nilciğim bu forumda anlatılıyor. deneyenler faydasını görmüş bende deneyeceğim.[sıze="3"]ayran aşı detoksu nedir hayatım anlatırmısın bizesde?[/sıze]
canım hoşgeldin aramıza haklısın diyet demiyelimde dengeli beslenme diyelim hmm çok acıkıyorsan karbonhidrat diyeti yapmalısın bu tam aç kalamayanlara göre bir diyet şekerden vazgeçebilirsen ve et ürünlerini yemeqi seviyorsan bu diyeti sana anlatabilirim hiç aç kalmadan rahatlıkla kilo vermene yardımcı olur bir düşün istersen:44:
canım yumurta yediğin zaman ekmek yeme ekmek seni acıktırır evet yumurta tok tutar et, pilav, makarna, balık ve yumurta proteindir ekmek karbonhidrattır bunları beraber yersen yaq depolarsın
Canım verdiğin bilgiler için çok teşekkürler çok makbule geçti. yumurta yersem ekmek yemicem söz
bu akşam da şunları yedim
yarım haşlanmış ve derisi ayıklanmış tavuk budu
bir kase dolusu az zeytingyaglı roka salatası
1 bardak şekersiz portakal suyu
canım hoşgeldin aramıza haklısın diyet demiyelimde dengeli beslenme diyelim hmm çok acıkıyorsan karbonhidrat diyeti yapmalısın bu tam aç kalamayanlara göre bir diyet şekerden vazgeçebilirsen ve et ürünlerini yemeqi seviyorsan bu diyeti sana anlatabilirim hiç aç kalmadan rahatlıkla kilo vermene yardımcı olur bir düşün istersen:44:
canım yumurta yediğin zaman ekmek yeme ekmek seni acıktırır evet yumurta tok tutar et, pilav, makarna, balık ve yumurta proteindir ekmek karbonhidrattır bunları beraber yersen yaq depolarsın
Canım verdiğin bilgiler için çok teşekkürler çok makbule geçti. yumurta yersem ekmek yemicem söz
bu akşam da şunları yedim
yarım haşlanmış ve derisi ayıklanmış tavuk budu
bir kase dolusu az zeytingyaglı roka salatası
1 bardak şekersiz portakal suyu
akşam menüne dicek yok gayet iyi et ürünlerini tercih ettiğin sürece çok güzel kilo verirsin ama kesinlikle et ürünlerinin yanında pilav makarna yada ekmek yeme hiçbir işe yaramaz neden yaramadıqınıda söyliyim et ürünleri ve yumurta protein gurubudur bunların dışındaki herşey karbonhidrattır et yada yumurta yediğimiz zaman protein almış oluruz proteinleri eritmek için vücuttaki yaqlar kullanılır ve günlük et ve yumurta yersek hergün vücudumuzdan yaqlar eksilir eritilir ama eqer et ve yumurtanın yanında ekmek yersek ekmek karbonhidrat olduqu için vücudumuzdaki yaqlar yerine yediğimiz ekmeqi eritir vücudumuzdaki yaqlar kalır yani kısaca proteinlerle karbonhidratları aynı öqünde almıcaz arkadaşlar ekmeği sadece kahvaltıda yicez diğer öğünlerde yemicez ve şekeride hayatımızdan tamamen çıkarıcaz bakın kilolar ozaman nasıl gidicek gözlerinize inanamıcaksınız
miqrenim tuttu arkadaşlar çookkkk başım aqrıyor kaçtım ben hepinize hayırlı akşamlar tatlı talı rüyalarr
nilciğim bu forumda anlatılıyor. deneyenler faydasını görmüş bende deneyeceğim.
