Merhaba kızlar
Ben eskiden 63 kg falandım, ömrümde en zayıf halim oydu yani, boyum 1.62.Hayatım boyunca hep diyet yaptım biraz canımın istediği gibi yesem hemen kilo alırım.2008 de hamile kaldım bütün yasaklı ne varsa yedim ve 102 kilo ile doğuma gittim 40 kiloya yakın aldım yani bunu kendime nasıl yaptım bende hala çözemiyorum, ilk aylar dikkat etmedim sonrada dikkat etsende alıyosun zaten. Neyse diyetle önce 86 oldum çok sıkıldım ara verdim sonra yine başladım diyet yapmaya 73 oldum. Şu an kızım 1.5 yaşında 73 üm, geçen perşembe diyete başladım ama bugün çok yedim, kendimi çok suçlu hissediyorum, diyet yapmaktan o kadar çok sıkıldımki 30 kiloya yakın verdim ama hala 10 kilo var ve bu sefer bu olayı bitirmek istiyorum hedefim önce 60 sonra 58-55.Ama motivasyon sorunum var çok güzel kendi kendime gaza geliyorum iki üç gün çok güzel gidiyo, kış ve evde çocuk bakmanın verdiği sıkıntıyla bi bakıyorum bozmuşum.Benide aranıza alırsanız hem motive olurum hem sizi motive ederim.Sevgilerle.....
[SIZE="cc[FONT="Comic Sans MS"][/FONT]3"][/SIZE]
kızlar bende 71 kıloyum rejımdeyım ve dugunum akın tarıhte acıl kılo vremem gerek hollowod rejımını uygukluyorm vucudumdakı odemelrı attım 1,5 kılo verdım cok agır bı dıyet ama acıl kılo vermem gerek bıde kıraz sapını kaynatıp ıcıyorum
gunde ıkı defa ve sabah ac karna portakal yıyorum sız neler yapıyosunuz ?:26:
1:)kilo bildirimi cuma günleri yapılacak fakat cuma yapamam diyenler bir gün önceden bildirimlerini yapacak
2:)bu hafta kilo bildirimi yapıp ,diğer hafta bildirimde bulunmayanlar diskalifiye olacaktır.
3:)günlük belirlediğiniz menüler yazılacak (tabi bilgisayarı müsait olanlar için buna pek zorlama yok)çünkü evinde olmayan arkadaşlar da olabilir.
4:)haftalık minumum ne kadar kilo vermemiz gerektiği belirlenecek ve bunu başaramayan arkadaşlar
spor cezası alacak(örneğin:100mekik)
5:)HERGÜN EN AZ 20 MEKİK PAZAR GÜNÜ NE KADAR YAPILDIĞI YAZILACAK
6:)BU HAFTA MİNUMUM 300GR VERİLECEK.BAŞARILARRRRRRRRRR
meraba nilüfer ben bunları bilmiyordum bu akşam mekik çekmeye başlıycam
teşekkür ederim cnm ama başım hala geçmedi
canım sende hoşgeldingünlük olarak burayı takip edersen motivasyununu sürekli yenilemiş olursun ve örnek menülerden faydalanırsın kolay gelsin :80:
merhaba,
bana sorarsan öncelikle diyet yapmak terimini sözlükten çıkarmalısın. benim de gördüğüm en düşük kg 63 tü ama hatırlamıyorum bile nasıl olduğunu
devamlı diyet psiolojisinde olmak insanı diyetten çıkarır bilgin olsun,tecrübe konuşuyor
ben bu gün tost yedim çalışıyorum kahvaltı hazırlıyamıyorum benim 2 yaşında oğlum var oda kreşe gidiyor sabah onuda hazırlıyorum o yüzden evde kahvaltı yapamıyorum . inşallah herşeyi düzene koyacam sabırla bekliyorum birde hiç spor yapamıyorum sadece öğle arası 1 saat çarşıda geziyorum okadar
şu an ilk parti ayran aşımı içiyorum.tuzsuz olması sorun gelmiyor bol biber koydum çünkü. ama şişeden hep suyu aktı böyle yaa,sanki su içiyorum
sağol canım inşallah hep birliktre zayıflarız.Baş ağrısı çok kötü geçmiş olsun
Haklısın canım psikoloji çok önemli, ama diyet yapmıyorum az yiyorum gibi düşününcede bende etkisi olmuyo :))
ay canım demek iki yaşında benim kızımda 19 aylık 2 yaşına geldiğinde bende çalışmayı düşünüyorum, kreşten memnunmusunuz, uyum sağlayabildimi bende şimdiden haftada 2-3 gün ile başlamayı düşünüyorum böylece aklışması daha kolay olur diyorum başta bende katılcam aktivetelere bakalım
erginsena;
canım siyah çayın hiçbirşeye faydası yok onun yerine yeşilçey iç yaqları eritmede birebir bari içtiğin şey işe yarasın :40
amaişte myeşil çayı sevmiyorum zorla içiyorum hemde 2bardaktan sonra başım dönüyor tansiyonumu etkiliyor heralde
bende 1 75 boy 75 kilo geliorum yeni diyete başladım bnide aranıza alın ve hep birlikte zayıflayalım
merhaba kızlar
ben eskiden 63 kg falandım, ömrümde en zayıf halim oydu yani, boyum 1.62.hayatım boyunca hep diyet yaptım biraz canımın istediği gibi yesem hemen kilo alırım.2008 de hamile kaldım bütün yasaklı ne varsa yedim ve 102 kilo ile doğuma gittim 40 kiloya yakın aldım yani bunu kendime nasıl yaptım bende hala çözemiyorum, ilk aylar dikkat etmedim sonrada dikkat etsende alıyosun zaten. Neyse diyetle önce 86 oldum çok sıkıldım ara verdim sonra yine başladım diyet yapmaya 73 oldum. şu an kızım 1.5 yaşında 73 üm, geçen perşembe diyete başladım ama bugün çok yedim, kendimi çok suçlu hissediyorum, diyet yapmaktan o kadar çok sıkıldımki 30 kiloya yakın verdim ama hala 10 kilo var ve bu sefer bu olayı bitirmek istiyorum hedefim önce 60 sonra 58-55.ama motivasyon sorunum var çok güzel kendi kendime gaza geliyorum iki üç gün çok güzel gidiyo, kış ve evde çocuk bakmanın verdiği sıkıntıyla bi bakıyorum bozmuşum.benide aranıza alırsanız hem motive olurum hem sizi motive ederim.sevgilerle.....
[sıze="cc3"][/sıze]
kızlar bende 71 kıloyum rejımdeyım ve dugunum akın tarıhte acıl kılo vremem gerek hollowod rejımını uygukluyorm vucudumdakı odemelrı attım 1,5 kılo verdım cok agır bı dıyet ama acıl kılo vermem gerek bıde kıraz sapını kaynatıp ıcıyorum
gunde ıkı defa ve sabah ac karna portakal yıyorum sız neler yapıyosunuz ?:26:
bende 77 kiloyum doğumdan sonra veremedim ama 2 haftada 2 kilo gitti şimdilik keyfim yerinde tabiki sırrımda var bakalım haftayada gitmiş olucakmı kilo
merhaba kıslarrr
ben yeni katıldım aranıza 80-89 topiğindeyim ama burayada yazmak istiyorum artık
senacım sende burdasın:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?