70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba,
bana sorarsan öncelikle diyet yapmak terimini sözlükten çıkarmalısın. benim de gördüğüm en düşük kg 63 tü ama hatırlamıyorum bile nasıl olduğunu
devamlı diyet psiolojisinde olmak insanı diyetten çıkarır bilgin olsun,tecrübe konuşuyor

bugün ayran aşı detoksuna başladım. bildiğiniz gibi toplam iki gün sürecek bir detoks bu. sabah her zamanki gibi ama daha başarılı bir menü ile kahvaltımı yaptım saat 07.30 da ama az yumurta ve ekmek yedim ya şimdiden acıktım. :84::84::84:
kalkınca ; 1 bardak su
1 dilim ekmek,
bir fincan çay,
bir haşlanmış yumurta,
üzerine limonsuyu ve az zeytingyagı eklenmiş 1 adet soyulmuş domates
iki çatal peynir,
bir çatal zeytin ezmesi
1 bardak portakal suyu

Son düzenleyen: Moderatör:
şu an ilk parti ayran aşımı içiyorum.tuzsuz olması sorun gelmiyor bol biber koydum çünkü. ama şişeden hep suyu aktı böyle yaa,sanki su içiyorum

[SIZE="cc[FONT="Comic Sans MS"][/FONT]3"][/SIZE]
kızlar bende 71 kıloyum rejımdeyım ve dugunum akın tarıhte acıl kılo vremem gerek hollowod rejımını uygukluyorm vucudumdakı odemelrı attım 1,5 kılo verdım cok agır bı dıyet ama acıl kılo vermem gerek bıde kıraz sapını kaynatıp ıcıyorum
gunde ıkı defa ve sabah ac karna portakal yıyorum sız neler yapıyosunuz ?:26:

profilinde evli olduqun yazıyor..

ben bu gün tost yedim çalışıyorum kahvaltı hazırlıyamıyorum benim 2 yaşında oğlum var oda kreşe gidiyor sabah onuda hazırlıyorum o yüzden evde kahvaltı yapamıyorum . inşallah herşeyi düzene koyacam sabırla bekliyorum birde hiç spor yapamıyorum sadece öğle arası 1 saat çarşıda geziyorum okadar

Merhaba kıslarrr

ben yeni katıldım aranıza 80-89 topiğindeyim ama burayada yazmak istiyorum artık

senacım sende burdasın:)))

teşekkür ederim cnm ama başım hala geçmedi

canım sende hoşgeldin günlük olarak burayı takip edersen motivasyununu sürekli yenilemiş olursun ve örnek menülerden faydalanırsın kolay gelsin :80:

sağol canım inşallah hep birliktre zayıflarız.Baş ağrısı çok kötü geçmiş olsun

Haklısın canım psikoloji çok önemli, ama diyet yapmıyorum az yiyorum gibi düşününcede bende etkisi olmuyo :))

ay canım demek iki yaşında benim kızımda 19 aylık 2 yaşına geldiğinde bende çalışmayı düşünüyorum, kreşten memnunmusunuz, uyum sağlayabildimi bende şimdiden haftada 2-3 gün ile başlamayı düşünüyorum böylece aklışması daha kolay olur diyorum başta bende katılcam aktivetelere bakalım

Günaydın kızlar
Güne iyi başladık böyle devam eder inşallah, menüyü yazim
1,5 dilim tam buğday ekmeyi
kibrit kutusu peynir
4 küçük domates
1 salatalık
4 zeytin
şekersiz siyah çay
he bide kızımın yeme sorunu var çok iştahsız hala meme emiyo 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum onun içinde yemek yemiyo galiba yada dişlerden bazen yiyo bazen yemiyo işte o yüzden sabahları ona melemen yapmak zorundayım çoğu zaman irademe hakim oluyorum ama bazen o müthiş koku beni cezbediyo, biliyorum bir anlık mutluluk sonrası pişmanlık ama bazen hakim olamıyorum işte, bu sabah kızım bayağı bi yedi, sucukların kenarları kalmıştı iki üç tane yarım sucuk kenarı yedim suçlu hissediyodum ama erginsena da sucuk yiyomuş ama sucuk yediğinde ekmek mi yemiyosun canım. Şu melemenden tatmasam sabahları daha güzel olucakta...Bu sefer istediğim kiloya ulaşcam inşallah, hepbirlikte ulaşırız inşallahhh

