70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sena yediklerin iyi olmamış ama epey spor yapmışsın bugün. birde öyle komik yazmışsın ki okurken gülmeden edemedim özelliklede naptım biliyomusunuz YEDİİİİİMMMM :84::84::84::84::84: hemde hepsini o kadar canını sıkma bence bugünü unutmaya bak ama tekrarlama. hadi kal saglıcakla

bu ara ben leslie nin walk at home dvd si ile 1 mil yürüdüm oleey spora da başladım işallah bırakmam

sabah kalkarkalkmaz

0.5 lt su
1 fincan şekersiz nescafe

kahvaltı 9 gibi
2 dilim çavdar ekmeği
yarım salatalık
2 sosis
3 zeytin
1 kk peynir
1 yumurta
1 fincan yeşil çay
1 bardak açık şkersiz çay
1lt su
ara : acıkmadığım için bişiy yemedim

öğlen

1 tabak susuz tavuklu türlü yemegi
1 dilim çavdar ekmek
2 çatal bulgur pilavı
0.5lt su
1 fincan yeşil çay

ara:1bardak şekersiz açık çay
4 adet (çizi boyutunda)diet bisküvi

akşam
2 elma dilim büyüklüğünde patates(patates yemeği yapmıştım)
2 yemek kaşığı yoğurtlu parlican közleme

ara 1 fincan kahve (yorgunluğuu alsın)
acıkırsam 1 bardak süt 4 diet bisküvi yemeği düşünüyorum
0.5lt su içerim daha

işten sonra pazara gittim ordan anneme ordan tansaşa eve gelmem 9 oldu oyüzden yemek yemedim
yorumlarınızı bekliyorum

tatlım bunların kalorilerine bi bak netten bence bana biraz fazla gibi geldi patlıcan közleme patates fln

tatlım bunların kalorilerine bi bak netten bence bana biraz fazla gibi geldi patlıcan közleme patates fln

2 elma dilimi kadar patates 2 kaşık közleme yedim.başka hiçbişiy yok geç diye yemek istemedim
nerden bakıcam nasıl bakıcam yani kalorilere

arkadaşım üzülme çok enerji harcamışsın zaten artı ödül say kendine bende arada kendime ödül verecegim canım neistiyosa haftada bir yiyeceğim yoksa böyle aç aç hayat geçmez

yeşil çayı sevmeyen arkadaşlar bende sevmiyorum ama bugün soguk denedim daha güzel sankii o çiğ tad yokk deneyin derim

yeşil çayı sevmeyen arkadaşlar bende sevmiyorum ama bugün soguk denedim daha güzel sankii o çiğ tad yokk deneyin derim

bana da soğukken kötü gelmişti tadı ben en çok sıcak ve sadesini seviyorum ama tadına dayanamayanlar içine 5-10 damla limon damlatıp içebilir arkadaşımda öyle içebiliyo sadece :) ((soğuta sevmezseniz bi de limonla deneyin yani ))

canım bunun bence bedduayla değilde ,senin iradenle ilgisi olduğu kanısındayım.
ben sana demiştim bu hafta zorlanacaksın diye de neyseee:76::76::76:

şaka bi tarafada biz seni geçen hafta ödüllendirmedik ki canım olsun buda
onun telafisi olsun sıkma canını..

elmaa hmmm evde varmış kıss olur çıkarken alırım iyi fikir

aslıcım canım bitanem ahh sen benim bugün benim tartıda kaç çıktığımı bi bilsen:84:

verdiğin moral için teşekkürler canım açıkçası komik yazdıqımın farkında deqilim :26: sanki yazarken o yediklerimi bidaha yemiş gibi oldum

nehir yumurta var ekmekte var pilav var yine ekmek var aralarda bisküi var bencee çook fazlaa..

arkadaşım üzülme çok enerji harcamışsın zaten artı ödül say kendine bende arada kendime ödül verecegim canım neistiyosa haftada bir yiyeceğim yoksa böyle aç aç hayat geçmez
canım zaten arada biyere gidiyorsun ister istemez küçükte olsa kaçamaklar oluyor birde kendime birgün ayırırsam diyet miyet kalmaz yok ben aç kalmıyorum yiyerek zayıflıyorum ama dünkü börek çook büyüktü :97: ama çok güzeldi

canım bunun bence bedduayla değilde ,senin iradenle ilgisi olduğu kanısındayım.
ben sana demiştim bu hafta zorlanacaksın diye de neyseee:76::76::76:

