menüm
kahvaltı
1 su bardaqı su
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar
1 bardak yeşilçay
ara
yok
öqlen
1 tabak izmir köfte (arkadaşıma gidicem diye 2 gibi yedim öyle gittim)
ara
1 dilim böreqin dörtte biri
2-3 çatal patates salatası
yarım haşlanmış yumurta
yeşilçay (evden çıkmadan yemek yediğim için bunları bile zorla yedim)
akşam
yok
2-2.5 litre su
tamam canım çok sağol geceki sütümü şekersiz denicem bide light süt içiyorum ztn yağsız olsun die su gibi oda mübarek umarım alışırım bendeee
yaaaaaaaaaaa çok korkuyorum yakında görünmez olacaksın valla.çok az yiyorsun bence bu kadar az kendine zarar verir.vücut dengen bozulur.canımsın vallahi kıskançlıktan falan demiyorum.sakın yanlış anlama.
kızlar benide alın aranıza
aslında bende bir süre b gruptaydım sonra bazı sebeplerden takip edemedim
önceden 78 kg ile katılmıştım aranıza bir ara 72 kiloya kadar indim hemde hiç diyet yapmadan
şu an 75 kiloyum ve çok canım sıkılıyor kafaya koydum bende zayıflıcam
ama kurallarınızı pek bilmiyorum biri bana özet geçerse çok sevinirim şimdiden herkese teşekkür ederim incecik, zayıf günleri grme umuduyla hepinize iyi geceler.haftaya yazarım kilomu.bay
merhaba arkadaşım benide aranıza alırmısınız.listene benide ekle lütfen. son tartıldığımda 73.800 dü. hedefim 12 kilo vermek.sizin desteğinizle inşallah hedefimize ulaşacağız...
iyi geceler :) bende en son 74tum ama çok uzun zamandan berı tatılmıyorum bi tartılayım artık bende baslasam iyi olacak zayıflamk ve egzersizlere..
bu hafta değilde sonrakı haftaya tekrar yazarım..biraz hastane işlerim varda..
14.01.2011 TARİHLİ LİSTE
ephedraurora:78,4
cleopatra:78
dilalayka:77,8
mektup:77,1
sudem34:76,7
nenenenene:76
erginsena:75,8
denizeliklim:75
shryvz:74,5
foni:74,4
asl35:74
gül78:74
munise19:73,8
nilimben:73
mountainmist:72,3
bilge:72
independent:72
ayşebahar:71,2
meloş85:71
rahimefunda:64,1
ezgiilknur,zeliha42,efsa,idealist,htc80,anna-maria,elvin06,iden
listemde olupta kilo bildirimi yapmayan arkadaşlardır.
hoşgeldin nilimben çok sessiz gene topikyada ben yarasa gibi yaşıyorum gece varım gündüz yok
CANIM HOŞBULDUM ;YOK OLURMU ESAS BEN BUGÜN PEK YOKTUM SENİN MESAJLARINIDA OKUDUM
VALLA BEN 2 ÇOCUKTAN ANCAK İZİN ALIP GİREBİLİYORUM .O DA ONLAR UYUYUNCA BU SAATLERE DENK GELİYOR.
BUGÜN HARİKAYMIŞSINIZ BİZİM GRUP İNŞALLAH BİR HAFTA BÖYLE DEVAM EDER.DAHA Bİ HIRSLI
GÖRDÜM BUGÜN HERKESİ.MAŞALLAHHHHHH:nazar
merhabalar kızlar..
Haftasonu şehirdışında çalışan eşim geldi. Hafta içi görüşemediğimiz için tüm haftasonunu ona ayırdım.dolayısı ile hiç yazamadım
yemek ve çikolatayı çok seven tombul kocam yüzünden tabi ki ipin ucunu kaçırdımDün akşamda yarım kadeh baileys içtim
Hafta içi kendime daha kolay hakim olabiliyorum ama haftasonu böyle oluyo. Ama moralimi bozmuyorum böylece hem ruhum hem vucudum rejim moduna girmiyordur belki
Yakın zamanda bir iş seyahatine çıkacağım. Gideceğim yer et yemekleri bol bir ülke. Belki protein bazlı beslenirim bu şekilde..
Bugun ki kahvaltım şöyle;
2 dilim ekmek
2 sahanda yumurta
bir domates,biraz zeytin peynir.
