70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1:)kilo bildirimi cuma günleri yapılacak fakat cuma yapamam diyenler bir gün önceden bildirimlerini yapacak
2:)bu hafta kilo bildirimi yapıp ,diğer hafta bildirimde bulunmayanlar diskalifiye olacaktır.
3:)günlük belirlediğiniz menüler yazılacak (tabi bilgisayarı müsait olanlar için buna pek zorlama yok)çünkü evinde olmayan arkadaşlar da olabilir.
4:)haftalık minumum ne kadar kilo vermemiz gerektiği belirlenecek ve bunu başaramayan arkadaşlar
spor cezası alacak(örneğin:100mekik)
5:)HERGÜN EN AZ 20 MEKİK PAZAR GÜNÜ NE KADAR YAPILDIĞI YAZILACAK
6:)BU HAFTA MİNUMUM 300GR VERİLECEK.BAŞARILARRRRRRRRRR
[/QUOTE]

YENİ GELEN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN TEKRAR BELİRTELİM İSTEDİM.

nhr:80,9
Ephedrauraro:78,4
cleopatra:78
dilalayka:77,8
mektup:77,1
triendy21:77
sudem34:76,7
nenenenene:76
erginsena:75,8
denizeliklim:75
gnnur:75
shryvz:74,5
foni:74,4
asl35:74
gül78:74
cenera:74
munise19:73,8
nilimben:73
handeor:73
mountainmist:72,3
bilge:72
independent:72
ayşebahar:71,2
meloş85:71
sewdalinka:71
rahimefunda:64,1
ezgiilknur:?????canım başlangıç kilonu bildirirmisin

arkadaşlar listede adını yazmadığım,kilosunda hata yaptığım arkadaşım varsa lütfen uyarın

canım birde yaprak sarması 1 porsiyonda 268 kalori varmış independenttt öğleni atlamışsın hayatım

Son düzenleme:
erginsena:kahvaltın süper canım bende sanamı gelseymişim ne

asl35:425 aklori ne yedin canım benim sabah bakalım.sölediğin siteye baktım canım çok
güzel teşekkür ederim.

mountainmist:çok güzel hayatım sabah kahvaltın.ama çok acıkırsan öğleye kadar ara öğünler yap kendine havuç,salatalık,meyva falan olabilir,grissini ile birlikte yeşilçay mesela.

gül78:evet canım bu hafta böle bir değişiklik yaptık.bakalım canım hayırlısı .

handeor:canım bebişin emerken zor değilmi kilo vermen ,çünkü insan daha be iştahlı oluyor.işin zormuş canım allah kolaylık versin

cleoptara:bergamut aramolı olanı var canım yeşil çayın denedinmi hayatım hiç?

canım birde yaprak sarması 1 porsiyonda 268 kalori varmış independenttt öğleni atlamışsın hayatım

ay pardon görmemişim yaaa bugün sınavım fln vardı çok düzensiz oldu evet ya =( öğlen geçiştirince de form bisküviyle akşama öldüm atbi açlıktan =( ya acaba 6 tane kaç porsiyondur? bi sitede hesapladım 6 taneye 300 küsür kcal dedi inanamadım ya =( =( bi daha hayatta yemem :'( bugün toplam 1777 kcal fln almışım o siteye göre ben kalori sayımıyla yaıodum ve 1000 i aşmamaya çalışıodummm :'(

kreşe alıştı tabi ben büyütmek isterdim 13 ay lık olana kadar kendim baktım şu anda iyi kreşide seviyor yalnız sabah kalkmak istemiyor hafta sonları hariç sen bakabiliyorsan 3 yaşına kadar kendin bak

Hımm sabah kaldırmakta bende zorlanırım büyük ihtimal.Ya bakabilirim aslında ama evde çok sıkıldım hiç bana göre değilmiş bu yaşıma kadar hep okul iş bişeyler vardı hayatımda ondan zor geliyo

canım evet zor ama kızım artık 1.5 yaşında, hiçbi zaman zaten emziriyorum diye abartmadım hamileyken yaptığım gibi mezirikende yapsaydım kilolar gitmezdi kızım 6 aylıktı ben bayağı diyet yapıyodum artık hayli hayli yapmam gerekiyor diye düşünüyorum

sabahı yazmıştım
ara: 1 elma
öğle:1 grisini
ara: yarım poça, 1 adet diyet bisküvi ( paket değil)

başkada bişey yemedim ya, şu anda acayip açım ama, bugün çok düzensiz oldu dışardaydım, markete gittik sonra gelene kadar geç oldu iyce aslında bende en geç 19:00 da yeme olayını biitirmek istiyorum sonrasında 1 adet meyve en fazla yiyebilirim.BUgğn olamadı işte şimdi ne yesem diye düşünüyorum bu sattetn sonra çokta açım (
Öğlen bugünki gibi düzensiz değil gün çok güzel geçiyo benim asıl derdim akşam saatleri işte (

Merhaba kıslarrr

ben yeni katıldım aranıza 80-89 topiğindeyim ama burayada yazmak istiyorum artık

senacım sende burdasın:)))

hoşgeldin nehir..

