70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aramıza hoşqeldin tatlım...
yediklerini burada bizimle paylaşırsan daha qüzel olur
birbirimizin yanlışını doğrusunu düzeltiyoruz :)
cuma qünleri de kaç kilo verdiğimizi yazıyoruz
kolay qelsin

hoş geldin canım listemize ekliyorum ,burda bazı kurallarımız var .kolay gelsin

Ephedrauraro:78,4
cleopatra:78
dilalayka:77,8
mektup:77,1
sudem34:76,7
nenenenene:76
erginsena:75,8
denizeliklim:75
shryvz:74,5
foni:74,4
asl35:74
gül78:74
cenera:74
munise19:73,8
nilimben:73
mountainmist:72,3
bilge:72
independent:72
ayşebahar:71,2
meloş85:71
rahimefunda:64,1
ezgiilknur:?????canım başlangıç kilonu bildirirmisin

canım bu sadece ceza alanlar için;caydırıcı olması şart.bizim haftalık belirlediğimiz
spor aktivesi değil.ama senin dediğin gibi de olursa güzel olur.o zaman çarşamba ,perşembe,cuma,cumartesi,pazar günü için kendi sporlarımıza ek olarak bunuda ekleyelim
herkes haftada kaç mekik çektiğinide pazar söylesin .burda onuda listeleyelim

sabah :1 dilim ekmek ,haşlanmış yumurta,biraz peynir ve zeytin
ara:1 adet elma
öğlen:yağsız salata,4kaşık susuz nohut yemeği ,2 dilim ekmek
ara:1 bardak ılık süt

akşama fırında tavuk bagetim var ,yanında bol salata ayyyy acıktım şimdiden saat18:30
dan sonra yemek olayım bitmiş olacak sadece çok acıkırsam eğer salatalık yerim oda tok tutuyor.

bu sabahki kahvaltım.
Iki adet haşlanmış yumurta
bir domates
bir kupa çay
zeytin peynir vs.
3 dilim uno ekmek ( evet ekmeği abarttım ama tüm gün bir daha ekmek yemiyorum )

canım bence öğle,akşam güzelmiş.ama sabah neden 2 yumurta bence fazla hayatım
birde sabah 3 dilim ekmek yerine onuda diğer öğünlere 1er dilim eklesen daha ii olmazmı.

Son düzenleme:
canım bence öğle,akşam güzelmiş.ama sabah neden 2 yumurta bence fazla hayatım
birde sabah 3 dilim ekmek yerine onuda diğer öğünlere 1er dilim eklesen daha ii olmazmı.

ya nilimbenciğim yumurta evet fazla ama çok tok tutuyor. ögle yemegine kadar birşey yememe gerek kalmıyor. aksi takdirde 10.30 gibi acıkıyorum.cunki kahvaltımı 7,30 da yapıyorum.
ekmek kesinlikle fazla kaçtı, yarın sabah inşalla ayran aşı detoksu ile bu yanlışı düzelticem. normal şartlarda sabah abartmak yerine ara ögünlerle dengeliycem. çok teşekkürler yorumların için motive oldum

sabah:biedilim ince ekmek çok az oeynir 3-4 zeytin yedim
ögle:bi parçacık ama bi ısırımlık hamburger(dayanamadım) 4tanae kızarmış patates dilimii ve bir çorba tabagı ıspanak yemeği yedim
akşama bişey yamaegi düşünmüyorum belki yarım ayva olabilir ve bitki çaylarıı

evet ben geldim kızlar misafirler gitti.senacım malesef tabağımı ayıramadım ama yemeğimi yedim ve su içtim vee tabağımdakilerin hepsini yemedim.yarım yedim ayrıca her çeşidinden de yemedim:))))akşam bişey yemicem meyve dışında inşallah.
sabah:1 bardak yeşil çay
çeyrek ekmek tost yağsız.
2 tane zeytin
öğlen:yarım kase ıspanak
4-5 çatal makarna sossuz
öğle - ikindi arası:bi kurabiye
çatalın ucuyla etimek tatlısı
4-5 tane mecimek köftesi(biraz abarttım galiba)
küçük bir puaça
3 bardak şekersiz çay
akşam yemicem sadece meyve yerim.

