kızlar bugün bittim benarkadaşımla bir arkadaşa gittik çok uzakta oturuyor ben ilk defa gittim arkadaşım evi bulamadı çoooook dolaştık dikdik yokuşları tırmandık kucaqımızda bebekte vardı birde yanlış gitmişiz o yokuşu çıktıqınamı yanarsın okadar eziyete yanlış yere gittiğinemi yanrsın sormayın tekrar aşaqı indik 50 tane sokaqa gir çık çıldırdımmm :84: karnımı doyurup çıkmıştım evden ama hepsi eridi :95: dolaşmaktan dar sokaklara girip çıkmaktan halsizlikten bezdik yorulduk öldükk evi hala bulamadık tel açıyoruz tarif ediyorlar biz yine bulamıyoruz hayatımda hiç böyle bişey yaşamadım neyse sonunda 2.5 saat dolaştıktan sonra bulduk ev sahibine hiçbişey hazırlama demiştik diyetteyiz diye bir tabak geldi göreceksiniz tepeleme kısır tabak büyüklüğünde elde açılmış börek(uzaktan gelicez diye hazır yufka kullanmak istememiş elinde açmış) ceviz büyüklüğünde bonbonlar napıcamı şaşırdım zaten başım bir yandan aqrıyor açlık miqrenimi inanılmaz tetikliyor evde yediklerinde 2.5 saat dolaşmaktan eridi gitti teyzede emek vermiş elinde açmış naptım biliyomusunuz YEDİİİİİMMMM :84::84::84::84::84: hemde hepsini üstelik yarın kurstada herkes bişey yapıp getirecek 8.30la 4 arası ordayız öğlen kutlama yapıcaz başka alternatifim yok yemek zorundayız ne bu yaaa kabus gibiii bittim ben cuma günü napıcam beeeennnnnnnn
NİİLLLLL bedduan tuttuu
hoşgeldin nehir..
teşekkür ederim canım şimdi daha iyiyim
hmm geçmiş olsun canım :80:
canım yeşilçayın aromalı ve meyvalı olanları var denedinmi belki daha kolay içersin:26:
sabah kalkarkalkmaz
0.5 lt su
1 fincan şekersiz nescafe
kahvaltı 9 gibi
2 dilim çavdar ekmeği
yarım salatalık
2 sosis
3 zeytin
1 kk peynir
1 yumurta
1 fincan yeşil çay
1 bardak açık şkersiz çay
1lt su
ara : acıkmadığım için bişiy yemedim
öğlen
1 tabak susuz tavuklu türlü yemegi
1 dilim çavdar ekmek
2 çatal bulgur pilavı
0.5lt su
1 fincan yeşil çay
ara:1bardak şekersiz açık çay
4 adet (çizi boyutunda)diet bisküvi
akşam
2 elma dilim büyüklüğünde patates(patates yemeği yapmıştım)
2 yemek kaşığı yoğurtlu parlican közleme
ara 1 fincan kahve (yorgunluğuu alsın)
acıkırsam 1 bardak süt 4 diet bisküvi yemeği düşünüyorum
0.5lt su içerim daha
işten sonra pazara gittim ordan anneme ordan tansaşa eve gelmem 9 oldu oyüzden yemek yemedim
yorumlarınızı bekliyorum
tatlım bunların kalorilerine bi bak netten bence bana biraz fazla gibi geldi patlıcan közleme patates fln
kızlar bugün bittim benarkadaşımla bir arkadaşa gittik çok uzakta oturuyor ben ilk defa gittim arkadaşım evi bulamadı çoooook dolaştık dikdik yokuşları tırmandık kucaqımızda bebekte vardı birde yanlış gitmişiz o yokuşu çıktıqınamı yanarsın okadar eziyete yanlış yere gittiğinemi yanrsın sormayın tekrar aşaqı indik 50 tane sokaqa gir çık çıldırdımmm :84: karnımı doyurup çıkmıştım evden ama hepsi eridi :95: dolaşmaktan dar sokaklara girip çıkmaktan halsizlikten bezdik yorulduk öldükk evi hala bulamadık tel açıyoruz tarif ediyorlar biz yine bulamıyoruz hayatımda hiç böyle bişey yaşamadım neyse sonunda 2.5 saat dolaştıktan sonra bulduk ev sahibine hiçbişey hazırlama demiştik diyetteyiz diye bir tabak geldi göreceksiniz tepeleme kısır tabak büyüklüğünde elde açılmış börek(uzaktan gelicez diye hazır yufka kullanmak istememiş elinde açmış) ceviz büyüklüğünde bonbonlar napıcamı şaşırdım zaten başım bir yandan aqrıyor açlık miqrenimi inanılmaz tetikliyor evde yediklerinde 2.5 saat dolaşmaktan eridi gitti teyzede emek vermiş elinde açmış naptım biliyomusunuz YEDİİİİİMMMM :84::84::84::84::84: hemde hepsini üstelik yarın kurstada herkes bişey yapıp getirecek 8.30la 4 arası ordayız öğlen kutlama yapıcaz başka alternatifim yok yemek zorundayız ne bu yaaa kabus gibiii bittim ben cuma günü napıcam beeeennnnnnnn
