kız özlemem mi canım rakibemigünaydıngüzel bayanları
sudemcim nasılsın özledinmi beniiiiiikız ben çok özledim hepinizi dünden beri giremedim yaa bayağı alıştım buraya
kahvaltım 1 dil ekmek az peynir 3 zeytin 1 domates ve şekersiz çayy
arada 9 fındık 1 küçük ayva
öğlenede 2 fındık lahmacun (çok küçükler)ayran ve salata düşünüyorum
bugün temizliğim vardı evi dip köşe süpürdüm sildim sabah sporumuda yapmış oldum yaniii
günaydın canım...
sen 90kg dan 75e mi düştün?
çizelgende öyle görünüyor?:26:
maşşallah helal olsun bu listeye uyarsan
aslı nerde kızlar ya diyetisyene felan mı gitti hiç bu saate kalmazdı
rakibemi merak ettim
aysebaharcım ve ergınsenacım
baktıkça yemek yıyıp kılo almayın dıye avatarımı degıstrdım bu ıyılıgımı unutmayın.
şimdide baktıkça spor yapın da zayıflayın anacığım kadın bu yasında hala cıtır
hepinize günaydın arkadaşlar.nasılsınız bakalım?
erginsenacım sen bu kadarcık şeyle nasıl yaşıyosun valla daynamam ben aferim sana canım.
dün ipin ucunu kaçırdım ama bugün yakalıyacağım
kahvaltım
1/2 domates
peynir
kızarmış ekmek
şekersiz çay
aferim bana 10 ünite yaptı.
bak kaptanım kızıyosun ama 1 kilo daha gitti.başaracağım ben bu sefer.
cleopatracım rakibem nasıl gidiyor?
bilgeeeeebiz senle aynı kilodayızzz cnm rakip olalımmmm?
ya ben açlıktan ölüyom ya buugn 1150 kalorı tuketıyom midem çok fena.açlıktan agresifleştım iyicecanım ramazan bayramında 74tüm köye gittim annem kızdıbi yedirdi bi yedirdi benim mide 10 günde büyüdü kendime gelen kadar 3 ay geçti 80.3 le 20gün önce yeniden başladım şimdi 75.3 üm 6 lı rakamları görmek için sabırsızlanıyorum
listenin alasını yaptım bugün sudemcim bana sena diyebilirsin ergin soyadım canımmmmm benimmmmm avatarını bizim içinmi deqiştirdin ayy çok teşekkür ederim canımmm
hiç sorma cumartesi yarım lavaşla 1.5 tane tatlı yedim diye kendimi karantinaya aldım ama inanın daha önce hiç bu kadar az yememiştim ama nasıl oluyorsa doyuyorum kızlarr :44:
rakibem yediklerime dıkkat ettiğim için mutluyum ama doymadıgım için sinirliyim napıcam bilmiyorumnabersiniz kızlarrr rakibemde burdaymış bende diyorum nereye kayboldu :26:
nasıl gidiyo diyetler benim güzel bu hafta güzel sonuçlar bekliyorum sporumuda yaptımmakşam yemeğimide yedim üstüne bi kahve içicem
meyve yemem belki kalorim yükselmesin
kız ara öğunleri niye atlıyon az da olsa bişey yiyip 6 ya tamamlasanamenüm
kahvaltı
1 su bardaqı su
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar
1 bardak yeşilçay
ara
yok
öqlen
1 tabak izmir köfte (arkadaşıma gidicem diye 2 gibi yedim öyle gittim)
ara
1 dilim böreqin dörtte biri
2-3 çatal patates salatası
yarım haşlanmış yumurta
yeşilçay (evden çıkmadan yemek yediğim için bunları bile zorla yedim)
akşam
yok
2-2.5 litre su
erginsenaa canım nasılsın menülerini yazmıyosun ben senden kopya çekiyorum azda olsa sana yakın yemeğe çalışıcam canım ricam yazmaya devam et bugün öğlende 2 küçük fındık lahmacun yedim akşamda balık salataa tam karbon. diyeti değil ama karbonu minumumda tutmaya çalışıyorum bu hafta