teşekkür ederim canım şimdi daha iyiyim

hmm geçmiş olsun canım :80:

bende yeşil çayı hiç sevmiyorum yaa
valla ilaç niyetine zorla içiyorum :2:
hazırlıyorum çayı
ılıyana kadar bekliyorum
ılıyınca 2-3 kafaya dikişte içip bitiriyorum fincanı

canım yeşilçayın aromalı ve meyvalı olanları var denedinmi belki daha kolay içersin:26:

ayran aşı nedir ilk defa duydum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html
yukarıdaki topicten okuyabilirsin. aslında ayran aşı ismini ben verdim.
detoksun ilk günü bitti,akşam patron ektra iş çıkardı,işte geç çıkınca eve gidene kadar bir sonraki çorbamı içemedim. acayip baş agrısı yaptı. normalde işte olduğum ve evdeki dolu dolap benden uzak olduğu için kolay oldu ama şimdi eve geldim çorba igrenç gelmeye başladı canım çok pis portakal suyu çekiyo.
ama dayanıcam bir de yarın var zaten sonra sıcacık yemeciklerime kavuşcam. bakalım kaç gr farkedicek.
bu arada leslie nin walk at home dvd sini indirdim uygun programı indirmeyi bekliyorum çalmak için. bu akşam başlamak istiyorum spora. spor hiç yapmıyorum

he bu arada elma sirkesi aldım içeceğim sabah akşam
kasımda spor salonuna gidiyodum iki aylık üyeliğim var hala dondurdum şubat sonu gibi başlamayı düşünüyorum bakalım ordaki hocaların tavsiyesi yeşil elma ve greyfurt çok iyi yağ yakıyomuş yeşil elma da aldım bugün ama greyfurt yiyemiyorum ya, içilebilir aslında ne kadar yaksa kardır

kızlar bugün bittim ben arkadaşımla bir arkadaşa gittik çok uzakta oturuyor ben ilk defa gittim arkadaşım evi bulamadı çoooook dolaştık dikdik yokuşları tırmandık kucaqımızda bebekte vardı birde yanlış gitmişiz o yokuşu çıktıqınamı yanarsın okadar eziyete yanlış yere gittiğinemi yanrsın sormayın tekrar aşaqı indik 50 tane sokaqa gir çık çıldırdımmm :84: karnımı doyurup çıkmıştım evden ama hepsi eridi :95: dolaşmaktan dar sokaklara girip çıkmaktan halsizlikten bezdik yorulduk öldükk evi hala bulamadık tel açıyoruz tarif ediyorlar biz yine bulamıyoruz hayatımda hiç böyle bişey yaşamadım neyse sonunda 2.5 saat dolaştıktan sonra bulduk ev sahibine hiçbişey hazırlama demiştik diyetteyiz diye bir tabak geldi göreceksiniz tepeleme kısır tabak büyüklüğünde elde açılmış börek(uzaktan gelicez diye hazır yufka kullanmak istememiş elinde açmış) ceviz büyüklüğünde bonbonlar napıcamı şaşırdım zaten başım bir yandan aqrıyor açlık miqrenimi inanılmaz tetikliyor evde yediklerinde 2.5 saat dolaşmaktan eridi gitti teyzede emek vermiş elinde açmış naptım biliyomusunuz YEDİİİİİMMMM :84::84::84::84::84: hemde hepsini üstelik yarın kurstada herkes bişey yapıp getirecek 8.30la 4 arası ordayız öğlen kutlama yapıcaz başka alternatifim yok yemek zorundayız ne bu yaaa kabus gibiii bittim ben cuma günü napıcam beeeennnnnnnn

NİİLLLLL bedduan tuttuu

kara listeyi açıklıyorum
kahvaltı
1 bardak su
1 yumurta
1 dilim kaşar peyniri
3-4 dilim ızgara sucuk
1 çay kaşıqı bal
baldan çok daha az reçel
yeşilçay

ara
1 mandalina

öqlen
1 kase tarhana çorbası
yarım tabak köfte

öğleden sonra 3 gibi

1 kase kısır
1 duble boy pırasalı börek
1 bonbon
yeşilçay
türk kahve

akşam
1 avuç fındık
maden suyu
1.5 litre su

listeme inanamıyorum :18:

aynı durumdayız tatlım bende bugün çok kötü beslendim ama geç değil! yarın kursta yanına 3 tane yeşil elma al diğerlerinin yaptıklarından 1 çatal 1 çatal tadımlık al sen o ara elmalrını ye bence

ohhhhhhh yarasın canımda kiloya dönüşmesin sıkma canını canım yaa arada bünyeyi şaşırtmak lazımki diyet modundan çıksın sende bugünü öyle farzet
ayrıca bence çokta değil belki karbona göre çok olabilir ama sağlıklı bi listeye göre normal benim diyetisyenim bana 1800 kalorilik liste verdi gerçi ben uymuyorum o başka:76::76:
senin yediklerin o kadarda etmez

gözlerimde mikrop var.. şişler sanki dayak yemiş gibiyim...
5 gündür keyfim yok.. bugün az biraz görüyorum..

ben spora ara vermiştim. bugün yarımsaat cadılar izin verdiğince
plates yaptık ebru bacımla

yediklerime hiç dikkat etmiyorum.. sağlıksız beslenme..
bazen bişey ... yemeyi unutuyorum..

nilciğim normalde iki üç ara ögünde mutlaka meyve yiyorum zaten. grissini bana göre değil ama en az iki fincan yeşilçayım ve bir adet form çayımı fiks içiyorum. ama şuanda detokstayım.detoks çorbası hariç ara birşey yemek kahvaltı hariç yasak. bu arada dün gece detoksa başlamadan 71.800 geliyordum bu akşam dayanamadım tartının tepesine tırmandım 400 gr gitmiş. ama bildirim olarak algılamayın ben cuma sabahı tartılıp yazıcam. geri meri alırım sonra neme lazım korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…