1 kupa çay
işten vakit buldukça yazacağım. Mucks hepinizi öpüyorumm:89:
30 dk yürüyüş yaptım sabah
menüm ise:
Sabah : 1 dilim beyaz ekmek,1 dilim beyaz peynir1 bardak 1 küp şekerli süt
ara :1 tane 2 si bir arada
öğle 4 kaşık kabak yemeği 2 kaşık beyaz makarna ve 1 kepçe sebze çorbası
ara 1 tane elma (büyük)
1 tane 3 ü bi0ra9rada
akşam fırında yağsız hamsi ve salata
gece :2 meyve
benim kahvaltım. Biraz dil birazda çeçil peynir.3 domates kepek ekmek.
günaydınGüzel bayanları
Sudemcim nasılsın özledinmi beniiiiiiKız ben çok özledim hepinizi dünden beri giremedim yaa bayağı alıştım buraya
Kahvaltım 1 dil ekmek az peynir 3 zeytin 1 domates ve şekersiz çayy
arada 9 fındık 1 küçük ayva
öğlenede 2 fındık lahmacun (çok küçükler)ayran ve salata düşünüyorum
bugün temizliğim vardı evi dip köşe süpürdüm sildim sabah sporumuda yapmış oldum yaniii
şimdi kahvaltı yapıyorum....
çeyrek ekmek tost (yağsız)
1 salatalık (tuzsuz)
1 fincan yeşil çay (yarım küp şeker attım içine)
sporumu akşam yapıcam...
hepinize günaydın arkadaşlar.nasılsınız bakalım?
Erginsenacım sen bu kadarcık şeyle nasıl yaşıyosun valla daynamam ben aferim sana canım.
Dün ipin ucunu kaçırdım ama bugün yakalıyacağım
kahvaltım
1/2 domates
peynir
kızarmış ekmek
şekersiz çay
aferim bana 10 ünite yaptı.
Bak kaptanım kızıyosun ama 1 kilo daha gitti.başaracağım ben bu sefer.
Cleopatracım rakibem nasıl gidiyor?
slm kızlarr işten yeni geldim yemeğimi yaptım yeni oturabildim.menüm şşöle idi:
Sabah:1 bardak çay
1 dilim ekmek
peynir 3 tane zeytin
ara:3 tane yulaflı bisküvi
öğlen: Yarım kase nohut
yarım kase türlü
3 kaşık yoğut
(ekmek yok)
ara:1 elma
akşam(daha yemedim):1 tabak ıspanak ve küçük bi kase çorba(ekmek yok)
gece de yarım elme yarım portakal ve mandalina yerim heralde (meyveyi kısamıyorum da)
kızlar sizce fazlamı yiyorum yaa.bi de çalışıyorum ve küçük çocuğum var spor yapamıyorum.mekik çekmeye çalışıyorum sadece.
heyyyyyy selam kızlarrr =) lafo fazla uzatmıcam hemen konuya geliyorum...
Dün gece 1 gibi uyudum sabah 7.45 uyanınca okula geç kalmıyım diye kahvaltı yalan oldu abi 1 muz yiyip çıktım 8.45 gibi böle minicik avucumun içi kadar bi peynirli poğaça aldım okula girmeden onu yedim 11-12 arası yarım simit-1 bardak şekersiz çay
13 de yine şekersiz çay ve 3-4 tane tuzlu çubuk kraker, 16 da yine şekersiz çay 1 bardak, 17.30 1 elma
18.00-18.15 1 kase mercimek çorbası,2 dilim kepek ekmeğiyle 3-4 ince dilim kaşarlı tost,domates
21.00-21.30 gibi de 1 meyve yemeyi düşüyorum kızlar yalnız baktım böle hepiniz benden az yiyosunuz sanırım benimki koruma programı gibi oluo =( bende azaltıcaamm bundan sonra bu arada benim sbah öğle akşam ara kavramım pek olmuyo her gün yemek saatim değişio nerdeyse okuldu etüddü spordu kurstu derken ben yinede 3-4 saate bir bişiler yemeye çalışıorum gördüğünüz gibi...
menüm
kahvaltı
1 su bardaqı su
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar
1 bardak yeşilçay
ara
yok
öqlen
1 tabak izmir köfte (arkadaşıma gidicem diye 2 gibi yedim öyle gittim)
ara
1 dilim böreqin dörtte biri
2-3 çatal patates salatası
yarım haşlanmış yumurta
yeşilçay (evden çıkmadan yemek yediğim için bunları bile zorla yedim)
akşam
yok
2-2.5 litre su
slmm dünyanınn en güzell ennnn çıtıııırrr adaylarıııı..Anca girebildim bende bugun geç uyandım oyüzden öğlen bişi yemedim kahvaltıyla geçiştirdim. Kahvaltımda
2dilim kızarılmış kepek ekmek
1 dilim beyaz peynir
2 tane siyah zeytin
1 bardak nesquikli süt( buna mecburum d vitamini eksilim var hemde bayaanesguiksizde içemiyorum )
akşamda;
1kepçe çorba suyu boll tanesi az olarak
2 dilim gene kızartılmış kepek ekmeği
2kaşıkta menemen yedim kızlarr
yatmadanda gene bi bardak sütümü içicem menüm bukadarlık saat 10 gibide sporuma başlıcam 1.30 saat öle işte
bugün yediklerim...