slmm dünyanınn en güzell ennnn çıtıııırrr adaylarıııı..anca girebildim bende bugun geç uyandım oyüzden öğlen bişi yemedim kahvaltıyla geçiştirdim. kahvaltımda
2dilim kızarılmış kepek ekmek
1 dilim beyaz peynir
2 tane siyah zeytin
1 bardak nesquikli süt( buna mecburum d vitamini eksilim var hemde bayaanesguiksizde içemiyorum )
akşamda;
1kepçe çorba suyu boll tanesi az olarak
2 dilim gene kızartılmış kepek ekmeği
2kaşıkta menemen yedim kızlarr
yatmadanda gene bi bardak sütümü içicem menüm bukadarlık saat 10 gibide sporuma başlıcam 1.30 saat öle işte
ya ben açlıktan ölüyom ya buugn 1150 kalorı tuketıyom midem çok fena.açlıktan agresifleştım iyice
rakibem yediklerime dıkkat ettiğim için mutluyum ama doymadıgım için sinirliyim napıcam bilmiyorum
kız ara öğunleri niye atlıyon az da olsa bişey yiyip 6 ya tamamlasana
süpersin ya çok az kalori almışsınn rakibemmmm benim bugün sporla olan tek ilgim 2 saat oturduğum yerden basket maçı izlemekti ama yarın 1,5 saat spor salonum var 40 dk fln aerobik-pilates kalanında da koşu bandından inmemekteyim şubata kadar 68 olmak gibi bi hedefim var bnm şahsen seni de beklerim 68 hedefime
nesquikte şeker var kilo vermekte zorlanırsın bizi mahveden şeker ve un ekmeklerini sadece sabah ye erimiyor sonra yediklerin depolanıyor..
canım nesguik yerine ne önerirsin peki bana? ztn şekeri bıraktım tamamen çaylarım şekersiz içiyorum pasta börek yemiyorum tuz ekstradan hiç kullanmıyorum yağıda kestim salataya bile az döküyorum ekmeğimde kepek ekmeği yada köy ekmeği alıyorum tam buğday olanlarını onlarıda hep kızartıp yiyorum kalorisi iice azalsın die.. ama süte başka çare bulamadım saf olarak içemiyorum
bilgecim ne çayı nede sütü asla şekersiz içemezdim haziranda bu diyete başlarken bizi yönlendiren arkadaş şeker kullanacaksan bu diyeti hiç yapma dedi bende çayı hayatımdan çıkardım çünkü şekersiz acı geliyor(hala daha) ama yerine bitki çayları aldım en çokta kuşburnu çayını seviyorum çok güzel bir tadı var hiçbişey eklemden içiyorum ama tane kuşburnu olacak kıpkırmızı suyu oluyor ve çok güzel tavsiye ederim süte gelince sütün asıl tadı şekersizmiş yeni yeni öqreniyorum asla içemem derdim bak bir dene çok seveceksin ısıt bir güzek yudum yudum içerken gerçek lezzeti bulacaksın canım tatlı çektiqinde sütün içine 2 tane çubuk tarçın atıp içiyordum şimdi tarçın sayısını bire indirdim yarım saat içinde tatlı isteqini geçiriyor nesguiki fakan boşwer çubuk tarçınla iç hem zayıflamaya müthiş etkisi var..
ohh ohh sende iisin cnm yaa ben evde yapıyorum sporumu ama spor salonu daha diktatör oluyoo evdeyken ayy yoruldum deme şansın varrevet evet beni sürüklee şubatı bilmem amaa 60 olucamm artık bahara kadar hiç taviz vermiyorum kendime mezun stresi sınavlarr ödevler sunumlar derken bi baktımm hooop 10 kiloyla beraber mezun olmuşumm 1 senede çıldırmamak elde değill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?