az önce iki ay önce fuarda giydiğim ve içine sıgmakta çok zorlandığım pantolonumu denedim. ve belimde dönüyo.3 kg bile farkediyo yaaçok motive oldum. sizde yapın buna benzer şeyler tavsiye ederim :))
ben siyah çay çok içiyorum ama şekersiz çokmu kalorivar çaysızda duramamkiiii:18:
geçmiş olsun canım sana da hayırlı akşamlar tatlı rüyalaar
sena tatlım ben genel olarak bi bayan spor merkezine gidiyorum orda haftada 3 gün spor yapıyoruz 45 dk hoca çalıştırıyo sonra kardiyo aletleri koşu bandı fln bi gün pilates bi gün step bi gün aerobik yapıyoruz bence en zevklisi step çünkü en çok hareket onda ama pilates de bayaa sıkılaştırıyo ve rahatlatıyo bi yandan ben baya memnunum şahsen (=
ben siyah çay çok içiyorum ama şekersiz çokmu kalorivar çaysızda duramamkiiii:18:
bende 1 75 boy 75 kilo geliorum yeni diyete başladım bnide aranıza alın ve hep birlikte zayıflayalım
Merhaba kızlar
Ben eskiden 63 kg falandım, ömrümde en zayıf halim oydu yani, boyum 1.62.Hayatım boyunca hep diyet yaptım biraz canımın istediği gibi yesem hemen kilo alırım.2008 de hamile kaldım bütün yasaklı ne varsa yedim ve 102 kilo ile doğuma gittim 40 kiloya yakın aldım yani bunu kendime nasıl yaptım bende hala çözemiyorum, ilk aylar dikkat etmedim sonrada dikkat etsende alıyosun zaten. Neyse diyetle önce 86 oldum çok sıkıldım ara verdim sonra yine başladım diyet yapmaya 73 oldum. Şu an kızım 1.5 yaşında 73 üm, geçen perşembe diyete başladım ama bugün çok yedim, kendimi çok suçlu hissediyorum, diyet yapmaktan o kadar çok sıkıldımki 30 kiloya yakın verdim ama hala 10 kilo var ve bu sefer bu olayı bitirmek istiyorum hedefim önce 60 sonra 58-55.Ama motivasyon sorunum var çok güzel kendi kendime gaza geliyorum iki üç gün çok güzel gidiyo, kış ve evde çocuk bakmanın verdiği sıkıntıyla bi bakıyorum bozmuşum.Benide aranıza alırsanız hem motive olurum hem sizi motive ederim.Sevgilerle.....
günaydın arkadaşlar başım hala çookk aqrıyor miqren çok zor geçen bir aqrı Rabbim kimsenin başına vermesin kahvaltımı yazayım
1 bardak su
1 yumurta
1 dilim kaşar peyniri
5-6 dilim ızgara sucuk
1/2 çay kaşıqı bal
baldan çok daha az gül reçeli
yeşilçay
günaydın hanımmmlarrr
kahvaltımı yaptım bi bakem dedim bizim kızlar ne etmişler
yeni gelenler hoş gelmişlerrrr
kahvaltım biraz kral gibi olmuş ziraa 425 kalori almışım bundan sonra dikkatli olmam lazım 1300 kalorilik bi diyet uyguluyorum bu yöntem hoşuma gitti yediklerimi hesaplatarak yiyorum limiti doldurunca yemeyi bırakıcam kalori saymak gibi yani.... kalorisepeti.com.. benim için hesaplıyo sağolsun
erginsena...canım nasılsın nasıl gidiyo diyetin bakalım bu haftada 1 kilonun üstünde vericekmisin takip ediyorum senii kahvaltım biraz kaçıyo ama öğlen akşam proteine ağırlık veriyorum
canım bişey sorabilirmiyim yumurtayla sucuğu ayrı ayrımı pişiriyosun yani sucuğu yağsız tavadaçevirip üzerine yumurtayı kırsan değişiyomu kalorisi yada işlevi merak ettim
sen sucuklu yumurtayla kilo veriyon kıskanıyom bakk bu hafta geçsin senden kopya alıcam
haberin olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?