erginsena;

canım siyah çayın hiçbirşeye faydası yok onun yerine yeşilçey iç yaqları eritmede birebir bari içtiğin şey işe yarasın :40

amaişte myeşil çayı sevmiyorum zorla içiyorum hemde 2bardaktan sonra başım dönüyor tansiyonumu etkiliyor heralde

kreşe alıştı tabi ben büyütmek isterdim 13 ay lık olana kadar kendim baktım şu anda iyi kreşide seviyor yalnız sabah kalkmak istemiyor hafta sonları hariç sen bakabiliyorsan 3 yaşına kadar kendin bak

bende yeşil çayı hiç sevmiyorum yaa
valla ilaç niyetine zorla içiyorum :2:
hazırlıyorum çayı
ılıyana kadar bekliyorum
ılıyınca 2-3 kafaya dikişte içip bitiriyorum fincanı

öğle menüsü
az çorba ,tavuk ızgara,patates salatası iş yerinde olduğum için yemeklerden az alıyorum
bu gün fazla yedim

bende 77 kiloyum doğumdan sonra veremedim ama 2 haftada 2 kilo gitti şimdilik keyfim yerinde tabiki sırrımda var bakalım haftayada gitmiş olucakmı kilo

slmm şekerlerimmmm =) oyalanmadan hemmen bugün yediklerimi yazıyorum ama önce şunu söyliim ben dün akşam en son saat 22 gibi 1 elma,1 mandalina yedim gece 01.30 gibi uyudum
07.00-07.30 domates,ince bi dilim kek,kepekli ekmek 2 dilim,beyaz peynir 1,5 kbrt kutusu kadar
12.45-13.00 yarım paket eti form limonlu, 1 bardak şkersiz çay
16.00-18.30 1 elma,1 mandalina,yarım peynirli gözleme,yarım paket eti form limonlu,6 tane yaprak sarma,1 bardak zero cola, 3-4 dilim kaşar peyniri,2 dilim beyaz ekmek, 2 bardak yeşil çay
bol bol da su içtim ama bugün nerdeyse hiç yürüyemedim şimdi de 3.bardak yeşil çayımı içiyorum
yaa aranızda yaprak sarmanın kalorisini bilen var mı??? tüm gün açtım bugün nerdeyse o yüzden eve gelince biraz fazla yüklendim ama özellikle 18.30 dn sonra yemeyi bıraktım

selam kızlar, mesajları gezmeden önce bugünkü menümü yazıyım;
sabah:közlenmiş biber 3 tane,1 dilim kepek ekmeği,peynir,zeytin ,domates ve salatalık
ara:1 elma
öğlen:1 tabak şehriye çorbası,1 kase yoğurt ,1dilim ekmek
ara:2adet grissini
akşam:5adet lahana sarma,yağsız 1 kase salata ve yoğurt.
1 fincan yeşil çay (elimde)

spor olarak;30dk yürüyüş,60 mekik
150 kerede sopa çevireceğim daha
ama bugün çok güzeldi ,daha bir zindeydim az yemek ve hareket gerçekten süperrrr

bende 1 75 boy 75 kilo geliorum yeni diyete başladım bnide aranıza alın ve hep birlikte zayıflayalım

bende 77 kiloyum doğumdan sonra veremedim ama 2 haftada 2 kilo gitti şimdilik keyfim yerinde tabiki sırrımda var bakalım haftayada gitmiş olucakmı kilo

merhaba kıslarrr

ben yeni katıldım aranıza 80-89 topiğindeyim ama burayada yazmak istiyorum artık

senacım sende burdasın:)))

kızlar hoş geldiniz aramıza ,listeye ekliyorum sizide .uzun yolumuz var
hayırlısıyla hep beraber geliriz üstesinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…