öğle..
5-6 kaşık fırında makarna yedim...
1bardak şekersiz çay...
yarım litre su...
egzersiz...

akşam yOk...
anneme qidicem eşim bu akşam qececi olarak çalışcak
annemlerde kalıcam belki orda çay içerim şekersiz :44:

canım neden akşam yok.diyetisyenler bile 3 ana ve 3 ara öğün muhakkah veriyorlar.
akşam olmazsa geç saatlerde acıkacaksın ve belkide daha fazla yükleneceksin.bence hayatım
akşam ye bişeyler sonra meyva falan atıştırırsın sabah ve öğlenin güzel akşamı da gel bozma sen

selam kızlar;akşam öğünüm bitti ama bu saate kadar 30 dk yürüyüş ,omuzda 150 sopa çevirme yaptım şimdi mekikte sıra dizi başlayana kadar ara ara yapmayı düşünüyorum.

[sıze="3"]ayran aşı detoksu nedir hayatım anlatırmısın bizesde?[/sıze]

slm kızlarr nasılsınız
benimde yemeğim bugün bitti 1150 kalori almışım toplamda bunun 550 sini sporla yakmışım süper değilmiii sizceee
bunu nasılmı hesapladım yeni öğrendim diğer topikteki kaptan söyledi çok hoşuma gitti bu site benim ne yersen yazıyosun hesaplıyo sonra yaptığın sporuda ekleyince kaloriyi çıkarıyo belki biliyorsunuzdur ama kalorisepeti.com
üye oluyosunuz ücretsiz sonra kalorimi ekle deyip yazıyosunuz belki ilginizi çeker diye düşündümm

tamam bitanem dinlicem seni :)
4 tane kara lahana dolması yicem
qeç saatlerde acıkırsam da meyve yerim

Son düzenleme:
slmm kızlarrrr =) umarım hepiniz az kalori almış kilocukları verme yolunda ilerleyişinizi bozmamışsınızdır bugünnn =) şimdi bakalım ben bugün naptım,ne yedim
sabah:2 dilim k.ekmeği, domates,1 kbrt kutusu peynir,1 brdk şekersiz yeşil çay,1 dilim kakaolu kek
ara da 2 bardak fln şekersiz çay içtim
öğle: 2 tane çikolatalı form bisküvi,1 bardak şekersiz çay
16.00-16.30 2 tane yeşil elme
16.30-18.00 spordaydım bugün pilates günüydü sonrasında koşu bandında 206 kalori yaktım 20 dk da =)
19.30-20.00 2 tane uskumru ( tavada pişmiş annemin iddiasına göre hiç yağ koymamış kendi yağında pişmiş ) 1 tane mandalina , 1,5 büyük bardak zero cola, 2 dilim beyaz ekmek

yatmadan da 1 elma fln yerim herhalde...

canım hoşgeldin aramıza haklısın diyet demiyelimde dengeli beslenme diyelim hmm çok acıkıyorsan karbonhidrat diyeti yapmalısın bu tam aç kalamayanlara göre bir diyet şekerden vazgeçebilirsen ve et ürünlerini yemeqi seviyorsan bu diyeti sana anlatabilirim hiç aç kalmadan rahatlıkla kilo vermene yardımcı olur bir düşün istersen:44:

haklısın canım ama napim çok qüzel qörünüyorduu

aynen bende tam adapte olamadım canım
ama sakın umutsuz olma zamanla rayına oturtucaz inşallah
ve birer birer qidicek kilolarr

bende akşam akşam kocamaaaann bir bitter çikolata yedimm :84::84:

tavuk ve salataa süperr keşke akşam size gelseydimm

canım yumurta yediğin zaman ekmek yeme ekmek seni acıktırır evet yumurta tok tutar et, pilav, makarna, balık ve yumurta proteindir ekmek karbonhidrattır bunları beraber yersen yaq depolarsın

işe yaradıqına sevindim canım aynen devam et

canım pilatesemi gidiyorsun bende gitmek istiyorum nasıl güzel gidiyormu zormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…