herkese günaydınnnnnnnnn...
şimdi bi qüzel hapımı içicemmmm
bu arada minik kuşumun karnını doyurucam...
sonra ben kahvaltı edicemm
yarım saat sonra yediklerimi yazarım :82:
günaydı arkadaşlar sabah kahvaltım aynı yumurta peynir ve yeşilçay akşam son anda balık ızgara yiyince sabah bunları bile yemek istemedi canım zorla yedimm..
GÜNAYDINNN.ahhh ahh keşke biri de benim iştahımı kesse de canım bişey istemese yaa.süpersin arkadaşım maşallah
bu gün evdeyim bebişimi uyuttum şimdi kahvaltı yapıp temizlik yapıcam yine misafirim varrr.karnımı doyurayım da çoookkk az yiyeyim o muhteşem hamur işlerinden
canım yaptıqın hamur işi çeşitlerinden bir parmak kalınlıqında kes ve onları ye sakın başka yeme sonra pişman olursunbunları yemeden önce bir tabak çorba iç karnını doyur ozaman zaten doyarsın ve dediğim kadar hamur işini ancak yersin boooollll iradeler
canım ööle yapıcam zaten kararlıyım çoookk az yiyicem.çoookk teşekkür ederim sana tatlım bu yöntem güzel hem yiyosun hem az yiyosun
Sevgili independent çok güzel bir hedef belirlemişsin. seninle aşağı yukarı aynı kilodayız. bende çok isterdim 68 i görmek şubatta.süpersin ya çok az kalori almışsınn rakibemmmm benim bugün sporla olan tek ilgim 2 saat oturduğum yerden basket maçı izlemekti ama yarın 1,5 saat spor salonum var 40 dk fln aerobik-pilates kalanında da koşu bandından inmemekteyim şubata kadar 68 olmak gibi bi hedefim var bnm şahsen seni de beklerim 68 hedefime
Sevgili independent çok güzel bir hedef belirlemişsin. seninle aşağı yukarı aynı kilodayız. bende çok isterdim 68 i görmek şubatta.
bir bakmışsın yaza da 60 ı görmüşüz aman allahım ne güzel olurdu
kahvaltımı yaptım şimdi...
1 innnnncecikkk dilim kek
çeyrek ekmek kaşarlı tost (yağsız)
1 fincan yeşil çay
meraba arkadaşlar nasıl gidiyor ben tam adapte olamadım
haklısın canım ama napim çok qüzel qörünüyorduukek olmasaymış daha iyiymiş ama yinede fena deqil..
meraba arkadaşlar nasıl gidiyor ben tam adapte olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?