuz bende bundan sonra burda yazmak istiyorum =)

çamaşlırları sen yıkadıysan canım 5 kg vermişsindir..
2 makinaysa bu: 2*5= 10kg
ahhhh ben makınadan cıkarıp sermeyı spor sayıyorum sen hesap et ne kadar usengecım bıde 10 kılo vermden bahsedıyon hatta 68 kılo olunca onada gerek kalmıycak kocişim söz verdi 68 kilo olduğum gün bana çamaşır kurutma makinası alcek bende bu dertten de kurtulcam
kız esneklık felan degıl çok emek verıyo burası ıcin gecen hafta 3 gun emaneten koçluk yaptım ugrastırıyo valla lıste hazırlamak bıle ınsanın 1 saatını alıyo deftere not et kes kopyala lıstele.düşünsene maddi bi çıkarı olmadan çoluklu çocuklu bi insan niye uğraşsın.sen yoktun çok ugrastıgı gunler oldu hepımızn için.ama insan karsılık beklıyo bırazda.şahsına alınma senın ve bızim nazarımızda aslında hepimize seslenmiş.o senin alınacağını düşünmemiştir bilse zaten yapmazdı.bende ılk okudugumda gözlerım fal tası gıbı oldu da. sonra caktım davayı.bi de dedım ya gelen gıdiyo kımse kalmıyo dikkat ettiysen vefalı arkadasımız az

kız ben bunları yıyım acımdan ölürüm ya :18::18:maşşallah çok sabırlı ve iradelisin nasıl haftada 2 şer kilo verdıgın bellı oluyor:44::44::26::26:

Son düzenleme:
bu arada 30 dakıka daha kemer taktım8:
en yakın zamandan ip alıp atlamak istiyorum teknosaya baktım dun 30 tl pahalı geldı daha ekonomık bişey alıcam

nilimben sultan

bak aslıdan,benden erginsenadan farklı fikirler gelmeye başlıyo kızlardan gruba yeni katılmak isteyenlerle ilgili gelde bi kural belirleyelim.
1.2 hafta deneme süresi ve yedek üye olarak takıma devamlılık saglandıktan sonra takıma alınabilir.
2.1 hafta boyunca her gun yedıgını ıçtıgını yaptıgı sporu düzenli yazıp cuma bildirimini yaptıktan sonra takıma alınabılır.
3.takım üyeleri bildiirm yapmazlarsa takımdan uzaklastırma cezası alabilir...vs vs.

bu ve buna benzer baglayıcı unsurlar olursa takımın kıymetını daha ıyı bılırız.bırde takımda cuma bıldıırm yapamayacak olan persemde yapsın çözümlere odaklı olalım.bu takım için güzel şeyler düşünelim güzel şeyler yapalım.biz burada güzel arkadaslıklar guzel dostluklarda edınıyoruz.sadece zayıflamıyoruz arkadaslıkta kuruyoruz herşeyimizi paylaşıyoruz yeri geliyo.inanın ben telefonu elınden düşürmezdim şimdi telefonun yerini bilmiyorum çogu zaman boş vaktım olunca hooop burası.
hepinizi çok seviyorum.
elimizden geleni yapıp şu takımda eğlenceli vakit gecırıp hemde zayıflayalım.

Son düzenleme:
tamam o zaman bugünden başlıyımmmmm :))

dün gece 12 de yattım en son 21.30 da 1 mandalina yemiştim...
9.30 da kalktım
9.30-10.00 2 bardak çay,2 dilim k.ekmek,domates,peynir,1dilim beyaz ekmek,1 tane fıstıklı kurabiye
13.00 200 ml ayran
15.45-16.00 1 tane kaşarlı tost(tost ekmeğine yapılmış),330 ml zero cola (burda arkadaşlarım gözümün önünde rulo pasta yedi ama ben yemedim )
18.00 1 büyük elmanın yarısı
19.00-19.30 1 kase mercimek çorbası salçasız,1 kase yoğurt,1,5-2 dilim beyaz ekmek aslında pide,elmamın yarısı,sabahtan kalan patatesli yumutanın yarısı(yemesem dökülcekti ( )1 tane minik kinder çikolata şu dörtlü satılan paketlerin içinden minicik bi tane kaç kalori bilmiyorum ama

