70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

[sıze="3"]ayran aşı detoksu nedir hayatım anlatırmısın bizesde?[/sıze]
nilciğim bu forumda anlatılıyor. deneyenler faydasını görmüş bende deneyeceğim.
az önce iki ay önce fuarda giydiğim ve içine sıgmakta çok zorlandığım pantolonumu denedim. ve belimde dönüyo.3 kg bile farkediyo yaa çok motive oldum. sizde yapın buna benzer şeyler tavsiye ederim :))

menüm

kahvaltı
1 bardak su
1 yumurta
1 dilim kaşar peyniri
1 çay kaşıqı bal
yeşilçay

ara
yok

öğlen
1 kase tarhana çorbası
yarım tabak sulu köfte

ara
kibrit kutusu kadar börek(oğlum almış kıramadım)
2 tatlı kaşıqı profitorol (yine oqlumm)

akşam
1 bardak süt

ara
kocamaaann bitter çikolata:84::84:

2.5 litre su

miqrenim tuttu arkadaşlar çookkkk başım aqrıyor kaçtım ben hepinize hayırlı akşamlar tatlı talı rüyalarr

sena tatlım ben genel olarak bi bayan spor merkezine gidiyorum orda haftada 3 gün spor yapıyoruz 45 dk hoca çalıştırıyo sonra kardiyo aletleri koşu bandı fln bi gün pilates bi gün step bi gün aerobik yapıyoruz bence en zevklisi step çünkü en çok hareket onda ama pilates de bayaa sıkılaştırıyo ve rahatlatıyo bi yandan ben baya memnunum şahsen (=

ben siyah çay çok içiyorum ama şekersiz çokmu kalorivar çaysızda duramamkiiii:18:

kızlar bende 75 kilo geliorum boyum 1.76 yeni diyet yapmaya başladım günde 30 dk sabah 30 dk akşam hızlı tempoda yürüyorum ve gnde iki fincan bitki çayı içiyorum çok yararı oluor şimdiden farkı hissetmeye başladım :)

kızlar bende 75 kilo geliorum boyum 1.76 yeni diyet yapmaya başladım günde 30 dk sabah 30 dk akşam hızlı tempoda yürüyorum ve gnde iki fincan bitki çayı içiyorum çok yararı oluor şimdiden farkı hissetmeye başladım :)

Merhaba kızlar
Ben eskiden 63 kg falandım, ömrümde en zayıf halim oydu yani, boyum 1.62.Hayatım boyunca hep diyet yaptım biraz canımın istediği gibi yesem hemen kilo alırım.2008 de hamile kaldım bütün yasaklı ne varsa yedim ve 102 kilo ile doğuma gittim 40 kiloya yakın aldım yani bunu kendime nasıl yaptım bende hala çözemiyorum, ilk aylar dikkat etmedim sonrada dikkat etsende alıyosun zaten. Neyse diyetle önce 86 oldum çok sıkıldım ara verdim sonra yine başladım diyet yapmaya 73 oldum. Şu an kızım 1.5 yaşında 73 üm, geçen perşembe diyete başladım ama bugün çok yedim, kendimi çok suçlu hissediyorum, diyet yapmaktan o kadar çok sıkıldımki 30 kiloya yakın verdim ama hala 10 kilo var ve bu sefer bu olayı bitirmek istiyorum hedefim önce 60 sonra 58-55.Ama motivasyon sorunum var çok güzel kendi kendime gaza geliyorum iki üç gün çok güzel gidiyo, kış ve evde çocuk bakmanın verdiği sıkıntıyla bi bakıyorum bozmuşum.Benide aranıza alırsanız hem motive olurum hem sizi motive ederim.Sevgilerle.....

geçmiş olsun canım sana da hayırlı akşamlar tatlı rüyalaar

teşekkür ederim cnm ama başım hala geçmedi

hmm ben 15 kilo verdiğim için vücudumun sıkılaşması lazım plates daha uygun sanırım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim

ben siyah çay çok içiyorum ama şekersiz çokmu kalorivar çaysızda duramamkiiii:18:

canım siyah çayın hiçbirşeye faydası yok onun yerine yeşilçey iç yaqları eritmede birebir bari içtiğin şey işe yarasın

bende 1 75 boy 75 kilo geliorum yeni diyete başladım bnide aranıza alın ve hep birlikte zayıflayalım

aramıza hoşgeldin cnm

canım sende hoşgeldin günlük olarak burayı takip edersen motivasyununu sürekli yenilemiş olursun ve örnek menülerden faydalanırsın kolay gelsin :80:

günaydın arkadaşlar başım hala çookk aqrıyor miqren çok zor geçen bir aqrı Rabbim kimsenin başına vermesin kahvaltımı yazayım

1 bardak su
1 yumurta
1 dilim kaşar peyniri
5-6 dilim ızgara sucuk
1/2 çay kaşıqı bal
baldan çok daha az gül reçeli
yeşilçay

günaydın hanımmmlarrr
kahvaltımı yaptım bi bakem dedim bizim kızlar ne etmişler
yeni gelenler hoş gelmişlerrrr
kahvaltım biraz kral gibi olmuş ziraa 425 kalori almışım bundan sonra dikkatli olmam lazım 1300 kalorilik bi diyet uyguluyorum bu yöntem hoşuma gitti yediklerimi hesaplatarak yiyorum limiti doldurunca yemeyi bırakıcam kalori saymak gibi yani.... kalorisepeti.com.. benim için hesaplıyo sağolsun

erginsena...canım nasılsın nasıl gidiyo diyetin bakalım bu haftada 1 kilonun üstünde vericekmisin takip ediyorum senii kahvaltım biraz kaçıyo ama öğlen akşam proteine ağırlık veriyorum

canım bişey sorabilirmiyim yumurtayla sucuğu ayrı ayrımı pişiriyosun yani sucuğu yağsız tavadaçevirip üzerine yumurtayı kırsan değişiyomu kalorisi yada işlevi merak ettim
sen sucuklu yumurtayla kilo veriyon kıskanıyom bakk bu hafta geçsin senden kopya alıcam
haberin olsunn

Aslıcım hoşgeldin canım günaydın iyim çok şükür şu başaqrım geçse dünyalar bnm olacak öqleden sonra biryerede gidicem inş. o zamana kadar geçer
canım diyetim iyi gidiyor 2 gündür küçük kaçamaklar yaptım yazıyorum menümü görüyorsunuz sizde ondanmıdır nedir 3 gündür kilom 75.1 de takılı kaldı cumaya kadar 74ü görmek istiyorum yarında rölyef kursunda parti var börek pasta sular seller gibi nesıl atlatıcam bilmiyorum saba 8.30 da gidiyorum akşam 4 e kadar sürüyor öğlen gitsen evde bişeyler yiyip gidicem ama sabah çıktıqım için o imkanda yok kara kara düşünüyorum napıcam diye :44::26:

aslıcım bende küçük bir elektrikli ızgara var sadece üstten ateşli ben sucuk köfte balık gibi ürünleri onda pişiriyorum yumurtayıda haşlıyorum ama dediğin gibi tavadada yapsan karbonu değişmez ama sucuqu tavaya yaqsız koy kısık ateşte iki tarafını pişir kendi yaqı çıkıyor o yaqı dök ondan sonra hafif sıvıyaq koyarak üstüne yumurta kırabilirsin ikisinin deqeri 1 karbonhidrat afiyet olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…