Sabah: çeyrek ekmek kaşarlı tost (yağsız)
1 fincan yeşil çay
1 salatalık
öğle : 3 kaşık makarna
küçük bir kase yoğurt
yarım litre su
ara: 1 dilim kek
Akşam: 1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt
belki yatmadan önce 1 muz veya yarım elma yerimm..
[ı][sıze=2]mrblarrr nasılsınızz masallah herkes süper gidiyo hep devam eder inşşş[/sıze][/ı]
[ı][sıze=2][/sıze][/ı]
[ı][sıze=2]nilimben kusura bakma bildirim yapamadım ama cuma yaparım yeniden dediklerine katılıyorummm ben inşş eskisi gibi gelirim hep kkya[/sıze][/ı]
saol canımmmm hiç sorma yaaa eşimle pc yüzünden az itişiyozdacanım nasılsın nerelerdesin
saol canımmmm hiç sorma yaaa eşimle pc yüzünden az itişiyozdao varken gelimiyorum aksattım baya ama resti çekti moral bozdukca bogaza gidiyo ve kilo alaıcam heralde sporuda aksatım ama sabah yeniden bi ben geliyo inşşş sen nasılsın bebişlerin nasıl canım diyetin nasıl senin iyidir inşşşş
ayyy bende de var 2 tane canım çok iyi anlıyorum seniiallah kolaylık versin bebişlerinede saglık canımHOŞ GELDİN CANIM TEKRAR BAŞLAMAN ÇOK GÜZEL YILMAK YOK
BAHARA NE KALDI ŞURDA 3 AY VAR HAYATIM.BOZMAK YOK OK?
BENDE ÇOCUKLARDANFIRSATIM OLURSA KAPIYORUM PC Yİ 73 KİLO OLDUM CANIM
AMA BU HAFTA DAHA BİR HIRSLIYIZ GRUPÇA BAKALIM BU HAFTA SONU NELER OLCAK
BEN KAÇIYORUM CANIM KİB İYİ GECELER YARIN GÖRÜŞMEK ÜZERE:54:
kaptanımmmmm ben sonuna kadar varım hepsini kabul ediyorummmm ceza süpermiş bence1:)kilo bildirimi cuma günleri yapılacak fakat cuma yapamam diyenler bir gün önceden bildirimlerini yapacak
2:)bu hafta kilo bildirimi yapıp ,diğer hafta bildirimde bulunmayanlar diskalifiye olacaktır.
3:)günlük belirlediğiniz menüler yazılacak (tabi bilgisayarı müsait olanlar için buna pek zorlama yok)çünkü evinde olmayan arkadaşlar da olabilir.
4:)haftalık minumum ne kadar kilo vermemiz gerektiği belirlenecek ve bunu başaramayan arkadaşlar
spor cezası alacak(örneğin:100mekik)
KIZLAR BU HAFTA MİNUMUM 300GR DESEK KABUL EDERMİSİNİZ?
1:)kilo bildirimi cuma günleri yapılacak fakat cuma yapamam diyenler bir gün önceden bildirimlerini yapacak
2:)bu hafta kilo bildirimi yapıp ,diğer hafta bildirimde bulunmayanlar diskalifiye olacaktır.
3:)günlük belirlediğiniz menüler yazılacak (tabi bilgisayarı müsait olanlar için buna pek zorlama yok)çünkü evinde olmayan arkadaşlar da olabilir.
4:)haftalık minumum ne kadar kilo vermemiz gerektiği belirlenecek ve bunu başaramayan arkadaşlar
yeni gelen arkadaşlar listeye ekledim sizi.bu hafta uygulamaya karar verdiğimiz bazı kurallarımız var;
1:)kilo bildirimi cuma günleri yapılacak fakat cuma yapamam diyenler bir gün önceden bildirimlerini yapacak
spor cezası alacak(örneğin:100mekik:26:)[/COLOR
kızlar bu hafta minumum 300gr desek kabul edermisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?