akşam biraz fazla kaçtı bugün o patatesli yumurta ve kinder olmasaydı iyidi aslında ama hala hiç bişi yemedim onun üstüne birazdan bi mandalina yemeyi düşüyorum o kadar :) hiç spor yapamadım dün 1,5 saat spor salonundaydım ama 40 dakika aerobik-pilates yarım saat falanda koşu bandında 10 dk 7 de yürüdüm 10 dk 9 koştum sonra 10 dk daha 7de yürüdüm :)

canım uygulayacağım bu yöntemi kendime hakim olmam lazım artık. teşekkürler ve seni de iradenden dolayı kutlyorum.listeni takip ediyorum maşallah sana imreniyorum gerçekten.bir de sanasormak istediğim karbonhidrat diyetini bırakınca hızlı kilo alımı oluyor mu?

vallahi doğru söylüyosun dikkat edicem yyaaaa çok kızdım kendimedien diyo zaten diyeceğini (((

sabahı yazmıştım tekrar yazayım...
buqünkü menüm ...
sabah: çeyrekten daha az ekmek arası kaşarlı (yağsız) tost
1 salatalık
1 fincan yeşil çay
2,5 bardak su

öğlen bişi yemedim...
sadece su içtim ...

akşam 1 tabak ıspanak yoğutlu
6-7 kaşık az tereyağlı salçalı makarna

buqün 1 saat yürümüşümdür eşimle dışardan yeni qeldik
sinemaya gittik qüzel bir qün qeçirdim kendi adıma
şimdide çay içicem..

herkese hayırlı akşamlar

Son düzenleme:

bende tamam bildirim konusunda da

Son düzenleme:

amacım kimseyi kırmak yada üzmek değildi.ama hata yapmışım özür dilerim
sadece seni hedef alan sözler değildi .farkındaysan kendimi bile içine alan
kendimce motivasyon amaçlı tüm arkadaşlara yazdığım şeyler vardı.bu kadar kırılabileceğini düşünmemiştim .kusura bakma

benimde şu şekilde fikirlerim var;
haftalık düzenli kilo bildirimi yapmayanlar diskalifiye olsun
senin de dediğin gibi cuma bildirim yapamayanlar perşembe gününden bildirim yapsınlar.
Spor konusunda da mesela burada hergün ne yapabileceğimizi kendimiz belirleyelim yani hergün yapmak zorunda olduğumuz hareketler olsun.
Hafta başı belli bir gr koyalım mesela haftada diyelimki 500gr veremeyenlere
spor cezası falan
böyle düşünüyorum eğer kabul ederseniz

canım maşallah güzel gidiyorsun ama öğleni atlamışsın akşama
yüklenmişsin birde öğün araların olursa bence süper
kolay gelsin

canım ben o hafta yı 71.2 kg ile kapattım...

Azımle ...... Duvarı delermiş

slmm kızlarrrrr bugun benim doğum günüm ve tek msj atanım avon, hepsiburada ve adese olmuşş
canım doğum günün kutlu olsun çıtır günlere......

hafta başlıyor kızlar bakalım bu hafta neler olacak ?hadi kolay gelsin anlaşılan
çok güzel bir hafta olacak

14.01.2011 TARİHLİ LİSTE
ephedraurora:78,4
cleopatra:78
dilalayka:77,8
mektup:77,1
sudem34:76,7
nenenenene:76
erginsena:75,8
shryvz:74,5
foni:74,4
asl35:74
gül78:74
nilimben:73
mountainmist:72,3
bilge:72
independent:72
ayşebahar:71,2
meloş85:71
rahimefunda:64,1

ezgiilknur,zeliha42,efsa,idealist,htc80,anna-maria,elvin06,iden
listemde olupta kilo bildirimi yapmayan arkadaşlardır.

Son düzenleme:
heyooo teşekkür ederimmmm =) hergün yazıcam cuma günü tartılıp kilomuzu mu söylüyoruzz? cumartesi söylesem? diyetisyende aynı tartıyla tartılıyorum çünkü ve haftalık periyodumuz cumartesş oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…