70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlarr işten yeni geldim yemeğimi yaptım yeni oturabildim.menüm şşöle idi:
sabah:1 bardak çay
1 dilim ekmek
peynir 3 tane zeytin
ara:3 tane yulaflı bisküvi
öğlen: yarım kase nohut
yarım kase türlü
3 kaşık yoğut
(ekmek yok)
ara:1 elma
akşam(daha yemedim):1 tabak ıspanak ve küçük bi kase çorba(ekmek yok)
gece de yarım elme yarım portakal ve mandalina yerim heralde (meyveyi kısamıyorum da)

kızlar sizce fazlamı yiyorum yaa.bi de çalışıyorum ve küçük çocuğum var spor yapamıyorum.mekik çekmeye çalışıyorum sadece.

kız özlemem mi canım rakibemi:18::18::18:
ben çok hırslıyım bu hafta bakalım becerecek miyim kocamla anlaşma yaptık ya.bir an önce kazanmak istiyorum

heyyyyyy selam kızlarrr =) lafo fazla uzatmıcam hemen konuya geliyorum...
dün gece 1 gibi uyudum sabah 7.45 uyanınca okula geç kalmıyım diye kahvaltı yalan oldu abi 1 muz yiyip çıktım 8.45 gibi böle minicik avucumun içi kadar bi peynirli poğaça aldım okula girmeden onu yedim 11-12 arası yarım simit-1 bardak şekersiz çay
13 de yine şekersiz çay ve 3-4 tane tuzlu çubuk kraker, 16 da yine şekersiz çay 1 bardak, 17.30 1 elma
18.00-18.15 1 kase mercimek çorbası,2 dilim kepek ekmeğiyle 3-4 ince dilim kaşarlı tost,domates

21.00-21.30 gibi de 1 meyve yemeyi düşüyorum kızlar yalnız baktım böle hepiniz benden az yiyosunuz sanırım benimki koruma programı gibi oluo =( bende azaltıcaamm bundan sonra bu arada benim sbah öğle akşam ara kavramım pek olmuyo her gün yemek saatim değişio nerdeyse okuldu etüddü spordu kurstu derken ben yinede 3-4 saate bir bişiler yemeye çalışıorum gördüğünüz gibi...

günaydın canım...
sen 90kg dan 75e mi düştün?
çizelgende öyle görünüyor?:26:

canım ramazan bayramında 74tüm köye gittim annem kızdı bi yedirdi bi yedirdi benim mide 10 günde büyüdü kendime gelen kadar 3 ay geçti 80.3 le 20gün önce yeniden başladım şimdi 75.3 üm 6 lı rakamları görmek için sabırsızlanıyorum

listenin alasını yaptım bugün sudemcim bana sena diyebilirsin ergin soyadım canımmmmm benimmmmm avatarını bizim içinmi deqiştirdin ayy çok teşekkür ederim canımmm

hiç sorma cumartesi yarım lavaşla 1.5 tane tatlı yedim diye kendimi karantinaya aldım ama inanın daha önce hiç bu kadar az yememiştim ama nasıl oluyorsa doyuyorum kızlarr :44:

nabersiniz kızlarrr rakibemde burdaymış bende diyorum nereye kayboldu :26:
nasıl gidiyo diyetler benim güzel bu hafta güzel sonuçlar bekliyorum sporumuda yaptımm akşam yemeğimide yedim üstüne bi kahve içicem
meyve yemem belki kalorim yükselmesin

bilgeeeee biz senle aynı kilodayızzz cnm rakip olalımmmm?

tamam canım ozmn rakibemsin seni seçtim pikaçuu oh ohhh negüsell kilocuklar vericezz beraberr hırs yaptıralım ama birbirimizee kilo alırsak olurda ayy canım olsun verirsin demek yokk böle nasıl gaza gelir insann gerçi çok şükür ben kilo almıyorumda bazen yerimde sayıyorum olsun ama senn tatlı tatlı kız yinede

menüm
kahvaltı
1 su bardaqı su
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar
1 bardak yeşilçay

ara
yok

öqlen
1 tabak izmir köfte (arkadaşıma gidicem diye 2 gibi yedim öyle gittim)

ara
1 dilim böreqin dörtte biri
2-3 çatal patates salatası
yarım haşlanmış yumurta
yeşilçay (evden çıkmadan yemek yediğim için bunları bile zorla yedim)

akşam
yok

2-2.5 litre su

erginsenaa canım nasılsın menülerini yazmıyosun ben senden kopya çekiyorum azda olsa sana yakın yemeğe çalışıcam canım ricam yazmaya devam et bugün öğlende 2 küçük fındık lahmacun yedim akşamda balık salataa tam karbon. diyeti değil ama karbonu minumumda tutmaya çalışıyorum bu hafta

slmm dünyanınn en güzell ennnn çıtıııırrr adaylarıııı.. anca girebildim bende bugun geç uyandım oyüzden öğlen bişi yemedim kahvaltıyla geçiştirdim. kahvaltımda
2dilim kızarılmış kepek ekmek
1 dilim beyaz peynir
2 tane siyah zeytin
1 bardak nesquikli süt( buna mecburum d vitamini eksilim var hemde bayaa nesguiksizde içemiyorum )
akşamda;
1kepçe çorba suyu boll tanesi az olarak
2 dilim gene kızartılmış kepek ekmeği
2kaşıkta menemen yedim kızlarr
yatmadanda gene bi bardak sütümü içicem menüm bukadarlık saat 10 gibide sporuma başlıcam 1.30 saat öle işte

