70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaaaaaaaaaaa çok korkuyorum yakında görünmez olacaksın valla.çok az yiyorsun bence bu kadar az kendine zarar verir.vücut dengen bozulur.canımsın vallahi kıskançlıktan falan demiyorum.sakın yanlış anlama.

Bugün yediklerim...

Sabah: çeyrek ekmek kaşarlı tost (yağsız)
1 fincan yeşil çay
1 salatalık

öğle : 3 kaşık makarna
küçük bir kase yoğurt
yarım litre su

ara: 1 dilim kek

akşam: 1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt

belki yatmadan önce 1 muz veya yarım elma yerimm..

Son düzenleme:
tamam canım çok sağol geceki sütümü şekersiz denicem bide light süt içiyorum ztn yağsız olsun die su gibi oda mübarek umarım alışırım bendeee

bilgecim light süt içmene gerek yok hem light ürünlerin karbonhidratı çok yüksek oluyor tadı nasıldır hiç bilmiyorum ben normal süt içiyorum light olarak sadece lihgt çamlıca gazoz içiyorum light kolada içilebilir deqerleri 0 bu iki ürünün dışında diqer içecekleri içmeyin içinde şeker var kilo aldırır..

yaaaaaaaaaaa çok korkuyorum yakında görünmez olacaksın valla.çok az yiyorsun bence bu kadar az kendine zarar verir.vücut dengen bozulur.canımsın vallahi kıskançlıktan falan demiyorum.sakın yanlış anlama.

est. bitanem bu aralar böyle denk geldi ama demin canım bişeyler yemek istedi 3-5 tane hamsi attım ızgaraya birazdan onu yicem deqeri 0 istediğin kadar ye küçük bir ızgaram var böyle durumlarda hayat kurtarıyor yaqda kızartıp kilo alacaqıma böyle yapıyorum balıklarda rastgitti akşam pazardan alıp ayıklamıştım yarın için bi kısmını yemek erken nasip oldu ..

merhaba arkadaşım benide aranıza alırmısınız.listene benide ekle lütfen. son tartıldığımda 73.800 dü. hedefim 12 kilo vermek.sizin desteğinizle inşallah hedefimize ulaşacağız...

hoşgeldiniz kızlar sizide ekliyorum listeye KASVETLİ canım haftaya pazartesi başlarsın bizimle o zaman
geçmiş olsun

yeni gelen arkadaşlar listeye ekledim sizi.bu hafta uygulamaya karar verdiğimiz bazı kurallarımız var;
1:)kilo bildirimi cuma günleri yapılacak fakat cuma yapamam diyenler bir gün önceden bildirimlerini yapacak
2:)bu hafta kilo bildirimi yapıp ,diğer hafta bildirimde bulunmayanlar diskalifiye olacaktır.
3:)günlük belirlediğiniz menüler yazılacak (tabi bilgisayarı müsait olanlar için buna pek zorlama yok)çünkü evinde olmayan arkadaşlar da olabilir.
4:)haftalık minumum ne kadar kilo vermemiz gerektiği belirlenecek ve bunu başaramayan arkadaşlar
spor cezası alacak(örneğin:100mekik:26:)

KIZLAR BU HAFTA MİNUMUM 300GR DESEK KABUL EDERMİSİNİZ?

hoşgeldin nilimben çok sessiz gene topik yada ben yarasa gibi yaşıyorum gece varım gündüz yok

CANIM HOŞBULDUM ;YOK OLURMU ESAS BEN BUGÜN PEK YOKTUM SENİN MESAJLARINIDA OKUDUM
VALLA BEN 2 ÇOCUKTAN ANCAK İZİN ALIP GİREBİLİYORUM .O DA ONLAR UYUYUNCA BU SAATLERE DENK GELİYOR.
BUGÜN HARİKAYMIŞSINIZ BİZİM GRUP İNŞALLAH BİR HAFTA BÖYLE DEVAM EDER.DAHA Bİ HIRSLI
GÖRDÜM BUGÜN HERKESİ.MAŞALLAHHHHHH:nazar

ee anne olmak koly değil tabiki olsun cnm ben hep buralardayım evet evet süper gidio bu hafta bakalım inş. kimse bozmaz bu gidişi yarın erken kalkıcam cnm hastaneye gidicem ben yatıyorum şimdilik ii geceler sana cnm benimm görüşürüz

benim kahvaltım. Biraz dil birazda çeçil peynir.3 domates kepek ekmek.

