merhaba arkadaşlar bende geldim kabul ederseniz kilom 74 boyumda kısa bugün başladım az yemeğe diyet demiyorum beni kasıyooo az yicem bide acıktıkça yicem acıkmadan bişi yemicem yanlış olabilir ama ben yedikçe yiyesim geliyor lütfen desteklerinizi bekliyorummm:80:
yeni gelen arkadaşlar listeye ekledim sizi.bu hafta uygulamaya karar verdiğimiz bazı kurallarımız var;
1:)kilo bildirimi cuma günleri yapılacak fakat cuma yapamam diyenler bir gün önceden bildirimlerini yapacak
2:)bu hafta kilo bildirimi yapıp ,diğer hafta bildirimde bulunmayanlar diskalifiye olacaktır.
3:)günlük belirlediğiniz menüler yazılacak (tabi bilgisayarı müsait olanlar için buna pek zorlama yok)çünkü evinde olmayan arkadaşlar da olabilir.
4:)haftalık minumum ne kadar kilo vermemiz gerektiği belirlenecek ve bunu başaramayan arkadaşlar
spor cezası alacak(örneğin:100mekik:26:)
KIZLAR BU HAFTA MİNUMUM 300GR DESEK KABUL EDERMİSİNİZ?
merhaba arkadaşlar bende geldim kabul ederseniz kilom 74 boyumda kısa bugün başladım az yemeğe diyet demiyorum beni kasıyooo az yicem bide acıktıkça yicem acıkmadan bişi yemicem yanlış olabilir ama ben yedikçe yiyesim geliyor lütfen desteklerinizi bekliyorummm:80:
300qr. Bence gayet iyi fazlasında arkadaşlar zorlanabilir herkes aynı oranda kilo veremez 100 mekiqi ben fazla buldum birden çok aqır gelir mekik çekmek zor iş küçük küçük başlasak mesela hergün 20 mekik çeksek haftada 140 mekik eder ayrıca hergün yapma alışkanlıqı kazanmış oluruz..
1:)kilo bildirimi cuma günleri yapılacak fakat cuma yapamam diyenler bir gün önceden bildirimlerini yapacak
2:)bu hafta kilo bildirimi yapıp ,diğer hafta bildirimde bulunmayanlar diskalifiye olacaktır.
3:)günlük belirlediğiniz menüler yazılacak (tabi bilgisayarı müsait olanlar için buna pek zorlama yok)çünkü evinde olmayan arkadaşlar da olabilir.
4:)haftalık minumum ne kadar kilo vermemiz gerektiği belirlenecek ve bunu başaramayan arkadaşlar
spor cezası alacak(örneğin:100mekik)
5:)HERGÜN EN AZ 20 MEKİK PAZAR GÜNÜ NE KADAR YAPILDIĞI YAZILACAK
6:)BU HAFTA MİNUMUM 300GR VERİLECEK.BAŞARILARRRRRRRRRR
arkadaşlar dünki menümü yazıyorum ögle dahil.
ögleyin. 1 kase domates çorbası
iki kaşık yogurt
bir tabak sulu köfte
bol salata
ara : Bir dilim ekmek iki parça kaşar peyniri 1 elma
akşam : Bir kupa çorba çok az karnıbahar yemeği.
Ara : Bir fincan yeşilçay sirkeli suyum
öğünlerim çok mu fazla ? şimdi yazınca gözüme çok görünüyor yaa
bu sabahki kahvaltım.
Iki adet haşlanmış yumurta
bir domates
bir kupa çay
zeytin peynir vs.
3 dilim uno ekmek ( evet ekmeği abarttım ama tüm gün bir daha ekmek yemiyorum )
canım bence öğle,akşam güzelmiş.ama sabah neden 2 yumurta bence fazla hayatım
birde sabah 3 dilim ekmek yerine onuda diğer öğünlere 1er dilim eklesen daha ii olmazmı.
evet canım gerçekten hem güzel hemde çok etkili bir yöntem dün bende arkadaşa gittim gitmeden 1 tabak bol sulu izmir köfte yedim öyle gittim orda börekteb bir parmak kadar kestim 1 yemek kaşıqı kadar salata aldım ve bir iki dilimde haşlanmış yumurta yedim ama dikkat et ayrı bir tabaqa başında böl bunları yoksa tabakta olursa diqerleri yemek istesin her zaman ayırmalısın canımm ve gittiğin yerde önce su iç sonra ye farkı göreceksin :79:
arkadaşım aynı kilodayız..benimle aynı kiloda olanlarla rekabet halinde zayıflamak istiyorum. 74 olanlar p.tesi birlikte başlayalım
ok canım1:)kilo bildirimi cuma günleri yapılacak fakat cuma yapamam diyenler bir gün önceden bildirimlerini yapacak
spor cezası alacak(örneğin:100mekik)
5:)HERGÜN EN AZ 20 MEKİK PAZAR GÜNÜ NE KADAR YAPILDIĞI YAZILACAK
6:)BU HAFTA MİNUMUM 300GR VERİLECEK.BAŞARILARRRRRRRRRR
öğle..