NİİLLLLL bedduan tuttuu
yeşil çayı sevmeyen arkadaşlar bende sevmiyorum ama bugün soguk denedim daha güzel sankii o çiğ tad yokk deneyin derim
NİİLLLLL bedduan tuttuu
NİİLLLLL bedduan tuttuu
aynı durumdayız tatlımbende bugün çok kötü beslendim ama geç değil! yarın kursta yanına 3 tane yeşil elma al diğerlerinin yaptıklarından 1 çatal 1 çatal tadımlık al sen o ara elmalrını ye bence
aslıcım canım bitanem ahh sen benim bugün benim tartıda kaç çıktığımı bi bilsen:84:ohhhhhhh yarasın canımda kiloya dönüşmesin sıkma canını canım yaa arada bünyeyi şaşırtmak lazımki diyet modundan çıksın sende bugünü öyle farzet
ayrıca bence çokta değil belki karbona göre çok olabilir ama sağlıklı bi listeye göre normal benim diyetisyenim bana 1800 kalorilik liste verdi gerçi ben uymuyorum o başka:76::76:
senin yediklerin o kadarda etmez
verdiğin moral için teşekkürler canım açıkçası komik yazdıqımın farkında deqilim :26: sanki yazarken o yediklerimi bidaha yemiş gibi oldumsena yediklerin iyi olmamış ama epey spor yapmışsın bugün. birde öyle komik yazmışsın ki okurken gülmeden edemedim özelliklede naptım biliyomusunuz YEDİİİİİMMMM :84::84::84::84::84: hemde hepsini o kadar canını sıkma bence bugünü unutmaya bak ama tekrarlama. hadi kal saglıcakla
bu ara ben leslie nin walk at home dvd si ile 1 mil yürüdüm oleey spora da başladım işallah bırakmam
sabah kalkarkalkmaz
0.5 lt su
1 fincan şekersiz nescafe
kahvaltı 9 gibi
2 dilim çavdar ekmeği
yarım salatalık
2 sosis
3 zeytin
1 kk peynir
1 yumurta
1 fincan yeşil çay
1 bardak açık şkersiz çay
1lt su
ara : acıkmadığım için bişiy yemedim
öğlen
1 tabak susuz tavuklu türlü yemegi
1 dilim çavdar ekmek
2 çatal bulgur pilavı
0.5lt su
1 fincan yeşil çay
ara:1bardak şekersiz açık çay
4 adet (çizi boyutunda)diet bisküvi
akşam
2 elma dilim büyüklüğünde patates(patates yemeği yapmıştım)
2 yemek kaşığı yoğurtlu parlican közleme
ara 1 fincan kahve (yorgunluğuu alsın)
acıkırsam 1 bardak süt 4 diet bisküvi yemeği düşünüyorum
0.5lt su içerim daha
işten sonra pazara gittim ordan anneme ordan tansaşa eve gelmem 9 oldu oyüzden yemek yemedim
yorumlarınızı bekliyorum
canım zaten arada biyere gidiyorsun ister istemez küçükte olsa kaçamaklar oluyor birde kendime birgün ayırırsam diyet miyet kalmaz yok ben aç kalmıyorum yiyerek zayıflıyorum ama dünkü börek çook büyüktü :97: ama çok güzeldiarkadaşım üzülme çok enerji harcamışsın zaten artı ödül say kendine bende arada kendime ödül verecegim canım neistiyosa haftada bir yiyeceğim yoksa böyle aç aç hayat geçmez
canım bunun bence bedduayla değilde ,senin iradenle ilgisi olduğu kanısındayım.
ben sana demiştim bu hafta zorlanacaksın diye de neyseee:76::76::76:
şaka bi tarafada biz seni geçen hafta ödüllendirmedik ki canım olsun buda
onun telafisi olsun sıkma canını..
senaya yazmışken aklıma geldi kızlar bu haftanın birinci ikinci ve üçüncülerini nasıl bir
ödül verelim ?
veee normal şartlarda detoks bitmeden tartılmamam lazım ama bu sabah yine tırmandım tartıya. 70.800 gr. !!! toplamda 1 kg gitmiş bir günde. daha bugün var detoks için. almaktan da korkuyorum çok dikkat etmem lazım:44::44::44::44:nilciğim normalde iki üç ara ögünde mutlaka meyve yiyorum zaten. grissini bana göre değil ama en az iki fincan yeşilçayım ve bir adet form çayımı fiks içiyorum. ama şuanda detokstayım.detoks çorbası hariç ara birşey yemek kahvaltı hariç yasak. bu arada dün gece detoksa başlamadan 71.800 geliyordum bu akşam dayanamadım tartının tepesine tırmandım 400 gr gitmiş. ama bildirim olarak algılamayın ben cuma sabahı tartılıp yazıcam. geri meri alırım sonra neme lazım korkuyorum
tabii kiarkadaşlar bende katılabilirmiyim yarışa 77.200 hı ne dersinizlüfften
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?