70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım maşallah güzel gidiyorsun ama öğleni atlamışsın akşama
yüklenmişsin birde öğün araların olursa bence süper
kolay gelsin

benim aslında kilo almamın sebebi bu yaa
hatayı burda yapıyorum:26:
aç kalıp kalıp sonra bi anda yemeğe yükleniorum
kendime çeki düzen vermem lazım

bende katılıyorum ark.lar grubumuzun kesin bu kurallara ihtiyacı var hatta bide herkesin rakibi olsun bence bu bizi dahada kamçılıcaktır diye düşünüyorum isteğe bağlı olmasın biz kadınlar böle konularda kıskanırız ya hani belki işe yararr rakibimiz kilo verdikçe biz yerimizde durmak istemeyizz sanırımm

kızlar benide alın aranıza
aslında bende bir süre b gruptaydım sonra bazı sebeplerden takip edemedim
önceden 78 kg ile katılmıştım aranıza bir ara 72 kiloya kadar indim hemde hiç diyet yapmadan
şu an 75 kiloyum ve çok canım sıkılıyor kafaya koydum bende zayıflıcam
ama kurallarınızı pek bilmiyorum biri bana özet geçerse çok sevinirim şimdiden herkese teşekkür ederim incecik, zayıf günleri grme umuduyla hepinize iyi geceler.haftaya yazarım kilomu.bay

iyi geceler :) bende en son 74tum ama çok uzun zamandan berı tatılmıyorum bi tartılayım artık bende baslasam iyi olacak zayıflamk ve egzersizlere..

bu hafta değilde sonrakı haftaya tekrar yazarım..biraz hastane işlerim varda..

selam kızlarrrrr :) :) bende aranıza katılabilirmiyim anladığım kadarıyla burda hergün ne yediğinizi yazıp birbiriniizin bilgilerinden faydalanıyorsunuz bende bundan sonra burda yazmak istiyorum =)

hoşgeldin canım aramıza

sudemcim hayatım bu hafta 4 gün misafirliğe gidicem ucundan başından yediğim halde etkilenicem onun için kendimi biraz karantinaya aldım sırf diyetim bozuluyor diye hiçbiyere gitmek istemiyorum :84:

kahvaltım
1 bardak su
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar peyniri
yeşilçay

bugün arkadaşa gidicem gitmeden tıkabasa çorbamı ve yemeğimi yicem orada sadece azcık salata ve yeşilçey içmeyi düşünüyorum o bile çok

günaydın canım...
sen 90kg dan 75e mi düştün?
çizelgende öyle görünüyor?:26:

maşşallah helal olsun bu listeye uyarsan

aslı nerde kızlar ya diyetisyene felan mı gitti hiç bu saate kalmazdı
rakibemi merak ettim

aysebaharcım ve ergınsenacım
baktıkça yemek yıyıp kılo almayın dıye avatarımı degıstrdım bu ıyılıgımı unutmayın.
şimdide baktıkça spor yapın da zayıflayın anacığım kadın bu yasında hala cıtır

Son düzenleme:
Merhabalar kızlar..
Haftasonu şehirdışında çalışan eşim geldi. hafta içi görüşemediğimiz için tüm haftasonunu ona ayırdım.dolayısı ile hiç yazamadım
yemek ve çikolatayı çok seven tombul kocam yüzünden tabi ki ipin ucunu kaçırdım dün akşamda yarım kadeh baileys içtim
hafta içi kendime daha kolay hakim olabiliyorum ama haftasonu böyle oluyo. ama moralimi bozmuyorum böylece hem ruhum hem vucudum rejim moduna girmiyordur belki
yakın zamanda bir iş seyahatine çıkacağım. gideceğim yer et yemekleri bol bir ülke. belki protein bazlı beslenirim bu şekilde..
bugun ki kahvaltım şöyle;
2 dilim ekmek
2 sahanda yumurta
bir domates,biraz zeytin peynir.
1 kupa çay

işten vakit buldukça yazacağım. mucks hepinizi öpüyorumm:89:

Son düzenleyen: Moderatör:
30 dk yürüyüş yaptım sabah

menüm ise:
sabah : 1 dilim beyaz ekmek,1 dilim beyaz peynir1 bardak 1 küp şekerli süt
ara :1 tane 2 si bir arada
öğle 4 kaşık kabak yemeği 2 kaşık beyaz makarna ve 1 kepçe sebze çorbası
ara 1 tane elma (büyük)
1 tane 3 ü bi0ra9rada
akşam fırında yağsız hamsi ve salata
gece :2 meyve

günaydın güzel bayanları
sudemcim nasılsın özledinmi beniiiiii kız ben çok özledim hepinizi dünden beri giremedim yaa bayağı alıştım buraya
kahvaltım 1 dil ekmek az peynir 3 zeytin 1 domates ve şekersiz çayy

arada 9 fındık 1 küçük ayva

öğlenede 2 fındık lahmacun (çok küçükler)ayran ve salata düşünüyorum

bugün temizliğim vardı evi dip köşe süpürdüm sildim sabah sporumuda yapmış oldum yaniii

şimdi kahvaltı yapıyorum....

çeyrek ekmek tost (yağsız)
1 salatalık (tuzsuz)
1 fincan yeşil çay (yarım küp şeker attım içine)
sporumu akşam yapıcam...

hepinize günaydın arkadaşlar.nasılsınız bakalım?
erginsenacım sen bu kadarcık şeyle nasıl yaşıyosun valla daynamam ben aferim sana canım.
dün ipin ucunu kaçırdım ama bugün yakalıyacağım
kahvaltım
1/2 domates
peynir
kızarmış ekmek
şekersiz çay
aferim bana 10 ünite yaptı.
bak kaptanım kızıyosun ama 1 kilo daha gitti.başaracağım ben bu sefer.
cleopatracım rakibem nasıl gidiyor?

arkadaşım aynı kilodayız..benimle aynı kiloda olanlarla rekabet halinde zayıflamak istiyorum. 74 olanlar p.tesi birlikte başlayalım[/QUOTE]

tamam başlayalım ben 1 kilo vermişim şuan 73 kiloyum

öğle menüm :
3 kaşık makarna
küçük bir kase yoğurt
yarım litre su

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…