canım birde yaprak sarması 1 porsiyonda 268 kalori varmış independenttt öğleni atlamışsın hayatım
kreşe alıştı tabi ben büyütmek isterdim 13 ay lık olana kadar kendim baktım şu anda iyi kreşide seviyor yalnız sabah kalkmak istemiyor hafta sonları hariç sen bakabiliyorsan 3 yaşına kadar kendin bak
erginsena:kahvaltın süper canım bende sanamı gelseymişim ne
asl35:425 aklori ne yedin canım benim sabah bakalım.sölediğin siteye baktım canım çok
güzel teşekkür ederim.
mountainmist:çok güzel hayatım sabah kahvaltın.ama çok acıkırsan öğleye kadar ara öğünler yap kendine havuç,salatalık,meyva falan olabilir,grissini ile birlikte yeşilçay mesela.
gül78:evet canım bu hafta böle bir değişiklik yaptık.bakalım canım hayırlısı .
handeor:canım bebişin emerken zor değilmi kilo vermen ,çünkü insan daha be iştahlı oluyor.işin zormuş canım allah kolaylık versin
cleoptara:bergamut aramolı olanı var canım yeşil çayın denedinmi hayatım hiç?
Merhaba kıslarrr
ben yeni katıldım aranıza 80-89 topiğindeyim ama burayada yazmak istiyorum artık
senacım sende burdasın:)))
sağol canım inşallah hep birliktre zayıflarız.Baş ağrısı çok kötü geçmiş olsun
Haklısın canım psikoloji çok önemli, ama diyet yapmıyorum az yiyorum gibi düşününcede bende etkisi olmuyo :))
ay canım demek iki yaşında benim kızımda 19 aylık 2 yaşına geldiğinde bende çalışmayı düşünüyorum, kreşten memnunmusunuz, uyum sağlayabildimi bende şimdiden haftada 2-3 gün ile başlamayı düşünüyorum böylece aklışması daha kolay olur diyorum başta bende katılcam aktivetelere bakalım
erginsena;
canım siyah çayın hiçbirşeye faydası yok onun yerine yeşilçey iç yaqları eritmede birebir bari içtiğin şey işe yarasın :40
amaişte myeşil çayı sevmiyorum zorla içiyorum hemde 2bardaktan sonra başım dönüyor tansiyonumu etkiliyor heralde
bende yeşil çayı hiç sevmiyorum yaa
valla ilaç niyetine zorla içiyorum :2:
hazırlıyorum çayı
ılıyana kadar bekliyorum
ılıyınca 2-3 kafaya dikişte içip bitiriyorum fincanı
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.htmlayran aşı nedir ilk defa duydum
canım yeşilçayın aromalı ve meyvalı olanları var denedinmi belki daha kolay içersin:26:
kara listeyi açıklıyorum
kahvaltı
1 bardak su
1 yumurta
1 dilim kaşar peyniri
3-4 dilim ızgara sucuk
1 çay kaşıqı bal
baldan çok daha az reçel
yeşilçay
ara
1 mandalina
öqlen
1 kase tarhana çorbası
yarım tabak köfte
öğleden sonra 3 gibi
1 kase kısır
1 duble boy pırasalı börek
1 bonbon
yeşilçay
türk kahve
akşam
1 avuç fındık
maden suyu
1.5 litre su
listeme inanamıyorum :18:
kara listeyi açıklıyorum
kahvaltı
1 bardak su
1 yumurta
1 dilim kaşar peyniri
3-4 dilim ızgara sucuk
1 çay kaşıqı bal
baldan çok daha az reçel
yeşilçay
ara
1 mandalina
öqlen
1 kase tarhana çorbası
yarım tabak köfte
öğleden sonra 3 gibi
1 kase kısır
1 duble boy pırasalı börek
1 bonbon
yeşilçay
türk kahve
akşam
1 avuç fındık
maden suyu
1.5 litre su
listeme inanamıyorum :18:
nilciğim normalde iki üç ara ögünde mutlaka meyve yiyorum zaten. grissini bana göre değil ama en az iki fincan yeşilçayım ve bir adet form çayımı fiks içiyorum. ama şuanda detokstayım.detoks çorbası hariç ara birşey yemek kahvaltı hariç yasak. bu arada dün gece detoksa başlamadan 71.800 geliyordum bu akşam dayanamadım tartının tepesine tırmandım 400 gr gitmiş. ama bildirim olarak algılamayın ben cuma sabahı tartılıp yazıcam. geri meri alırım sonra neme lazım korkuyorumerginsena:kahvaltın süper canım bende sanamı gelseymişim ne
asl35:425 aklori ne yedin canım benim sabah bakalım.sölediğin siteye baktım canım çok
güzel teşekkür ederim.
mountainmist:çok güzel hayatım sabah kahvaltın.ama çok acıkırsan öğleye kadar ara öğünler yap kendine havuç,salatalık,meyva falan olabilir,grissini ile birlikte yeşilçay mesela.
gül78:evet canım bu hafta böle bir değişiklik yaptık.bakalım canım hayırlısı .
handeor:canım bebişin emerken zor değilmi kilo vermen ,çünkü insan daha be iştahlı oluyor.işin zormuş canım allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?