canım maşallah güzel gidiyorsun ama öğleni atlamışsın akşama
yüklenmişsin birde öğün araların olursa bence süper
kolay gelsin
canım doğum günün kutlu olsun çıtır günlere......
teşekkür ederim bitanem inş.. hep beraber çıtırcık günlere
independent,ephedraurora hoş geldiniz kızlar
selam kızlarrrrr :) :) bende aranıza katılabilirmiyim anladığım kadarıyla burda hergün ne yediğinizi yazıp birbiriniizin bilgilerinden faydalanıyorsunuz bende bundan sonra burda yazmak istiyorum =)
ahhhh ben makınadan cıkarıp sermeyı spor sayıyorum sen hesap et ne kadar usengecım bıde 10 kılo vermden bahsedıyon hatta 68 kılo olunca onada gerek kalmıycak kocişim söz verdi 68 kilo olduğum gün bana çamaşır kurutma makinası alcek bende bu dertten de kurtulcam
kız esneklık felan degıl çok emek verıyo burası ıcin gecen hafta 3 gun emaneten koçluk yaptım ugrastırıyo valla lıste hazırlamak bıle ınsanın 1 saatını alıyo deftere not et kes kopyala lıstele.düşünsene maddi bi çıkarı olmadan çoluklu çocuklu bi insan niye uğraşsın.sen yoktun çok ugrastıgı gunler oldu hepımızn için.ama insan karsılık beklıyo bırazda.şahsına alınma senın ve bızim nazarımızda aslında hepimize seslenmiş.o senin alınacağını düşünmemiştir bilse zaten yapmazdı.bende ılk okudugumda gözlerım fal tası gıbı oldu da. sonra caktım davayı.bi de dedım ya gelen gıdiyo kımse kalmıyo dikkat ettiysen vefalı arkadasımız az
kız ben bunları yıyım acımdan ölürüm ya :18::18:maşşallah çok sabırlı ve iradelisin nasıl haftada 2 şer kilo verdıgın bellı oluyor:44::44::26::26:
tamam o zaman bugünden başlıyımmmmm :))
dün gece 12 de yattım en son 21.30 da 1 mandalina yemiştim...
9.30 da kalktım
9.30-10.00 2 bardak çay,2 dilim k.ekmek,domates,peynir,1dilim beyaz ekmek,1 tane fıstıklı kurabiye
13.00 200 ml ayran
15.45-16.00 1 tane kaşarlı tost(tost ekmeğine yapılmış),330 ml zero cola (burda arkadaşlarım gözümün önünde rulo pasta yedi ama ben yemedim)
18.00 1 büyük elmanın yarısı
19.00-19.30 1 kase mercimek çorbası salçasız,1 kase yoğurt,1,5-2 dilim beyaz ekmek aslında pide,elmamın yarısı,sabahtan kalan patatesli yumutanın yarısı(yemesem dökülcekti( )1 tane minik kinder çikolata şu dörtlü satılan paketlerin içinden minicik bi tane kaç kalori bilmiyorum ama
akşam biraz fazla kaçtı bugün o patatesli yumurta ve kinder olmasaydı iyidi aslında ama hala hiç bişi yemedim onun üstüne birazdan bi mandalina yemeyi düşüyorum o kadar :) hiç spor yapamadım dün 1,5 saat spor salonundaydım ama 40 dakika aerobik-pilates yarım saat falanda koşu bandında 10 dk 7 de yürüdüm 10 dk 9 koştum sonra 10 dk daha 7de yürüdüm :)[/QUOTE
canım saati saatine ne yaptıqını yazmışsın bu kadar ayrıntıya gerek yok ama wc ye çıkış saatlerini yazmamışsınn
canım uygulayacağım bu yöntemi kendime hakim olmam lazım artık. teşekkürler ve seni de iradenden dolayı kutlyorum.listeni takip ediyorum maşallah sana imreniyorum gerçekten.bir de sanasormak istediğim karbonhidrat diyetini bırakınca hızlı kilo alımı oluyor mu?
canım şöyle karbon diyetinde kaç kiloysan kilonun 15-20 deqer altında karbon alman gerekiyor böyle yaparsan kilo verirsin kilonla eşit deqerde yersen kilonu korursun kilondan fazla deqer alırsan kilo alırsın yani 80 kiloysan 60-65 karbon yiceksin günde kilo vermek için bu deqeri ne kadar aşaqı çekersen okadar hızlı kilo verirsin bnm 4 le bitirdiğim günler bile var
vallahi doğru söylüyosun dikkat edicem yyaaaa çok kızdım kendimedien diyo zaten diyeceğini (((
canım şöyle karbon diyetinde kaç kiloysan kilonun 15-20 deqer altında karbon alman gerekiyor böyle yaparsan kilo verirsin kilonla eşit deqerde yersen kilonu korursun kilondan fazla deqer alırsan kilo alırsın yani 80 kiloysan 60-65 karbon yiceksin günde kilo vermek için bu deqeri ne kadar aşaqı çekersen okadar hızlı kilo verirsin bnm 4 le bitirdiğim günler bile var
amacım kimseyi kırmak yada üzmek değildi.ama hata yapmışım özür dilerim
sadece seni hedef alan sözler değildi .farkındaysan kendimi bile içine alan
kendimce motivasyon amaçlı tüm arkadaşlara yazdığım şeyler vardı.bu kadar kırılabileceğini düşünmemiştim .kusura bakma
neyse ben olayı kapattım..
kızlar benide alın aranıza
aslında bende bir süre b gruptaydım sonra bazı sebeplerden takip edemedim
önceden 78 kg ile katılmıştım aranıza bir ara 72 kiloya kadar indim hemde hiç diyet yapmadan
şu an 75 kiloyum ve çok canım sıkılıyor kafaya koydum bende zayıflıcam
ama kurallarınızı pek bilmiyorum biri bana özet geçerse çok sevinirim şimdiden herkese teşekkür ederim incecik, zayıf günleri grme umuduyla hepinize iyi geceler.haftaya yazarım kilomu.bay
hoşgeldin canımgünlük bildirimlerini yaparsan cuma günleride kilo bildirimi yaparsan sorun kalmaz başarılar ..
merhaba arkadaşım benide aranıza alırmısınız.listene benide ekle lütfen. son tartıldığımda 73.800 dü. hedefim 12 kilo vermek.sizin desteğinizle inşallah hedefimize ulaşacağız...
hoşgeldin cnm12 kilo çok fazla bir kilo deqil verirsin üzülme buraya düzenli olarak gelirsen motive olursun listeleri takip et ve sende yedikleirni paylaş nerde hata yaptıqımızı bilelim ..
kahvaltım
1 bardak su
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar peyniri
yeşilçay
bugün arkadaşa gidicem gitmeden tıkabasa çorbamı ve yemeğimi yicem orada sadece azcık salata ve yeşilçey içmeyi düşünüyorum o bile çok
maşşallah helal olsun bu listeye uyarsankahvaltım
1 bardak su
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar peyniri
yeşilçay
bugün arkadaşa gidicem gitmeden tıkabasa çorbamı ve yemeğimi yicem orada sadece azcık salata ve yeşilçey içmeyi düşünüyorum o bile çok
Canım madem et yiyemiyorsun o zaman bu diyeti boşuna yapma bu diyet sana göre deqil çünkü k.diyetinin olmazsa olmazı et ürünleridir o zaman sen sebze aqırlıklı bir diyet menüsü hazırla burdada bu konuda sana yardımcı olacak arkadaşlar vardır ama bnm konumun dışında canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?