5-6 kaşık fırında makarna yedim...
1bardak şekersiz çay...
yarım litre su...
egzersiz...
akşam yOk...
anneme qidicem eşim bu akşam qececi olarak çalışcak
annemlerde kalıcam belki orda çay içerim şekersiz :44:
ya nilimbenciğim yumurta evet fazla ama çok tok tutuyor. ögle yemegine kadar birşey yememe gerek kalmıyor. Aksi takdirde 10.30 gibi acıkıyorum.cunki kahvaltımı 7,30 da yapıyorum.
Ekmek kesinlikle fazla kaçtı, yarın sabah inşalla ayran aşı detoksu ile bu yanlışı düzelticem. Normal şartlarda sabah abartmak yerine ara ögünlerle dengeliycem. çok teşekkürler yorumların için motive oldum
canım neden akşam yok.diyetisyenler bile 3 ana ve 3 ara öğün muhakkah veriyorlar.
akşam olmazsa geç saatlerde acıkacaksın ve belkide daha fazla yükleneceksin.bence hayatım
akşam ye bişeyler sonra meyva falan atıştırırsın sabah ve öğlenin güzel akşamı da gel bozma sen
haklısın canım ama napim çok qüzel qörünüyorduu
aynen bende tam adapte olamadım canım
ama sakın umutsuz olma zamanla rayına oturtucaz inşallah
ve birer birer qidicek kilolarr
sabah :1 dilim ekmek ,haşlanmış yumurta,biraz peynir ve zeytin
ara:1 adet elma
öğlen:yağsız salata,4kaşık susuz nohut yemeği ,2 dilim ekmek
ara:1 bardak ılık süt
akşama fırında tavuk bagetim var ,yanında bol salata ayyyy acıktım şimdiden saat18:30
dan sonra yemek olayım bitmiş olacak sadece çok acıkırsam eğer salatalık yerim oda tok tutuyor.
ya nilimbenciğim yumurta evet fazla ama çok tok tutuyor. ögle yemegine kadar birşey yememe gerek kalmıyor. aksi takdirde 10.30 gibi acıkıyorum.cunki kahvaltımı 7,30 da yapıyorum.
ekmek kesinlikle fazla kaçtı, yarın sabah inşalla ayran aşı detoksu ile bu yanlışı düzelticem. normal şartlarda sabah abartmak yerine ara ögünlerle dengeliycem. çok teşekkürler yorumların için motive oldum
evet ben geldim kızlar misafirler gitti.senacım malesef tabağımı ayıramadım ama yemeğimi yedim ve su içtim vee tabağımdakilerin hepsini yemedim.yarım yedim ayrıca her çeşidinden de yemedim:))))akşam bişey yemicem meyve dışında inşallah.
sabah:1 bardak yeşil çay
çeyrek ekmek tost yağsız.
2 tane zeytin
öğlen:yarım kase ıspanak
4-5 çatal makarna sossuz
öğle - ikindi arası:bi kurabiye
çatalın ucuyla etimek tatlısı
4-5 tane mecimek köftesi(biraz abarttım galiba)
küçük bir puaça
3 bardak şekersiz çay
akşam yemicem sadece meyve yerim.
slmm kızlarrrr =) umarım hepiniz az kalori almış kilocukları verme yolunda ilerleyişinizi bozmamışsınızdır bugünnn =) şimdi bakalım ben bugün naptım,ne yedim
sabah:2 dilim k.ekmeği, domates,1 kbrt kutusu peynir,1 brdk şekersiz yeşil çay,1 dilim kakaolu kek
ara da 2 bardak fln şekersiz çay içtim
öğle: 2 tane çikolatalı form bisküvi,1 bardak şekersiz çay
16.00-16.30 2 tane yeşil elme
16.30-18.00 spordaydım bugün pilates günüydü sonrasında koşu bandında 206 kalori yaktım 20 dk da =)
19.30-20.00 2 tane uskumru ( tavada pişmiş annemin iddiasına göre hiç yağ koymamış kendi yağında pişmiş) 1 tane mandalina , 1,5 büyük bardak zero cola, 2 dilim beyaz ekmek
yatmadan da 1 elma fln yerim herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?