70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydı arkadaşlar sabah kahvaltım aynı yumurta peynir ve yeşilçay akşam son anda balık ızgara yiyince sabah bunları bile yemek istemedi canım zorla yedimm..

GÜNAYDINNN.ahhh ahh keşke biri de benim iştahımı kesse de canım bişey istemese yaa.süpersin arkadaşım maşallah

bu gün evdeyim bebişimi uyuttum şimdi kahvaltı yapıp temizlik yapıcam yine misafirim varrr.karnımı doyurayım da çoookkk az yiyeyim o muhteşem hamur işlerinden

bu gün evdeyim bebişimi uyuttum şimdi kahvaltı yapıp temizlik yapıcam yine misafirim varrr.karnımı doyurayım da çoookkk az yiyeyim o muhteşem hamur işlerinden

canım yaptıqın hamur işi çeşitlerinden bir parmak kalınlıqında kes ve onları ye sakın başka yeme sonra pişman olursun bunları yemeden önce bir tabak çorba iç karnını doyur ozaman zaten doyarsın ve dediğim kadar hamur işini ancak yersin boooollll iradeler

canım ööle yapıcam zaten kararlıyım çoookk az yiyicem.çoookk teşekkür ederim sana tatlım bu yöntem güzel hem yiyosun hem az yiyosun

canım ööle yapıcam zaten kararlıyım çoookk az yiyicem.çoookk teşekkür ederim sana tatlım bu yöntem güzel hem yiyosun hem az yiyosun

evet canım gerçekten hem güzel hemde çok etkili bir yöntem dün bende arkadaşa gittim gitmeden 1 tabak bol sulu izmir köfte yedim öyle gittim orda börekteb bir parmak kadar kestim 1 yemek kaşıqı kadar salata aldım ve bir iki dilimde haşlanmış yumurta yedim ama dikkat et ayrı bir tabaqa başında böl bunları yoksa tabakta olursa diqerleri yemek istesin her zaman ayırmalısın canımm ve gittiğin yerde önce su iç sonra ye farkı göreceksin :79:

Sevgili independent çok güzel bir hedef belirlemişsin. seninle aşağı yukarı aynı kilodayız. bende çok isterdim 68 i görmek şubatta.
bir bakmışsın yaza da 60 ı görmüşüz aman allahım ne güzel olurdu

Arkadaşlar dünki menümü yazıyorum ögle dahil.

ögleyin. 1 kase domates çorbası
iki kaşık yogurt
bir tabak sulu köfte
bol salata

ara : bir dilim ekmek iki parça kaşar peyniri 1 elma

akşam : bir kupa çorba çok az karnıbahar yemeği.
ara : bir fincan yeşilçay sirkeli suyum

öğünlerim çok mu fazla ? şimdi yazınca gözüme çok görünüyor yaa

Son düzenleyen: Moderatör:
bu sabahki kahvaltım.
iki adet haşlanmış yumurta
bir domates
bir kupa çay
zeytin peynir vs.
3 dilim uno ekmek ( evet ekmeği abarttım ama tüm gün bir daha ekmek yemiyorum )

kahvaltımı yaptım şimdi...
1 innnnncecikkk dilim kek
çeyrek ekmek kaşarlı tost (yağsız)
1 fincan yeşil çay

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende geldim kabul ederseniz kilom 74 boyumda kısa bugün başladım az yemeğe diyet demiyorum beni kasıyooo az yicem bide acıktıkça yicem acıkmadan bişi yemicem yanlış olabilir ama ben yedikçe yiyesim geliyor lütfen desteklerinizi bekliyorummm:80:

birde bu kilo cetvelini nasıl yapıyorsunuz belki gördükçe motive olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…