şimdi kahvaltı yapıyorum....

çeyrek ekmek tost (yağsız)
1 salatalık (tuzsuz)
1 fincan yeşil çay (yarım küp şeker attım içine)
sporumu akşam yapıcam...

arkadaşlar müthişsiniz ya inanamıyorum size süpersinizzzz...
Haftanın ilk günü için bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum

mrblarrr nasılsınızz masallah herkes süper gidiyo hep devam eder inşşş

nilimben kusura bakma bildirim yapamadım ama cuma yaparım yeniden dediklerine katılıyorummm ben inşş eskisi gibi gelirim hep kkya

canım nasılsın nerelerdesin

canım nasılsın nerelerdesin
saol canımmmm hiç sorma yaaa eşimle pc yüzünden az itişiyozda o varken gelimiyorum aksattım baya ama resti çekti moral bozdukca bogaza gidiyo ve kilo alaıcam heralde sporuda aksatım ama sabah yeniden bi ben geliyo inşşş sen nasılsın bebişlerin nasıl canım diyetin nasıl senin iyidir inşşşş

HOŞ GELDİN CANIM TEKRAR BAŞLAMAN ÇOK GÜZEL YILMAK YOK
BAHARA NE KALDI ŞURDA 3 AY VAR HAYATIM.BOZMAK YOK OK?
BENDE ÇOCUKLARDAN FIRSATIM OLURSA KAPIYORUM PC Yİ 73 KİLO OLDUM CANIM
AMA BU HAFTA DAHA BİR HIRSLIYIZ GRUPÇA BAKALIM BU HAFTA SONU NELER OLCAK
BEN KAÇIYORUM CANIM KİB İYİ GECELER YARIN GÖRÜŞMEK ÜZERE:54
:

1:)kilo bildirimi cuma günleri yapılacak fakat cuma yapamam diyenler bir gün önceden bildirimlerini yapacak
2:)bu hafta kilo bildirimi yapıp ,diğer hafta bildirimde bulunmayanlar diskalifiye olacaktır.
3:)günlük belirlediğiniz menüler yazılacak (tabi bilgisayarı müsait olanlar için buna pek zorlama yok)çünkü evinde olmayan arkadaşlar da olabilir.
4:)haftalık minumum ne kadar kilo vermemiz gerektiği belirlenecek ve bunu başaramayan arkadaşlar
spor cezası alacak(örneğin:100mekik)

KIZLAR BU HAFTA MİNUMUM 300GR DESEK KABUL EDERMİSİNİZ?

ayyy bende de var 2 tane canım çok iyi anlıyorum seniiallah kolaylık versin bebişlerinede saglık canım
evet canımm yılmak yokkk maşallah yeni arkadaşlar süperlerrr evet az kaldı 3 ayy ve kilo vermek lazımmmmm inşş hepimiz verecegiz canımmm tamam canım k.i.b iyi geceler görüşürüz :79::79:
kaptanımmmmm ben sonuna kadar varım hepsini kabul ediyorummmm ceza süpermiş bence

günaydın hanımlarrr
nasılsınız moraller nasıl ben iyi gidiyorum şimdilik inş. cuma günü tartıda beni senindirirse değmeyin keyfimee

kaptan ben hepsini kabul ediyorum ceza az bile bence 50de şınav olsun
biz başka türlü kurtulamıycaz bu fazlalıklardan

kahvaltımı yaptım masamı toplayım bide yeşilçay içiyim sporumuda yapıcam öğlende biyere gidecem 25 dk o zaman yürüycem ohhhhhh

görüşürüzz hanımlarrrr

300qr. bence gayet iyi fazlasında arkadaşlar zorlanabilir herkes aynı oranda kilo veremez 100 mekiqi ben fazla buldum birden çok aqır gelir mekik çekmek zor iş küçük küçük başlasak mesela hergün 20 mekik çeksek haftada 140 mekik eder ayrıca hergün yapma alışkanlıqı kazanmış oluruz..

günaydı arkadaşlar sabah kahvaltım aynı yumurta peynir ve yeşilçay akşam son anda balık ızgara yiyince sabah bunları bile yemek istemedi canım zorla yedimm..

ßana uyar cicimmm

herkese günaydınnnnnnnnn...
şimdi bi qüzel hapımı içicemmmm
bu arada minik kuşumun karnını doyurucam...
sonra ben kahvaltı edicemm
yarım saat sonra yediklerimi yazarım :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…