:84::84::84:hayırrr senin bedduan tuttuu

şaka bi tarafada biz seni geçen hafta ödüllendirmedik ki canım olsun buda
onun telafisi olsun sıkma canını..

bugün sana inat yemicemm (kursta parti varda 8.30-16.00arası)sırf hamur işi tam yiceqim zaman sen aklıma geliceksin ve ben asla yemicem
senaya yazmışken aklıma geldi kızlar bu haftanın birinci ikinci ve üçüncülerini nasıl bir
ödül verelim ?

tabi artık ödül verirsin bu haftanın ilk üçüne nasılsa bnm 1 kilo fazlam var ben olamıcam ya ver sen bol kepçeden ödülleri

kahvaltıda sadece
1 yumurta
1 dilim kaşar peyniri
yeşilçay içtim

kursa gitmem lazım öqlen önce elma yicem sonrada salata+yeşilçay ohh olsun bana hakettim ben bunu

gunaydın arkadaşlarrr.ben azmımı yıtırıyorum galıba akşam msıafırlerım vardı borek ve 1 dılım yaş pasta yedım akşam yemeği yememiştim ama ve sabah dayanamadım regl dönemım yaklaştığındanda olabılır 2 dılım yaş pasta yedım ve şuan çok pişmanın pastalara karşı zaafım var ama 1 aydır ılk defa çikolatalı pasta yedımmm.şuan kendıme ceza vermek istıyorum akşamları az yıyodum kaçırmaya başladım allahım noluyor bana nısana kadar 10 kılo vermem lazımmmm yardıımıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm

günaydın hayırlı sabahlarr
kahvaltımı ettim aslında bana göre çok değildi ama kalorilerilerini hesaplattım çok çıktı
anladımki biz kiloyu böyle almışız az yedik deyip yemeğe devam etmişiz kalorilerinede bakmayınca bizim totolar büyümüş
o yüzden bundan sonra hep kalori kontrolü yapıcam bakın şimdi kahvaltım
1 yağsız hemde az kaşarlı tost
domates
salatalık
5 tussuz zeytin sizce nasıl çokmuuuuu biz diyette olmasak bunun 2 katını yeriz değilmi
bide kalorisine baktım toplamda 470 kaloriiieeeeee benim limitim zaten diyelim 1500 3de 1ri gitti daha bu sabah yatana kadarrr neler yiyoruz meyvesi 5 çayı olmadı akşam otururken atıştırmalık vs durum bu kızlarr
size tavsiyem sizde her yediğinizin kalorisine bakın bir limit belirleyip üstüne çıkmayın

veee normal şartlarda detoks bitmeden tartılmamam lazım ama bu sabah yine tırmandım tartıya. 70.800 gr. !!! toplamda 1 kg gitmiş bir günde. daha bugün var detoks için. almaktan da korkuyorum çok dikkat etmem lazım:44::44::44::44:

günaydın kıslarrrr,
valla burada olmak harika ve diyetisyene tonla para dökmeye gerek yok. diyetisyen zaten size dogru olan beslenme şeklini bildirmek ve size öğretmen edası ile kilo alınca hesap verceğiniz bir otorite gibi.
benim diyetisyenlerim birden fazla. sizsiniz kızlarrr. hepiciinizi seviyorum ve kucaklıyorum...:81::81::81::81:
çünkü hayatımda uzun zamandır ilk kez kilo veriyorum ve bu sizin sayenizde oluyorrr..
bu sabah ki kahvaltımı biraz abarttım. tüm bütün gün çorba içince özledim normal yemek yemeyi napim
1 haşlanmış yumurta 1 tavada yumurta
çok az tavuk eti parçası
bir salatalık
1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
iki dilim ekmek
3 yeşil zeytin
bir kupa çay
bir bardak portakal suyu

1 saat sonra : 0,5 litre su..
şu anda da doguşun çıkardığı karanfilli tarçınlı yeşil çayımı içiyorum bir litrede suyum var akşama kadar detoks çorbası ile beraber biticek.
o çorbayı içmeyi hiç istemiyorum belki bugün az tuz eklerim yoksa yiyecek gibi değilim ama yemem lazım. artık 60 lı kg ları görmek istiyoruummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…