süpersin ya çok az kalori almışsınn rakibemmmm benim bugün sporla olan tek ilgim 2 saat oturduğum yerden basket maçı izlemekti ama yarın 1,5 saat spor salonum var 40 dk fln aerobik-pilates kalanında da koşu bandından inmemekteyim şubata kadar 68 olmak gibi bi hedefim var bnm şahsen seni de beklerim 68 hedefime

ya ben açlıktan ölüyom ya buugn 1150 kalorı tuketıyom midem çok fena.açlıktan agresifleştım iyice

rakibem yediklerime dıkkat ettiğim için mutluyum ama doymadıgım için sinirliyim napıcam bilmiyorum

kız ara öğunleri niye atlıyon az da olsa bişey yiyip 6 ya tamamlasana

teşekkür ederim sen nasılsın olur canım tam listemi her akşam yazmaya çalışırım bu diyetin olmazsa olmazı şeker kesinlikle yasak çayı şekersiz içmelisin eqer şekerden vazgeçemezsen bu diyeti boşuna yapmış olursun 1 tane kesme şekerde 12 karbon var düşün artık..(çikolata tatlı falanda yasak çok canın isterse light tatlı ye ben öyle yapıyorum yada sütün içine çubuk tarçın katıp içiyorum)

nesquikte şeker var kilo vermekte zorlanırsın bizi mahveden şeker ve un ekmeklerini sadece sabah ye erimiyor sonra yediklerin depolanıyor..

canım 10.5ta evden çıktım kuaföre gittim sadece kahvaltı yapmıştım eve 1.5ta geldim izmir köfte yiyip arkadaşa gittim üstüne ordada yedim akşama yicek halim kalmadı acaip tokum midem çok küçüldü sanırım..

ohh ohh sende iisin cnm yaa ben evde yapıyorum sporumu ama spor salonu daha diktatör oluyoo evdeyken ayy yoruldum deme şansın varr evet evet beni sürüklee şubatı bilmem amaa 60 olucamm artık bahara kadar hiç taviz vermiyorum kendime mezun stresi sınavlarr ödevler sunumlar derken bi baktımm hooop 10 kiloyla beraber mezun olmuşumm 1 senede çıldırmamak elde değill

nesquikte şeker var kilo vermekte zorlanırsın bizi mahveden şeker ve un ekmeklerini sadece sabah ye erimiyor sonra yediklerin depolanıyor..

canım nesguik yerine ne önerirsin peki bana? ztn şekeri bıraktım tamamen çaylarım şekersiz içiyorum pasta börek yemiyorum tuz ekstradan hiç kullanmıyorum yağıda kestim salataya bile az döküyorum ekmeğimde kepek ekmeği yada köy ekmeği alıyorum tam buğday olanlarını onlarıda hep kızartıp yiyorum kalorisi iice azalsın die.. ama süte başka çare bulamadım saf olarak içemiyorum

bilgecim ne çayı nede sütü asla şekersiz içemezdim haziranda bu diyete başlarken bizi yönlendiren arkadaş şeker kullanacaksan bu diyeti hiç yapma dedi bende çayı hayatımdan çıkardım çünkü şekersiz acı geliyor(hala daha) ama yerine bitki çayları aldım en çokta kuşburnu çayını seviyorum çok güzel bir tadı var hiçbişey eklemden içiyorum ama tane kuşburnu olacak kıpkırmızı suyu oluyor ve çok güzel tavsiye ederim süte gelince sütün asıl tadı şekersizmiş yeni yeni öqreniyorum asla içemem derdim bak bir dene çok seveceksin ısıt bir güzek yudum yudum içerken gerçek lezzeti bulacaksın canım tatlı çektiqinde sütün içine 2 tane çubuk tarçın atıp içiyordum şimdi tarçın sayısını bire indirdim yarım saat içinde tatlı isteqini geçiriyor nesguiki fakan boşwer çubuk tarçınla iç hem zayıflamaya müthiş etkisi var..

tamam canım çok sağol geceki sütümü şekersiz denicem bide light süt içiyorum ztn yağsız olsun die su gibi oda mübarek umarım alışırım bendeee

ah ahh canım yaaa... bende bahara kadar 58 olcam yani mayısa kadar fln çok kararlıyım bu kez... bende aslında 2008 yılında 62-63 kilo çıtı pıtı bişidimm o zaman adım kilolu değil balık etliydi boyumda 1.66 ydı... ama 9.sınıfa bir başladım... oks stresi kalktı,okulumun yemek düzeni berbat fast food ve yemekhane de yesen bile en az 1000-1200 kalori veriyo sırf öğle yemeği en az... o sene 15 kilo birden aldım! bi baktım 78 im! 2 beden birden büyümüşüm! o yaz nerdeyse aç kalarak 10 kilo verip 68 e indim 3 ayda sonra takıldım okullar geri açılınca da 72 oldum yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…